Evet ozellikle agizdan aliyorsaniz bas donmesi mide bulantisi yaparmis. Fitil olarak aliyordu cogu kisi okudugum.Bende var sürekli uykum geliyor uyuşuğum ve baş dönmem var
Gecmis olsun, doktor kontrol ediyodur zaten iciniz rahat olsun siziinEvet yurtdışında detaylı inceleme yapılmadığını duymuştum Türkiye de 1 düşük 1 kimyasala inceliyorlar anladım teşekkür ederim.
Bana doktorum başlattı kan pıhtılaşması çıktı bende sabah enox akşam coraspirin içiyorum
Evet uyku da yapıyor o yüzden ben gece içiyorum :) fitil olarak kullanınca da yan etkiler azalıyormuş öyle de deneyebilirsiniz, ama hemen kalkma demişti doktorum fitil olarak kullanılacaksaEvet kullanıyorum, bunu bilmiyordum ondan olabilir öyleyse
Bende fitil olarak kullanayım bari doktor fark etmez demişti. Teşekkür ederim inşallahEvet ozellikle agizdan aliyorsaniz bas donmesi mide bulantisi yaparmis. Fitil olarak aliyordu cogu kisi okudugum.
Gecmis olsun, doktor kontrol ediyodur zaten iciniz rahat olsun siziin
Teşekkür ederim bilgi içinEvet uyku da yapıyor o yüzden ben gece içiyorum :) fitil olarak kullanınca da yan etkiler azalıyormuş öyle de deneyebilirsiniz, ama hemen kalkma demişti doktorum fitil olarak kullanılacaksa
daha çok küçük olduğu için hem mikrop hem de suyun çekiminden dolayı dediBenim bildigim denizde sorun yok ama havuza girilmiyor mikroptan dolayi, deniz sorun olmaz ki doktor neden yasakladiAsli Miraz
evet benim zaten kanım hep koyuydu bi tık hayatım boyunca dönem dönem kullandımKan pıhtılaşması sorunu olduğu için mi başlattı doktorunuz ?
valla bende hiç birşey yok ama yasakladı. 3. aydan itibaren girebilirsin dedi zaten çokta sorun etmedim yüzmeyi çok severim ama seney yüzerim artık birşey olmaz. seneye bu zamanlar 4 aylık olacak zaten allah nasip ederse belki beraber bile gireriz.O nasıl bir doktormuş... Ben Marmaris'te yaşıyorum, denize ilk hamileliğimde de çok girdim, şimdi de giriyorum. Çok ilginç. Sadece vajinit, mantar vs olduğunda tedavi olurken yasaklıolar. Hepsi o.
Çok geçmiş olsunevet benim zaten kanım hep koyuydu bi tık hayatım boyunca dönem dönem kullandım
teşekkür ederim bazı insanlara belki sıkıntı ama beni rahatlatıyor yani kan sulandırıcı baş ağrımı flan geçiriyorÇok geçmiş olsun
Ne güzel sizi rahatlatıyorsa, sıkıntı yaratsada rabbim bi can verdi onun için ve kendimiz için elimizden gelen şeyleri yapacağızteşekkür ederim bazı insanlara belki sıkıntı ama beni rahatlatıyor yani kan sulandırıcı baş ağrımı flan geçiriyor
bende hemen hemen aynıyım ilk haftalarda genel olarak böyle olurmuş hatta bazıları kilo bile verirmiş ama çok önemli değil diyor herkesKizlaar, canim sadece tuzlu seyler istiyor gun icinde. Ve karbonhidrat. Dumduz makarna ve tuzlu beyaz peynir yiyesim var her gun. Bir tek dondurmayi yiyebiliyorum guzelce onun disinda cok dusununce midem bulaniyor tatlilari, hatta bazen tavuk vs. gibi seyleri bile. Yumurta da midemi bulandiriyor dusundukce. Ama oyle aman aman bir bulantim yok, bi degisigim sadece. Istahim acik degil hic genel olarakSizde nasiil?
Bende öyleyim canım iştahım kapalı. Benim bu hafta bulantım oldu hep, hatta dün gece uyurken kalktım birden istifra ettim :/ yumurta yiyemiyorum iki gündür midem almıyor. Az az canımın istediği şeylere yemeye çalışıyorumKizlaar, canim sadece tuzlu seyler istiyor gun icinde. Ve karbonhidrat. Dumduz makarna ve tuzlu beyaz peynir yiyesim var her gun. Bir tek dondurmayi yiyebiliyorum guzelce onun disinda cok dusununce midem bulaniyor tatlilari, hatta bazen tavuk vs. gibi seyleri bile. Yumurta da midemi bulandiriyor dusundukce. Ama oyle aman aman bir bulantim yok, bi degisigim sadece. Istahim acik degil hic genel olarakSizde nasiil?
Benim ki Koç olacak :) Kızım da koç; alışığımKızlar peki bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırsak boğa burcu olacak ne düşünüosunuzben hep bi başak burcu olsun istemiştim amaaaa nasip
Anladım canım teşekkür ederim çokDoktorum bana denizden sorun olmayacağını havuzun da düzenli temizliği yapıldığını biliyorsan sorun olmaz demişti. Önemli olan ıslak kıyafetlerle durmamak ve güneş altında susuz kalmamakmış.
Yok canım karadeniz denizine giricem çok tuz yok burda ama deniz temiz yani kalabalık da değil o zaman yarın gireyimGir işte ne güzel saf iyotlu su mis gibi hatta marmaris datça tarafında olursan temiz bir koyda miden bulanmıcak kadar içebilirsin bile bence iyottan zarar gelmez ama havuz çok tehlikeli
Benim de aşırı tuzlu çekiyor ya özellikle turşu ama bulantı yok şükür bi kere falan oldu ama bazi şeyleri yemek istemiyorum bende 1 kilo almisim bideKizlaar, canim sadece tuzlu seyler istiyor gun icinde. Ve karbonhidrat. Dumduz makarna ve tuzlu beyaz peynir yiyesim var her gun. Bir tek dondurmayi yiyebiliyorum guzelce onun disinda cok dusununce midem bulaniyor tatlilari, hatta bazen tavuk vs. gibi seyleri bile. Yumurta da midemi bulandiriyor dusundukce. Ama oyle aman aman bir bulantim yok, bi degisigim sadece. Istahim acik degil hic genel olarakSizde nasiil?
Benim tahminimce 7+3 doktora göre 6+3Bu bebişler geç döllenme ile bizi korkutuyorlarkaç haftalıksınız
Aa seninle aynıyız. Ben de sat a göre 7+4 ama USG ye göre 6+4 . 29 haziran sat benimMerhaba, bende Allah nasip ederse Nisan annelerinden olacağım.
Sat tarihine göre 7+4 günlük ultrason ölçüsüne göre 6+4 günlük hamileyim.
Bir hafta geç döllenme yaşayan var mı ?
Siz kac gunde bir adet oluyordunuz? Dongunuz mu etkiliyor acaba ultrasonu sormak istedim. Benim de simdi bakinca uygulamada 7+4 ama doktoru aradigimda dongumu sordugunda bana soyledigi tarih 1 hafta gerisi yani bu hafta 6+4 olmaliyim ona gore, acaba gec dollenme degil de o mu sizdeki de?Çok geçmiş olsun