Allahın izniyle sende bir sonraki gidişinde hem kesenin büyüdüğünü hemde bebeğin kalp atışını görürsün.Biz de sata göre 5+5 te 9 mm kese gördük. Ama kese 4 haftalık duruyor dedi doktor. Eylülde bebeği görmeye gidicem inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahın izniyle sende bir sonraki gidişinde hem kesenin büyüdüğünü hemde bebeğin kalp atışını görürsün.Biz de sata göre 5+5 te 9 mm kese gördük. Ama kese 4 haftalık duruyor dedi doktor. Eylülde bebeği görmeye gidicem inşallah
Çok geçmiş olsun bir düşüğün arkasından yenisi çabuk gelir derler . İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla ulaşırsınız bebeğinize.Âmin inşallah sağolun kızlar , beta sonucu şimdi çıktı , değer 184,9 çıktı çok şükür baya azalmış
Çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşip güzel haberler al inşallahÂmin inşallah sağolun kızlar , beta sonucu şimdi çıktı , değer 184,9 çıktı çok şükür baya azalmış
Aaaa doğrudur valla iki gündür az su içiyorumNormal bence. Benim reglden 3-4 gun oncesinden beri sarimsi akintim var, hala da ozellikle cok hareket edersem geliyor kasinti ve koku yok. Bir sorun oldugunu dusunmuyorum. Bol su iciyo musunuz? Ben cok su ictigimde azaliyor renginin sariligi beyaza donuyor.
tubaslk bizim basligin sahibi ama artik baskasinin devralip bilgilerinizi yazmasi gerek En kisa zamanda guzel haberlerle gelirsin insallah tubaslk sorunsuz dusugun gerceklesmesine cok sevindim ugrasmamis oldun betan da hizlica dusecektir insallah canim dinlen iyi bak kendine
ay içim rahatladı.Yok canım bir problem olmadı. Doktora da söyledim hatta ama üstünde durmadı.
ben corasprin kullanıyorum sabah 1 tane tok karnaEnox kan sulandırıcı ve coraspin kullanan var mı ?
Herşey senin için hayırlısı ile ilerlesin. Çok geçmiş olsun. Allah sana yeni sevinç kapıları açsın. Bu son kötü anın olsun inşallah
Normal bence. Benim reglden 3-4 gun oncesinden beri sarimsi akintim var, hala da ozellikle cok hareket edersem geliyor kasinti ve koku yok. Bir sorun oldugunu dusunmuyorum. Bol su iciyo musunuz? Ben cok su ictigimde azaliyor renginin sariligi beyaza donuyor.
tubaslk bizim basligin sahibi ama artik baskasinin devralip bilgilerinizi yazmasi gerek En kisa zamanda guzel haberlerle gelirsin insallah tubaslk sorunsuz dusugun gerceklesmesine cok sevindim ugrasmamis oldun betan da hizlica dusecektir insallah canim dinlen iyi bak kendine
En guzel zamanda Rabbim sağlıklı Bi gebelik nasip etsin canim
Çok geçmiş olsun bir düşüğün arkasından yenisi çabuk gelir derler . İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla ulaşırsınız bebeğinize.
Teşekkür ederim kızlar hepinizin güzel dilekLeri için inşallah sağlıklı doğumşarınız olur öpüyorum hepinizi çok çokÇok geçmiş olsun tez zamanda iyileşip güzel haberler al inşallah
Ben de iki gunde bir 81mg asprin aliyorumEnox kan sulandırıcı ve coraspin kullanan var mı ?
boğa çok zor artık döver bizi diyorumKızlar peki bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırsak boğa burcu olacak ne düşünüosunuz ben hep bi başak burcu olsun istemiştim amaaaa nasip
Ay basak burcu olmasindan iyidir erkek basak hic cekilmiyor babamdan biliyorum. Ben de basagim ve cok pimpirikliyim, o yuzden cocugum rahat bir insan olsun isteriiiim. Boga burcu bogazina duskun olur onu da annemden biliyorum. Ama benim tahmini dogum 6 Nisan yaziyor uygulamalarda o da Koc burcu demeek onu hic bilmiyorumKızlar peki bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırsak boğa burcu olacak ne düşünüosunuz ben hep bi başak burcu olsun istemiştim amaaaa nasip
benim yeğenim boğa burcu kız hatta benim bebişte 22 nisan gözüküyor aynı tarihAy basak burcu olmasindan iyidir erkek basak hic cekilmiyor babamdan biliyorum. Ben de basagim ve cok pimpirikliyim, o yuzden cocugum rahat bir insan olsun isteriiiim. Boga burcu bogazina duskun olur onu da annemden biliyorum. Ama benim tahmini dogum 6 Nisan yaziyor uygulamalarda o da Koc burcu demeek onu hic bilmiyorum
bana yasak dedi doktor ama hatta deniz havuz su dolu küvet yasak dediKızlar ben 5+4 teyim de denize girebiliyor muyuz acaba ya
Hadi ya ciddi misin ne zamandan sonra girilebilir ki acababana yasak dedi doktor ama hatta deniz havuz su dolu küvet yasak dedi
12. haftadan sonra dedi banada o da kışa gelir seneye artıkHadi ya ciddi misin ne zamandan sonra girilebilir ki acaba
Benim bildigim denizde sorun yok ama havuza girilmiyor mikroptan dolayi, deniz sorun olmaz ki doktor neden yasakladi Asli MirazHadi ya ciddi misin ne zamandan sonra girilebilir ki acaba
Buna üzüldüm ya dibimde deniz var giremeyecegim son günlerimdi bide neyse sağlık olsun napalim ama ben daha hamile olduğumu öğrenmeden hamileyken yani girmiştim denize bişey olmamıştı daha 4 haftalıkti sanırım12. haftadan sonra dedi banada o da kışa gelir seneye artık