Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Uyku kalitem nasıl kötü oldu :( sağım uyuşuyor solum uyuşuyor bebek popoyu yukarı kaburgama doğru ittiriyor nefes alamıyorum düzgün. Sırtıma ağrı giriyor ara ara , çatı ağrım felaket. Yatakta sağa sola dönmek işkence çünkü acayip ağrıyor bacak arası kasları. Donmeye korkuyorum 😔
Sağlıkla doğsaydı artık diyorum
Valla aynısı kaburgama yaslanıyor biraz önce uyandığımda da öyleydi top gibi yusyuvarlak duruyor lavaboya gidiyorum ancak öyle rahatlıyorum yoksa patlayacak gibi hissediyorum

Çatı muayenesinde bebek kanalda yumusamada var diyince acaba hemen acılmam olur mu diye korkttum bugün ekstra bebek odasını yetistirebilmek icin cok yoruldum sag kaburga agrısı beni mahvetti oturup aglasayım var bu agrı sancıya girmiyordur degil mi
Bence kedini yormamalısın, bol bol dinlen... Üç çocuğumu da suni sancı ile kucağıma aldım, normal sancı nasıl bilemiyorum canım 🙈🙈

Bence kedini yormamalısın, bol bol dinlen... Üç çocuğumu da suni sancı ile kucağıma aldım, normal sancı nasıl bilemiyorum canım 🙈🙈
Bende aynıyım 2 sinide suni sancı ile doğurdum normal sanciyi anlayamıyorum etraftakiler 3. Çocuk kendi sancisiyla gelir diyolar ama

Kızlar ilk defa regl agrısı gibi bir agrı ile uyandım tuvalete gittim tekrar yattım simdi yok sadece bebegin hıçkırıgı var birde sanki ishal olucakmışım
Ama şeker yükselir diye kendimi durduruyorum hastanedeyken takipteydim şimdi ne olduğunu bilmiyorum ilaç falan da yazmadılar ya ondan tedbirli olmak lazım bu ara bir iki bişey yemeye başladım onlar bile acaba yemesem mi dedirtiyor
Çok iyi anlıyorum seni canım bende aynı ama artık son haftalara geldik biraz daha rahat olabiliriz😊

Bende aynıyım 2 sinide suni sancı ile doğurdum normal sanciyi anlayamıyorum etraftakiler 3. Çocuk kendi sancisiyla gelir diyolar ama
Benimde umudum 3. Yü sancı ile doğutmaktı ama bu seferde suyu azalmıştı, doktor bebek kanala girmemiş açıklık ta yok dedi ama ertesi gün saat 10 gibi az az suni sancıyı verdi ve 13.15 gibi oğlum kucağımdaydı çok şükür 🤲🤲 imkanınız olursa bol bol ılık duşa girin ben bunu 3. De deneyimledim gerçekten çok rahatlatıyor. Açılmayı hızlandırıyor mu bilmiyorum ben 3 ünüde sunu sancıyı aldıktan 4 5 saat içinde doğum gerçekleşti. Tabii ilkinde 5cm açıklığım ikincide 4cm açıklığım vardı ama son numara da sıfır açıklıktı. Rabbim herkese su gibi doğumlar nasip etsin 🤲🤲

Kızlar demir ilacını aç içiyoruz ya ben bu sabah içtim işte su da içtim evden çıktım zar zor geri döndüm öğürdüm çıkardım direk çıkarırken de alttan da çişimi mi kaçırdım su mu ne olduğunu anlamadım ya tutamadım yani öğürürken korktum şimdi.

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun.Arada kaçırdığım yorumlar varsa kusurabakmayın. Bebeğimi gördüm çok şükür gittiğimde uyuyordu sesimi duyunca uyandı direk. Dokunabilirsin dediler dokundum elini tuttum minik elleri ile parmağımı sımsıkı tuttu ve ağladı beni tanıdı. Hiç bırakmak istemedim ama arkamı dönüp gelmek zorundaydım. 3. Basamak yoğun bakımda olması da beni çok tedirgin etti lütfen dua edin bana kucağıma bile alamadım çok korkuyorum.
Çok zor ama İçini ferah tutmaya çalış, rabbim en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun sizi 🙏🏻🙏🏻 dualarımız seninle 🌸🌸

Kızlar demir ilacını aç içiyoruz ya ben bu sabah içtim işte su da içtim evden çıktım zar zor geri döndüm öğürdüm çıkardım direk çıkarırken de alttan da çişimi mi kaçırdım su mu ne olduğunu anlamadım ya tutamadım yani öğürürken korktum şimdi.
Çiş değilse akıntıdır. Bende de ya direkt su gibi ya da ortası beyaz olan sıvılardan geliyor. Acayip rahatsız edici bir şey

Kızlar bende 2 gündür hastahanede yatıyorum 36 hafta 2 günlük oldum böbrek ve sırt ağrısı mide ağrısından ölüyprdum resmen tahlillerim vs herşey normal çıkıyor aslında ama ağrısı dünyaya bedel şeklinde nst de sancılarım 80-90 100 lerde çıkıyor karnım çok sertleşiyor ama ben sancı hissetmiyorum dün sabah suyum çok azalmıştı akşam tekrar dğzeldiğini söyledi doktorum şuan ağrım yok çok şükür ama yarın sezeryana girebilirim 2 doz ciğer geliştirici iğne vuruldu bir dozu pazar günü 2. dozu da dün vuruldu bebiş 2.870 gram umarım herşey yolunda gider sağlıkla alırım alırız kucağımıza 🥺🙏🏻
Canım geçmiş olsun bebişinin kilosu gayet iyi 🙏 sağlıkla al kucağına inşallah 🤲

Günaydın kizlarr.
@hsrttt ve @Wiraya gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebişleriniz
Canım selam. Sen nasılsın? Bebişin nasıl?
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun.Arada kaçırdığım yorumlar varsa kusurabakmayın. Bebeğimi gördüm çok şükür gittiğimde uyuyordu sesimi duyunca uyandı direk. Dokunabilirsin dediler dokundum elini tuttum minik elleri ile parmağımı sımsıkı tuttu ve ağladı beni tanıdı. Hiç bırakmak istemedim ama arkamı dönüp gelmek zorundaydım. 3. Basamak yoğun bakımda olması da beni çok tedirgin etti lütfen dua edin bana kucağıma bile alamadım çok korkuyorum.
Canım korkma. Haftası gayet iyi uzun sürmez iyileşip kucağına gelmesi. Dualarımız sizinle 🙏🏻
Kızlar bende 2 gündür hastahanede yatıyorum 36 hafta 2 günlük oldum böbrek ve sırt ağrısı mide ağrısından ölüyprdum resmen tahlillerim vs herşey normal çıkıyor aslında ama ağrısı dünyaya bedel şeklinde nst de sancılarım 80-90 100 lerde çıkıyor karnım çok sertleşiyor ama ben sancı hissetmiyorum dün sabah suyum çok azalmıştı akşam tekrar dğzeldiğini söyledi doktorum şuan ağrım yok çok şükür ama yarın sezeryana girebilirim 2 doz ciğer geliştirici iğne vuruldu bir dozu pazar günü 2. dozu da dün vuruldu bebiş 2.870 gram umarım herşey yolunda gider sağlıkla alırım alırız kucağımıza 🥺🙏🏻
Çok geçmiş olsun canım. Sağlıcakla gelsin minik kuzun 🙏🏻
Canım aynısı bende de var ağlama var arada gülme var makara var diyo ya öyleyim.İkinci olunca ilkini geride bırakmak zoruma gidiyor o da küçük daha oğlum uyurken bakıp bakıp ağlıyorum. Minicik daha abi oluyor diye yani bi de sizde de oluyor mu bilmiyorum Allah korusun doğumda başıma bişe gelse oğluma kim bakıcak diye ağlıyorum bi de. Kafayı yedim iyice … :halay::halay::halay::KK61:
Ayy o korku bende de var. Dile getirmeyi bırak aklima bile getirmek istemiyorum😔 Hepimiz sağlıkla atlaticaz inanıyorum canım🙏🏻💐

Melda hiç endişelenme kilosu haftası gayet iyi. Anne karnında durması sorun oluyorsa senin için ikinizin iyi olması için bu gerekliymiş canım. Şimdiden çok geçmiş olsun bizi haberdar et lütfen

Ben tekrar aşermeye başladım sanki önce şam tatlı canım çekti şeker var diye kendimi ikna ettim şimdi lahmacun o da beyaz ekmek bugün tuhaflık var gibi
benim canım her gün bir şey çekiyor canım kilom aldı başını gitti doğumdan sonra bunun acı acı kilo vermesi var bir dee neyse vereceğim :anneadayı::dondurma::halay::halay:

Benim de öyle çıktı hatta suyun azalmış sancı var dedi 35+1 deydim geçen hafta perşembe sonra pazartesi tekrar gel hafta sonu doğabilir gibi şeyler dedi ama pazartesi her şey yolunda sorun yok dedi 😄
bende korktum ya inşallah zamanında gelsınler sağlıcakla.banada erke gelebılır acile başvur falan dedı onumuzdekı hafta bıda gıtcem inşallah 38 e kadar hersey yolunda gıder

Back
X