Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana 🙏🏼
Canım benim gözün aydın kilosuna hiç takılma 2.500 gramın üzeri normal zaten hızlıca büyür. Benim oğlum da kalmıştı yoğun bakımda 15 gün sen kendine ve bebeğine odaklan sütünü sağ sağ götür devamlı hızlıca geçer toparlar bu süreci inşallah minikler sandığımızdan güçlü 💪

Kızlar bende 2 gündür hastahanede yatıyorum 36 hafta 2 günlük oldum böbrek ve sırt ağrısı mide ağrısından ölüyprdum resmen tahlillerim vs herşey normal çıkıyor aslında ama ağrısı dünyaya bedel şeklinde nst de sancılarım 80-90 100 lerde çıkıyor karnım çok sertleşiyor ama ben sancı hissetmiyorum dün sabah suyum çok azalmıştı akşam tekrar dğzeldiğini söyledi doktorum şuan ağrım yok çok şükür ama yarın sezeryana girebilirim 2 doz ciğer geliştirici iğne vuruldu bir dozu pazar günü 2. dozu da dün vuruldu bebiş 2.870 gram umarım herşey yolunda gider sağlıkla alırım alırız kucağımıza 🥺🙏🏻
Ay canım benim geçmiş olsun dualarım seninle inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini 🤲

Merhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok 🥰🥰🥰
Gözün aydın arkadaşımmm çok sevindim 😍
Zaten ilk süt kolostrom yani yoğun ve çok fazla gelen bi süt değil onu alabilmesi bağışıklığı için önemli tabiki en iyisini yapıyorsun 😍

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun.Arada kaçırdığım yorumlar varsa kusurabakmayın. Bebeğimi gördüm çok şükür gittiğimde uyuyordu sesimi duyunca uyandı direk. Dokunabilirsin dediler dokundum elini tuttum minik elleri ile parmağımı sımsıkı tuttu ve ağladı beni tanıdı. Hiç bırakmak istemedim ama arkamı dönüp gelmek zorundaydım. 3. Basamak yoğun bakımda olması da beni çok tedirgin etti lütfen dua edin bana kucağıma bile alamadım çok korkuyorum.
Hiç korkma benim oğlum 41 haftalık doğdu 3. Kademede 15 kaldı bence hiçbirşeyide yoktu ama tabi ki tedbiren doktora güvenip sabretmek zorundaydım. Sende içini ferah tut detaylı olarak sor neden orada ne gelişti diye belki normalde yer olmadığı için oraya bırakmışlardır.
Kızlar şu 1 -2 gündür üzerimde gerginlik stres duygusallık vs vs var
Var mı şu dönemlerde bu duyguları artan 😔
Aynen canım her sn ağlıyorum geçen hareketli bir şarkıda da ağladım düşün artık. Sanki lohusayim suan bebegin dogdudu abileriyle tanistigi ani dusundukce agliyorum 🥺
Kızlar bende 2 gündür hastahanede yatıyorum 36 hafta 2 günlük oldum böbrek ve sırt ağrısı mide ağrısından ölüyprdum resmen tahlillerim vs herşey normal çıkıyor aslında ama ağrısı dünyaya bedel şeklinde nst de sancılarım 80-90 100 lerde çıkıyor karnım çok sertleşiyor ama ben sancı hissetmiyorum dün sabah suyum çok azalmıştı akşam tekrar dğzeldiğini söyledi doktorum şuan ağrım yok çok şükür ama yarın sezeryana girebilirim 2 doz ciğer geliştirici iğne vuruldu bir dozu pazar günü 2. dozu da dün vuruldu bebiş 2.870 gram umarım herşey yolunda gider sağlıkla alırım alırız kucağımıza 🥺🙏🏻
Çok gecmis olsun inş sorunsuz gelir bebeğin. Ebe aslında su azalmasına bu haftalarda normal dedi bilmiyorum tanınan bir ebe. yenidoğan tüccarlarının yeni tuzağı bu mu 36 da doğurtup yoğun bakıma almak mi ben anlamadım. Sanci aktif açılma yapmıyorsa bebeği strese sokmuyorsa önemli değil diye biliyorum. Benimde suyum az doktor geçen hafta erken doğum yenidoğan yoğun bakım demeye başladı 🤷‍♀️

Uyku yok inşallah doğum yapıcam zaman da böyle uykusuz olmam yoksa nasıl enerjimi topluycam 2 saat sonra çocuklar için okul hazırlığı yapicam başım agridi uyku uyuyamamaktan
İki saate uyanıp işe gitmem gerekiyor hala uyku yok ben de 3/3.30 gibi uyanıyorum dön Allah dön uyu uyuyabilirsen ya niye böyle. Oğlumda böyle değildim Full uyuyordum 😴 uykuya hasretim şimdi

Uyku kalitem nasıl kötü oldu :( sağım uyuşuyor solum uyuşuyor bebek popoyu yukarı kaburgama doğru ittiriyor nefes alamıyorum düzgün. Sırtıma ağrı giriyor ara ara , çatı ağrım felaket. Yatakta sağa sola dönmek işkence çünkü acayip ağrıyor bacak arası kasları. Donmeye korkuyorum 😔
Sağlıkla doğsaydı artık diyorum

Kızlar şu 1 -2 gündür üzerimde gerginlik stres duygusallık vs vs var
Var mı şu dönemlerde bu duyguları artan 😔
Canım aynısı bende de var ağlama var arada gülme var makara var diyo ya öyleyim.İkinci olunca ilkini geride bırakmak zoruma gidiyor o da küçük daha oğlum uyurken bakıp bakıp ağlıyorum. Minicik daha abi oluyor diye yani bi de sizde de oluyor mu bilmiyorum Allah korusun doğumda başıma bişe gelse oğluma kim bakıcak diye ağlıyorum bi de. Kafayı yedim iyice … :halay::halay::halay::KK61:

Bir tane ile asla doymam canım kendimi biliyorum😂şeker problemim yok ama şekerli yiyince açlık sınırda çıkıyo
Ama şeker yükselir diye kendimi durduruyorum hastanedeyken takipteydim şimdi ne olduğunu bilmiyorum ilaç falan da yazmadılar ya ondan tedbirli olmak lazım bu ara bir iki bişey yemeye başladım onlar bile acaba yemesem mi dedirtiyor

İki saate uyanıp işe gitmem gerekiyor hala uyku yok ben de 3/3.30 gibi uyanıyorum dön Allah dön uyu uyuyabilirsen ya niye böyle. Oğlumda böyle değildim Full uyuyordum 😴 uykuya hasretim şimdi
Her hamilelik gerçekten farklıymış bende böyle değildim bunda böyleyim Allah yardımcınız olsun çalışırken daha zor olur

Uyku kalitem nasıl kötü oldu :( sağım uyuşuyor solum uyuşuyor bebek popoyu yukarı kaburgama doğru ittiriyor nefes alamıyorum düzgün. Sırtıma ağrı giriyor ara ara , çatı ağrım felaket. Yatakta sağa sola dönmek işkence çünkü acayip ağrıyor bacak arası kasları. Donmeye korkuyorum 😔
Sağlıkla doğsaydı artık diyorum
Günümüz sizinle yakın benim hep aşaya ittiriyo kaburgamda rahatladım tam uykuya dalicam sanki bicakliyolar öyle bı batma hissi sabah randevum var bakalım ne durumdayim

Canım aynısı bende de var ağlama var arada gülme var makara var diyo ya öyleyim.İkinci olunca ilkini geride bırakmak zoruma gidiyor o da küçük daha oğlum uyurken bakıp bakıp ağlıyorum. Minicik daha abi oluyor diye yani bi de sizde de oluyor mu bilmiyorum Allah korusun doğumda başıma bişe gelse oğluma kim bakıcak diye ağlıyorum bi de. Kafayı yedim iyice … :halay::halay::halay::KK61:
Bende ona takıyorum iyi düşünmeye çalışıyorum ama aklıma geliyo sonuçta bı operasyona giriyoruz herşey geliyo aklıma uyuyamadikca kuruyorum

Ay canım benim geçmiş olsun dualarım seninle inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini 🤲
aminnn hepimiz inşallahh biraz korkuyorum tabi erken diye
Hiç korkma benim oğlum 41 haftalık doğdu 3. Kademede 15 kaldı bence hiçbirşeyide yoktu ama tabi ki tedbiren doktora güvenip sabretmek zorundaydım. Sende içini ferah tut detaylı olarak sor neden orada ne gelişti diye belki normalde yer olmadığı için oraya bırakmışlardır.

Aynen canım her sn ağlıyorum geçen hareketli bir şarkıda da ağladım düşün artık. Sanki lohusayim suan bebegin dogdudu abileriyle tanistigi ani dusundukce agliyorum 🥺

Çok gecmis olsun inş sorunsuz gelir bebeğin. Ebe aslında su azalmasına bu haftalarda normal dedi bilmiyorum tanınan bir ebe. yenidoğan tüccarlarının yeni tuzağı bu mu 36 da doğurtup yoğun bakıma almak mi ben anlamadım. Sanci aktif açılma yapmıyorsa bebeği strese sokmuyorsa önemli değil diye biliyorum. Benimde suyum az doktor geçen hafta erken doğum yenidoğan yoğun bakım demeye başladı 🤷‍♀️
doktorum aile dostumuz çok uzun yıllardan beri tanıyoruz sancıdan kaynaklı almayı düşünmüyor aslında benim böbreklerim sıkıntılı olduğu için 🤷🏻‍♀️

Kızlar bende gözümu deprem oldu yeni onla açtım artçı sanırım beşik gibi sallandik yeni eve geçmiştim hatırlarsanız ikinay oldu bu eve geçeli ilk defa hissettim burada uyuyamam sabaha kadar 🥺
Çok geçmiş olsun canım burda da hissedilmiştir o zaman ben hissetmedim ama uyanıktım 😔 Allah ım tekrarını yaşatmasın

Back
X