Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar gynofem kullanan var mı ? Dr um mantarın var diye verdi ok kullandım ama kaşıntı başladı ilaçtan önce kaşınma yoktu yan etki mi acaba iyileşiyor diye mi bilemedim. Sizde de oldu mu ?
Ben kullandım canım bende de yaptı yan etkisiymiş sanırım

Merhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok 🥰🥰🥰
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla :KK200:

Merhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok 🥰🥰🥰
Canım gözün aydın çok sevindim adına🙏bebişinle bol koklaşmalar sana 🤲🤭🥹

günaydıın bugün 2 bebiş daha geliyor sağlıkla inşallah, onlar gibi heyecanlıyım. :emir_bebek::emir_bebek::KK200::KK200:cuma doğum iznine ayrılacağım artık iş yeri çekilmez hale geldi. İş verildi mi boğasım geliyor idareyi:KK12::110::KK48:
Ben de çok zorlanıyorum artık ya daha iki haftam var ama rapor aldım mecbur sabah işe gitme telaşı bile yoruyo insanı. Evde rahat rahat hamilelik geçirenlere çok ozeniyorum 🙄

Aynen öyle . İlişki evet ama ben annemlerdeyım eşim yanımda değil cumartesiye kadar annemlerde kalacağım merkezde doktorum burda diye. Göğüs ucu uyarmayı nasıl yapacağım
Elinle oynaman lazım sanırım canım ucuyla başka türlü olmaz rahimi kasıyormuş zaten kasılma olursa açılmada oluyor

Back
X