- 25 Ekim 2022
- 824
- 669
- 33
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
- #23.581
Benimki dönmüş dönebilir yani ayaklar hala aşağıda vajina kısmına vurup duruyor oradan anlıyorumAy kızlar hıçkırıgı sol göbek deliginin yanında hissetmeye başladım dönmüş olamaz heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki dönmüş dönebilir yani ayaklar hala aşağıda vajina kısmına vurup duruyor oradan anlıyorumAy kızlar hıçkırıgı sol göbek deliginin yanında hissetmeye başladım dönmüş olamaz heralde
Her şey güzel ilerleyecek, hiç düşünme bileEvet çocuk hemşiresi de bol bol emzir dedi öyle yapıyorum bende bakalım rezene çayı falan içeyim belki işe yarar
Ben kullandım canım bende de yaptı yan etkisiymiş sanırımKızlar gynofem kullanan var mı ? Dr um mantarın var diye verdi ok kullandım ama kaşıntı başladı ilaçtan önce kaşınma yoktu yan etki mi acaba iyileşiyor diye mi bilemedim. Sizde de oldu mu ?
Kolay atlatırsın inşallah bu süreci![]()
Sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Gözün aydın güzelim, maşallahMerhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok![]()
Tebrikler, çok mutlu ve sağlıklı olsun inşallahMerhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Ben de sağda yukarda hissediyorum ama kafasının bir kısmı kanalda. O hissettiğin hıçkırma sırasında hafif sarsılıyorlar ya sırtı kolu filan da olabilir.Ay kızlar hıçkırıgı sol göbek deliginin yanında hissetmeye başladım dönmüş olamaz heralde
Ara ara beni korkutuyo haftaya salıya randevum var bakalım ne olucakBenimki dönmüş dönebilir yani ayaklar hala aşağıda vajina kısmına vurup duruyor oradan anlıyorum
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklaMerhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Olabilir canım inşallah öyledirBen de sağda yukarda hissediyorum ama kafasının bir kısmı kanalda. O hissettiğin hıçkırma sırasında hafif sarsılıyorlar ya sırtı kolu filan da olabilir.
Canım gözün aydın çok sevindim adınaMerhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Tugcecim sen nasılsın? Bebisin nasil? Ben de adaşındım tugce.Canım gözün aydın çok sevindim adınabebişinle bol koklaşmalar sana
![]()
Tam ortada değil yaniSancı çıkmadı yine her zamanki gibievet alttan baktı parmakları ile rahim ağzını kontrol etti. Bebek sağda yatarken sağına yat iyice kanala yerleşsin dedi
Gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinÇok şükür hersey yolunda Suanlık sık sık emziriyorum az az sütüm geliyo
Teşekkür ederim darısı başınıza inşallahGözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin![]()
Ben de çok zorlanıyorum artık ya daha iki haftam var ama rapor aldım mecbur sabah işe gitme telaşı bile yoruyo insanı. Evde rahat rahat hamilelik geçirenlere çok ozeniyorumgünaydıın bugün 2 bebiş daha geliyor sağlıkla inşallah, onlar gibi heyecanlıyım.cuma doğum iznine ayrılacağım artık iş yeri çekilmez hale geldi. İş verildi mi boğasım geliyor idareyi
![]()
Daha iyiyim canımTugcecim sen nasılsın? Bebisin nasil? Ben de adaşındım tugce.![]()
Elinle oynaman lazım sanırım canım ucuyla başka türlü olmaz rahimi kasıyormuş zaten kasılma olursa açılmada oluyorAynen öyle . İlişki evet ama ben annemlerdeyım eşim yanımda değil cumartesiye kadar annemlerde kalacağım merkezde doktorum burda diye. Göğüs ucu uyarmayı nasıl yapacağım