Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Merhaba hanımlar. Herkese kolay doğumlar diliyorum 🙏 Benım de tahmini doğum 1 mayıstı. Son kontrolde doktor bebek 15,20 Nisan arası gelecek gibi dedi. Gelişimi önde bide bas aşağı pozısyondaymış.
Bi kaç sorum olacak tecrübeli annelere. Cevap alırsam çok sevinirim 🙏
-36+2 olduk . 3gundur adet ağrısı gibi ağrı uyandırıyor sağa sola dönüyorum 1,2saate gecıyor. Sonra 7,8 saat hiç ağrı yok ikindi gibi yine başlıyor en son da gece yine 1,2 saat ağrıyor kasıklarım, sonra yine gecıyor .
Bunlar yalancı sancı mı ?
- ikinci sorum serklajlı anne varsa onlara. 22. Haftamda acil Serklaj oldum. Doktor p.tesi dikişlerimi alacak. Sizin kaçıncı hafta alındı? Bide normal mi sezeryan mi yaptınız, Benım şimdilik normal görünüyor
Evet 2 haftadır aynı sekildeyimadet ağrısı gibi ağrım var

Bayanlar ben geçen hafta ebe alttan muayene etmişti baya zorladı ama açılma yoktu ozaman azar azar kan geldi bugün Dr kontrolüm vardı drum biraz azarladı yine 3250 olmuş kilosu yarın 37 oluyoruz normal istiyo Dr sezeryana yanaşmiyo açıkçası 😢 nst de sancı hafif cikiyo şimdi eve geldim çamaşırımda tortu şeklinde kan var bugün 1 hafta önce alttan muane olup hala ara ara olması normalmi kadiklarimda ağrı var ama nst iyi böyle olan varmi

Bayanlar ben geçen hafta ebe alttan muayene etmişti baya zorladı ama açılma yoktu ozaman azar azar kan geldi bugün Dr kontrolüm vardı drum biraz azarladı yine 3250 olmuş kilosu yarın 37 oluyoruz normal istiyo Dr sezeryana yanaşmiyo açıkçası 😢 nst de sancı hafif cikiyo şimdi eve geldim çamaşırımda tortu şeklinde kan var bugün 1 hafta önce alttan muane olup hala ara ara olması normalmi kadiklarimda ağrı var ama nst iyi böyle olan varmi
Canım bugün ağrım var şuan yine ağrı başladı dün nst de hiç bir sorun cikmamisti

Nişan böyle yumurta akı ama içinde kanli bir avuç kadar gelmişti ilk kızımda ama seninki nedir bilemedim sürekli geliyormuyfu sizden ilk defa mi geldi
Geçen hafta alttan muane edince lekelenme şeklinde geldi bı kaç gün bugün sadece ultrasonla baktı eve gelince çamaşırimda koyu renkte vardı öyle aktif bı şekilde gelmiyo kaç haftadır adet sancisi yaşıyorum zaten

Geçen hafta alttan muane edince lekelenme şeklinde geldi bı kaç gün bugün sadece ultrasonla baktı eve gelince çamaşırimda koyu renkte vardı öyle aktif bı şekilde gelmiyo kaç haftadır adet sancisi yaşıyorum zaten
Yani zaten az kalmış çatı muayenesi yaparken açılmaya sebeb olmuş olabilir duymuştum öyle açıklik varmı diye bakılırken nişan gelmesi veya açıklık oluşma durumunu

Deneyimlemedigim için hic bilmiyorum canim ama beyaz yoğun ve kanlı bir akıntı eşlik ediyormuş galiba. Herkeste aynı olmaya da bilir doktoruna sordun mu?

ACIYOMU ÇATI MUAYENESINDE ACABA BENIMDE 2, DOĞUM OLCAK AMA SEZERYAN DEVLETTE YINEDE BAKMIYORLARDIR SANIRIM BENDE KORKUYORUM
Benimle mi alakalı yoksa gerçekten acıyor mu bilmiyorum ama ben ilişkide de çok zorlanıyorum devlete gidiyorum bende doktor normalde isteğe bağlı sezeryan yapmıyoruz ama sen bi düşün dedi

Yer mi değiştirdi acaba anlamadım ki, önümüzdeki hafta kontrolüm var bir de son zamanlarda çok hareketliydi birden böyle olunca beni korkuttu. Sanki içeride kayıyor gibi hareket ediyor, cok hafif dokunuyor.

Dokunuyorum zar zor tepki geliyor hanımefendiden yaptığı da çok ufak dokunuşlar. Simdi kahve içiyorum bakalım belki birazcık daha hareketlenir 🥲

Bir miskin edasıyla kıpırdanıyor içeride, hiç canımı acıtmıyor hareketleri. arkasını mı döndü acaba

Dokundukca kendimi de kötü hissediyorum rahatsız edeceğim diye ama sanki tam bir uyuşukluk halinde yavaş.

sabaha göre iyi ama şiddeti çok düşük geliyor bir de sanki aniden sıçrarsın ya böyle öyle olmuş gibi zıplıyor sanki içeride arada.
Benimde öyle hareketleri azaldı son bi iki gündür ama hem suyum azalmış hem de doktorun dediğine sancılarım başlamış o yüzdenmiş

ACIYOMU ÇATI MUAYENESINDE ACABA BENIMDE 2, DOĞUM OLCAK AMA SEZERYAN DEVLETTE YINEDE BAKMIYORLARDIR SANIRIM BENDE KORKUYORUM
Ben geçen hafta oldum ağrı, sızı vs bir şey hissetmedim sadece rahatsız edici his olarak. Sonuçta yabancı biri size dokunuyor.

Ama ağrı sızı olmadı bende kanama lekelenme gibi şeyler de olmadı

Senin haftan ilerde canım ağrı normal, bende de var, nst de sancı çıkıyordu ama düzenli değildi. Bu hafta gitmedim henüz . Bende olmadı ama çatı muayenesinde zorlanan kanaması olanlar oluyormuş aktif bir kanama değilse muhtemelen içeride kalanlar geliyordur.

senin bebisin gelişi de yakın görünüyor 🥹 Allah yardımcın olsun şimdiden, umarım kolayca ilerler sürecin
Umarım 🥺 bel ağrım var kaç gündür bide geceleri regl ağrısı oluyor uyuyunca geçiyor bunlar doğumun habercisi demek ki doktor dedi sancıların başlamış artık

Kızlar özellikle sezaryen doğum yapacaklar bir sorum var. Sezaryen doğumda dikişlerden dolayı kolay emzirme açısından emzirme yastığını da götürün diyorlar kolaylık oluyormuş. Koca emzirme yastığını hiç götüresim yok açıkçası ama kolay olacaksa götürürüm siz ne düşünüyorsunuz?

Kızlar benim kız dün biraz sakindi, tekmeleri ve hareketleri de şiddetli değildi. Dün gece boyunca dokundum ama hiç tepki vermedi. Karnım çok sert hala. En son sabaha karşı biraz hareket etti ama şiddetli değildi. Simdi çikolata falan yedim biraz oynadı ama hala çok hafif geliyor hareketleri kendi kendimi korkutup duruyorum dünden beri. 🥺
Benimkininde tekmeleri azaldi sadece yer degistiriyo sanki bide hickirik bu haftalarda normal heralde canim

Back
X