- Konu Sahibi Mervenur277
- #21.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin canımHshshs hamilelikte bu.kadar anlama oluyor demek. Zamanında sağlıkla gece gelsin bebişin o zaman![]()
Ağlanır bende dün magnete ağladımÇikolataya da ağlamazsın ya![]()
İlk doğumda sonlara doğru vajinal temizlik için benim annem yardımcı oluyordu şu anda da ben yaptigimi yapıyorum kalanı o hallediyor, yoksa da her zaman yaptırdığınız biri varsa kuaförde eve cagirabilirsiniz, onu da doğum sonrası yaptırdım. Son zamanlarda mecburi jilet ile temizlik yapıyordum, zaten cildim hassas olduğu için yaklaşık 16. Haftalar civari ağda alerji yapmaya başlamıştı. Simdi de bu sekilde devam ediyorum. Zaten sık kontroller olduğu için aniden suyum gelse de çok problem yaşamadım. Ki şöyle düşünüyorum minimal bir şey kalsa bile kim bilir ne kadar pis insanlar goruyorlardir, o kalanlar çok rahatsız etmez.Biz ozel soruyla daha geliyorum kusura bakmayn lutfen vajina ic dudaklarinizda herhangi bir degisim varmi sey benim sismislerde korktm biraz
Suyun neden cok oldugunu soyledi mi??Merhaba kızlar bende bugün doktora gittim. Bebek 33 haftalık gözüküyor, suyun çok, plasentan iyi 40. Haftaya kalmazsın, bebek doğum pozisyonu almış dedi. Bebeğim 2050 grammış. Çok mutluyum. Hamilelik biraz yordu beni açıkçası. İnşallah bebeğim çok geçe kalmaz. Sağlıkla gelsinler İnşallah![]()
Soylemedi canım sadece gayet sağlıklı dedi. Çok su da içemedim. Neden çok bilmiyorum.Suyun neden cok oldugunu soyledi mi??
Bende de var canım. Biraz şişlik var ama hormonlardan sanırım. Ben pek takılmadım.Biz ozel soruyla daha geliyorum kusura bakmayn lutfen vajina ic dudaklarinizda herhangi bir degisim varmi sey benim sismislerde korktm biraz
Benimde suyum fazla ama nedenini bulamadilar seker kontrolu yapiyorum ama sekerim normalSoylemedi canım sadece gayet sağlıklı dedi. Çok su da içemedim. Neden çok bilmiyorum.
Şeker problemi varsa çok olur diyorlar ama bilmiyorum tam net olarakSuyun neden cok oldugunu soyledi mi??
Ay biraz daha dursalar iyi ama kendileri bilirKuzenim aradı bugün beni görüntülü görüştük 1 haftaya gelir karnın boşalmış diyorpsikolojik mi bilmiyorum kasılmalarım da var normalde gündüz bek olmuyordu
Galiba geliyorlar
![]()
Benimde şeker normal. Doktordan doktora yorum değişiyor. Devlet hastanesinde doktora gittim bu bebek çok kilolu dedi. Kendi doktoruma gittim maşallah çok güzel, suyun da çok güzel dedi. Yani güvendiğin bir doktora gitmek önemli. İçin rahat olsun.Benimde suyum fazla ama nedenini bulamadilar seker kontrolu yapiyorum ama sekerim normal
Bende eşim yanımda olsun istiyorum ama devlette almıyorlarmış. İlk doğumum aslında ikimizde sağlıkçıyız ama doğum yapılan yerde iki kişilik olunca almazlar diye düşünüyorum. Diğer annelerin de mahremiyeti sonuçta . Özelde doğurmak istersem bambaşka bir doktora gitmek durumundayım ve 35. Haftadayım . İnşallah her şey güzel geçerNasıl rahat edeceksen öyle yap canım devlette de özelde de doğuracak arkadaşlar var. İlk bebek ve deneyimsiz olduğum için ben yanımda sancı çekerken eşim ve annem olsun istedim o yüzden özel tercih ettim kendime güvenemedim. Yoksa en güveniliri devlet bence de
Ben e bebekten emzik ve biberon temizleyici aldım ilk önce onunla yıkadım daha sonra kaynar suda beklettim canım ayrı bir cihaz almadım.Kızlar bu biberon ve emzik sterilizasyonunu nasıl yapacaksınız? Ben henüz hiçbir şey almadım bununla ilgili ya. Link atarsanız bu eksiğim de tamamlansın.
![]()
Ben Philips avent biberon ve emzik aldım birde onu almazsa diye bips markası aldım. Biberon temizleyici özel deterjanıyla yıkıyorsun . Kaynayan suda 5 dakika bekletiyorsun veya kaynatıyorsun sonra kurumaya bırakıyorsun ya da sterilizatör varsa onu da kullanabilirsin.Kızlar bu biberon ve emzik sterilizasyonunu nasıl yapacaksınız? Ben henüz hiçbir şey almadım bununla ilgili ya. Link atarsanız bu eksiğim de tamamlansın.
![]()
Bende araba almadım daha ama bunun da şekli bi değişik duruyor bilemedimKızlar yoykoda bebek arabası falan herşey baya indirimde ben almamıştım
Yoyko Spin 360 Derece Dönebilen Bebek Arabası Gri Kasa
Bunu aldım![]()
Bence acele etmeyin, çünkü belki de ihtiyacınız olmaz ilk etapta biberona.Kızlar bu biberon ve emzik sterilizasyonunu nasıl yapacaksınız? Ben henüz hiçbir şey almadım bununla ilgili ya. Link atarsanız bu eksiğim de tamamlansın.
![]()