Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Çikolataya da ağlamazsın ya 🥹

Eklentiler

• IMG_2447.webp
    IMG_2447.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba kızlar bende bugün doktora gittim. Bebek 33 haftalık gözüküyor, suyun çok, plasentan iyi 40. Haftaya kalmazsın, bebek doğum pozisyonu almış dedi. Bebeğim 2050 grammış. Çok mutluyum. Hamilelik biraz yordu beni açıkçası. İnşallah bebeğim çok geçe kalmaz. Sağlıkla gelsinler İnşallah :emir_bebek:

Biz ozel soruyla daha geliyorum kusura bakmayn lutfen vajina ic dudaklarinizda herhangi bir degisim varmi sey benim sismislerde korktm biraz
İlk doğumda sonlara doğru vajinal temizlik için benim annem yardımcı oluyordu şu anda da ben yaptigimi yapıyorum kalanı o hallediyor, yoksa da her zaman yaptırdığınız biri varsa kuaförde eve cagirabilirsiniz, onu da doğum sonrası yaptırdım. Son zamanlarda mecburi jilet ile temizlik yapıyordum, zaten cildim hassas olduğu için yaklaşık 16. Haftalar civari ağda alerji yapmaya başlamıştı. Simdi de bu sekilde devam ediyorum. Zaten sık kontroller olduğu için aniden suyum gelse de çok problem yaşamadım. Ki şöyle düşünüyorum minimal bir şey kalsa bile kim bilir ne kadar pis insanlar goruyorlardir, o kalanlar çok rahatsız etmez.
İkinci sorunuz için de ben dudaklarda değişiklik hissetmedim ama olabilir de cunku dokulara giden kan artıyor, damarların yapısı değişiyor. O nedenle bence tuhaf bir soru değil. Belki benimki size tuhaf gelir ben de özellikle sezaryen sonrası komple o bölgenin yerinin bir miktar değiştiğini düşünüyorum (sanki kitlesel olarak yukarı kaymış gibi). Belki doğum ile alakalı ya da bilmiyorum. Ki doktorum da net hayır olamaz demedi.

Merhaba kızlar bende bugün doktora gittim. Bebek 33 haftalık gözüküyor, suyun çok, plasentan iyi 40. Haftaya kalmazsın, bebek doğum pozisyonu almış dedi. Bebeğim 2050 grammış. Çok mutluyum. Hamilelik biraz yordu beni açıkçası. İnşallah bebeğim çok geçe kalmaz. Sağlıkla gelsinler İnşallah :emir_bebek:
Suyun neden cok oldugunu soyledi mi??

Benimde suyum fazla ama nedenini bulamadilar seker kontrolu yapiyorum ama sekerim normal
Benimde şeker normal. Doktordan doktora yorum değişiyor. Devlet hastanesinde doktora gittim bu bebek çok kilolu dedi. Kendi doktoruma gittim maşallah çok güzel, suyun da çok güzel dedi. Yani güvendiğin bir doktora gitmek önemli. İçin rahat olsun. :KK200:

Nasıl rahat edeceksen öyle yap canım devlette de özelde de doğuracak arkadaşlar var. İlk bebek ve deneyimsiz olduğum için ben yanımda sancı çekerken eşim ve annem olsun istedim o yüzden özel tercih ettim kendime güvenemedim. Yoksa en güveniliri devlet bence de
Bende eşim yanımda olsun istiyorum ama devlette almıyorlarmış. İlk doğumum aslında ikimizde sağlıkçıyız ama doğum yapılan yerde iki kişilik olunca almazlar diye düşünüyorum. Diğer annelerin de mahremiyeti sonuçta . Özelde doğurmak istersem bambaşka bir doktora gitmek durumundayım ve 35. Haftadayım . İnşallah her şey güzel geçer

Kızlar bu biberon ve emzik sterilizasyonunu nasıl yapacaksınız? Ben henüz hiçbir şey almadım bununla ilgili ya. Link atarsanız bu eksiğim de tamamlansın. 🙂↔️

Kızlar bu biberon ve emzik sterilizasyonunu nasıl yapacaksınız? Ben henüz hiçbir şey almadım bununla ilgili ya. Link atarsanız bu eksiğim de tamamlansın. 🙂↔️
Ben e bebekten emzik ve biberon temizleyici aldım ilk önce onunla yıkadım daha sonra kaynar suda beklettim canım ayrı bir cihaz almadım.

Ben Philips avent biberon ve emzik aldım birde onu almazsa diye bips markası aldım. Biberon temizleyici özel deterjanıyla yıkıyorsun . Kaynayan suda 5 dakika bekletiyorsun veya kaynatıyorsun sonra kurumaya bırakıyorsun ya da sterilizatör varsa onu da kullanabilirsin.

Philps avent var bende canım. Henüz kullanmadım hastane biberon istemediği için. Yıkayıp kaynattım sadece emziği

Eklentiler

• IMG_2448.webp
    IMG_2448.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 60
Back
X