- 13 Temmuz 2023
- 1.581
- 1.547
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
- #20.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet mesela bir eş bir anne olabiliyormuş zaten normal hastane odasında doğum gerçekleşiyor vajinal doğumda anladığım kadarıyla bence ameliyathaneden daha iyiDoğum sırasında iki kişi mi?![]()
30 da karışık yıkadım ben canım bir şey olmadıKızlar ben başladım yıkamaya gec oldu birazbeyazlarla açık pembişleri bir yıkasam bir şey olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim şimdi
![]()
Ayy çok heyecanlandımKızlar 21 nisan sabah saat 8.30da spinal anestezi ile kavuşuyorum oğluma![]()
Aklın kalıyorsa renk ayırıcı mendil alıp at içine canım, fazla renkli kıyafetlerimiz var diye ben öyle yapmıştımKızlar ben başladım yıkamaya gec oldu birazbeyazlarla açık pembişleri bir yıkasam bir şey olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim şimdi
![]()
Bu haber kavuştum haberine en yakın haberKızlar 21 nisan sabah saat 8.30da spinal anestezi ile kavuşuyorum oğluma![]()
Ben ayrı ayrı yıkadım canım renk karışır diye korktum açıkçası mendillerden de almamıştımKızlar ben başladım yıkamaya gec oldu birazbeyazlarla açık pembişleri bir yıkasam bir şey olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim şimdi
![]()
38+4 oluyorum canım.Bu haber kavuştum haberine en yakın haberTam kaç haftalık oluyorsun
Bana da tam o güne verdiGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
38+4 oluyorum canım.
Ay attımAklın kalıyorsa renk ayırıcı mendil alıp at içine canım, fazla renkli kıyafetlerimiz var diye ben öyle yapmıştım![]()
Cok az kalmis canim saglika kavus oglunaKızlar 21 nisan sabah saat 8.30da spinal anestezi ile kavuşuyorum oğluma![]()
Açık renklilerle attım vallahi koyu olanları ayrı atacağımBen ayrı ayrı yıkadım canım renk karışır diye korktum açıkçası mendillerden de almamıştım
Teşekkür ederim canım hepimiz inşallahCok az kalmis canim saglika kavus ogluna![]()
Aşırı yenmediği sürece bir problem olmuyormuş diyorlardı. Zaten az kaldı ufaktan ye bir şey olmazKızlar ben hurma yemeye basladım çok canım istiyodu daha fazla dayanamadım gunde 3 tane sadece
Biz de 16 Mayıs diye konuşmuştuk doktorumla. 38+2 oluyor o gün bizim de. Ay çok heyecanlıGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
38+4 oluyorum canım.
YaaaaŞimdi çıktık kızlar3 kg olmuşuz, pelvis muayenesi yaptı doktorum çok rahat doğurursun dedi. Yumuşamış rahim ağzım ama henüz açılmamış. Sen bu hafta da dinlen dedi. Nst de sancım var 40-80 arası gidip geliyor
![]()
Sağ olsun çok rahatlattı beni, sancıyı sordum nasıl anlıysam filan diye tam o sırada kasılıyordum , bak böyle olacak işte kasılacaksın ama daha uzun sürecek ağrı olacak ve sıklaşacak dedi. Rahat gelir pelvisin uygun dedi . Kanama su gelmesi vs olursa doğumhaneye gel bana haber verirler zaten gelirim dediYaaaa
Çok güzel motive etmesinereden nereye geldik. İnşallah kolaylıkla, saglikla gelirler
![]()