Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Kızlar ben başladım yıkamaya gec oldu biraz 😂 beyazlarla açık pembişleri bir yıkasam bir şey olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim şimdi 🫠
Aklın kalıyorsa renk ayırıcı mendil alıp at içine canım, fazla renkli kıyafetlerimiz var diye ben öyle yapmıştım ☺️

Bizim de bugün 1.30da randevumuz var kızlar bir aydan fazladır ultrasona giremedik bakalım ne kadar oldu oğluş. 🥰
Burda öyle bizdeki gibi odaya balonlu vs süsleme yapılmıyor şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum standı ve çiçekleri de aldım dün hatta kurdum denedim. Yanına da bir tepsi çikolata bir tepsi de hediyelik koyacağım yapmam gereken başka bir şey kalmıyor sonra. İlk bebek heyecanı herşeyi erkenden bitirdim.🤭 36.haftada bakıcı tutacağız onunla evi de yavaş yavaş temizleriz bebek gelene kadar.

Eklentiler

• IMG_0693.webp
    IMG_0693.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_0695.webp
    IMG_0695.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 47
Aklın kalıyorsa renk ayırıcı mendil alıp at içine canım, fazla renkli kıyafetlerimiz var diye ben öyle yapmıştım ☺️
Ay attım 🫠 bir şey olmaz diye düşünüyorum çok koyu olanları atmadım onları ayrı atacağım. Bu minik şeyleri her seferinde nasil ayrı yikayacagiz acaba makine dolmaz ki 😂

Şimdi çıktık kızlar 😍 3 kg olmuşuz, pelvis muayenesi yaptı doktorum çok rahat doğurursun dedi. Yumuşamış rahim ağzım ama henüz açılmamış. Sen bu hafta da dinlen dedi. Nst de sancım var 40-80 arası gidip geliyor 😀
Yaaaa 🥹🥹
Çok güzel motive etmesi 🌼 nereden nereye geldik. İnşallah kolaylıkla, saglikla gelirler 🥲🥹

Yaaaa 🥹🥹
Çok güzel motive etmesi 🌼 nereden nereye geldik. İnşallah kolaylıkla, saglikla gelirler 🥲🥹
Sağ olsun çok rahatlattı beni, sancıyı sordum nasıl anlıysam filan diye tam o sırada kasılıyordum , bak böyle olacak işte kasılacaksın ama daha uzun sürecek ağrı olacak ve sıklaşacak dedi. Rahat gelir pelvisin uygun dedi . Kanama su gelmesi vs olursa doğumhaneye gel bana haber verirler zaten gelirim dedi🥹

Back
X