Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Bi arkadaşım lösante de çalışıyor sigara içmeye giderken başka kıyafet giyiyor hastanenin dışında içip geliyor üzerini değiştiriyor öyle söylemişti. Ama tabi öyle olmalı hassas 🥺
Evet canım bende görüyorum hastaneden uzakta sigara içiyorlar ama dediğin gibi öyle olmalı çok özel ve önemli bir iş yapıyorlar 🫶🏻

Kızlar hastaneleriniz eşlerinizi doğuma alıyor mu? Alıyorsa girecekler mi? Benim hastanem almıyor maalesef eşim yanımda olsun çok isterdim. Bana güç olurdu, bebeğimizi birlikte karşılamak isterdim🥹
benim doktorum normal olursa yanında destek olması için bir kişiyi alıyor ama eşin girmesini pek onaylamıyor bende çok kararsızım ama eşim çok çok istiyor girmeyi herhalde haftaya kontrolde doktorumu ikna edip girer diye düşünüyorum normal olursa 😂

benim doktorum normal olursa yanında destek olması için bir kişiyi alıyor ama eşin girmesini pek onaylamıyor bende çok kararsızım ama eşim çok çok istiyor girmeyi herhalde haftaya kontrolde doktorumu ikna edip girer diye düşünüyorum normal olursa 😂
Bazı doktorlar panik yapıyorlar diye istemiyormuş eşin panik biri değilse girebilir bence 😁

Bazı doktorlar panik yapıyorlar diye istemiyormuş eşin panik biri değilse girebilir bence 😁
eşim hiç panik değildir asker zaten onun avantajları var ama ben biraz çekiniyorum internette anlık olarak midesi bulanan babaları vs görüyorum ya tiksinirse düşünceleri geliyor aklıma 😂

eşim hiç panik değildir asker zaten onun avantajları var ama ben biraz çekiniyorum internette anlık olarak midesi bulanan babaları vs görüyorum ya tiksinirse düşünceleri geliyor aklıma 😂
Görmüyorlar ki normal de olsa bebeğin üstündeki kandan falan da bulanmaz bence midesi 🙃

Doğum yaklaştıkça öyle oluyor gerçekten. Ben de evi temizleteyim diyorum tam tarih belli olsun da perdeler filan bi yıkansın onlarla asla uğraşamam 😀 bende de bi korku uykusuz geceleri unutmuşum ki ikinciyi yapmışım 🤣
Ben o uykusuz geceleri hiç unutmadım oğlum evdeyken hala çok uyanırdı 2. Yi nasıl yaptım onu da bilmiyorum riskli gebelik küçükken yapayım yaş geçmeden dedim ama psikolojim yine bozulur gece uykusu yine düzenli olmazsa oğlum çok zorlamıştı beni ağlamaktan çatlardı uyutamazdım bazen babasına gider gitmez uyurdu bu sefer sinirden çatlardım

Ben o uykusuz geceleri hiç unutmadım oğlum evdeyken hala çok uyanırdı 2. Yi nasıl yaptım onu da bilmiyorum riskli gebelik küçükken yapayım yaş geçmeden dedim ama psikolojim yine bozulur gece uykusu yine düzenli olmazsa oğlum çok zorlamıştı beni ağlamaktan çatlardı uyutamazdım bazen babasına gider gitmez uyurdu bu sefer sinirden çatlardım
Benim oğlan da asla uyumadı ya aylarca uykusuz kalmıştım bitlisteydik o zaman bi de tektim kimse de yoktu yan komşum kapımı çalardı ver istersen ben deniyim uyutmayı diye açıyordu kadın bana valla 🥹 öyle oluyor biz stres yapıyoruz onlar da hissediyor babalar rahat olunca o rahatlığı hissedip uyuyorlar gerçekten

Şöyle bi takımı var kızımın 😍 hastane çıkışı bunu mu giydirsem diyorum 😍
IMG_1228.webp

Back
X