- 13 Temmuz 2023
- 1.578
- 1.544
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
- #20.941
Ay sinir oluyorum su hareketlere ya. Nst girerken ebe anlatmıştı gelmeyebilir hemen, 1 haftaya kadar normal bunlar sen stres yaparsan daha da zor olur düşünmeyeceksin bunu dedi. Kesilmesine sebep olur, bol bol emzireceksin gelmesede dedi.Valla canım ben susmuyorum da ama yine de yapacaklarını yapıyorlar rahatsız olduğumu bile bile yapiyorlar artık inadına yaptıklarını düşünüyorum bir şey 1 kere söylenir cevabıni alırsın bir daha acmazsin 2 günde bir arayıp aynı şeyleri söylüyorlar ben kızıyorum rahatsız olduğumu söylüyorum 2 gün sonra arayıp yine aynı şeyi söylüyorlar ben de artniyet ararım o zaman yani. Sezeryan olacaksın sütün gelmicek diye onu kafama taktırıyorlar bir kaç gündür de. Ya hiç hayırlı laf yok ağızlarında ayyy senin sütün de gelmez şimdi ben hep normal doğurdum çeşme gibi akıyordu diye gevrek gevrek gülerek söylüyor. Eşim de sadece boşver takma sen onu niye ciddiye alıyorsun cahil işte bilmiyor boşver salla geç diyor ya herkes istediğini soylucek huzur bırakmicak ben de aman büyüktür aman cahildir boşver deyip suscak miyim yaa gerçekten doldum tastim artik![]()
Gelir niye gelmesin, 3 gün sonra gelir 5 gün sonra gelir ama gelir bir sekilde az ya da çok. Sanki komik bir durum varmış gibi bir de gülüyorlar ayar oldum şu an. Zaten onların her şeyi kusursuz.
Zamanında kendilerini yetersiz hissettirmişler simdi aynısını bize yapıyorlar. Kimsenin yanında emzirme, sütüm de geliyor rahatım da yerinde demek lazım herkese. Bunlar olanı da yok eder zaten böyle yaptıkça.
Nasip yani arkadaşımın göğüs ucu yoktu her şeyi denedi emziremedi, sağım bile yapamadı mastit oldu neler çekti kız mecbur mama ile devam etti. Annem en son ki doğumda kalp rahatsızlığı yaşadı stresten tansiyon yükselip durdu. Süt vardı ama ilaç alması gerektiği için 1 hafta emzirebildi. Mamaya da öcü gibi davranıyorlar. Sen düşünme bunları, çok az kaldı bak. Kendine olumlu düşünceler yüklemeye calis. Zor oluyor etrafta böyleleri varken ama bir süre uzak kalmaya çalış.