• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kizlar merhaba.
Kan ilacinizin ismi nedir?
Benim kullandığım kan ilacı kanser yapiyormus gyno Ferro sanol ilacimin ismi farklı ilaç kullanan varmı korkumdan bayadan beri atmıyorum ilacı ama kullanmamda lazım.
Ben feramat kullanıyorum

Kızlar kullandığım antibiyotikler ishal yaptı beni hiç bitmiyor, probiyotik felan aldık ama sanki çok fazla fayda etmiyor. Sizde de böyle olan oluyor mu? Mide koruyucu aldırırdım dün de onunla kullanayım diye.
Gunaydin, probiyotiklerin etki etmesi biraz suruyor, hemen bi gunde olmuyor. Mide koruyucuyu bilmiyorum. Ama siz hastanede degil misiniz? Ciktiniz mi hastaneden? Bence en iyisi doktorunuza sorun, bir de emziriyorsunuz cunku.

Kızlar günaydın
31+4 olduk biz 🙏🏻 geçen doktorum bebeğimin plesantasının kireçlendiğini ve kemik gelişiminin 2 hafta geride olduğunu söyledi çok korktum
Başka bir Dr göründüm plesantda yaşlanmak yok dedi kime inanacağımı bilemedim
3 gün arayla giymiştim biri 1050 gram diğer 1490 gram dedi. Doktorum çok yoğun sürekli ben hatırlatma yapıyorum kendisine şekerimden vs
Son dakika doktor değiştirmek mantıklı mı bilmiyorum :(

Kızlar günaydın
31+4 olduk biz 🙏🏻 geçen doktorum bebeğimin plesantasının kireçlendiğini ve kemik gelişiminin 2 hafta geride olduğunu söyledi çok korktum
Başka bir Dr göründüm plesantda yaşlanmak yok dedi kime inanacağımı bilemedim
3 gün arayla giymiştim biri 1050 gram diğer 1490 gram dedi. Doktorum çok yoğun sürekli ben hatırlatma yapıyorum kendisine şekerimden vs
Son dakika doktor değiştirmek mantıklı mı bilmiyorum :(
Canım günaydın. Ben olsam eğer güven problemi yaşıyorsam başka bir dra geçerdim mutlaka. Kaç haftalıkken 1050 çıktı bebiş?

Canım günaydın. Ben olsam eğer güven problemi yaşıyorsam başka bir dra geçerdim mutlaka. Kaç haftalıkken 1050 çıktı bebiş?
30 haftalıkken 1050 dedi düzenli gittiğim doktorum 30+3 de ilk kez gittiğim başka klinik ise 1490 dedi
hangisine inanacağımı şaşırdım
Şimdi Salı günü hem rapor almak için hemde gelişim için tekrar kendi Dr gidicem bakalım ne diyecek

30 haftalıkken 1050 dedi düzenli gittiğim doktorum 30+3 de ilk kez gittiğim başka klinik ise 1490 dedi
Şimdi Salı günü hem rapor almak için hemde gelişim için tekrar kendi Dr gidicem bakalım ne diyecek
30. haftada 1490gr daha mantıklı geldi bana, gittiğin yeni kliniğin ve dr’un yorumlarını internetten araştır bence kafanda bir soru işareti olmazsa burasıyla devam et canım. Ben olsam öyle yapardım

Eğer içinize sinmezse bence bir de Şehir Hastanesi'ne randevu alın. Sıkıntılı bir durum görürlerse perinatologa yonlendirirler. İçiniz rahat eder

Ohhh iyi yapmışsın valla. Ben de deli gibi uyuyorum bu aralar. 10 kere uyanıyorum ama olsun kaldığım yerden devam😄
Erken uyandım yine de bu sefer zorladım kendimi tekrar uyumaya 😂 ay karnım alien karnı gibi tek bir yerde toplanmış galiba kızım bir tarafı yok karnımın çok komik 😂😂

Kizlar merhaba.
Kan ilacinizin ismi nedir?
Benim kullandığım kan ilacı kanser yapiyormus gyno Ferro sanol ilacimin ismi farklı ilaç kullanan varmı korkumdan bayadan beri atmıyorum ilacı ama kullanmamda lazım.
Bende gynoferro kullaniyorumda o ilac kanser yapiyormus tanisini nerden duydunuz

Gunaydin, probiyotiklerin etki etmesi biraz suruyor, hemen bi gunde olmuyor. Mide koruyucuyu bilmiyorum. Ama siz hastanede degil misiniz? Ciktiniz mi hastaneden? Bence en iyisi doktorunuza sorun, bir de emziriyorsunuz cunku.
Onlar da biliyor canım probiyotik vermişlerdi hastanede de ama daha fayda etmedi sanırım, biran önce fayda etse de rahatsam artık

Çok geçmiş olsun canım ben daha önce bir uzun bir antibiyotik tedavisinde yaşamıştım senin gibi probiyotikler mide koruyucular her şeyi denedim ama çözüm olmamıştı en sonunda her gün neredeyse 1-2 kase sarı leblebi yemiştim aç karna bir tek o iyi gelmişti biraz tamamen kestiğini söyleyemem ama belki sana da iyi gelir
Hadi ya, böyle böyle de çok zor geçiyor gerçekten sen iyi dayanmışın. Sarı leblebiyi bende deneyim bide 🥺

Hadi ya, böyle böyle de çok zor geçiyor gerçekten sen iyi dayanmışın. Sarı leblebiyi bende deneyim bide 🥺
Evet canım çok kilo vermiştim hatta o dönemde ama tedaviyi bitirmem gerekiyordu çok fazla ilaç kullanmak yerine doğal ne tüketebilirsem onu yapmaya çalıştım sende bebeğine süt götürüyorsun o yüzden doğal şeyler denemelisin bence birde annem bana hep çocukken de ishal olduğumda Türk kahvesi fincanına su koyar içine de 1 çay kaşığı nişasta koyar içirirdi hala kullanıyorum bu tarifi hemen kesiyor benim ishalimi onuda deneyebilirsin inşallah sana da şifa olur 🙏🏻

Bende gynoferro kullaniyorumda o ilac kanser yapiyormus tanisini nerden duydunuz
Kapsülünde titanyum dioksit kullanılıyormuş canım, o da DNA yapısını bozduğuna dair bir araştırma yapılmış , yasaklanmış yurtdışında. Ben de bunu kullanıyorum.

Şuan titanyum dioksit olmayan bir şey ararsan aç kalırsın 😂 kozmetikten tut gıda ya her şeyde var. Şuana kadar da zaten alacağımız kadarını aldık emin ol

Oh ne güzel ben bu sene kimseyi iftara almadım çayın yanına iki üç çeşit bir şey yapıyorum yeter eşim de evi temizliyor 🤪
Eşimin akrabası ama annemle de arkadaşlar biraz annemin de isteği üzerine çağrıldı aslında 🤣 yoksa ben noooo 😂 çaya bile gelmesinler mümkünse akşam ben koltuktan koltuğa panda gibi yuvarlamıyorum

Back
X