- 13 Temmuz 2023
- 1.441
- 1.363
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.221
Ya bir korktum okurken ama sonra içim rahatladıKızlar bilin bakalım dün gece yine kim acildeydisaat 3 e kadar kasılıp regl ağrısı olunca @SH3MS 'in arkasından ben de gittim. Eşim biraz ısrar etti aslında gitmek istemiyordum. Rahim ağzını 33 mm ölçtüler ve şuan için erken doğum riski olmadığını açılmanın devam etmediğini teyit ettiler bir nebze içim rahat artık. Sancı bir ara 80 filan çıktı ama hiç düzenli değil 1-2 kere arada vurup geçiyor. Zeynep Kamil'in aciline gittim çok ilgililerdi, doktor da korkma daha gelmez dedi Benim kız 2300 olmuş bir de onun rahatlamasını yaşadım artık gelse bile bir sağlık sorunu olmazsa, kuveze alınmasına gerek olmaz dediler :)
@Tugce0700 seninle çok benzer bir durumu yaşayan bir hasta vardı canım, şahit oldum orada durumuna gerçekten tekrar çok geçmiş olsun umarım hemen toparlanırsın çok zor bir durummuş.Şuan iyisinizdir umarım
Aman boşver be vercez sonra ye gitsinHer gittigimde tartisiyoruz vallahi biktm o mevzudan ama galiba cokta aldm kiziyor
Kesinlikle sanki daha yavaşım daha kafam basmıyor gibi hissediyorum. Ama evet bugünden başlayıp bu hafta biraz yoğun olursam inşallah sonraki zamanlarda çok çok güzel şekilde yetişir . Benim korkum bana çok karışıp her şeyi kendilerine göre ayarlamak istemeleri . Kayınvalidem şimdiden sizden çıkmayacağım çocuk doğsun diyor . Çalışmak zorunda olmasaydım kendim bakardım . İnşallah her şey çok çok güzel olur .Ayy okurken seninle yaşadım resmen. Çok şükür iyisiniz ikinizde. Sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımıza
Günaydın canım. Kendimi okur gibi oldum. Yetişir ama telas yapma planlama yapmaya çalış. Sanki kafamızda eskisi gibi calismiyor ama olduğu kadarDoğum sonrası ben de Eylül de başlarsan buyukanneler bakacak. Ama eşimde gündüzleri evde .. Bir şekilde halledicez artik. Ama merak etme bebek senin bebeğin kimseyi senin gibi benimsemez. Zaten doğduktan sonra da 2 yıl seninle bağı kopmuyor. Duyguları bile sana paralel olacak. En güzel şekilde atlaticaz bu dönemleri
İyiyiz iyiyiz hatta çok daha iyiyim, doktor aşırı rahatlattı beni valla o kadar dua ettim ki ona hiç bu kadar dua etmedim belki de hayatımda :) Adam rahim ağzını defalarca kez ölçtü 5-6 dk boyunca baktı emin olmak için hem karından hem vajinal çok rahatladım.Ya bir korktum okurken ama sonra içim rahatladıazıcık daha sabret minik kuş
Canım kemik ağrıları hepimizde var. Hem depolar boşalıyor hem de sürekli aynı şekilde yatıyoruz. O ağrılara çok takılma ama anlattığın kasılma canım. Eğer artarsa mutlaka druna haber ver.Kızlar sola yatmaktan mıdır bilmiyorum ama sol kalçamın yan tarafı inanılmaz ağrıyor zar zor oturuyorum.iki tarafta da oluyordu uykumdan uyandırıyor ağrısı yön değiştirince geçiyordu ne güzel şimdi geçmiyor. El bileğimde de sinir sıkışması oldu galiba o da ayrı ağrıyor. Dün regl ağrısı gibi kasık ağrısı oldu gün içinde, bebişim bir yerde toplanıp durdu sürekli sanki. İçimde hareket edip bir noktada geriliyor gibiydi. Kasılma dediğiniz şey böyle bir şey mi?
Ayyy evet sağolsun kayınvalide ve anneler ama keşke ben bilirimci olmasalarKesinlikle sanki daha yavaşım daha kafam basmıyor gibi hissediyorum. Ama evet bugünden başlayıp bu hafta biraz yoğun olursam inşallah sonraki zamanlarda çok çok güzel şekilde yetişir . Benim korkum bana çok karışıp her şeyi kendilerine göre ayarlamak istemeleri . Kayınvalidem şimdiden sizden çıkmayacağım çocuk doğsun diyor . Çalışmak zorunda olmasaydım kendim bakardım . İnşallah her şey çok çok güzel olur .
Geçmiş olsun sana da canım. Benim iki kalça da iğnelerden zaten pert oldu üstüne senin gibi bir de siyatik ağrısı oluyor. Hepimizde var galiba. Ben de dün buna benzer bir durumdan dolayı gittim ama sıkıntı yokmuş. Kasılmalarını not et eğer bir nst içerisinde düzenli birden çok kez olursa o zaman önlem almak istiyorlar. Ama tek tük arada gelip gidiyorsa korkma bu haftalarda bekleriz bunu dedi dün gittiğim doktor.Kızlar sola yatmaktan mıdır bilmiyorum ama sol kalçamın yan tarafı inanılmaz ağrıyor zar zor oturuyorum.iki tarafta da oluyordu uykumdan uyandırıyor ağrısı yön değiştirince geçiyordu ne güzel şimdi geçmiyor. El bileğimde de sinir sıkışması oldu galiba o da ayrı ağrıyor. Dün regl ağrısı gibi kasık ağrısı oldu gün içinde, bebişim bir yerde toplanıp durdu sürekli sanki. İçimde hareket edip bir noktada geriliyor gibiydi. Kasılma dediğiniz şey böyle bir şey mi?
Evet, annesi gibi yaramaz bir bebek olacak muhtemelen91nana91 Senin bu kız maceraci ilacak sana diyeyim. Duramiyor durduğu yerde Ama ben daha bekleyeceğini düşünüyorum. Enn güzel zamanda gelsinler
Ben de öğleden sonra gidicem bakalım nasılmış Mercan im
Ay çok sevindim gerçekten, inşallah tekrarı olmasın vakti zamanı gelene kadar.İyiyiz iyiyiz hatta çok daha iyiyim, doktor aşırı rahatlattı beni valla o kadar dua ettim ki ona hiç bu kadar dua etmedim belki de hayatımda :) Adam rahim ağzını defalarca kez ölçtü 5-6 dk boyunca baktı emin olmak için hem karından hem vajinal çok rahatladım.
Bir de gittim 2 hasta vardı birinin suyu gelmiş birinin çok fena kanaması vardı, ben turp gibi oldum onları görünce eşime dedim hadi gidelim bir şeyim yok benimAma devlet hastanesinin kötü bir yanını da gördüm ya tek başına sancı çekmek çok zor destek olmadan çok panik oluyor ilk doğumu olanlar Allah hepimizin yardımcısı olsun
Görürsünüz canımEvet, annesi gibi yaramaz bir bebek olacak muhtemelenbekleyecek gibi duruyor bakalım en azından Nisan ı görürsek yeter :)
Güzel haberlerle gelin Mercan kuşla
Benim ki genelde çay ya da kahve içince coşuyor kafein sanırım çoşturuyor. Bir dene istersen gitmedenGörürsünüz canımİnşallah yüzünü de gösterir ya
İnşallah canımAy çok sevindim gerçekten, inşallah tekrarı olmasın vakti zamanı gelene kadar.
Allah yardımcıları olsunçok zor bir şey bir de dedigin gibi yalnız olunca daha da zor oluyordur. İnşallah iyi ebelere denk gelirler de zorlukları biraz olsun hafifler
Canım hem geçmiş olsun hem gözün aydın vallahi korkarak okumaya başladım sonra ben de rahatladımKızlar bilin bakalım dün gece yine kim acildeydisaat 3 e kadar kasılıp regl ağrısı olunca @SH3MS 'in arkasından ben de gittim. Eşim biraz ısrar etti aslında gitmek istemiyordum. Rahim ağzını 33 mm ölçtüler ve şuan için erken doğum riski olmadığını açılmanın devam etmediğini teyit ettiler bir nebze içim rahat artık. Sancı bir ara 80 filan çıktı ama hiç düzenli değil 1-2 kere arada vurup geçiyor. Zeynep Kamil'in aciline gittim çok ilgililerdi, doktor da korkma daha gelmez dedi Benim kız 2300 olmuş bir de onun rahatlamasını yaşadım artık gelse bile bir sağlık sorunu olmazsa, kuveze alınmasına gerek olmaz dediler :)
@Tugce0700 seninle çok benzer bir durumu yaşayan bir hasta vardı canım, şahit oldum orada durumuna gerçekten tekrar çok geçmiş olsun umarım hemen toparlanırsın çok zor bir durummuş.Şuan iyisinizdir umarım
Sağ ol canım ay korkutmak istemedim siziCanım hem geçmiş olsun hem gözün aydın vallahi korkarak okumaya başladım sonra ben de rahatladımMiniğin zamanını bekleyecek
Çok şükür bugün yok gibi, sabah kontrole gittim regl ağrısı gibi kasık ağrılarım olduğunu söyledim sadece. Haftaya muayene ve nst için çağırdı. Bir de çalışamaz raporu alacağım sonunda vakit geldiCanım kemik ağrıları hepimizde var. Hem depolar boşalıyor hem de sürekli aynı şekilde yatıyoruz. O ağrılara çok takılma ama anlattığın kasılma canım. Eğer artarsa mutlaka druna haber ver.
Ayyy evet sağolsun kayınvalide ve anneler ama keşke ben bilirimci olmasalarÜstelik ben okul öncesi öğretmeniyim. Ama maalesef bana da eğitim vermeye çalışıyorlar Ben takilmam bildigimi okurum. Onlar bana ve bebise destek olsun yeter
Canım kilosu normal bebeğinin, senin doktor da bebeğin kilosuna taktı herhalde. Ortalama olması gereken bu zaten, benim de 3 aşağı 5 yukarı böyleydi. Artık zaten her gittiğinde 200-300 artış göreceksin. Bebek kilosuna takılma bence eğer yemene içmene dikkat ediyorsan kilo için ekstra yapabileceğin bir şey yok genetik yatkınlıkla da ilgili bu sadece senin elinde olan bir durum değilÇok şükür bugün yok gibi, sabah kontrole gittim regl ağrısı gibi kasık ağrılarım olduğunu söyledim sadece. Haftaya muayene ve nst için çağırdı. Bir de çalışamaz raporu alacağım sonunda vakit geldi
Bebisin kilosunu biraz arttırmaya calış dedi ama ne yapayım bilmiyorum ki artık.. 31+1 1700 gr olmuş.
Ağırlaştıkça daha da artıyor ağrılar sonumuz hayır olsun. İlk defa bu kadar sık oldu biraz rahatsız etti açıkçası normalde olduğunda kasılma olup olmadığını ayırt edemiyordumGeçmiş olsun sana da canım. Benim iki kalça da iğnelerden zaten pert oldu üstüne senin gibi bir de siyatik ağrısı oluyor. Hepimizde var galiba. Ben de dün buna benzer bir durumdan dolayı gittim ama sıkıntı yokmuş. Kasılmalarını not et eğer bir nst içerisinde düzenli birden çok kez olursa o zaman önlem almak istiyorlar. Ama tek tük arada gelip gidiyorsa korkma bu haftalarda bekleriz bunu dedi dün gittiğim doktor.
Benimde bugun randevum var canim bakalim kac kilo oldu ama gecen hafta 1500 gr di bir haftada ne kadar olur bilmem 31+0 bugunÇok şükür bugün yok gibi, sabah kontrole gittim regl ağrısı gibi kasık ağrılarım olduğunu söyledim sadece. Haftaya muayene ve nst için çağırdı. Bir de çalışamaz raporu alacağım sonunda vakit geldi
Bebisin kilosunu biraz arttırmaya calış dedi ama ne yapayım bilmiyorum ki artık.. 31+1 1700 gr olmuş.
Aynen o farklı olduğunu anladığın an insanın içinden bir şeyler akıp gidiyorAğırlaştıkça daha da artıyor ağrılar sonumuz hayır olsun. İlk defa bu kadar sık oldu biraz rahatsız etti açıkçası normalde olduğunda kasılma olup olmadığını ayırt edemiyordumama bunun farklı olduğunu anladım bu kez.
Su an daha rahatım çok şükür, insan korkuyor gerçekten..
A niye ki öyle dedi ben en son 3 hafta önce gitmişim 1100 grmis haftaya Pzt gidicem 4 hafta oluyo belki o kadar bile olmamıştır normal değil mi kiÇok şükür bugün yok gibi, sabah kontrole gittim regl ağrısı gibi kasık ağrılarım olduğunu söyledim sadece. Haftaya muayene ve nst için çağırdı. Bir de çalışamaz raporu alacağım sonunda vakit geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?