Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Ayy okurken seninle yaşadım resmen. Çok şükür iyisiniz ikinizde. Sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımıza
Günaydın canım. Kendimi okur gibi oldum. Yetişir ama telas yapma planlama yapmaya çalış. Sanki kafamızda eskisi gibi calismiyor ama olduğu kadar Doğum sonrası ben de Eylül de başlarsan buyukanneler bakacak. Ama eşimde gündüzleri evde .. Bir şekilde halledicez artik. Ama merak etme bebek senin bebeğin kimseyi senin gibi benimsemez. Zaten doğduktan sonra da 2 yıl seninle bağı kopmuyor. Duyguları bile sana paralel olacak. En güzel şekilde atlaticaz bu dönemleri

Devam ederse cuma günü randevum var ama normal sanırım çünkü yarın artık 34.haftaya giriyorum bebek de iyice ağırlaşmıştır diye tahmin ediyorum.
Sanırım artık herşey normal benim de dün geceden beri sol omzum sol kolum ağrıyo sızım sızım ne alaka bilmiyorum onu da gebeliğe bağlamali miyim sezaryen sonrasj boyun omuz ağrısı olması kadar saçma olsa da

Devamlı solumuza yatıyoruz ya ondan olabilir belki.
Şu işi başaramıyorum ya ben uyurken kendinden geçen bi şekilde uyuyorum Allah bilir ne hallerde yatıyorum bacağımın arasına yastık kouyorum ama sabah uyanınca yastık başımın altına gelmiş oluyo

Ben artık düz yatamıyorum tuvalete falan kalktığımda ya sağım ya da solum uyuşmuş, ağrıyor oluyor kaç saat aynı pozisyonda yatıyorsam artık.

Ben de ya sağa ya sola hamile yastığı bacak aramda arkadan ve karnımı da destekliyo üzerinde de yüksek yastık ayaklarımın altında da bir yastık ama ona rağmen yatamiyorum hangi yondeysem o kalcam uyusuyo

Ne zamana kadar dönmesi lazım acaba belli bi şartı yok sanırım
Bi de bebeğin baş aşağı dönmesi demek kanala girmekle aynı şey mi acaba
36 ya kadar bazen 38 de bile dönenler oluyormuş, ama sanırım 36 da dönmezse sezaryen konuşuluyormuş artık buradan bir kaç kişiden öyle duymuştum. Baş aşağı dönünce kanala girmiyor canım aman girmesin doğum başladığında oluyormuş o

Kızlar sola yatmaktan mıdır bilmiyorum ama sol kalçamın yan tarafı inanılmaz ağrıyor zar zor oturuyorum. iki tarafta da oluyordu uykumdan uyandırıyor ağrısı yön değiştirince geçiyordu ne güzel şimdi geçmiyor. El bileğimde de sinir sıkışması oldu galiba o da ayrı ağrıyor. Dün regl ağrısı gibi kasık ağrısı oldu gün içinde, bebişim bir yerde toplanıp durdu sürekli sanki. İçimde hareket edip bir noktada geriliyor gibiydi. Kasılma dediğiniz şey böyle bir şey mi?

Yalancı kasılma daha çok bebeğin toplanması veya karnın sertleşmesi canım. Bebek top gibi kalıyorsa toplanıyor demek.

Kızlar bilin bakalım dün gece yine kim acildeydi saat 3 e kadar kasılıp regl ağrısı olunca SH3MS 'in arkasından ben de gittim. Eşim biraz ısrar etti aslında gitmek istemiyordum. Rahim ağzını 33 mm ölçtüler ve şuan için erken doğum riski olmadığını açılmanın devam etmediğini teyit ettiler bir nebze içim rahat artık. Sancı bir ara 80 filan çıktı ama hiç düzenli değil 1-2 kere arada vurup geçiyor. Zeynep Kamil'in aciline gittim çok ilgililerdi, doktor da korkma daha gelmez dedi Benim kız 2300 olmuş bir de onun rahatlamasını yaşadım artık gelse bile bir sağlık sorunu olmazsa, kuveze alınmasına gerek olmaz dediler :)

T Tugce0700 seninle çok benzer bir durumu yaşayan bir hasta vardı canım, şahit oldum orada durumuna gerçekten tekrar çok geçmiş olsun umarım hemen toparlanırsın çok zor bir durummuş. Şuan iyisinizdir umarım

Geçmiş olsun canım, senin kız şimdiden yaramazlıklara başladı valla.

Yalancı kasılma daha çok bebeğin toplanması veya karnın sertleşmesi canım. Bebek top gibi kalıyorsa toplanıyor demek.
Dün çok sık sertleşme oldu ama hareketlerinde azalma vesaire olmadığı için normaldir diye düşündüm. Şimdi yok, sadece kasık ağrım oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…