- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.201
Ayy okurken seninle yaşadım resmen. Çok şükür iyisiniz ikinizde. Sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımızaAmiin inşallah şimdi iyiyiz çok şükür. Sancımı yok denecek kadar az hissediyorum. Birazdan ciğer geliştiricinin 2. Dozunu olacağım sonra takip olacak sadece. Dün akşam ki tedirginlik o stres hali normal insanın kaldıracağından fazlabenim çocuklarım büyüyünce ben unutmuşum her şeyi bu zamanları da tabii o yüzden panikledim. Dürtüyorum dürtüyorum tepki yok belki açlıktan dedim bir şeyler yedim yok tatlı yedim yok hemen kana karışsın diye şekerli su yaptım yok gaz mı bebek mi anlamadığım haller olunca birde sancı aklım çıktı ama geçti çok şükür. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah
Günaydın canım. Kendimi okur gibi oldum. Yetişir ama telas yapma planlama yapmaya çalış. Sanki kafamızda eskisi gibi calismiyor ama olduğu kadarKızlar günaydınumarım hepiniz iyisinizdir. Ben 32+1 im şu an dün kontrole gittik bebeğim çok şükür iyiymiş . Ama bende son bir haftadır hiçbir şey yetişmiyor ne yapacağım korkusu sardı. Hastane çantası vs hazırlamadım birkaç ufak eksikler kaldı . Lohusa pijaması vs almadım daha . Hamilelik çekimi yaptırmak istiyorum aslında ona karar vermedim henüz. Evlenirken dış çekim vs yaptırmamıştım bunu istiyorum ama eşimde sen bul yapalım diyor . Zaten her şeyi kendi başıma alıyorum kararlaştırıyorum bari bir fikir beren olsa diyorum. Şu an ev alma aşamasındayız borcumuz var baya bir o nedenle özel hastanede değil de şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum ama geriliyorum . Doğumdan sonra çalışmam lazım kayınvalidem ve annem bakacaklar bebeğime o bile o kadar kafamı meşgul ediyor ki ya bebeğim bana alışmazsa onların yetiştirdiği gibi olursa diye içim içimi yiyor . Sizde de var mı böyle kaygılar nasıl başediyorsunuz varsa eğer ?
Canım çok normal ama neyse ki geçiyor. Sende de devam etmeyecektir. Kasların adapte olunca geçiyor o ağrı. Kendini yorma ama.Bugün sabahtan beri çatı ağrım var ayakta durdukça, hiç halim yok. Evde şu şekil yürüyorum
İnşallah canım uzanıyorum zaten devamlı ama artık gerçekten hamile olduğumu hissetmeye başladım.Canım çok normal ama neyse ki geçiyor. Sende de devam etmeyecektir. Kasların adapte olunca geçiyor o ağrı. Kendini yorma ama.
Sanırım artık herşey normal benim de dün geceden beri sol omzum sol kolum ağrıyo sızım sızım ne alaka bilmiyorum onu da gebeliğe bağlamali miyimDevam ederse cuma günü randevum var ama normal sanırım çünkü yarın artık 34.haftaya giriyorum bebek de iyice ağırlaşmıştır diye tahmin ediyorum.
Devamlı solumuza yatıyoruz ya ondan olabilir belki.Sanırım artık herşey normal benim de dün geceden beri sol omzum sol kolum ağrıyo sızım sızım ne alaka bilmiyorum onu da gebeliğe bağlamali miyimsezaryen sonrasj boyun omuz ağrısı olması kadar saçma olsa da
Şu işi başaramıyorum ya ben uyurken kendinden geçen bi şekilde uyuyorum Allah bilir ne hallerde yatıyorumDevamlı solumuza yatıyoruz ya ondan olabilir belki.
Ben artık düz yatamıyorum tuvalete falan kalktığımda ya sağım ya da solum uyuşmuş, ağrıyor oluyorŞu işi başaramıyorum ya ben uyurken kendinden geçen bi şekilde uyuyorum Allah bilir ne hallerde yatıyorumbacağımın arasına yastık kouyorum ama sabah uyanınca yastık başımın altına gelmiş oluyo
Evet canim burgazdayim yok ahmet salih beye gidiyorum kuzi ben orhan beyi tanimiyorumCanım sen lüleburgazdaydın dimi ? Orhan hocayı sormuştun diye hatırlıyorum o kilo konusunda çok takıntılı ona mı geliyorsun ?
Ahmet hoca degilmi her gittigimde kapisiyoruz yaHimm bi aşinalık var evet doğrudur bazıları takıntılı oluyo benimki de öyle aslında
Sorma ilk işi tartı zaten sonra da söylenmekAhmet hoca degilmi her gittigimde kapisiyoruz ya
Ben de ya sağa ya sola hamile yastığı bacak aramda arkadan ve karnımı da destekliyo üzerinde de yüksek yastık ayaklarımın altında da bir yastıkŞu işi başaramıyorum ya ben uyurken kendinden geçen bi şekilde uyuyorum Allah bilir ne hallerde yatıyorumbacağımın arasına yastık kouyorum ama sabah uyanınca yastık başımın altına gelmiş oluyo
36 ya kadar bazen 38 de bile dönenler oluyormuş, ama sanırım 36 da dönmezse sezaryen konuşuluyormuş artık buradan bir kaç kişiden öyle duymuştum. Baş aşağı dönünce kanala girmiyor canım aman girmesin doğum başladığında oluyormuş oNe zamana kadar dönmesi lazım acaba belli bi şartı yok sanırım
Bi de bebeğin baş aşağı dönmesi demek kanala girmekle aynı şey mi acaba
Yalancı kasılma daha çok bebeğin toplanması veya karnın sertleşmesi canım. Bebek top gibi kalıyorsa toplanıyor demek.Kızlar sola yatmaktan mıdır bilmiyorum ama sol kalçamın yan tarafı inanılmaz ağrıyor zar zor oturuyorum.iki tarafta da oluyordu uykumdan uyandırıyor ağrısı yön değiştirince geçiyordu ne güzel şimdi geçmiyor. El bileğimde de sinir sıkışması oldu galiba o da ayrı ağrıyor. Dün regl ağrısı gibi kasık ağrısı oldu gün içinde, bebişim bir yerde toplanıp durdu sürekli sanki. İçimde hareket edip bir noktada geriliyor gibiydi. Kasılma dediğiniz şey böyle bir şey mi?
Her gittigimde tartisiyoruz vallahi biktm o mevzudan ama galiba cokta aldm kiziyorSorma ilk işi tartı zaten sonra da söylenmek
Geçmiş olsun canım, senin kız şimdiden yaramazlıklara başladı valla.Kızlar bilin bakalım dün gece yine kim acildeydisaat 3 e kadar kasılıp regl ağrısı olunca SH3MS 'in arkasından ben de gittim. Eşim biraz ısrar etti aslında gitmek istemiyordum. Rahim ağzını 33 mm ölçtüler ve şuan için erken doğum riski olmadığını açılmanın devam etmediğini teyit ettiler bir nebze içim rahat artık. Sancı bir ara 80 filan çıktı ama hiç düzenli değil 1-2 kere arada vurup geçiyor. Zeynep Kamil'in aciline gittim çok ilgililerdi, doktor da korkma daha gelmez dedi Benim kız 2300 olmuş bir de onun rahatlamasını yaşadım artık gelse bile bir sağlık sorunu olmazsa, kuveze alınmasına gerek olmaz dediler :)
T Tugce0700 seninle çok benzer bir durumu yaşayan bir hasta vardı canım, şahit oldum orada durumuna gerçekten tekrar çok geçmiş olsun umarım hemen toparlanırsın çok zor bir durummuş.Şuan iyisinizdir umarım
Sağ ol canım. Evet evet, gelsin de ısırcam totosunu sorcam bunların hesabınıGeçmiş olsun canım, senin kız şimdiden yaramazlıklara başladı valla.
Dün çok sık sertleşme oldu ama hareketlerinde azalma vesaire olmadığı için normaldir diye düşündüm. Şimdi yok, sadece kasık ağrım oluyor.Yalancı kasılma daha çok bebeğin toplanması veya karnın sertleşmesi canım. Bebek top gibi kalıyorsa toplanıyor demek.
Devamlı bir ağrıdan söz ediyorsan doktorunu bilgilendir istersen haberi olsunDün çok sık sertleşme oldu ama hareketlerinde azalma vesaire olmadığı için normaldir diye düşündüm. Şimdi yok, sadece kasık ağrım oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?