Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Çok sevindim canım, sağlıkla zamanında kucağına al inşallah bebişini

Ayni seyleri bende dusunuyorum canikom doktorum zatwn dort gozle beni bekliyor elif gelsene kilo.konusunda bi kavga etsek diye
Canım sen lüleburgazdaydın dimi ? Orhan hocayı sormuştun diye hatırlıyorum o kilo konusunda çok takıntılı ona mı geliyorsun ?

Geçmiş olsun canım umarım minikler zamanını bekler. Mayıs bebekleri aceleci çıktı. Kendine ve bebişi ne dikkat et stres tansiyonu etkiliyor maalesef

Aynen mesela grip oldum diyelim rapor aldığımda doğym iznimden bir gün düşer diye biliyodum
Maalesef çalışabilir raporunuz çalışamaza dönüyor hatta benim haftam cumadan cumaya atıyor 32 de çalışabilir almıştım bir sonraki hafta cumartesi suyum azaldığı için çalışamaza çevirdi çalıştığım cumayı da çalışmamış saydı

Çok geçmiş olsun neler olmuş öyle, dün bakamamıştım
İnşallah durdururlar ve bebeğine vaktinde kavusursun
Güzel haberlerini bekliyoruz

Çok geçmiş olsun neler olmuş öyle, dün bakamamıştım
İnşallah durdururlar ve bebeğine vaktinde kavusursun
Güzel haberlerini bekliyoruz
Amiin inşallah şimdi iyiyiz çok şükür. Sancımı yok denecek kadar az hissediyorum. Birazdan ciğer geliştiricinin 2. Dozunu olacağım sonra takip olacak sadece. Dün akşam ki tedirginlik o stres hali normal insanın kaldıracağından fazla benim çocuklarım büyüyünce ben unutmuşum her şeyi bu zamanları da tabii o yüzden panikledim. Dürtüyorum dürtüyorum tepki yok belki açlıktan dedim bir şeyler yedim yok tatlı yedim yok hemen kana karışsın diye şekerli su yaptım yok gaz mı bebek mi anlamadığım haller olunca birde sancı aklım çıktı ama geçti çok şükür. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah

Kızlarr acil sorum olacak. Çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor aldığımız doğum izni başlamış mı oluyor? Bilgisi olan var mı
Benim de yarın kontrol var canım unutmazsam sorcam pazartesi çalışabilir raporu alıcam çünkü. İdarecim ara tatil dönüşü 1 hafta daha çalış rapor al dedi ama ben uğraşamam izin yazın dedim tamam dediler. Mazeret izni olarak geçecek ama o da düşüyor mu hiç bilmiyorum. İlk hamileliğimde direk heyet raporu almıştım ben.
Ben islak mendil kullanmayi dusunuyorum yeni doganlar ici. Ph uygun olanlardan eger bir sknti yasar isem pamuga donucem tabi birqz bu knuda elestirilcem muhtemel ama
Valla canım ıslak mendil içeriği temizse ki sadece su olanlar da var bence gayet sıkıntısız kimseyi ilgilendirmez. Zaten nette görüyoruz ıslak mendili eleştirip daha zararlı içerikli olan şampuan losyon vb kullanan çok. Bizim bebişler yaza denk geldiği için hiç sıkıntı da olmaz bence. Oğlum kış çocuğu olduğu için ilk zamanlar bayaa pamuk kullandım ılık suya batırarak üşümesin diye. Piyasadaki birçok yenidoğan ıslak mendil temiz içerikli zaten. Instagram'da @mühendisoğlu kullanıcısının içerik incelemelerini takip etmenizi tavsiye ederim çok şeyi paylaşıyor içeriği temiz ya da değil diye.
Canım çok geçmiş olsun sakin ol hastanede emin ellerdesin

Kızlar günaydın umarım hepiniz iyisinizdir. Ben 32+1 im şu an dün kontrole gittik bebeğim çok şükür iyiymiş . Ama bende son bir haftadır hiçbir şey yetişmiyor ne yapacağım korkusu sardı. Hastane çantası vs hazırlamadım birkaç ufak eksikler kaldı . Lohusa pijaması vs almadım daha . Hamilelik çekimi yaptırmak istiyorum aslında ona karar vermedim henüz. Evlenirken dış çekim vs yaptırmamıştım bunu istiyorum ama eşimde sen bul yapalım diyor . Zaten her şeyi kendi başıma alıyorum kararlaştırıyorum bari bir fikir beren olsa diyorum. Şu an ev alma aşamasındayız borcumuz var baya bir o nedenle özel hastanede değil de şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum ama geriliyorum . Doğumdan sonra çalışmam lazım kayınvalidem ve annem bakacaklar bebeğime o bile o kadar kafamı meşgul ediyor ki ya bebeğim bana alışmazsa onların yetiştirdiği gibi olursa diye içim içimi yiyor . Sizde de var mı böyle kaygılar nasıl başediyorsunuz varsa eğer ?

32+0 olduk şükür bugün bişey lazım olursa söylüyorum mecbur eşim yapın demez gündüz evde değil görmediği için doktor beni zorla çıkardı geri almaz

Çok geçmiş olsun yine 31. Haftana denk gelmiş bazı şeyler böyle oluyor sanırım aynı haftalara denk geliyor bişey olmuşsa

İkinizin de iyi olmasına sevindim Allah'a emanet olsun miniklerimiz

Çok geçmiş olsun çok sevindim iyi olmanıza :)

Kötü oluyo o ya benim de bı ara çok şiddetli olmuştu progestan fıtık önermişti 2 gün kullandım geçti istersen bı ulaş doktoruns belki öneride bulunur her hareket işkence oluyo çünkü

Canım inşallah sağlıkla, hayırla zamanında kucağına almak nasip olur. Bazi bebişlerimiz sabırsızlarnıyor annelerine gelmek için
Tansiyon yüksekliği senin için de kötü, sakin olmaya çalış. Dualarim seninle ve bebişinle Hep daha da iyi olun

Kötü oluyo o ya benim de bı ara çok şiddetli olmuştu progestan fıtık önermişti 2 gün kullandım geçti istersen bı ulaş doktoruns belki öneride bulunur her hareket işkence oluyo çünkü
Devam ederse cuma günü randevum var ama normal sanırım çünkü yarın artık 34.haftaya giriyorum bebek de iyice ağırlaşmıştır diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…