- 3 Eylül 2015
- 1.409
- 1.689
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.181
Çok sevindim canım, sağlıkla zamanında kucağına al inşallah bebişiniÇok tşk ederim. Daha iyiyiz çok şükür. Tüm hamile anneler bebeklerini zamanında sorunsuz alsınlar kucaklarına inşallah
Çok tedirgin olmuştum akşam özellikle hareketleri azalınca. Şansıma dr umun takipli hastası sabah acil doğuma gelmiş, sağ olsun doğumdan sonra yanıma geldi tekrar muayene etti açıklık aynı ama sancın az bu iyi bir şey sürekli yatarsan yine 38 leri görürsün dedi. Psikolojik olarak da rahatlamış hissediyorum sancım geçince doğmayacak hissi iyi geldi
Çok tşk ederim hepiniz sağ olun. Dün akşam tek başıma eşim gelene kadar burada yazan arkadaşların mesajları destek oldu. Bir kaç gün hastanedeyim gözlem için sonrasında sorunsuz çıkacağız inşallah
Canım sen lüleburgazdaydın dimi ? Orhan hocayı sormuştun diye hatırlıyorum o kilo konusunda çok takıntılı ona mı geliyorsun ?Ayni seyleri bende dusunuyorum canikom doktorum zatwn dort gozle beni bekliyor elif gelsene kilo.konusunda bi kavga etsek diye
Geçmiş olsun canım umarım minikler zamanını bekler. Mayıs bebekleri aceleci çıktı. Kendine ve bebişi ne dikkat et stres tansiyonu etkiliyor maalesefArkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bekliyorum
Maalesef çalışabilir raporunuz çalışamaza dönüyor hatta benim haftam cumadan cumaya atıyor 32 de çalışabilir almıştım bir sonraki hafta cumartesi suyum azaldığı için çalışamaza çevirdi çalıştığım cumayı da çalışmamış saydıAynen mesela grip oldum diyelim rapor aldığımda doğym iznimden bir gün düşer diye biliyodum
Hep öyle yapıyorum zaten teşekkür ederimÇok aldıysan hepsini birden koyma canım sonra fazla olgunlaşırsa tüketemezsin kötü oluyor birkaç gün sonra
Çok geçmiş olsun neler olmuş öyle, dün bakamamıştımArkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bekliyorum
Amiin inşallah şimdi iyiyiz çok şükür. Sancımı yok denecek kadar az hissediyorum. Birazdan ciğer geliştiricinin 2. Dozunu olacağım sonra takip olacak sadece. Dün akşam ki tedirginlik o stres hali normal insanın kaldıracağından fazlaÇok geçmiş olsun neler olmuş öyle, dün bakamamıştım
İnşallah durdururlar ve bebeğine vaktinde kavusursun
Güzel haberlerini bekliyoruz
Benim de yarın kontrol var canım unutmazsam sorcam pazartesi çalışabilir raporu alıcam çünkü. İdarecim ara tatil dönüşü 1 hafta daha çalış rapor al dedi ama ben uğraşamam izin yazın dedim tamam dediler. Mazeret izni olarak geçecek ama o da düşüyor mu hiç bilmiyorum. İlk hamileliğimde direk heyet raporu almıştım ben.Kızlarr acil sorum olacak. Çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor aldığımız doğum izni başlamış mı oluyor? Bilgisi olan var mı
Valla canım ıslak mendil içeriği temizse ki sadece su olanlar da var bence gayet sıkıntısız kimseyi ilgilendirmez. Zaten nette görüyoruz ıslak mendili eleştirip daha zararlı içerikli olan şampuan losyon vb kullanan çok. Bizim bebişler yaza denk geldiği için hiç sıkıntı da olmaz bence. Oğlum kış çocuğu olduğu için ilk zamanlar bayaa pamuk kullandım ılık suya batırarak üşümesin diye. Piyasadaki birçok yenidoğan ıslak mendil temiz içerikli zaten. Instagram'da @mühendisoğlu kullanıcısının içerik incelemelerini takip etmenizi tavsiye ederim çok şeyi paylaşıyor içeriği temiz ya da değil diye.Ben islak mendil kullanmayi dusunuyorum yeni doganlar ici. Ph uygun olanlardan eger bir sknti yasar isem pamuga donucem tabi birqz bu knuda elestirilcem muhtemel ama
Canım çok geçmiş olsun sakin ol hastanede emin ellerdesinArkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bekliyorum
Orhan hoca kim kız ben de luleburgazdymCanım sen lüleburgazdaydın dimi ? Orhan hocayı sormuştun diye hatırlıyorum o kilo konusunda çok takıntılı ona mı geliyorsun ?
Çorlu da canım Vatan hastanesinde Orhan Ateşer eski bir doktor iyidir de bende başlarda ona gittim kilo konusunda biraz sert diye herkesten duydumOrhan hoca kim kız ben de luleburgazdym
Himm bi aşinalık var evet doğrudur bazıları takıntılı oluyo benimki de öyle aslındaÇorlu da canım Vatan hastanesinde Orhan Ateşer eski bir doktor iyidir de bende başlarda ona gittim kilo konusunda biraz sert diye herkesten duydum
32+0 olduk şükür bugün bişey lazım olursa söylüyorum mecbur eşim yapın demez gündüz evde değil görmediği için doktor beni zorla çıkardı geri almazGerçekten sen kendini düşünmezsen kimse düşünmüyor canım dikkat et açıkça söyle uygun bir dille yada eşine söylet baktın olmuyor git hastaneye yatış iste doktordan, 32. Haftandasın sanırım 4 hafta daha sabret
Çok geçmiş olsun yine 31. Haftana denk gelmiş bazı şeyler böyle oluyor sanırım aynı haftalara denk geliyor bişey olmuşsaİlk çocuğumda 31. Haftada açılmam ve suyumda azalma başlamıştı, 38. Haftada doğum yaptım. Aradan 13 yıl geçti. Dün sancım olunca hiç ihtimal veremedim unutmuşum hepsini şu an daha iyiyimçok tşk ederim sağ olun
İkinizin de iyi olmasına sevindim Allah'a emanet olsun miniklerimizAmiin inşallah şimdi iyiyiz çok şükür. Sancımı yok denecek kadar az hissediyorum. Birazdan ciğer geliştiricinin 2. Dozunu olacağım sonra takip olacak sadece. Dün akşam ki tedirginlik o stres hali normal insanın kaldıracağından fazlabenim çocuklarım büyüyünce ben unutmuşum her şeyi bu zamanları da tabii o yüzden panikledim. Dürtüyorum dürtüyorum tepki yok belki açlıktan dedim bir şeyler yedim yok tatlı yedim yok hemen kana karışsın diye şekerli su yaptım yok gaz mı bebek mi anlamadığım haller olunca birde sancı aklım çıktı ama geçti çok şükür. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah
Çok geçmiş olsun çok sevindim iyi olmanıza :)Çok tşk ederim. Daha iyiyiz çok şükür. Tüm hamile anneler bebeklerini zamanında sorunsuz alsınlar kucaklarına inşallah
Çok tedirgin olmuştum akşam özellikle hareketleri azalınca. Şansıma dr umun takipli hastası sabah acil doğuma gelmiş, sağ olsun doğumdan sonra yanıma geldi tekrar muayene etti açıklık aynı ama sancın az bu iyi bir şey sürekli yatarsan yine 38 leri görürsün dedi. Psikolojik olarak da rahatlamış hissediyorum sancım geçince doğmayacak hissi iyi geldi
Çok tşk ederim hepiniz sağ olun. Dün akşam tek başıma eşim gelene kadar burada yazan arkadaşların mesajları destek oldu. Bir kaç gün hastanedeyim gözlem için sonrasında sorunsuz çıkacağız inşallah
Kötü oluyo o ya benim de bı ara çok şiddetli olmuştu progestan fıtık önermişti 2 gün kullandım geçti istersen bı ulaş doktoruns belki öneride bulunur her hareket işkence oluyo çünküBugün sabahtan beri çatı ağrım var ayakta durdukça, hiç halim yok. Evde şu şekil yürüyorum
https://media.tenor.com/BxRn7vltk6sAAAAM/slipping-penguin.gif için Google Görsel Sonuçları
Canım inşallah sağlıkla, hayırla zamanında kucağına almak nasip olur. Bazi bebişlerimiz sabırsızlarnıyor annelerine gelmek içinİlk çocuğumda 31. Haftada açılmam ve suyumda azalma başlamıştı, 38. Haftada doğum yaptım. Aradan 13 yıl geçti. Dün sancım olunca hiç ihtimal veremedim unutmuşum hepsini şu an daha iyiyimçok tşk ederim sağ olun
Devam ederse cuma günü randevum var ama normal sanırım çünkü yarın artık 34.haftaya giriyorum bebek de iyice ağırlaşmıştır diye tahmin ediyorum.Kötü oluyo o ya benim de bı ara çok şiddetli olmuştu progestan fıtık önermişti 2 gün kullandım geçti istersen bı ulaş doktoruns belki öneride bulunur her hareket işkence oluyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?