- 7 Ocak 2024
- 1.182
- 372
- 43
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.241
İnşallah canımGördükçe siz aklıma geldiniz valla eve gelene kadar herkese dua ettim İnşallah kolaylıkla kucağımıza alalım minnoşlarımızı
Allah Allah bak altta olması gereken kiloda ve dikkat edersen çentige rağmen düzenli alıyor önemli olan bu. Bende çentik varken 2 , 3 hafta gerilemişti. Gayet iyi maşaAllahÇok şükür bugün yok gibi, sabah kontrole gittim regl ağrısı gibi kasık ağrılarım olduğunu söyledim sadece. Haftaya muayene ve nst için çağırdı. Bir de çalışamaz raporu alacağım sonunda vakit geldi
Bebisin kilosunu biraz arttırmaya calış dedi ama ne yapayım bilmiyorum ki artık.. 31+1 1700 gr olmuş.
Benim de 31+6’da 1600 dedi biraz az gibi ama belki olcumdendir dedi. Sizin de oyle olabilir, cok super dusuk degil zaten. Bi de 1ay oncesine gore 600gr almisti, ben de gelisimi devam ediyor diye cok takilmadim acikcasi. Siz de bence cok bariz bir dusukluk olmadikca buna takilmayin. Zaten bin turlu endise yasiyoruz, bundan da kendimize stres yaratmayalimÇok şükür bugün yok gibi, sabah kontrole gittim regl ağrısı gibi kasık ağrılarım olduğunu söyledim sadece. Haftaya muayene ve nst için çağırdı. Bir de çalışamaz raporu alacağım sonunda vakit geldi
Bebisin kilosunu biraz arttırmaya calış dedi ama ne yapayım bilmiyorum ki artık.. 31+1 1700 gr olmuş.
Teşekkürler canım, evet baya zordu ama yavaş yavaş atlatıyoruz, bebiş sağlıklı benim ağrılarım var dün baya kötüydüm bugünde kasıklarıma bıçak saplanıp çıkıyor sankiKızlar bilin bakalım dün gece yine kim acildeydisaat 3 e kadar kasılıp regl ağrısı olunca @SH3MS 'in arkasından ben de gittim. Eşim biraz ısrar etti aslında gitmek istemiyordum. Rahim ağzını 33 mm ölçtüler ve şuan için erken doğum riski olmadığını açılmanın devam etmediğini teyit ettiler bir nebze içim rahat artık. Sancı bir ara 80 filan çıktı ama hiç düzenli değil 1-2 kere arada vurup geçiyor. Zeynep Kamil'in aciline gittim çok ilgililerdi, doktor da korkma daha gelmez dedi Benim kız 2300 olmuş bir de onun rahatlamasını yaşadım artık gelse bile bir sağlık sorunu olmazsa, kuveze alınmasına gerek olmaz dediler :)
T Tugce0700 seninle çok benzer bir durumu yaşayan bir hasta vardı canım, şahit oldum orada durumuna gerçekten tekrar çok geçmiş olsun umarım hemen toparlanırsın çok zor bir durummuş.Şuan iyisinizdir umarım
Senden bir hafta önce doğum yapan bir yakınım var canım o da erken doğum yaptı. Konuştum az önce ateş ve gaz sancısı çok varmış, ağrılar devam ediyor onda da. Birkaç ilaç vermişler şikayetleri için, sen çıktın mı hastaneden yatıyor musun hala ?Teşekkürler canım, evet baya zordu ama yavaş yavaş atlatıyoruz, bebiş sağlıklı benim ağrılarım var dün baya kötüydüm bugünde kasıklarıma bıçak saplanıp çıkıyor sankibirde biraz ateşim var normalmi ki ya
Ben dün çıktım canım, yeni yeni ateşim başladı umarım kötü bişey değildir, akşamları antibiyotik atıyorum zaten birde parol, zor durum gerçekten ya Rabbim herkesin yardımcısı olsunSenden bir hafta önce doğum yapan bir yakınım var canım o da erken doğum yaptı. Konuştum az önce ateş ve gaz sancısı çok varmış, ağrılar devam ediyor onda da. Birkaç ilaç vermişler şikayetleri için, sen çıktın mı hastaneden yatıyor musun hala ?
Ara ara bak canım çok yükselirse yine bir kontrole gidersin zaten ama antibiyotik parol rahatlatır seni inşallah. Çok dikkat et kendine, inşallah hemen toparlanıp bebeğinle kavuşursunuz :)Ben dün çıktım canım, yeni yeni ateşim başladı umarım kötü bişey değildir, akşamları antibiyotik atıyorum zaten birde parol, zor durum gerçekten ya Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Ben de bugün tam 31+0 ım. Birazdan gidicem Dr a. Ama bana gayet iyi geldi kilosu canım. Maşallah bebiseÇok şükür bugün yok gibi, sabah kontrole gittim regl ağrısı gibi kasık ağrılarım olduğunu söyledim sadece. Haftaya muayene ve nst için çağırdı. Bir de çalışamaz raporu alacağım sonunda vakit geldi
Benim de öyleydi en son. 29+1de. Bakalım ne kadar olmuş. Ama yanılma payları olduğu için cokta takilmiyorum ben. Benim kızın boyu en baştan beri 2 hafta ilerde. Uzun boylu olacak sanırımBenimde bugun randevum var canim bakalim kac kilo oldu ama gecen hafta 1500 gr di bir haftada ne kadar olur bilmem 31+0 bugun
İnşallah güzel haberler alırsın canım, benimde 1400 du 10 gün önce, toparlamaya çalışıyorum ama memnun değil gibi bakalım ne olur.Benimde bugun randevum var canim bakalim kac kilo oldu ama gecen hafta 1500 gr di bir haftada ne kadar olur bilmem 31+0 bugun
canım bol ayran kefir iç, çiğ badem ye yoğurt ye proteinden zengin beslenÇok şükür bugün yok gibi, sabah kontrole gittim regl ağrısı gibi kasık ağrılarım olduğunu söyledim sadece. Haftaya muayene ve nst için çağırdı. Bir de çalışamaz raporu alacağım sonunda vakit geldi
idrar yolu enfeksiyonu yoğun olunca kanama yapıyor ve idrarda kan çıkıyormuş bende çıkmıştı canım antibiyotik başlamıştıKızlar bende doktordan çıktım şimdi 30 haftadayız bebiş 1570 olmuş bana çok gibi geldi doktor normal dedi ama, birde geçen ayki tahlili göstermemiştim idrarımda kan çıkmış 1 ay geçmiş diye tedaviye başlamadı tekrar idrar istedi… İdrarında kan vs çıkan var mı ??
Amin canım çok istiyorum o günlere gelmeyi, dün yanına gittiğim de konuştum hemen ağlamaya başladı sesi çıkmıyor ama okadar kötü oldum ki, çok özlüyorum dua edin biran önce herşeyi iyi olsun toplasın sağ salim kavuşalımAra ara bak canım çok yükselirse yine bir kontrole gidersin zaten ama antibiyotik parol rahatlatır seni inşallah. Çok dikkat et kendine, inşallah hemen toparlanıp bebeğinle kavuşursunuz :)
Ay bilmiyorum ki kafayı yiyorum bazen düşünürkenA niye ki öyle dedi ben en son 3 hafta önce gitmişim 1100 grmis haftaya Pzt gidicem 4 hafta oluyo belki o kadar bile olmamıştır normal değil mi ki
ya minnoş annesini hissetmiştirAmin canım çok istiyorum o günlere gelmeyi, dün yanına gittiğim de konuştum hemen ağlamaya başladı sesi çıkmıyor ama okadar kötü oldum ki, çok özlüyorum dua edin biran önce herşeyi iyi olsun toplasın sağ salim kavuşalım
Evet bende öyle düşündüm, korkmuştum giderken 1700 de olmamıştır diye stres oluyordum zaten kendi kendime. Yine çok şükür toparlıyor gibi. Çok teşekkür ederimAllah Allah bak altta olması gereken kiloda ve dikkat edersen çentige rağmen düzenli alıyor önemli olan bu. Bende çentik varken 2 , 3 hafta gerilemişti. Gayet iyi maşaAllah
Evet ve stres yapmak daha da kötü etkiliyor. Totalde bakınca artış güzel ilerliyor dediğin gibi. Sağlıklı olsunlar da, doğduktan sonra da çok çabuk toparlıyorlarmışBenim de 31+6’da 1600 dedi biraz az gibi ama belki olcumdendir dedi. Sizin de oyle olabilir, cok super dusuk degil zaten. Bi de 1ay oncesine gore 600gr almisti, ben de gelisimi devam ediyor diye cok takilmadim acikcasi. Siz de bence cok bariz bir dusukluk olmadikca buna takilmayin. Zaten bin turlu endise yasiyoruz, bundan da kendimize stres yaratmayalimbir de olcumlerde hep hata payi oluyor, %10-15 civarinda.
Cok teşekkür ederim canım, su haftayı da atlatırsam evde artık bebisimle daha güzel ilgileneceğimcanım bol ayran kefir iç, çiğ badem ye yoğurt ye proteinden zengin beslen
Sesini tanıdığı için seni hissetmiştirAmin canım çok istiyorum o günlere gelmeyi, dün yanına gittiğim de konuştum hemen ağlamaya başladı sesi çıkmıyor ama okadar kötü oldum ki, çok özlüyorum dua edin biran önce herşeyi iyi olsun toplasın sağ salim kavuşalım
Sen tecrubelisin tecrubwli anneler hep oyle soyluyor kilodan korkmayin hepsi kolayca gidiyor diyeAman boşver be vercez sonra ye gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?