Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Sen nasılsın bugün geçti mi eve çıktığında olan sıkıntılar normale döndü mü
İyiyim canım bugün oğlumla ilgilenmek bana düştü 7\24 yatarım derken sabah kahvaltı akşam yemesi sabah tuvalete götürmesi bana kaldı evde yoklardı bugün biraz yukarda gibi bebiş ama yine aşağı vurduğu için idrar kaçırma devam ediyor oturunca kalkınca felan idare ediyoruz

SH3MS çok geçmiş olsun kuzum, elinden geldiğince stres yapmamaya çalış lütfen kendin için de bebeğin için de inşallah zamanında sağlıkla gelecek bebiş annesi

Ne zamana kadar dönmesi lazım acaba belli bi şartı yok sanırım
Bi de bebeğin baş aşağı dönmesi demek kanala girmekle aynı şey mi acaba
2. Gebelik 34 ten sonra dönmüştü sanırım benim
böyle yapma gitseler bile yemek hazırlayıp gitsinler sabah çıkarken kahvaltısı hazır olsun sen kendini bebeğini düşünmezsen inan kimsenin umrunda olmaz. En azından bebeğin kuveze girmeyecek zamana kadar dikkat et şu 1 ay

Niye yalnız bıraktılar ki geldin diye iyileşmesi ya aynı şekil yatmak için gelmiştin

Tugce cim hayirli olsun bebegin canim. Uzun zamandir okuyorum falan ama yazamiyorum ben de. Benim haftamla uyumlu arkadaslarim hizlandilar valla :) hepsi zamaninda, hayirlisiyla, saglikla gelsin konsun kucagimiza insallah

Kızlarrr hıçkırık yaşamadım demiştim bugün size şuan hickiriyor bebeğim yaklaşık 3-4 dakikadır rahimin hemen üstünde çok güzelmisss

Bugün görümcem erken hastaneye gitti kaynanamı da beklesek ikindin yapardık kahvaltıyı herhalde cüze gidiyor dün saat 1 i geçmişti hala oğluma kahvaltı yaptırmamışlardı demek ben hastanedeyken de böyleydi diye düşünüyorum yarın bakalım ne yapacaklar bekleyip göreceğiz bugün oğlumde erken kalktı kaynanamı dürttü uyanmadı 1 saat sonra kalktı ben yumurta koymuştum ocağa onu gördü oralı olmadı bende hazırladım içeri götür dedim oğluma yatarak yedirdim yemeği sonra da kaldırmadım valla kenara yittim görümcem gelince kaldırdı sıkıntı yaşamayacağımı bilsem eve giderdim ama yaşarım diye tedirgin olup gitmiyorum

Kendi annen sehiir dışında mi ona gidemiyo musun

Niye yalnız bıraktılar ki geldin diye iyileşmesi ya aynı şekil yatmak için gelmiştin
Görümcemin hastanede randevusu vardı ona gitti kaynanam da cüze gidiyor taa 2 de geliyor bize hizmet etmesi için görümcemin evde olması lazım

Kendi annen sehiir dışında mi ona gidemiyo musun
Yoo ikisinin arasında 2 mahalle var da orda da rahat etmeyiz oğlumla uğraşacak kimse yok eşimde gelip kalmaz birde merdiven sıkıntı çık in yapmam sakıncalı bunların merdiveni daha az

Yoo ikisinin arasında 2 mahalle var da orda da rahat etmeyiz oğlumla uğraşacak kimse yok eşimde gelip kalmaz birde merdiven sıkıntı çık in yapmam sakıncalı bunların merdiveni daha az
Himm anladım ins yarın böyle olmaz onlarda biraz rutin işlerini sana ve oğluna göre ayarlamali sonuçta ikinizin de bakılması gerekiyor şuan cuzunu evde takip etsin gerekirse önemli bı durum var yani donusumlu çıksınlar evden

Çok iyi yapmışsın. Gitmeden önce de söyle hazırlasın rica et ayaklanma sakin. Bak etrafa zaten biz bakıyoruz diyorlardir demesede orda kalman o manaya geliyor bari kaldığına değsin kac hafta idare etsen zorun bitecek.

2 si bir çıkıyor Görümcem 1 taneye gidiyor dediğin gibi evden çıkmadan getirmeli yedirme işini Bi şekilde hallederim bak şimdi sahura geç kalktılar daha sofra hazır değil kıza yardım edip hemen indirmek yerine kumandayı alıp oturdu kaynanam çok sakin vurdum duymazlıktan geliyor

Şu bayramı atlatsak eve gitsek de olur söyleye söyleye bişeyler yaptıracağız mecbur ben yokken mecburi sorumluluk alıyorlardı geç diyen yoktu eşimde sen yatacaktın güya diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…