Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Onu da tüketiyorum ama kısa süre etki ediyo heralde benim genelde uzanınca falan oluyo hep böyle normal ayaktayken de yanan var mı kızlar o zaman ben yine hafif kısımda kalıyorumgaliba çok zor uyuyorum geceleri
Canim geçen hafta ben de ölüyorum sandım mide yanmasından. Bebiş döndü baş aşağı şimdi rahatım. Ara ara yanıyor ama hemen geçiyor. Bebeğin pozisyonu çok etkiliyormus cidden

Canım çok geçmiş olsun iyi olmanıza çok sevindim nolur dikkat et kendine, dün işyeri aşırı yoğundu pert olmuşum girip bakamadım buraya. Stresli şeylerden de uzak dur bugünlerde stres çok tetikliyor

Ah canım ya çok geçmiş olsun yaşadığın stresi anlayabiliyorum Allah korusun seni ve kuzunu… çok dikkatli ol sakın tek falan kalma evde çok az zamanımız kaldı dayanacaksınız

Ah canım ya çok geçmiş olsun yaşadığın stresi anlayabiliyorum Allah korusun seni ve kuzunu… çok dikkatli ol sakın tek falan kalma evde çok az zamanımız kaldı dayanacaksınız
Sağolasın canım annem gilde kalıyoruz tek değilim ama çok korkuyorum yinede, Rabbim bidaha böyle bişey yaşatmadan zamanında sağlıkla kucağıma alırım

Gunaydin hanimlar,
Dun doktor kontrolu vardi, bizimkinin hala basi yukarida. Doktor 2 haftaya duzelmezse sezeryan dedi. Bakalim ay sonunda belli olacak.
Kendisi idrar torbama oynuyor, dun gece durmadi, sabaha karsi uyaninca bi daha uyuyamadim saga don, sola don.

Günaydın kızlar hafta başındaki endokrin kontrolümde şeker sınırın biraz üstünde çıkınca doktorum diyetisyene yönlendirdi. Çok şükür şimdi normal gibi sonuçlar bakalım önümüzdeki hafta kontrolde ya diyete devam diyecek ama gözüne yüksek gelirse insülin başlatacak. Bebek 2 hafta önden gidiyomuş. O sebeple riske atmayalım dedi

Kızlar o kadar miğdem yanıyoki ağlıcam utanmasam

Benim de aynı çay bile icemedim yok böyle bir yangın şurup ta fayda etmedi Ballı süt iyi geliyodu o da fayda etmedi

Ben de mide yanması ne derdim önceden bu son üç ayda o kadar yanıyor ki ilacım fayda etmiyor napıcaz böylee

Aynı benimde öyle, özellikle gece vuruyor ki sorma ben muz, salatalık falan yiyip geçirmeye çalışıyorum anlık geçiriyorlar.. Çilekte iyi geliyor biraz.

Kızlar 2 hafta önce mide yanmasından ağlayarak uyanıyordum gün içinde de rahat vermiyordu. Rennie yeterli gelmemişti doktorum protonex diye bir ilaç verdi mucize gibi. Doktorunuza söyleyin yazsın boşuna çekmeyin derim. Sabah aç karın ile bir adet içiyorum ve asla midem yanmıyor.

Günaydın kızlar dün akşam yemeğimi oturarak çok zor yedim alt karında ağrı oldu sol tarafımda. 3 gün önce gittiğimde doktora bebek donmeye başlamış demişti o mu döndü ağrı yaptı bilmiyorum kasılma gibi çok rahatsız oldum. Şimdi geçmiş çok şükür

Dun doktora gittim kbb ye yolladi.damarin ucu acik yakalim dediler. Normalde lokal anestexiyle oluyormus . Bana anestezi olmiycagi icin biraz yakalim dediler. O kadar acidiki. Bagira ağlaya yaktilar. Simdi burnumuda temizleyemiyorum korkudan bidaha kanarsa diye.

Ben simdi 30+4 . Gecen hafta 1600 gramdi. Dun 2250 gram . Doktor normal dedi. Hamilelik programinda bu haftada 1500 gram yaziyor..benim bebiş fazlami ya. Sizinkiler ne kadar. Eşimde kilosu fazla diyor inanmadi doktora kendide sordu.doktor normal dedi

Ben de 29+1 deyken 1500 du kilosu. Ama uzun zamandır bir iki hafta ilerde diyor drum. Ama normalmis. Şekerim de yok. Ölçümler tam doğru da olmayabilir

Alt ve üst sınırların arası baya oluyor oyüzden normaldir diye düşünüyorum doktorda normal dediyse benim 30+0 da 1600 idi doktor normal dedi.

Ben çok anlamadım siz şuan 30+4 sünüz ve kiloyu 2250 mi dedi? Yoksa 30+4ken 1600 gram mıydı? Ben 29 haftalıkken 1400 gramdı 32.haftada 2 kilo dedi.

Canım pazartesi günü 29+3 de 1650 gram geldi bizimki de biraz önde ama sıkıntı yok demişti

31+2 benim 1760 gram
Bana da sizinki çok gibi geldi
Yani doktorum böyle giderse 3400 -3500 gibi doğar dedi bana
Sizinki 4 ya da daha fazla doğar belki

Bu doktorlar beni bulunca asistanlara ders veresi geliyor detaylı ultrason yaptı bildiğiniz Bi sıkıntı yokmuş gelişiminde kilosunu falan söylemedi sancın yoksa alttan bakmayalım dedi baktırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…