- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.341
Canim geçen hafta ben de ölüyorum sandım mide yanmasından. Bebiş döndü baş aşağı şimdi rahatım. Ara ara yanıyor ama hemen geçiyor. Bebeğin pozisyonu çok etkiliyormus ciddenOnu da tüketiyorum ama kısa süre etki ediyo heralde benim genelde uzanınca falan oluyo hep böyle normal ayaktayken de yanan var mı kızlar o zaman ben yine hafif kısımda kalıyorumgaliba çok zor uyuyorum geceleri
Canım çok geçmiş olsun iyi olmanıza çok sevindim nolur dikkat et kendine, dün işyeri aşırı yoğundu pert olmuşum girip bakamadım buraya.Yeni geldim hastaneden. Sancım sık olmamakla birlikte var maalesef. Bir ara 60 çıktı nst de. Progestan ve x2 magnezyum verdi. Rahim ağzımı 38 mm ölçtü tabi öncesine göre biraz kısalmış. Şuan normal ama sancılarla kısalabilir takip etmemiz lazım dedi. Eğer akşam yine olursa sabah tekrar gidicem rahim ağzında kısalma olursa yatış ve ciğer geliştirici yapılacak. Sancı devam etmezse yatışa gerek yok dedi. Böyle canım. Dün akşam makat gelişti gece dönmüş şuan yine baş geliş :) durmuyor ya 1 ay daha sabretse. 2100 gram 45 cm olmuş
Ah canım ya çok geçmiş olsunKızlar bugün çok kötü bişey yaşadım, sabah 5 gibi lavaboya diye kalktım birkaç dakika sonra kanamam başladı bu duruma alışınca şimdi biter herhalde dedim sonra artık ayaklarım uyuştu tuvalette birsürü parça geldi ondan sonra bana Bi sıkıntı gelmeye başladı soğuk soğuk terledim hemen annemi bağırarak kaldırdım ve olanlar oldu, gözüm karardı annem gilin sesini duyamadım ölecem sandım ambulansı aradılar onlar gelene kadar annem bana tuz yalattı sonra gözlerim açıldı ambulans geldiğinde daha iyiydim onlar da hiç iyi davranmadı, bebeğin hareketlerini hissetmedim o an oyüzden hastaneye gidip dinlemek istedim çünkü kanamam vardı beni ambulansla götürdüler eşim gil arkamdan geldiler, Bebeğin herşeyi iyiydi nst de sancım Bi ara 30 oldu ama önemli değildi herhalde, sonra eve geldik. Ama gerçekten bianda hayatım karardı gidiyorum sandım çok kötüydü. Bian önce 37.haftayı doldurmak istiyorum, 9 ay 10 yıl gibi geldi artık bana
Sağolasın canımAh canım ya çok geçmiş olsunyaşadığın stresi anlayabiliyorum Allah korusun seni ve kuzunu… çok dikkatli ol sakın tek falan kalma evde çok az zamanımız kaldı dayanacaksınız
Daha çok minikler insan korkuyor ihtimalinden bile. Sağlıkla gelsinler.İlk gittiğimde normal dendi sancı çıkmadı, 2. De sancım çıktı canım. Hiç belli olmuyor bu haftalarda ben de artık anlamıyorum valla
Kızlar o kadar miğdem yanıyoki ağlıcam utanmasam
Benim de aynı çay bile icemedim yok böyle bir yangın şurup ta fayda etmedi Ballı süt iyi geliyodu o da fayda etmedi
Ben de mide yanması ne derdim önceden bu son üç ayda o kadar yanıyor ki ilacım fayda etmiyor napıcaz böylee
Aynı benimde öyle, özellikle gece vuruyor ki sorma ben muz, salatalık falan yiyip geçirmeye çalışıyorum anlık geçiriyorlar.. Çilekte iyi geliyor biraz.
Dun doktora gittim kbb ye yolladi.damarin ucu acik yakalim dediler. Normalde lokal anestexiyle oluyormus . Bana anestezi olmiycagi icin biraz yakalim dediler. O kadar acidiki. Bagira ağlaya yaktilar. Simdi burnumuda temizleyemiyorum korkudan bidaha kanarsa diye.Ben de normalde burnu kanayan biriyim ama damar yaktırınca geçmişti hamilelikten sonra ben tedbir amaçlı sadece coraspin kullanıyor olmama rağmen yine kanamaya başladı hem kan akışı hızlı olunca hem de sulanma olunca oluyor ben coraspin bırakınca burun kanamam daha aza indi canım
Şeker var mı?Ben simdi 30+4 . Gecen hafta 1600 gramdi. Dun 2250 gram . Doktor normal dedi. Hamilelik programinda bu haftada 1500 gram yaziyor..benim bebiş fazlami ya. Sizinkiler ne kadar. Eşimde kilosu fazla diyor inanmadi doktora kendide sordu.doktor normal dedi
Ben de 29+1 deyken 1500 du kilosu. Ama uzun zamandır bir iki hafta ilerde diyor drum. Ama normalmis. Şekerim de yok. Ölçümler tam doğru da olmayabilirBen simdi 30+4 . Gecen hafta 1600 gramdi. Dun 2250 gram . Doktor normal dedi. Hamilelik programinda bu haftada 1500 gram yaziyor..benim bebiş fazlami ya. Sizinkiler ne kadar. Eşimde kilosu fazla diyor inanmadi doktora kendide sordu.doktor normal dedi
Alt ve üst sınırların arası baya oluyor oyüzden normaldir diye düşünüyorum doktorda normal dediyse benim 30+0 da 1600 idi doktor normal dedi.Ben simdi 30+4 . Gecen hafta 1600 gramdi. Dun 2250 gram . Doktor normal dedi. Hamilelik programinda bu haftada 1500 gram yaziyor..benim bebiş fazlami ya. Sizinkiler ne kadar. Eşimde kilosu fazla diyor inanmadi doktora kendide sordu.doktor normal dedi
Ben çok anlamadım siz şuan 30+4 sünüz ve kiloyu 2250 mi dedi? Yoksa 30+4ken 1600 gram mıydı? Ben 29 haftalıkken 1400 gramdı 32.haftada 2 kilo dedi.Ben simdi 30+4 . Gecen hafta 1600 gramdi. Dun 2250 gram . Doktor normal dedi. Hamilelik programinda bu haftada 1500 gram yaziyor..benim bebiş fazlami ya. Sizinkiler ne kadar. Eşimde kilosu fazla diyor inanmadi doktora kendide sordu.doktor normal dedi
29.haftada 1600 dü. Bu hafta 30. Hafta 2250 gramBen çok anlamadım siz şuan 30+4 sünüz ve kiloyu 2250 mi dedi? Yoksa 30+4ken 1600 gram mıydı? Ben 29 haftalıkken 1400 gramdı 32.haftada 2 kilo dedi.
Şeker yüklemesi yaptırdınız mı?29.haftada 1600 dü. Bu hafta 30. Hafta 2250 gram
Canım pazartesi günü 29+3 de 1650 gram geldi bizimki de biraz önde ama sıkıntı yok demiştiBen simdi 30+4 . Gecen hafta 1600 gramdi. Dun 2250 gram . Doktor normal dedi. Hamilelik programinda bu haftada 1500 gram yaziyor..benim bebiş fazlami ya. Sizinkiler ne kadar. Eşimde kilosu fazla diyor inanmadi doktora kendide sordu.doktor normal dedi
31+2 benim 1760 gramBen simdi 30+4 . Gecen hafta 1600 gramdi. Dun 2250 gram . Doktor normal dedi. Hamilelik programinda bu haftada 1500 gram yaziyor..benim bebiş fazlami ya. Sizinkiler ne kadar. Eşimde kilosu fazla diyor inanmadi doktora kendide sordu.doktor normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?