Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
kızlar soru saçma bir yerden gelecek ama avakadoyu nasıl olgunlaştırıyorsunuz? sürekli yediğim için her zaman yaptığım usul yaptım elma+kese kağıdı ama dört gündür olmuyor durduğu yerde olmadan bozulacak. Cinsiyle mı alakali acaba ya

Kızlar hala kabızlık olduğu için maalesef yerken on defa düşünürek yiyorum belki ondan çok almadim ekmek hamur işi falan kesinlikle yemiyorum eğer yersem ilaç kullanarak tuvalete çıkmak zorunda kalıyorum

magnezyum kullanmıyor musunuz? Ya da her gün düzenli kayısı yeseniz faydası olmaz mı acaba

Islak mendil kutusunda pamuklari ıslatıp koyuyorlar ya sanırım sen de öyle yapacaksın mikroskobik görünümünü izlemiştim bakteri üretiyor o şekilde ıslak kalan pamuklar aklında olsun ben anlık islatacagim temiz ılık suda kullanacağım kadar her bez değişiminde 6 aya kadar

Limon ya da muz denedin mi ? Ben genelde yanına limon ya da muz kokuyorum market poşetinde dışarda bekliyor. Ama bazıları 2 günde olgunlaşırken geçen aldıklarım 1 hafta sürdü . Sanırım cinsi ile ilgili

Evet benimde mini termosta yanimda ılık su olurdu ıslatıp kullanırdım banada hijyenik gelmiyor ıslatıp saklamak.

Ben hiç hickirma gibi bişey yaşamadım
Bence kesin yaşadın ama sen hissetmemişsin. Böyle kalp atışı gibi ritmik ve bazen çok uzun sürüyor ben başladığını anlayınca ayaktaysam oturuyorum ya da uzanıyorum hemen rahat etsin diye. Demin de oldu hatta bugün 2. bizim. Ay yiyesim geliyor o an onu

magnezyum kullanmıyor musunuz? Ya da her gün düzenli kayısı yeseniz faydası olmaz mı acaba
Bı ara çir iyi gelmişti ama şu tasinma sürecinde stresten sanırım tekrar başladı eğer bir oarca ekmek dahi yesem duphalac falan kullanmadan çıkmayorum ilaç kullanmiyim diye sulu çorbalar salatalar falan az kaldı zaten şu iki ay bitsin ziyafet yapacam kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…