Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Sevindim tatlım yaa
Peki neden olurmuş ki yani sanci da yoksa ?
Ooo maşallah 2 kilo olmuş demek
Bizimde gecen hafta poz vermedi ,bu hafta kontrole gittigimizde verir insallah
Ya ne kadar zor olmuş sana ,halim yok deseniz. Şekerinin çok düşmesi de iyi değil,o da iyice halsiz yapar seni
Ki enfeksiyonun da çok önemli şuan

Yalancı sancıymış canım. İlk gebeliklerde bebek kanala biraz erken girermiş ve girmesi için de yalancı sancıya ihtiyacı varmış zaten. Doktorum takip et düzenli olursa beni ara, acilden giriş yap dedi. Umarım olmaz ama

Çok yüksek derken, 59 yüksekmiymiş canım?
O açlık canım tokluk 170 çıktı o da tövbe tövbe getirdikleri çorbayı yemedim pırasa yemeğiyle ekmeği zorla yedim o da içinde 3 tane pırasa vardı zaten gerisi su ona rağmen yüksek çıktı

Tekerlekli sandalye talep etseniz? Başım dönüyo filan diye. Neticede dinlenmeniz lazım.
Refakatçi yok ki canım kim sürecek git gel damar yolumu çıkardım serum taşımaktan kolumda damar bulamıyorlar bileğime taktı o da çok acıtıyor

Sabah bayılacaktım arka arkaya kan aldılar diye kendilerine dedim buraya niye çağırıyorsunuz zaten riskli diye hangi birinize geleceğiz diyor nst ye geliyorlarmış yetermiş anlamadım bu hastaneyi öğlen ki nst de baktım çocuğun kalp atışı iyice yavaşladı 66 ya kadar düştü geri çıktı eee açsın diyor şimdi de sancı çıktı ben hissetmedim kaç çıktığını da görmedim cihazı diğer tarafa çevirmişti tam bakayım dedim kendi geldi

O açlık canım tokluk 170 çıktı o da tövbe tövbe getirdikleri çorbayı yemedim pırasa yemeğiyle ekmeği zorla yedim o da içinde 3 tane pırasa vardı zaten gerisi su ona rağmen yüksek çıktı
Bana da diyet yemeği getirmişlerdi hep tuz yok tat yok çok kötü oluyor gerçekten, birde senin yanında kimsenin olmaması zor. Ama keşke seni kaldırmasalarda kendileri gelse böyle hastahane mi olur

Canım gerekirse gitme iyi değilim kalkamıyorum de doktor gelince de personelleri şikayet et. Ben kalkamıyorum diyorum geleceksin diye diretiyorlar evde daha rahatım böyle mi koruyacaksınız bebeğimi de bebeğime birşey olursa herkesi dava edicem de. Konyanın şehir hastanesi ve bursanin şehir hastanesinden tum tanidiklarim cok memnun personeller aşırı ilgili diyorlar orda neden öyle herkes bir tuhaf anlamış değilim. Ne bicim insan bunlar.

Ben de bugün sağlık ocağına gittim kızlar çok şükür şeker testi normal çıkmış korkuyordum ondan insülin direncim var diye. Kan değerlerim de normal sadece demir düşük kan ilacı verdi. Kendi doktorum da d vitamini vermişti bir de demir ve multivitamin almam gerekiyor. Hangi birini içsem şaşırdım

Bana da diyet yemeği getirmişlerdi hep tuz yok tat yok çok kötü oluyor gerçekten, birde senin yanında kimsenin olmaması zor. Ama keşke seni kaldırmasalarda kendileri gelse böyle hastahane mi olur
Dedim hangi birinize gidelim diyor riskli olana gelmeli en azından açlık 112 çıktı akşama da normal yemek verdiler Allah versin de yüksek çıkmasın zaten sancım var geçmedi söyledim nst de çıktıysa doktor bişey söyler diyor ee sabah gelir o da ben bu hastaneyi bu yüzden istemiyordum Allah yine muhtaç etti

Eh hastaneden bir görevli sürecek. Bence başım dönüyor kalkamıyorum diye söyleyin.
Bunlar hiç bişey yapmaz canım bişey söylüyorsun ya bilmiyorlar ya tersliyorlar damar yolum tıkanıp duruyor sabahtan beri Bi serum bitmedi

Sabah doktora söylerim gelirse ben oğlumda da devlet hastanesinde yattım ordaki peritonolog yürütmeyeceksiniz iyiyim dese bile derdi bunlar da yok

Sabah doktora söylerim gelirse ben oğlumda da devlet hastanesinde yattım ordaki peritonolog yürütmeyeceksiniz iyiyim dese bile derdi bunlar da yok
Işte o yüzden onları dinleme sen bebeğini düşün hastanede kaldigin boşa gitmesin kalkma sen cnm.

sevindim normal çıkmasına gözün aydın. Bende şaşırdım kaldım kalsiyum+magnezyum+d3 tek hap demir birde b12 alıyorum düşük diye. Zamanlama yapmak çok zor yıldım

Hepsi aynı demekki… Sen kendine dikkat et çocuğa bari baksın

Işte o yüzden onları dinleme sen bebeğini düşün hastanede kaldigin boşa gitmesin kalkma sen cnm.
Serumu çıkarmaya bile gelmiyorlar daha Bi de tüm şeker hastalarına normal yemek dağıtmışlar hemşireye biri dedi ismin yazıyorsa ye dedi hepimizde yedik şekerlerimiz yüksek çıktı oğlum sabahtan beri hareket etmiyordu yemeği yiyince düzeldi

Gercekten ilginç
Tamam kendilerince gerçekten haklılar
Hangi birine çıksınlar
E ama sen zaten riskli gözüktüğü için yatirilmissin ,niye bir oraya buraya gideceksin ,şekerin çıkacak ama aç mı kalacaksın(senin az ve sık yemen lazim)
O zaman refakatçiye izin verecekler ki sana desteği olsun, yükünü alsın
Diğer hastaneye nakli isteyemez misiniz ki
Evim daha yakın, evde çocuğum var falan deseniz

Canım çok geçmiş olsun hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde çıkıp evine döneceksin insallah. Ne kadar ahlak yoksunu insanlarmış ya tabikide gelecekler bakacaklar nasıl hangi birinize gidicez derler çok ayıp işleri bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…