- 3 Eylül 2015
- 1.296
- 1.567
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.401
Aynen öyle canım. Uykucu, esniyordu ultrasonda onların keyifleri yerinde olsun daOlsun temkinli olmak iyidir
Sevindim tatlım yaaGittim canım. Doktorum ultrasonda bebeğe bakarken kasılmamı fark etti ama nstde sancım çıkmadırahim ağzı uzunluğum da güzel açılmam yok çok şükür. Haftada 1 kontrole gideceğim. Oğluş da iyi 2 kilo olmuş ama yine fotoğraf vermedi bize doğumda göreceğiz böyle giderse
Ya ne kadar zor olmuş sana ,halim yok deseniz. Şekerinin çok düşmesi de iyi değil,o da iyice halsiz yapar seniŞekerim yüksek çıkmış canım şimdi yine ölçtürdüm 59 çıktı çok düşük hemen yemek ye dedi yemek gelmedi daha yanımda bisküvi tavuk falan var dedim yok yeme dedi yatıyorum öyle takip edilecek bilmiyorum kendiler tek tek dolaşması lazım git gel bayılacak dereceye geldim daha fitilimi alamadım yatmadım ki doğru düzgün
Yalancı sancıymış canım. İlk gebeliklerde bebek kanala biraz erken girermiş ve girmesi için de yalancı sancıya ihtiyacı varmış zaten. Doktorum takip et düzenli olursa beni ara, acilden giriş yap dedi. Umarım olmaz amaSevindim tatlım yaa
Peki neden olurmuş ki yani sanci da yoksa ?
Ooo maşallah 2 kilo olmuş demek
Bizimde gecen hafta poz vermedi ,bu hafta kontrole gittigimizde verir insallah
Ya ne kadar zor olmuş sana ,halim yok deseniz. Şekerinin çok düşmesi de iyi değil,o da iyice halsiz yapar seni
Ki enfeksiyonun da çok önemli şuan
O açlık canım tokluk 170 çıktı o da tövbe tövbe getirdikleri çorbayı yemedim pırasa yemeğiyle ekmeği zorla yedim o da içinde 3 tane pırasa vardı zaten gerisi su ona rağmen yüksek çıktıÇok yüksek derken, 59 yüksekmiymiş canım?
Refakatçi yok ki canım kim sürecek git gel damar yolumu çıkardım serum taşımaktan kolumda damar bulamıyorlar bileğime taktı o da çok acıtıyorTekerlekli sandalye talep etseniz? Başım dönüyo filan diye. Neticede dinlenmeniz lazım.
Sabah bayılacaktım arka arkaya kan aldılar diye kendilerine dedim buraya niye çağırıyorsunuz zaten riskli diye hangi birinize geleceğiz diyor nst ye geliyorlarmış yetermiş anlamadım bu hastaneyi öğlen ki nst de baktım çocuğun kalp atışı iyice yavaşladı 66 ya kadar düştü geri çıktı eee açsın diyor şimdi de sancı çıktı ben hissetmedim kaç çıktığını da görmedim cihazı diğer tarafa çevirmişti tam bakayım dedim kendi geldiSevindim tatlım yaa
Peki neden olurmuş ki yani sanci da yoksa ?
Ooo maşallah 2 kilo olmuş demek
Bizimde gecen hafta poz vermedi ,bu hafta kontrole gittigimizde verir insallah
Ya ne kadar zor olmuş sana ,halim yok deseniz. Şekerinin çok düşmesi de iyi değil,o da iyice halsiz yapar seni
Ki enfeksiyonun da çok önemli şuan
Bana da diyet yemeği getirmişlerdi hep tuz yok tat yok çok kötü oluyor gerçekten, birde senin yanında kimsenin olmaması zor. Ama keşke seni kaldırmasalarda kendileri gelse böyle hastahane mi olurO açlık canım tokluk 170 çıktı o da tövbe tövbe getirdikleri çorbayı yemedim pırasa yemeğiyle ekmeği zorla yedim o da içinde 3 tane pırasa vardı zaten gerisi su ona rağmen yüksek çıktı
Eh hastaneden bir görevli sürecek. Bence başım dönüyor kalkamıyorum diye söyleyin.Refakatçi yok ki canım kim sürecek git gel damar yolumu çıkardım serum taşımaktan kolumda damar bulamıyorlar bileğime taktı o da çok acıtıyor
Canım gerekirse gitme iyi değilim kalkamıyorum de doktor gelince de personelleri şikayet et. Ben kalkamıyorum diyorum geleceksin diye diretiyorlar evde daha rahatım böyle mi koruyacaksınız bebeğimi de bebeğime birşey olursa herkesi dava edicem de. Konyanın şehir hastanesi ve bursanin şehir hastanesinden tum tanidiklarim cok memnun personeller aşırı ilgili diyorlar orda neden öyle herkes bir tuhaf anlamış değilim. Ne bicim insan bunlar.Sabah bayılacaktım arka arkaya kan aldılar diye kendilerine dedim buraya niye çağırıyorsunuz zaten riskli diye hangi birinize geleceğiz diyor nst ye geliyorlarmış yetermiş anlamadım bu hastaneyi öğlen ki nst de baktım çocuğun kalp atışı iyice yavaşladı 66 ya kadar düştü geri çıktı eee açsın diyor şimdi de sancı çıktı ben hissetmedim kaç çıktığını da görmedim cihazı diğer tarafa çevirmişti tam bakayım dedim kendi geldi
Dedim hangi birinize gidelim diyor riskli olana gelmeli en azından açlık 112 çıktı akşama da normal yemek verdiler Allah versin de yüksek çıkmasın zaten sancım var geçmedi söyledim nst de çıktıysa doktor bişey söyler diyor ee sabah gelir o da ben bu hastaneyi bu yüzden istemiyordum Allah yine muhtaç ettiBana da diyet yemeği getirmişlerdi hep tuz yok tat yok çok kötü oluyor gerçekten, birde senin yanında kimsenin olmaması zor. Ama keşke seni kaldırmasalarda kendileri gelse böyle hastahane mi olur
Bunlar hiç bişey yapmaz canım bişey söylüyorsun ya bilmiyorlar ya tersliyorlar damar yolum tıkanıp duruyor sabahtan beri Bi serum bitmediEh hastaneden bir görevli sürecek. Bence başım dönüyor kalkamıyorum diye söyleyin.
Sabah doktora söylerim gelirse ben oğlumda da devlet hastanesinde yattım ordaki peritonolog yürütmeyeceksiniz iyiyim dese bile derdi bunlar da yokCanım gerekirse gitme iyi değilim kalkamıyorum de doktor gelince de personelleri şikayet et. Ben kalkamıyorum diyorum geleceksin diye diretiyorlar evde daha rahatım böyle mi koruyacaksınız bebeğimi de bebeğime birşey olursa herkesi dava edicem de. Konyanın şehir hastanesi ve bursanin şehir hastanesinden tum tanidiklarim cok memnun personeller aşırı ilgili diyorlar orda neden öyle herkes bir tuhaf anlamış değilim. Ne bicim insan bunlar.
Işte o yüzden onları dinleme sen bebeğini düşün hastanede kaldigin boşa gitmesin kalkma sen cnm.Sabah doktora söylerim gelirse ben oğlumda da devlet hastanesinde yattım ordaki peritonolog yürütmeyeceksiniz iyiyim dese bile derdi bunlar da yok
sevindim normal çıkmasına gözün aydın. Bende şaşırdım kaldım kalsiyum+magnezyum+d3 tek hap demir birde b12 alıyorum düşük diye. Zamanlama yapmak çok zor yıldımBen de bugün sağlık ocağına gittim kızlar çok şükür şeker testi normal çıkmış korkuyordum ondan insülin direncim var diye. Kan değerlerim de normal sadece demir düşük kan ilacı verdi. Kendi doktorum da d vitamini vermişti bir de demir ve multivitamin almam gerekiyor. Hangi birini içsem şaşırdım
Hunileşme oluşmuş canım yani rahim ve şeklinde aşağı doğru iniyor o da dikişe dayanmış tahlillere baktım büyük ihtimalle enfeksiyondan olmuştur Bi de ben dinlenemiyordum sabah çocuğa bakıyordum yemek bulaşık herşey bendeydi eşim de yapıyorum diye rahattı şimdi söylesen yapardım diyor söylemeye ne gerek var ay oy yapıyorum demiyor bende kalkayım diye yorgunum deyip duruyor bir haftadır da cüz yapacağım diye hırpaladım kendimi öyle uzun süre oturdum geçen de bayram yuvarlaması yaptım komşularla benim diye kendimi yordum sonuç bu oldu
Hepsi aynı demekki… Sen kendine dikkat et çocuğa bari baksınHunileşme oluşmuş canım yani rahim ve şeklinde aşağı doğru iniyor o da dikişe dayanmış tahlillere baktım büyük ihtimalle enfeksiyondan olmuştur Bi de ben dinlenemiyordum sabah çocuğa bakıyordum yemek bulaşık herşey bendeydi eşim de yapıyorum diye rahattı şimdi söylesen yapardım diyor söylemeye ne gerek var ay oy yapıyorum demiyor bende kalkayım diye yorgunum deyip duruyor bir haftadır da cüz yapacağım diye hırpaladım kendimi öyle uzun süre oturdum geçen de bayram yuvarlaması yaptım komşularla benim diye kendimi yordum sonuç bu oldu
Serumu çıkarmaya bile gelmiyorlar daha Bi de tüm şeker hastalarına normal yemek dağıtmışlar hemşireye biri dedi ismin yazıyorsa ye dedi hepimizde yedik şekerlerimiz yüksek çıktı oğlum sabahtan beri hareket etmiyordu yemeği yiyince düzeldiIşte o yüzden onları dinleme sen bebeğini düşün hastanede kaldigin boşa gitmesin kalkma sen cnm.
Şimdi hastaneden çıkarsam yapmam ki kendi yapar herşeyiHepsi aynı demekki… Sen kendine dikkat et çocuğa bari baksın
Gercekten ilginçSabah bayılacaktım arka arkaya kan aldılar diye kendilerine dedim buraya niye çağırıyorsunuz zaten riskli diye hangi birinize geleceğiz diyor nst ye geliyorlarmış yetermiş anlamadım bu hastaneyi öğlen ki nst de baktım çocuğun kalp atışı iyice yavaşladı 66 ya kadar düştü geri çıktı eee açsın diyor şimdi de sancı çıktı ben hissetmedim kaç çıktığını da görmedim cihazı diğer tarafa çevirmişti tam bakayım dedim kendi geldi
Canım çok geçmiş olsun hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde çıkıp evine döneceksin insallah. Ne kadar ahlak yoksunu insanlarmış ya tabikide gelecekler bakacaklar nasıl hangi birinize gidicez derler çok ayıp işleri bu.Serumu çıkarmaya bile gelmiyorlar daha Bi de tüm şeker hastalarına normal yemek dağıtmışlar hemşireye biri dedi ismin yazıyorsa ye dedi hepimizde yedik şekerlerimiz yüksek çıktı oğlum sabahtan beri hareket etmiyordu yemeği yiyince düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?