- 8 Kasım 2022
- 161
- 82
- 28
- 35
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.361
ben yaptırmadım henuz bakıyorum bendee karar verene kadar zman geciyorrKızlar kapı süsü yaptırdıysanız nereye yaptırdınız, bildiğiniz güzel,orijinal seyler yapan bir sayfa varsa instagram hesabını yazabilir misiniz?
Yürüyüş yapacağın zamanlarda tansiyonuna dikkat et, daha çok halsiz düşmene o da sebep olabilir. Artık bebişlerimiz tam olarak kilo almaya başlıyor. Dikkat edersek her şey yolunda ilerler üzülme, hepimizin doğumu kolay olur umarım. Ben de izne çıktıktan sonra düzenli yürümeyi düşünüyorum, iş yerinde oturmaktan, uzun yoldan bacaklarım, bileklerim kocaman olmuş durumda. Dinlenince geçiyor sadece.Kızlar dün biraz yürüdüm ve ayakta kaldım ağrılarım var resmen ya bacaklarım feci durumda dinlenmeme rağmen gecmedi henüzartık çok çabuk yoruluyorum oysa 6bin adım atabilmişim. Dün sağlık ocağına uğradım izlemim var diye tansiyonum biraz düşükmüş :/ bir de +15 kilo almısım artık doyumluk değil tadımlık ye cok dikkat etmelisin dedi havalar da artık güzelleşiyor ve doğum izninden sonra bol bol yürürüm diye düşünüyordum. Canım sıkıldı daha 2-2 bucuk ayımız var
Maşallah miniğe :) az kaldı, inşallah sorunsuz geçer son zamanlarınız da. :)kızlar benımde bugun kontrolum vardı şimdi cıktım bebiş 1500 gr olmuş 1 hafta önde gıdıyo dedı suyumuz vs guzel.sadece gebelık sekerım var dıkkat edeceğim..kaldı 8-9 hafta
Gercekten iş için sürekli oturma pozisyonu da bizi bu hâle getirdi canım. Umarım sağlıklı ve kolay bir doğum olur hepimiz içinYürüyüş yapacağın zamanlarda tansiyonuna dikkat et, daha çok halsiz düşmene o da sebep olabilir. Artık bebişlerimiz tam olarak kilo almaya başlıyor. Dikkat edersek her şey yolunda ilerler üzülme, hepimizin doğumu kolay olur umarım. Ben de izne çıktıktan sonra düzenli yürümeyi düşünüyorum, iş yerinde oturmaktan, uzun yoldan bacaklarım, bileklerim kocaman olmuş durumda. Dinlenince geçiyor sadece.
Ayy maşallah Minişekızlar benımde bugun kontrolum vardı şimdi cıktım bebiş 1500 gr olmuş 1 hafta önde gıdıyo dedı suyumuz vs guzel.sadece gebelık sekerım var dıkkat edeceğim..kaldı 8-9 hafta
Hala yatıyorum canım ara sıra sancı geliyor o da gaz sancısı gibi şimdi hareketleri aşağıda hissediyorum kan almaya git gel kaç kez yürütüyorlar normalde zaten riskliyiz gelip odada almaları lazımken ayaklarına çağırıyorlarGünaydın canım son durum nedir
Şeker sonucun ne çıktı tatlımİşlem yapılan hastalara sadece kabul ediyorlarmış refekatçiyi belim de ağrı oluyor ama nst de bişey çıkmıyor gerçi nst yi bağlayınca ağrılarım duruyor şimdi şeker yüklemesi yapıldı suyu fazla olduğu için doktor gelince ne diyecek bakalım gittiği yere kadar artık
Evet kötü olmuş gerçekten,niye odanda almıyorlar acabaHala yatıyorum canım ara sıra sancı geliyor o da gaz sancısı gibi şimdi hareketleri aşağıda hissediyorum kan almaya git gel kaç kez yürütüyorlar normalde zaten riskliyiz gelip odada almaları lazımken ayaklarına çağırıyorlar
Bu bende de bir kez olduKızlar günaydın, dün gece sağ kasığımda regl ağrısı benzeri bir ağrı vardı. Yalnız ağrı belli aralıklarla gidip geliyordu. Çok ağrılı regl geçirenler bilir, regl olmadan bir kaç gün önce ara ara ağrı olur ya onun gibiydi. 10 dk da bir 7 dk da 1 gibi ortalama 1 dk sürdü. Yalancı sancı mı acaba bu, böyle bir şey mi acaba ? Sıklığını takip ettim düzenli olsaydı hemen gidecektim ama 30-45 dk kadar sürdü ve devam etmedi. Uyuyakalmışım sonra, şuan iyiyim çok şükür ama ilk defa böyle bir ağrım oldu biraz endişelendim.
Kalktım su içtim, tuvalete gittim biraz hareket ettim filan ama geçmedi ya çok garipti. Sanki regl oluyorum gibi gaz filan da değildi valla anlamadım. Neredeyse acile gidecektim sonradan uyuyakalmışım demek ki geçtiBu bende de bir kez oldu
Yani regl olacakmışım gibi bir ağrı
Neden oldu bilmiyorum
Öyle ağrı olunca hemen su içiyorum
Artık her şeyi suya bağlıyorum
Evet evet ayni regl öncesi belirti ağrısıKalktım su içtim, tuvalete gittim biraz hareket ettim filan ama geçmedi ya çok garipti. Sanki regl oluyorum gibi gaz filan da değildi valla anlamadım. Neredeyse acile gidecektim sonradan uyuyakalmışım demek ki geçti
Düşüncesizler işte . İnşallah daha iyi olacaksınHala yatıyorum canım ara sıra sancı geliyor o da gaz sancısı gibi şimdi hareketleri aşağıda hissediyorum kan almaya git gel kaç kez yürütüyorlar normalde zaten riskliyiz gelip odada almaları lazımken ayaklarına çağırıyorlar
Günaydın, geçmiş olsun.Kalktım su içtim, tuvalete gittim biraz hareket ettim filan ama geçmedi ya çok garipti. Sanki regl oluyorum gibi gaz filan da değildi valla anlamadım. Neredeyse acile gidecektim sonradan uyuyakalmışım demek ki geçti
Sağ ol canımEvet evet ayni regl öncesi belirti ağrısı
Hatta ayıptır söylemesi camasirima bile bakmıştım leke mi geldi acaba diye
Neden oluyor acaba
Önümüzdeki hafta içi kontrole gideceğim
O zaman sorayım inşallah tatlım sana da haber ederim
Naptın canım yükleme yapıldı mıAynen ama ben hiç fark etmedim ya akıntı çok oluyordu 2 tane fitil kullanıyorum ondan diyordum meğer öyle değilmiş İnş Bi de şeker çıkmaz sabah yükleme yapılacak
BEN 2 KILO ALDIM TOPLAMDA HERKES HALA HAMILE OLDUGUN BELLI DEIL DIYOR AYAR OLMUYOR DEİLİMAyy maşallah MinişeBenim de öğleden sonra kontrolüm var heyecanla bekliyorum Ve ayrıca ben de 15 kilo almışım
Teşekkür ederimGünaydın, geçmiş olsun.
Belki yine rahim büyüme ağrısı olabilir mi? Bir süre önce oluyordu bende (1-2 ay önce), kasıklarımda ağrı ama normal büyüme ağrısı denmişti. Çok şiddetli değildi ama belki iyice geriliyo diye şiddeti de artmıştır. Tabi sadece tahmin yürütüyorum, doktora sormakta fayda var.
İnşallah canımGercekten iş için sürekli oturma pozisyonu da bizi bu hâle getirdi canım. Umarım sağlıklı ve kolay bir doğum olur hepimiz için
Günaydın, regl ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum ama çok yoğun değiller. Haftan benden ileride olduğu için o zamanlarda normal midir herkeste olur mu bir şey diyemiyorum ben kasılma yaşayıp yaşamadığımı da ayırt edemiyorum galiba. Ama umarım yaşadığın şey bu zamanlarda olabilecek normal sancı ve kasılmalardandır. Doktora sormak en mantıklısı, bebişler zamanında gelsinler inşallah.Kızlar günaydın, dün gece sağ kasığımda regl ağrısı benzeri bir ağrı vardı. Yalnız ağrı belli aralıklarla gidip geliyordu. Çok ağrılı regl geçirenler bilir, regl olmadan bir kaç gün önce ara ara ağrı olur ya onun gibiydi. 10 dk da bir 7 dk da 1 gibi ortalama 1 dk sürdü. Yalancı sancı mı acaba bu, böyle bir şey mi acaba ? Sıklığını takip ettim düzenli olsaydı hemen gidecektim ama 30-45 dk kadar sürdü ve devam etmedi. Uyuyakalmışım sonra, şuan iyiyim çok şükür ama ilk defa böyle bir ağrım oldu biraz endişelendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?