Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Yürüyüş yapacağın zamanlarda tansiyonuna dikkat et, daha çok halsiz düşmene o da sebep olabilir. Artık bebişlerimiz tam olarak kilo almaya başlıyor. Dikkat edersek her şey yolunda ilerler üzülme, hepimizin doğumu kolay olur umarım. Ben de izne çıktıktan sonra düzenli yürümeyi düşünüyorum, iş yerinde oturmaktan, uzun yoldan bacaklarım, bileklerim kocaman olmuş durumda. Dinlenince geçiyor sadece.

kızlar benımde bugun kontrolum vardı şimdi cıktım bebiş 1500 gr olmuş 1 hafta önde gıdıyo dedı suyumuz vs guzel.sadece gebelık sekerım var dıkkat edeceğim..kaldı 8-9 hafta
Maşallah miniğe :) az kaldı, inşallah sorunsuz geçer son zamanlarınız da. :)

Gercekten iş için sürekli oturma pozisyonu da bizi bu hâle getirdi canım. Umarım sağlıklı ve kolay bir doğum olur hepimiz için

kızlar benımde bugun kontrolum vardı şimdi cıktım bebiş 1500 gr olmuş 1 hafta önde gıdıyo dedı suyumuz vs guzel.sadece gebelık sekerım var dıkkat edeceğim..kaldı 8-9 hafta
Ayy maşallah Minişe Benim de öğleden sonra kontrolüm var heyecanla bekliyorum Ve ayrıca ben de 15 kilo almışım

Günaydın canım son durum nedir
Hala yatıyorum canım ara sıra sancı geliyor o da gaz sancısı gibi şimdi hareketleri aşağıda hissediyorum kan almaya git gel kaç kez yürütüyorlar normalde zaten riskliyiz gelip odada almaları lazımken ayaklarına çağırıyorlar

Kızlar günaydın, dün gece sağ kasığımda regl ağrısı benzeri bir ağrı vardı. Yalnız ağrı belli aralıklarla gidip geliyordu. Çok ağrılı regl geçirenler bilir, regl olmadan bir kaç gün önce ara ara ağrı olur ya onun gibiydi. 10 dk da bir 7 dk da 1 gibi ortalama 1 dk sürdü. Yalancı sancı mı acaba bu, böyle bir şey mi acaba ? Sıklığını takip ettim düzenli olsaydı hemen gidecektim ama 30-45 dk kadar sürdü ve devam etmedi. Uyuyakalmışım sonra, şuan iyiyim çok şükür ama ilk defa böyle bir ağrım oldu biraz endişelendim.

Şeker sonucun ne çıktı tatlım
Evet kötü olmuş gerçekten,niye odanda almıyorlar acaba

Bu bende de bir kez oldu
Yani regl olacakmışım gibi bir ağrı
Neden oldu bilmiyorum
Öyle ağrı olunca hemen su içiyorum
Artık her şeyi suya bağlıyorum

Bu bende de bir kez oldu
Yani regl olacakmışım gibi bir ağrı
Neden oldu bilmiyorum
Öyle ağrı olunca hemen su içiyorum
Artık her şeyi suya bağlıyorum
Kalktım su içtim, tuvalete gittim biraz hareket ettim filan ama geçmedi ya çok garipti. Sanki regl oluyorum gibi gaz filan da değildi valla anlamadım. Neredeyse acile gidecektim sonradan uyuyakalmışım demek ki geçti

Kalktım su içtim, tuvalete gittim biraz hareket ettim filan ama geçmedi ya çok garipti. Sanki regl oluyorum gibi gaz filan da değildi valla anlamadım. Neredeyse acile gidecektim sonradan uyuyakalmışım demek ki geçti
Evet evet ayni regl öncesi belirti ağrısı
Hatta ayıptır söylemesi camasirima bile bakmıştım leke mi geldi acaba diye
Neden oluyor acaba
Önümüzdeki hafta içi kontrole gideceğim
O zaman sorayım inşallah tatlım sana da haber ederim

Düşüncesizler işte . İnşallah daha iyi olacaksın

Günaydın, geçmiş olsun.
Belki yine rahim büyüme ağrısı olabilir mi? Bir süre önce oluyordu bende (1-2 ay önce), kasıklarımda ağrı ama normal büyüme ağrısı denmişti. Çok şiddetli değildi ama belki iyice geriliyo diye şiddeti de artmıştır. Tabi sadece tahmin yürütüyorum, doktora sormakta fayda var.

Sağ ol canım , tekrarlarsa giderim artık bende beklemem kontrolü. Çok korktum

Teşekkür ederim bende de ufak ufak oluyordu ama bu bayağı şiddetli ve aralıklı gelince korktum. Bugün yatıyorum kalkmayacağım bakalım tekrarlayacak mı , doktor da gel başlarsa dedi.

Günaydın, regl ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum ama çok yoğun değiller. Haftan benden ileride olduğu için o zamanlarda normal midir herkeste olur mu bir şey diyemiyorum ben kasılma yaşayıp yaşamadığımı da ayırt edemiyorum galiba. Ama umarım yaşadığın şey bu zamanlarda olabilecek normal sancı ve kasılmalardandır. Doktora sormak en mantıklısı, bebişler zamanında gelsinler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…