- 20 Ocak 2020
- 3.503
- 1.475
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.441
Ayyy kız seni güncellerken tabloyu bozdum
Benim arkadaslarimdan ogrendigim, kanamalar devam ediyormus. Bu sebeple tansiyonumuz da oynayabiliyormus. Allah korusun tansiyonunuz filan dusebilir diye yaninizda biri olsun hemen mudahale edebilsin diyorlar.Nedir su 40 gun dogum.yapan kadin yalniz birakilmaz olayi oyle birseymi var arkadaslar
Günaydın cnm. Sen anlattıkça ben krize giriyorum burda.herşeye kaldırıyolar ztn bi de kendin kalk hasta haklarına git şikayet et dilekçe yaz neyse artık. Cimere yaz. Bence ordaki hemşireler biraz fazla başıbozuk gibi. Şekere gelince oldukça yüksek çıkmış. Ne kadar erken olursa olsun yüksek. Az az sık sık bedel merek karbonhidratlar şekerden uzak durarak besleniyorum. Ztn senin değerlerine göre onların seni çoktan diyetisyenle görüştürmeleri gerekirdi. Belki de yiyeceklerini diyetisyen listesine göre veriyolardır artıkGebelik şekeri çıkan kızlar nasıl besleniyorsunuz kaç çıkıyor benim açlık bugün 143 çıktı erken ölçüyorlar ondan mı anlamadım gece 10 da yeşil elmayla yoğurt yemiştim siz nasıl ölçüm yapıyorsunuz
Evet diyet yemekleri geliyor dün akşam normal yemek geldi kızın biri hemşireye sordu ismin yazıyorsa ye dedi bizde yedik öyle deyince sonra geldi niye yediniz sen söyledin dedim ee ben ne bileyim diyor bu sefer hepsi stajyer sanki ne sorsak başka cvp alıyoruzGünaydın cnm. Sen anlattıkça ben krize giriyorum burda.herşeye kaldırıyolar ztn bi de kendin kalk hasta haklarına git şikayet et dilekçe yaz neyse artık. Cimere yaz. Bence ordaki hemşireler biraz fazla başıbozuk gibi. Şekere gelince oldukça yüksek çıkmış. Ne kadar erken olursa olsun yüksek. Az az sık sık bedel merek karbonhidratlar şekerden uzak durarak besleniyorum. Ztn senin değerlerine göre onların seni çoktan diyetisyenle görüştürmeleri gerekirdi. Belki de yiyeceklerini diyetisyen listesine göre veriyolardır artık
Ay nasıl hastaneymiş orası, sinirlerinin bozulması çok normal canım umarım tez vakitte çıkarsınİmza attırıyorlar ya kendin çıkarsan öyle transferler kolay olmuyor canım şimdi nst bağladı kalp atışı 30 a düştü cihaz sinyal verdi korktum acil butonuna bastım söyledim 30 diye kalp atışı mı olur cihaz sıkıntılı dedi bozuksa niye takıyorsun insanı korkutuyorsun ki sinirim bozuldu şu saatte
Canım biz doğuracaz ve herkes bizim isteğimiz doğrultusunda karar verir, bende sadece annemi istiyorum ve annem kalacak kayananam gille aynı şehirdeyiz zaten gün içinde gelip giderler ama kimsenin kalmasını istemiyorum, bebeğimle de sadece kendim ilgilenmek istiyorum. Görümcem gil başka şehirden gelecekler onlar bile annesi gilde kalsın dedim eşime, çocuğu da kimseye sevmeye gelmesin gelen anneme yardım için gelsin dedim. Annem ben iyi olunca yurtdışına tekrar gidecek kayananam da normalde köye giderler ama ben doğum yapacam diye bu sene pek gitmeyeceğini söyledi bende eşime söyledim annem gidince kimse kalmaya felan gelmesin yalnız olmak istiyorum dedimAnnem kizkardesim gelicez doguma dediler okey kayinvalide kayinpeder bizde gelicez dediler oky hepsi uzaktalar bn luleburgazdayim annmler ankarada otekileri kusadasinda babam tel.basina uzun sure kalamaz annem en fazla 5 gun durur gider ama smdiden iste lohusa 40 gun yanls birakilmaz vs gbi laflar duyuyorum ve felaket sekilde saldiriyorum surekli esimi hamkaliyorum yetmiyor kayin validemi fena hasladim gecen gun 10gunden fazla duramazsin herkes evine dedim telefonda yani gercekten herkes benden nefret edicek smdiden ediyorlar hatta uatune tayin geldi dogurmayacagm ben galiba ya icimde tutcam
Günaydın canım, tahmini doğum tarihi mayıs 23/ cinsiyet :erkek / isim : kuzey /Ayyy kızlar şu tabloyu artık düzenleyeyim diyorum belki devralmak isteyen çıkar diye bekledim de yokmuş çok eksik düzensiz duruyor canım sıkıldı bu durumalütfen eksik bilgileri olanlar beni etiketleyerek veya yanıtla yaparak eksik bilgileri yazın düzenleyeyim tabloyu bebiş isimleri falan her şeyi her şeyi
Herkes ayrı telden çalıyo. Dikkat edince gerçekten düzene giriyo. Biraz deneyip belki insülin falan verirler bi şekilde hallolur yani üzmemeye çalış kendini. Allah ın izniyle bi problem olmayacak sağlıcakla alacaksın kucağına. Ama hastaneye hemşirelere ayar oldum.Evet diyet yemekleri geliyor dün akşam normal yemek geldi kızın biri hemşireye sordu ismin yazıyorsa ye dedi bizde yedik öyle deyince sonra geldi niye yediniz sen söyledin dedim ee ben ne bileyim diyor bu sefer hepsi stajyer sanki ne sorsak başka cvp alıyoruz
Bende yalniz kalmal istiyorum 40 gun yalnz kalinmaz gbi seylere ben inanmiyorum inanana saygi duyarim ama benim icin hurafe onlar saglik avisindan soylenenlere diycek lafm yok ama diger turlu kabul etmem yani smdiden gerilmeye basladimCanım biz doğuracaz ve herkes bizim isteğimiz doğrultusunda karar verir, bende sadece annemi istiyorum ve annem kalacak kayananam gille aynı şehirdeyiz zaten gün içinde gelip giderler ama kimsenin kalmasını istemiyorum, bebeğimle de sadece kendim ilgilenmek istiyorum. Görümcem gil başka şehirden gelecekler onlar bile annesi gilde kalsın dedim eşime, çocuğu da kimseye sevmeye gelmesin gelen anneme yardım için gelsin dedim. Annem ben iyi olunca yurtdışına tekrar gidecek kayananam da normalde köye giderler ama ben doğum yapacam diye bu sene pek gitmeyeceğini söyledi bende eşime söyledim annem gidince kimse kalmaya felan gelmesin yalnız olmak istiyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?