Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Gebelik şekeri çıkan kızlar nasıl besleniyorsunuz kaç çıkıyor benim açlık bugün 143 çıktı erken ölçüyorlar ondan mı anlamadım gece 10 da yeşil elmayla yoğurt yemiştim siz nasıl ölçüm yapıyorsunuz

Ayyy kızlar şu tabloyu artık düzenleyeyim diyorum belki devralmak isteyen çıkar diye bekledim de yokmuş çok eksik düzensiz duruyor canım sıkıldı bu duruma lütfen eksik bilgileri olanlar beni etiketleyerek veya yanıtla yaparak eksik bilgileri yazın düzenleyeyim tabloyu bebiş isimleri falan her şeyi her şeyi

Nedir su 40 gun dogum.yapan kadin yalniz birakilmaz olayi oyle birseymi var arkadaslar
Benim arkadaslarimdan ogrendigim, kanamalar devam ediyormus. Bu sebeple tansiyonumuz da oynayabiliyormus. Allah korusun tansiyonunuz filan dusebilir diye yaninizda biri olsun hemen mudahale edebilsin diyorlar.

Günaydın cnm. Sen anlattıkça ben krize giriyorum burda.herşeye kaldırıyolar ztn bi de kendin kalk hasta haklarına git şikayet et dilekçe yaz neyse artık. Cimere yaz. Bence ordaki hemşireler biraz fazla başıbozuk gibi. Şekere gelince oldukça yüksek çıkmış. Ne kadar erken olursa olsun yüksek. Az az sık sık bedel merek karbonhidratlar şekerden uzak durarak besleniyorum. Ztn senin değerlerine göre onların seni çoktan diyetisyenle görüştürmeleri gerekirdi. Belki de yiyeceklerini diyetisyen listesine göre veriyolardır artık

Evet diyet yemekleri geliyor dün akşam normal yemek geldi kızın biri hemşireye sordu ismin yazıyorsa ye dedi bizde yedik öyle deyince sonra geldi niye yediniz sen söyledin dedim ee ben ne bileyim diyor bu sefer hepsi stajyer sanki ne sorsak başka cvp alıyoruz

Ay nasıl hastaneymiş orası, sinirlerinin bozulması çok normal canım umarım tez vakitte çıkarsın

Canım biz doğuracaz ve herkes bizim isteğimiz doğrultusunda karar verir, bende sadece annemi istiyorum ve annem kalacak kayananam gille aynı şehirdeyiz zaten gün içinde gelip giderler ama kimsenin kalmasını istemiyorum, bebeğimle de sadece kendim ilgilenmek istiyorum. Görümcem gil başka şehirden gelecekler onlar bile annesi gilde kalsın dedim eşime, çocuğu da kimseye sevmeye gelmesin gelen anneme yardım için gelsin dedim. Annem ben iyi olunca yurtdışına tekrar gidecek kayananam da normalde köye giderler ama ben doğum yapacam diye bu sene pek gitmeyeceğini söyledi bende eşime söyledim annem gidince kimse kalmaya felan gelmesin yalnız olmak istiyorum dedim

Günaydın canım, tahmini doğum tarihi mayıs 23/ cinsiyet :erkek / isim : kuzey /

Herkes ayrı telden çalıyo. Dikkat edince gerçekten düzene giriyo. Biraz deneyip belki insülin falan verirler bi şekilde hallolur yani üzmemeye çalış kendini. Allah ın izniyle bi problem olmayacak sağlıcakla alacaksın kucağına. Ama hastaneye hemşirelere ayar oldum.

Bende yalniz kalmal istiyorum 40 gun yalnz kalinmaz gbi seylere ben inanmiyorum inanana saygi duyarim ama benim icin hurafe onlar saglik avisindan soylenenlere diycek lafm yok ama diger turlu kabul etmem yani smdiden gerilmeye basladim

İyi haftasonları güçlü anneleer hepimizin Kadınlar Günü kutlu olsunnnn hayatımızdaki tüm zorluklara rağmen bu ataerkil düzende dimdik durabildiğimiz için kendimize teşekkür edelim güzel kızlar

2 gündür çok yoğundum yazamadım M MAdes SixFeetUnder çok geçmiş olsun kızlar sona yaklaştıkça zorlaşıyor ama iyi dileklerimizle iyiyi çeker üstesinden geliriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…