Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Canım sen ne yaptın ? Otelde misin hala ailen aradı mı seni

Yaa tam yerine gelmiş benimki de popisini dönüyor, detaylıda da öyleydi hiç net bir şey göremedik.
Seninki bi dahakine gösterir yüzünü bence biz her gittiğimizde önünde kordon var. Bugün doktora da söyledim doğuma kadar göremeyeceğiz herhalde diye muhtemelen dedi

Ah canım benim dualarım seninle, anneme söylemiştim oda senin için hem dua etti hem sadaka çıkarmış senin için, Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla keşke daha iyi bir hastaneye denk gelseydin, böyle insanlar daha çok strese sokar seni. Risk durumun geçsin de evine geç dinlen biran önce

Canım sen ne yaptın ? Otelde misin hala ailen aradı mı seni
Sağol canım anneannemde kalıyorum şu an için babam ikna etmeye çalıştı kendince gel diye ama ben istemiyorum dedim her dediklerini yapmak zorunda olduğumu söyledi daha çok kızdım açıkçası dönmeyi düşünüyorum 1 hafta içinde ama anneannem çok üzülüyor bebeği göremeyeceği için

Benimki devamli uyusuk

Diğer hastanedeki doktor kuvez sıkıntısı olabilir dedi ondan orda kararsız kaldım ya gidersem bişey olursa diye gerçekten orası kalabalık falan ama doktorlar ebeler çok ilgili burası gibi değil şu saat olmuş hala nst tansiyon işlemleri yapıyorlar sabah 5 de gene gelecek hangi ara dinleneceğiz bilmiyorum

4 tane hemşire var en azından erken doğum riski olup yatması gerekene git tamam hepsi riskli ama doğum riski olan Bi ben varım sanırım yani öyle olana özel muamele yapmalısın ki ileriki haftaları görebilsin

Allah razı olsun canım cümlemizinkini de seninkini de zamanına ulaştırsın inşallah aynen stres yumakları bakalım kaç gün kalacağız diğer hastanede kuvez sıkıntısı yaşamayacağımı bilsem giderim Hıı hemen doğuracağım diye bişey de yok da hakkımızda hayırlısı olsun bu saatten sonra

Amin canım, hepimiz günlerinde sağlıkla doğuralım, küvez korkusu bende de var ama Rabbim büyük dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok. Sende şimdilik diğer hastaneye gidip erken doğum olursa bu hastaneye gelsen canım, yoksa böyle bu hastanede rezil olacaksın. Bu dönemde stres iyi olmuyor malesef tez zamanda evine geçersin de bişeye gerek kalmaz

Nedir su 40 gun dogum.yapan kadin yalniz birakilmaz olayi oyle birseymi var arkadaslar
Eskilere göre evet. Aslında doğru da bana tercih hakkı verseler kesinlikle yanımda birini isterim. Çünkü lohusa depresyonu ozaman yükleniyor bebeğim kolikti akşam eşim gelene kadar mahsun olurdum hep ağlardım gelince onun varlığı yeterdi.

Ben lohusa depresyonuna simdiden girmis olabilirmiyim arkadasim kimseyi istemiyorum tek basima durmak istiyorum esimide istemiyorum tek basima o kdr ya wallahi ben daha dogurmadan bazi seylerin yasanacagini bilmek canimi asiri skıyor boyle paramparca edicem biyerleri o derece

Annemi istemiyorum ablamin yeni bebegi oldu olmasada gelemez. Eşimde çocuklarla ilgilenecek ben yine yalnız . Hem sevincten icim icime sigmiyor hem hormonlardan goz yasim durmuyor Köşe bucak ağlıyorum. Hep hormonlardan .

Annemi istemiyorum ablamin yeni bebegi oldu olmasada gelemez. Eşimde çocuklarla ilgilenecek ben yine yalnız . Hem sevincten icim icime sigmiyor hem hormonlardan goz yasim durmuyor Köşe bucak ağlıyorum. Hep hormonlardan .
Annem kizkardesim gelicez doguma dediler okey kayinvalide kayinpeder bizde gelicez dediler oky hepsi uzaktalar bn luleburgazdayim annmler ankarada otekileri kusadasinda babam tel.basina uzun sure kalamaz annem en fazla 5 gun durur gider ama smdiden iste lohusa 40 gun yanls birakilmaz vs gbi laflar duyuyorum ve felaket sekilde saldiriyorum surekli esimi hamkaliyorum yetmiyor kayin validemi fena hasladim gecen gun 10gunden fazla duramazsin herkes evine dedim telefonda yani gercekten herkes benden nefret edicek smdiden ediyorlar hatta uatune tayin geldi dogurmayacagm ben galiba ya icimde tutcam

eninde sonunda düzene giriyor herşey merak etme. tavrını koymuşsun en başından hormonların etkisi var kusura bakmasınlar artık. Zaten 40 gün kayın pederin ne işi var ki lohusa evinde şahsen ben babam olsa gönderirim rahat etmem.

Cokta guzel soylemissin canim icin rahat olsun...keske bende senin gibi boyle herseyi rahat soyleyebilsem ben yanima sadece annemi istiyorum eve cikinca bitek yanimda o olucak bide esim kalabaliga hic gerek yok...zaten kayinvalidemin yapicagi tek sey annem yanimda oldugu icin annemi kiskanmak baska birsey degil

İmza attırıyorlar ya kendin çıkarsan öyle transferler kolay olmuyor canım şimdi nst bağladı kalp atışı 30 a düştü cihaz sinyal verdi korktum acil butonuna bastım söyledim 30 diye kalp atışı mı olur cihaz sıkıntılı dedi bozuksa niye takıyorsun insanı korkutuyorsun ki sinirim bozuldu şu saatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…