- 2 Ağustos 2024
- 712
- 1.006
- 28
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.421
Canım sen ne yaptın ? Otelde misin hala ailen aradı mı seniBen de bugün sağlık ocağına gittim kızlar çok şükür şeker testi normal çıkmış korkuyordum ondan insülin direncim var diye. Kan değerlerim de normal sadece demir düşük kan ilacı verdi. Kendi doktorum da d vitamini vermişti bir de demir ve multivitamin almam gerekiyor. Hangi birini içsem şaşırdım
Yaa tam yerine gelmişBenimkinin önünde kordon var o nedenle net fotoğraf vermiyor.
Seninki bi dahakine gösterir yüzünü bence biz her gittiğimizde önünde kordon var. Bugün doktora da söyledim doğuma kadar göremeyeceğiz herhalde diye muhtemelen dediYaa tam yerine gelmişbenimki de popisini dönüyor, detaylıda da öyleydi hiç net bir şey göremedik.
Umarım..Seninki bi dahakine gösterir yüzünü bence biz her gittiğimizde önünde kordon var. Bugün doktora da söyledim doğuma kadar göremeyeceğiz herhalde diye muhtemelen dedi
Ah canım benim dualarım seninle, anneme söylemiştim oda senin için hem dua etti hem sadaka çıkarmış senin için, Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısıylaDedim hangi birinize gidelim diyor riskli olana gelmeli en azından açlık 112 çıktı akşama da normal yemek verdiler Allah versin de yüksek çıkmasın zaten sancım var geçmedi söyledim nst de çıktıysa doktor bişey söyler diyor ee sabah gelir o da ben bu hastaneyi bu yüzden istemiyordum Allah yine muhtaç etti
Sağol canım anneannemde kalıyorum şu an için babam ikna etmeye çalıştı kendince gel diye ama ben istemiyorum dedim her dediklerini yapmak zorunda olduğumu söyledi daha çok kızdım açıkçası dönmeyi düşünüyorum 1 hafta içinde ama anneannem çok üzülüyor bebeği göremeyeceği içinCanım sen ne yaptın ? Otelde misin hala ailen aradı mı seni
Benimki devamli uyusukAyy bana da oldu bir kaç kere ben kendim o sebeptendir diye düşünüp görünmedim bir kere daha falan olursa giderim diyordum ama benim sadece elde değil mesela sol elimde başlıyordu bir kaç saniye sol tarafımdan yukarıya çıkıyordu uyuşukluk en son dilimin sol tarafı uyuşup bir kaç saniye falan sonra geçmişti
Sorsaydın bi doktoruna olmadı onun için hangi bölüme gidilir kuzum gitseydin, en azından neden olduğunu bilirsinBenimki devamli uyusuk
Diğer hastanedeki doktor kuvez sıkıntısı olabilir dedi ondan orda kararsız kaldım ya gidersem bişey olursa diye gerçekten orası kalabalık falan ama doktorlar ebeler çok ilgili burası gibi değil şu saat olmuş hala nst tansiyon işlemleri yapıyorlar sabah 5 de gene gelecek hangi ara dinleneceğiz bilmiyorumGercekten ilginç
Tamam kendilerince gerçekten haklılar
Hangi birine çıksınlar
E ama sen zaten riskli gözüktüğü için yatirilmissin ,niye bir oraya buraya gideceksin ,şekerin çıkacak ama aç mı kalacaksın(senin az ve sık yemen lazim)
O zaman refakatçiye izin verecekler ki sana desteği olsun, yükünü alsın
Diğer hastaneye nakli isteyemez misiniz ki
Evim daha yakın, evde çocuğum var falan deseniz
4 tane hemşire var en azından erken doğum riski olup yatması gerekene git tamam hepsi riskli ama doğum riski olan Bi ben varım sanırım yani öyle olana özel muamele yapmalısın ki ileriki haftaları görebilsinCanım çok geçmiş olsun hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde çıkıp evine döneceksin insallah. Ne kadar ahlak yoksunu insanlarmış ya tabikide gelecekler bakacaklar nasıl hangi birinize gidicez derler çok ayıp işleri bu.
Allah razı olsun canım cümlemizinkini de seninkini de zamanına ulaştırsın inşallah aynen stres yumakları bakalım kaç gün kalacağız diğer hastanede kuvez sıkıntısı yaşamayacağımı bilsem giderim Hıı hemen doğuracağım diye bişey de yok da hakkımızda hayırlısı olsun bu saatten sonraAh canım benim dualarım seninle, anneme söylemiştim oda senin için hem dua etti hem sadaka çıkarmış senin için, Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısıylakeşke daha iyi bir hastaneye denk gelseydin, böyle insanlar daha çok strese sokar seni. Risk durumun geçsin de evine geç dinlen biran önce
Amin canım, hepimiz günlerinde sağlıkla doğuralım, küvez korkusu bende de var ama Rabbim büyük dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok. Sende şimdilik diğer hastaneye gidip erken doğum olursa bu hastaneye gelsen canım, yoksa böyle bu hastanede rezil olacaksın. Bu dönemde stres iyi olmuyor malesefAllah razı olsun canım cümlemizinkini de seninkini de zamanına ulaştırsın inşallah aynen stres yumakları bakalım kaç gün kalacağız diğer hastanede kuvez sıkıntısı yaşamayacağımı bilsem giderim Hıı hemen doğuracağım diye bişey de yok da hakkımızda hayırlısı olsun bu saatten sonra
Eskilere göre evet. Aslında doğru da bana tercih hakkı verseler kesinlikle yanımda birini isterim. Çünkü lohusa depresyonu ozaman yükleniyor bebeğim kolikti akşam eşim gelene kadar mahsun olurdum hep ağlardım gelince onun varlığı yeterdi.Nedir su 40 gun dogum.yapan kadin yalniz birakilmaz olayi oyle birseymi var arkadaslar
Ben lohusa depresyonuna simdiden girmis olabilirmiyim arkadasim kimseyi istemiyorum tek basima durmak istiyorum esimide istemiyorum tek basima o kdr ya wallahi ben daha dogurmadan bazi seylerin yasanacagini bilmek canimi asiri skıyor boyle paramparca edicem biyerleri o dereceEskilere göre evet. Aslında doğru da bana tercih hakkı verseler kesinlikle yanımda birini isterim. Çünkü lohusa depresyonu ozaman yükleniyor bebeğim kolikti akşam eşim gelene kadar mahsun olurdum hep ağlardım gelince onun varlığı yeterdi.
Annemi istemiyorum ablamin yeni bebegi oldu olmasada gelemez. Eşimde çocuklarla ilgilenecek ben yine yalnız . Hem sevincten icim icime sigmiyor hem hormonlardan goz yasim durmuyor Köşe bucak ağlıyorum. Hep hormonlardanBen lohusa depresyonuna simdiden girmis olabilirmiyim arkadasim kimseyi istemiyorum tek basima durmak istiyorum esimide istemiyorum tek basima o kdr ya wallahi ben daha dogurmadan bazi seylerin yasanacagini bilmek canimi asiri skıyor boyle paramparca edicem biyerleri o derece
Annem kizkardesim gelicez doguma dediler okey kayinvalide kayinpeder bizde gelicez dediler oky hepsi uzaktalar bn luleburgazdayim annmler ankarada otekileri kusadasinda babam tel.basina uzun sure kalamaz annem en fazla 5 gun durur gider ama smdiden iste lohusa 40 gun yanls birakilmaz vs gbi laflar duyuyorum ve felaket sekilde saldiriyorum surekli esimi hamkaliyorum yetmiyor kayin validemi fena hasladim gecen gun 10gunden fazla duramazsin herkes evine dedim telefonda yani gercekten herkes benden nefret edicek smdiden ediyorlar hatta uatune tayin geldi dogurmayacagm ben galiba ya icimde tutcamAnnemi istemiyorum ablamin yeni bebegi oldu olmasada gelemez. Eşimde çocuklarla ilgilenecek ben yine yalnız . Hem sevincten icim icime sigmiyor hem hormonlardan goz yasim durmuyor Köşe bucak ağlıyorum. Hep hormonlardan.
eninde sonunda düzene giriyor herşey merak etme. tavrını koymuşsun en başından hormonların etkisi var kusura bakmasınlar artık. Zaten 40 gün kayın pederin ne işi var ki lohusa evinde şahsen ben babam olsa gönderirim rahat etmem.Annem kizkardesim gelicez doguma dediler okey kayinvalide kayinpeder bizde gelicez dediler oky hepsi uzaktalar bn luleburgazdayim annmler ankarada otekileri kusadasinda babam tel.basina uzun sure kalamaz annem en fazla 5 gun durur gider ama smdiden iste lohusa 40 gun yanls birakilmaz vs gbi laflar duyuyorum ve felaket sekilde saldiriyorum surekli esimi hamkaliyorum yetmiyor kayin validemi fena hasladim gecen gun 10gunden fazla duramazsin herkes evine dedim telefonda yani gercekten herkes benden nefret edicek smdiden ediyorlar hatta uatune tayin geldi dogurmayacagm ben galiba ya icimde tutcam
Cokta guzel soylemissin canim icin rahat olsun...keske bende senin gibi boyle herseyi rahat soyleyebilsem ben yanima sadece annemi istiyorum eve cikinca bitek yanimda o olucak bide esim kalabaliga hic gerek yok...zaten kayinvalidemin yapicagi tek sey annem yanimda oldugu icin annemi kiskanmak baska birsey degilAnnem kizkardesim gelicez doguma dediler okey kayinvalide kayinpeder bizde gelicez dediler oky hepsi uzaktalar bn luleburgazdayim annmler ankarada otekileri kusadasinda babam tel.basina uzun sure kalamaz annem en fazla 5 gun durur gider ama smdiden iste lohusa 40 gun yanls birakilmaz vs gbi laflar duyuyorum ve felaket sekilde saldiriyorum surekli esimi hamkaliyorum yetmiyor kayin validemi fena hasladim gecen gun 10gunden fazla duramazsin herkes evine dedim telefonda yani gercekten herkes benden nefret edicek smdiden ediyorlar hatta uatune tayin geldi dogurmayacagm ben galiba ya icimde tutcam
İmza attırıyorlar ya kendin çıkarsan öyle transferler kolay olmuyor canım şimdi nst bağladı kalp atışı 30 a düştü cihaz sinyal verdi korktum acil butonuna bastım söyledim 30 diye kalp atışı mı olur cihaz sıkıntılı dedi bozuksa niye takıyorsun insanı korkutuyorsun ki sinirim bozuldu şu saatteAmin canım, hepimiz günlerinde sağlıkla doğuralım, küvez korkusu bende de var ama Rabbim büyük dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok. Sende şimdilik diğer hastaneye gidip erken doğum olursa bu hastaneye gelsen canım, yoksa böyle bu hastanede rezil olacaksın. Bu dönemde stres iyi olmuyor maleseftez zamanda evine geçersin de bişeye gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?