- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.381
Sağ ol canım, ben de ilk defa olunca biraz endişelendim. Şimdiye kadar hamile olduğumu bile unutuyordum bir zorlanmam yoktu ama son aylar zorluyormuş :/ Umarım sağlıkla geçiririz bu süreci deGünaydın, regl ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum ama çok yoğun değiller. Haftan benden ileride olduğu için o zamanlarda normal midir herkeste olur mu bir şey diyemiyorum ben kasılma yaşayıp yaşamadığımı da ayırt edemiyorum galiba. Ama umarım yaşadığın şey bu zamanlarda olabilecek normal sancı ve kasılmalardandır. Doktora sormak en mantıklısı, bebişler zamanında gelsinler inşallah.
Ayyy ne güzel yaaa. Ben olsam çok sevinirdimBEN 2 KILO ALDIM TOPLAMDA HERKES HALA HAMILE OLDUGUN BELLI DEIL DIYOR AYAR OLMUYOR DEİLİM
Canım geçmiş olsun ama sanırım artık yeni guncelleme ve muhabbetimiz bu konu olacakTeşekkür ederimbende de ufak ufak oluyordu ama bu bayağı şiddetli ve aralıklı gelince korktum. Bugün yatıyorum kalkmayacağım bakalım tekrarlayacak mı , doktor da gel başlarsa dedi.
Sanırım öyle olacak çok sağ ol
Canım bende de geçen haftalarda gece sabaha kadar süren hafif adet ağrısı gibi ağrı oldu hatta uyuyamamıştım. Şimdi bebek ve plsenta aşağıda olduğu için daha çok hissediyorum. Bence sizinki de normaldir,kontrole gittiğinde de doktora hepsini sorarsın, güzel haberler al inşallahSanırım öyle olacak çok sağ olArtık tecrübeli arkadaşlar bize bir el atarlar
Gittim canım. Doktorum ultrasonda bebeğe bakarken kasılmamı fark etti ama nstde sancım çıkmadı
Şekerim yüksek çıkmış canım şimdi yine ölçtürdüm 59 çıktı çok düşük hemen yemek ye dedi yemek gelmedi daha yanımda bisküvi tavuk falan var dedim yok yeme dedi yatıyorum öyle takip edilecek bilmiyorum kendiler tek tek dolaşması lazım git gel bayılacak dereceye geldim daha fitilimi alamadım yatmadım ki doğru düzgünŞeker sonucun ne çıktı tatlım
Evet kötü olmuş gerçekten,niye odanda almıyorlar acaba
Yapıldı canım çok yüksek takip edilecek dedi şimdi de 59 çıktı bayılacağım resmen yorgunluktanNaptın canım yükleme yapıldı mı
Çok yüksek derken, 59 yüksekmiymiş canım?Yapıldı canım çok yüksek takip edilecek dedi şimdi de 59 çıktı bayılacağım resmen yorgunluktan
2 hafta kaldı izne ayrılmama, 1 hafta da yıllık iznim kalmıstı büyük ihtimalle bayramdan sonra nisanda ayrılcam canım. Cünkü 7 nisan haftası gebe okuluna baslayacağımİnşallah canımizne ayrılacak mısın peki?
Umarım zaman su gibi geçer de izin hemencik gelir güzel güzel dinlenmeye vaktiniz olur2 hafta kaldı izne ayrılmama, 1 hafta da yıllık iznim kalmıstı büyük ihtimalle bayramdan sonra nisanda ayrılcam canım. Cünkü 7 nisan haftası gebe okuluna baslayacağım
Çok şükür sevindim bir problem olmamasınaGittim canım. Doktorum ultrasonda bebeğe bakarken kasılmamı fark etti ama nstde sancım çıkmadırahim ağzı uzunluğum da güzel açılmam yok çok şükür. Haftada 1 kontrole gideceğim. Oğluş da iyi 2 kilo olmuş ama yine fotoğraf vermedi bize doğumda göreceğiz böyle giderse
Yaaa ben de henüz kasılma sancı vs hic ayırt etmeyi bilmiyorum canımSanırım öyle olacak çok sağ olArtık tecrübeli arkadaşlar bize bir el atarlar
Benimkinin önünde kordon var o nedenle net fotoğraf vermiyor.Çok şükür sevindim bir problem olmamasınaay ben de göremedim hala sanırım dediğin gibi olacak. İyi olsunlar da..
Teşekkür ederim canımYaaa ben de henüz kasılma sancı vs hic ayırt etmeyi bilmiyorum canımiyi olmana sevindim. Umarım bir daha ağrın sızın olmaz
Tekerlekli sandalye talep etseniz? Başım dönüyo filan diye. Neticede dinlenmeniz lazım.Şekerim yüksek çıkmış canım şimdi yine ölçtürdüm 59 çıktı çok düşük hemen yemek ye dedi yemek gelmedi daha yanımda bisküvi tavuk falan var dedim yok yeme dedi yatıyorum öyle takip edilecek bilmiyorum kendiler tek tek dolaşması lazım git gel bayılacak dereceye geldim daha fitilimi alamadım yatmadım ki doğru düzgün
Çok sevindim canım. Herhangi bir ilaç felan verdi mi?Gittim canım. Doktorum ultrasonda bebeğe bakarken kasılmamı fark etti ama nstde sancım çıkmadırahim ağzı uzunluğum da güzel açılmam yok çok şükür. Haftada 1 kontrole gideceğim. Oğluş da iyi 2 kilo olmuş ama yine fotoğraf vermedi bize doğumda göreceğiz böyle giderse
Yok nstde sancım çıkmayınca vermedi. Rahim ağzı uzunluğu vs de iyi olunca. Normalde 2 hafta sonra çağıracaktı ama benim evhamlılığımı bilince haftaya gel dediÇok sevindim canım. Herhangi bir ilaç felan verdi mi?
Olsun temkinli olmak iyidirYok nstde sancım çıkmayınca vermedi. Rahim ağzı uzunluğu vs de iyi olunca. Normalde 2 hafta sonra çağıracaktı ama benim evhamlılığımı bilince haftaya gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?