Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Sağ ol canım, ben de ilk defa olunca biraz endişelendim. Şimdiye kadar hamile olduğumu bile unutuyordum bir zorlanmam yoktu ama son aylar zorluyormuş :/ Umarım sağlıkla geçiririz bu süreci de

M made
BEN 2 KILO ALDIM TOPLAMDA HERKES HALA HAMILE OLDUGUN BELLI DEIL DIYOR AYAR OLMUYOR DEİLİM
Ayyy ne güzel yaaa. Ben olsam çok sevinirdim
Teşekkür ederim bende de ufak ufak oluyordu ama bu bayağı şiddetli ve aralıklı gelince korktum. Bugün yatıyorum kalkmayacağım bakalım tekrarlayacak mı , doktor da gel başlarsa dedi.
Canım geçmiş olsun ama sanırım artık yeni guncelleme ve muhabbetimiz bu konu olacak Sancı mi kasilma mi? Ne yaşıyoruz acaba soruları... Tekrarlamaz bir daha umarım ve hepimizzz sağlıkla kavuşuruz bebislerimize

Sanırım öyle olacak çok sağ ol Artık tecrübeli arkadaşlar bize bir el atarlar

Sanırım öyle olacak çok sağ ol Artık tecrübeli arkadaşlar bize bir el atarlar
Canım bende de geçen haftalarda gece sabaha kadar süren hafif adet ağrısı gibi ağrı oldu hatta uyuyamamıştım. Şimdi bebek ve plsenta aşağıda olduğu için daha çok hissediyorum. Bence sizinki de normaldir,kontrole gittiğinde de doktora hepsini sorarsın, güzel haberler al inşallah

SixFeetUnder canım gittin mi kontrole? Güzel haberler bekliyoruz
Gittim canım. Doktorum ultrasonda bebeğe bakarken kasılmamı fark etti ama nstde sancım çıkmadı rahim ağzı uzunluğum da güzel açılmam yok çok şükür. Haftada 1 kontrole gideceğim. Oğluş da iyi 2 kilo olmuş ama yine fotoğraf vermedi bize doğumda göreceğiz böyle giderse

Şeker sonucun ne çıktı tatlım

Evet kötü olmuş gerçekten,niye odanda almıyorlar acaba
Şekerim yüksek çıkmış canım şimdi yine ölçtürdüm 59 çıktı çok düşük hemen yemek ye dedi yemek gelmedi daha yanımda bisküvi tavuk falan var dedim yok yeme dedi yatıyorum öyle takip edilecek bilmiyorum kendiler tek tek dolaşması lazım git gel bayılacak dereceye geldim daha fitilimi alamadım yatmadım ki doğru düzgün

2 hafta kaldı izne ayrılmama, 1 hafta da yıllık iznim kalmıstı büyük ihtimalle bayramdan sonra nisanda ayrılcam canım. Cünkü 7 nisan haftası gebe okuluna baslayacağım
Umarım zaman su gibi geçer de izin hemencik gelir güzel güzel dinlenmeye vaktiniz olur

Çok şükür sevindim bir problem olmamasına ay ben de göremedim hala sanırım dediğin gibi olacak. İyi olsunlar da..

Yaaa ben de henüz kasılma sancı vs hic ayırt etmeyi bilmiyorum canımiyi olmana sevindim. Umarım bir daha ağrın sızın olmaz
Teşekkür ederim canım benim farkettiğim kasılmada bir gerginlik oluşuyor acı yok ve kısa sürede gevşiyor. Son yaşadığım ağrının sancı olup olmadığını bilmediğim için onunla ilgili bir şey diyemiyorum hep beraber öğreneceğiz artık zamanla

Tekerlekli sandalye talep etseniz? Başım dönüyo filan diye. Neticede dinlenmeniz lazım.

Çok sevindim canım. Herhangi bir ilaç felan verdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…