Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    123
Bu arada detaylı ultrason ücretinin %30’luk bir kısmını özel sigorta karşılıyormuş diye öğrendim bir arkadaşımdan. Ben henüz girmedim daha var randevumuza ama girdikten sonra faturasını sisteme ekleyip bir kısmını sigortaya karşılatacağım. Hiç yoktan iyidir

Bana paket de aldırmadılar, doğuma daha çok var dediler o yüzden şuan satamayız yılbaşından sonra yeni fiyattan alabilirsiniz dedi. Çok gıcık bir hastane ya
Neyse ki ucuz kurtulmuşsunuz. Böyle paragöz hastanelerin hepsi keşke kapatılsa

Neyse ki ucuz kurtulmuşsunuz. Böyle paragöz hastanelerin hepsi keşke kapatılsa
Evet ya. Yasal olarak her bebeğin hakkı sağlık hizmeti almak sonuçta verilmiş bir hak bu kafalarına göre kural uyduruyorlar. İyi ki bırakmışım sonradan şikayetleri görünce kararımın doğruluğunu teyit etmiş oldum

Guzel anneler korbel aldiniz mı ?
Bende almayı düşünmüyorum ya,birden patladı gitti bu ürün
Ben bayağı geleneksel gidiyorum, onu da almayacağım anam babam usülü poşetleyip atarım her akşam çöp geçiyor. Bana birazcık gereksiz geldi canım
Aynen bana da gereksiz geldi yani evde gereksiz kalabalık yapacak eşyalar hiç bana göre değil
Aksamdan akşama çöp toplanıyor zaten

Bende almayı düşünmüyorum ya,birden patladı gitti bu ürün

Aynen bana da gereksiz geldi yani evde gereksiz kalabalık yapacak eşyalar hiç bana göre değil
Aksamdan akşama çöp toplanıyor zaten
sosyal medyada da çok karşıma çıkıyor. Alan anneler de gereksiz olduğunu söylüyor hep o yüzden pek öncelik değil benim için. Ana ihtiyaçlar dışında çok detaylı şeylere hiç girmiyorum şimdilik. Onları zamanla yaşayıp ihtiyaca göre de alırız. Bebek bezi alıyorum mesela abartmadan. 1 ve 3 numara prima yakaladım indirimde hemen kaptım :) özellikle yeni doğum yapan yakın çevremde bez stoğu konusunda tavsiyede bulunuyor.

Şeker yüklemesi yaptıran var mı ? Salı günü sabahtan randevum var , tecrübe eden varsa geribildirimlerini paylaşırsa çok iyi olur :)

Güzel hamişler yarın ben detaylı ultrasona gireceğim , girmeden önce tatlı yemek iyi mi olur dikkat etmem gereken bir şey var mı ? Gidenlerin tavsiyelerini bekliyorum

Güzel hamişler yarın ben detaylı ultrasona gireceğim , girmeden önce tatlı yemek iyi mi olur dikkat etmem gereken bir şey var mı ? Gidenlerin tavsiyelerini bekliyorum
Açlık tokluk fark etmiyor canım ama bebişi hareketlendirmek için tatlı bir şeyler faydalı olabilir, ben yedim benim kız beklerken takla atıyordu, ultrasona geçince uyudu yine de minnak el hareketlerini gördük . Güzel haberler alırsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…