- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.381
Muhtemelen öyle canım. Ben duyunca bir iğreti oldum baktım şikayet varda da benzer yorumlar var bıraktım hastaneyi. Sana özelden yazdım adınıTerbiyesizler ya. Avukatlari cok uyaniktir bir acik bulmuslardir kesin.
Nana senin hangi hastane bu bahsettigin?
Ben bayağı geleneksel gidiyorum, onu da almayacağımGuzel anneler korbel aldiniz mı ?
Ebebekte mortek mi ne muadili var daha uygun fiyatli. Ben de ilk evde kendim atmayi denicem sonra baktim kokuyo olmuyo o zaman alirim diye dusundumGuzel anneler korbel aldiniz mı ?
Bana da gereksiz geliyor. Kendisi ayrı poşeti ayrıGuzel anneler korbel aldiniz mı ?
Bende almayacağım gereksiz buluyorum her gün çöp atmaya çıkıyoruz zaten açık balkonumda poşetle biriktirip atmayı planlıyorumGuzel anneler korbel aldiniz mı ?
ben onu kızımda aldım ama hiç kullanmadım, sonra da 2. el uygulamalardan sattım. bezler poşette balkonda akşama kadar kalır akşama da kapı önüne konur çöp alma saatinde. şahsi fikrim gereksiz.Guzel anneler korbel aldiniz mı ?
Sana zahmet bana da yazsana canım çok merak ettim acaba benim hastane mi buMuhtemelen öyle canım. Ben duyunca bir iğreti oldum baktım şikayet varda da benzer yorumlar var bıraktım hastaneyi. Sana özelden yazdım adını
Bana paket de aldırmadılar, doğuma daha çok var dediler o yüzden şuan satamayız yılbaşından sonra yeni fiyattan alabilirsiniz dedi. Çok gıcık bir hastane yaSana zahmet bana da yazsana canım çok merak ettim acaba benim hastane mi bu
Neyse ki ucuz kurtulmuşsunuz. Böyle paragöz hastanelerin hepsi keşke kapatılsaBana paket de aldırmadılar, doğuma daha çok var dediler o yüzden şuan satamayız yılbaşından sonra yeni fiyattan alabilirsiniz dedi. Çok gıcık bir hastane ya
Evet ya. Yasal olarak her bebeğin hakkı sağlık hizmeti almak sonuçta verilmiş bir hak bu kafalarına göre kural uyduruyorlar. İyi ki bırakmışım sonradan şikayetleri görünce kararımın doğruluğunu teyit etmiş oldumNeyse ki ucuz kurtulmuşsunuz. Böyle paragöz hastanelerin hepsi keşke kapatılsa
Evet evet benim paketin içinde de var topuk kanı ve ilk aşılar, testlerTopuk kanı ve ilk aşıları benim doğum paketimde var canım, işitme testi, kontroller vs vs
Bende almayı düşünmüyorum ya,birden patladı gitti bu ürünGuzel anneler korbel aldiniz mı ?
Aynen bana da gereksiz geldi yani evde gereksiz kalabalık yapacak eşyalar hiç bana göre değilBen bayağı geleneksel gidiyorum, onu da almayacağımanam babam usülü poşetleyip atarım her akşam çöp geçiyor. Bana birazcık gereksiz geldi canım
sosyal medyada da çok karşıma çıkıyor. Alan anneler de gereksiz olduğunu söylüyor hep o yüzden pek öncelik değil benim için. Ana ihtiyaçlar dışında çok detaylı şeylere hiç girmiyorum şimdilik. Onları zamanla yaşayıp ihtiyaca göre de alırız. Bebek bezi alıyorum mesela abartmadan. 1 ve 3 numara prima yakaladım indirimde hemen kaptım :) özellikle yeni doğum yapan yakın çevremde bez stoğu konusunda tavsiyede bulunuyor.Bende almayı düşünmüyorum ya,birden patladı gitti bu ürün
Aynen bana da gereksiz geldi yani evde gereksiz kalabalık yapacak eşyalar hiç bana göre değil
Aksamdan akşama çöp toplanıyor zaten
Açlık tokluk fark etmiyor canım ama bebişi hareketlendirmek için tatlı bir şeyler faydalı olabilir, ben yedim benim kız beklerken takla atıyordu, ultrasona geçince uyudu yine de minnak el hareketlerini gördükGüzel hamişler yarın ben detaylı ultrasona gireceğim , girmeden önce tatlı yemek iyi mi olur dikkat etmem gereken bir şey var mı ? Gidenlerin tavsiyelerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?