Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    124
benim de 75 , şeker çıkacağını sanmıyorum ya, aç karna o kadar şekeri içip 2 saat beklemek sıkıntı
Evet bende onu düşünüyorum kara kara bu arada sen tiroid ilacı kullanıyordun değil canım yanlış hatırlamıyorum. Doktorum yüklemeden önce içebilirsin dedi seninki ne dedi?

Benimki 12. haftadan beri hep kıpır kıpır cinsiyetini de geç gördük hatta yaramaz bir prensesim olacak galiba Çok teşekkür ederim canım ister istemez insan stres oluyor hepimiz sağlıklı haberler ile çıkalım

Evet bende onu düşünüyorum kara kara bu arada sen tiroid ilacı kullanıyordun değil canım yanlış hatırlamıyorum. Doktorum yüklemeden önce içebilirsin dedi seninki ne dedi?
Evet canım kullanıyorum bugün bitti ama. Doktorum kontrole kadar içme sabahtan bir de TSH bakalım, kullanmadığında nasıl kontrol edelim dedi. O yüzden kontrole kadar almayacağım.

İçini rahat tut canım ben o kadar gergindim ki çok iyi anlıyorum seni, ya benimki de öyle normalde durmuyor yerinde ama ultrasona girince sakin oluyor hep hissediyor mu napıyor bilemedim

Evet canım kullanıyorum bugün bitti ama. Doktorum kontrole kadar içme sabahtan bir de TSH bakalım, kullanmadığında nasıl kontrol edelim dedi. O yüzden kontrole kadar almayacağım.
Anladım ben daha 4 gün önce verdim düşmüş şükür benim de 3,79 du dozu arttırdık 0.70 lere düşmüş. İnşallah senin de yükselmemiştir.

Anladım ben daha 4 gün önce verdim düşmüş şükür benim de 3,79 du dozu arttırdık 0.70 lere düşmüş. İnşallah senin de yükselmemiştir.
Ne güzel düzenlenmiş seninki canım, inşallah ya düzenli kullandım hiç aksatmadım bakalım nasıl çıkacak. Kullanmadığımda tekrar yükseliyorsa muhtemelen devam ederiz ilaca. Ödemler topuk ağrısı filan var demiştim bir kaç da test girmiş onlarla ilgili herhalde takviye verecek duruma göre.

Güzel hamişler yarın ben detaylı ultrasona gireceğim , girmeden önce tatlı yemek iyi mi olur dikkat etmem gereken bir şey var mı ? Gidenlerin tavsiyelerini bekliyorum
Benim doktorum öncesinde mesaj attı canım tok gitmek lazım ama tatlı özellikle yeme diye, bazı ölçümleri rahat alabilmeleri için en başlarda sakin kalması gerekiyor sanırım. Büyük harflerle yazmıştı yenilmemeli diye

İnşallah önemli bir şey çıkmaz canım. Kimi vücut sebepsiz ödem toplayabiliyor hamilelikte daha fazla oluyormuş.

İçini rahat tut canım ben o kadar gergindim ki çok iyi anlıyorum seni, ya benimki de öyle normalde durmuyor yerinde ama ultrasona girince sakin oluyor hep hissediyor mu napıyor bilemedim
Ya ben daha doğru düzgün hissedemiyorum ki plesentam ön duvara yerleştiği için doktorum daha geç hissedebileceğimi söylemişti zaten çırpınma gibi arada hafif hareketler hissediyorum bebek diye düşünüyorum ama bağırsak hareketi de olabilir tam ayırt edemiyorum

Çok teşekkür ederim canım benimki de sadece aç olmana gerek yok dedi ama burda tatlı yenilebilir falan diye okuyunca daha mı iyi olur diye düşündüm çok heyecan bastı beni birde

Çok teşekkür ederim canım benimki de sadece aç olmana gerek yok dedi ama burda tatlı yenilebilir falan diye okuyunca daha mı iyi olur diye düşündüm çok heyecan bastı beni birde
Bende tatlı yer giderim diyordum ama bir gün önce böyle bir mesaj alınca sadece tok gittim canım

Eklentiler

• IMG_6681.jpeg
    196,7 KB · Görüntüleme: 18
Bir iki haftaya netleşir canım ben de ilk hissetmeye başladığımda anlayamıyordum, az önce ben video çektim dışardan belli olmaya başladı artık hareketleri kıpır kıpır . 24+1 iz bugün çok netleşti.

Yüzünü filan görmek için poz yakalamak için genelde söyleniyor, bazen yüzlerini kapatıyorlar elleriyle uyurken benim kızın eller kafanın iki yanındaydı, arada parmakları açıp kapatıyordu ben tatlı yedim ama yine de uyuyordu o çok kesin bilgi değil canım

İnşallah önemli bir şey çıkmaz canım. Kimi vücut sebepsiz ödem toplayabiliyor hamilelikte daha fazla oluyormuş.
bence de sebepsiz olduğunu düşünüyorum ya, normalde de benim sabahları yüzüm gözüm şiş olur ama ayaklarımın basamayacak kadar şiştiğini hiç hatırlamıyorum. Gece çişe parmak ucunda gidiyorum sanki topuk dikeni ağrısı gibi oluyor

Geçmiş olsun canım. Hamilelikte vücudumuzu tanıyamıyoruz çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…