Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    121
Aile hekimliğini aramak yeterli mi gitmek gerekiyor mu illa, hiç bilmiyorum. Bir kez sabahtan gitmiştim kapalı görünce bir daha da gitmedim
Kayıt olman gerekiyor bebeği de ona göre gotureceksin doğduğunda aralıklarla kontrole cagiracaklar onlar arıyor tetanoz yapmayabilirler haftası var diye biliyorum 1 er ay arayla 2 doz seklinde tekrarlanacak ilki 20 hafta dolunca oluyor

Tesekkur ederım canım insallah

Bebek de sıkıntı olur mu diye moralim bozuldu canım kaç oldu doktorlara diyorum hiç ilaç kullanmıyorum diye bişey yazan yok dünde enfeksiyon için tahlil verdim aslında vitamin eksikliği çıktı

Doğurursa bakamaz dememiş canım iğneyi bırakmayacak sürekli kullanacak demiş yarın ilaçları alırım olmazsa iğneye başlarım birde kadın doğuma giderim iğneyi kullanmazsa bebekde de sıkıntılar olabilir demiş kilo alma açısından dedi sanırım bilmiyorum ama

Ben hiç ilaç kullanmıyorum canım her gittiğim doktora söylüyorum hiç ilaç kullanmıyorum diye tamam diyorlar şunu kullan demiyorlar şimdi iğne yazmış işte hem bende hem bebek de sıkıntı olmasın diye magnezyumu da ben istedim çünkü elim ayağım uyuşuyor

İlaç kullanmıyorum derken canım multivitamin de mi kullanmıyorsun?

Vitamin için iğne yazmış canım çok düşük diye 5 gün vurulsun ondan sonra haftada 1 vurulacak demiş sonrasında da ayda bir mi demiş tam anlamadım başkasını gönderdim diye bakalım kadın doğuma da giderim zaten her gittiğim doktora ilaç kullanmıyorum diyorum gerek yok diyorlar tedt yapmadan dün ben istedim testi tesadüfen öğrendim

Aynen bakalım dikkat edeyim düzelir inş tekrar giderim kontrole enfeksiyon da kendiliğinden geçer inş dün aslında test yapılacak diye hiç su içmemiştim ondanda çıkmış olabilir enfeksiyon diye düşündüm

İlaç kullanmıyorum derken canım multivitamin de mi kullanmıyorsun?
Yok canım sadece troid ilacı ve bir tane progestan fitil dışında bişey kullanmıyorum geçen peritonologa da söyledim yeterli dedi anlamadım oğlumda ilaç manyağı ederlerdi bunda yazmaya gerek duyan yok

Yok canım sadece troid ilacı ve bir tane progestan fitil dışında bişey kullanmıyorum geçen peritonologa da söyledim yeterli dedi anlamadım oğlumda ilaç manyağı ederlerdi bunda yazmaya gerek duyan yok
Çok ilginç vitamine hem senin ihtiyacın var hem de bebeğin bilemedim niye öyle yapıyorlar. Vitamin kullanmazsan güçsüz kalırsın bebek her şeyimizi emiyor.

evet ya saydırdım ben de 3 kere okuyunca anca aydım bütün gerginliğim üstümde. D vitamini seviyesi iyi olan kimseyi görmedim ben. İyi olsa bile hamilelikte çok düşüyormuş. Toparlarsın inşallah canım takviyelerle bir sıkıntı olmaz bence

24. Haftaya giriyorum ben yarın canım. Büyük konuşmayayım da bebeğimi oraya götürmeyi hiç düşünmüyorum bir zorunluluk olmazsa inşallah.

Ben hamileliğimin başından beri doktor tavsiyesi ile multivitamin ve kemikler için ek vitamin ve omega kullanıyorum.

Doktordan doktora fikir ayrılıkları olabiliyor ama hiçbir şey kullanmaman da çok abartı olmuş bence. En azından demir ilacı kullanman lazım diye düşünüyorum. Ocean mummy tavsiye ederim bir de bir sürü vitamin mineral var içinde. Bende de troid sorunu var ilaç kullanıyorum o yüzden doktorum ocean mummy önerdi takviye olarak içinde iyot da olduğu için. Bu arada demir ilacı yazarlarsa eğer sakın troid ilacı ile beraber alma bana dahiliyeci hiçbir şey demedi uyarmadi troidim birden fırladı demir de düştü endokrinolojiye gönderdiler sonra o da dedi ki troid ilacı ile demir ilacı beraber alma birbirlerinin etkisini yok ediyorlar dedi en az 4 saat olması lazımmış arada.

Kızlar , bugün evin önünde ayağım kaydı bir düştüm o kadar korktumki bir şey olacak diye. Allah korudu resmen. Düştüğüm yerden de kalkamadım teyzeler gibi kapıdanda trendyol kurye çıkıyordu o kaldırdı saolsun halime güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.

Kizlar doktorum adacel 3lu asiyi 21. Haftada olabilirsin dedi. Ama hep ben cevremde 27. Haftadan sonra duydum. Tabi doktor daha iyi biliyodur da acele etmek de istemiyorum

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kızlar bu konuda bilgisi olan var mı?
geçen cumartesi 20 lik dişimi çektirdim bugün 5.gün dişteki dikişlerin biri gargara yaparken(doktor verdi ama çok sert yapmadım) düştü. Ve dişin olduğu yerde boşluk gözüküyor böyle boşluk olması normal mi? Dikiş tutmamış mı acaba? Doktora haber vermem gerekiyor mu?

Cok normal bosluk kapaniyor ama bir sure bos geziyosun pilav falan yeme:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…