Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    121
Kizlar babybjorn e alternatif ana kucagi var mi? Benim icin onemli olan asiri yumusak olmamasi cocugun bukulup kalmamasi, ve mutlaka kollarini koydugu yerin pedli olmasi sadece seritli degil.

bakamaz degil yahu, ilaca devam edecek birakmayacak demis :)

Aile hekimliğini aramak yeterli mi gitmek gerekiyor mu illa, hiç bilmiyorum. Bir kez sabahtan gitmiştim kapalı görünce bir daha da gitmedim
Benim telefonda yaptılar ara bir şansını dene kendi aradi zaten sorular soruyor o kadar

bakamaz degil yahu, ilaca devam edecek birakmayacak demis :)
Dün de kargocu kapıyı açık bıraktı diye adamı dövecektim neredeyse meğer kapının dili takılmış. Yanlış anlama, anladığını yanlış yorumlama, öfke ne ararsan var müge anlıya konu olmam bu süreçte inşallah D

Ben de cok cabuk sinirleniyorum bu ara. Bu ara gelen temizlikciye taktim ben de, dogurmadan kadin bizi birakmasa bari :))

Kizlar doktorum Adacel diye bir asi onerdi tetanoz yerine; difteri, tetanoz ve bogmaca 3lu bir arada. Yaptiran yaptirmayi dusunen var mi? Eczaneden alip saglik ocagina gitsek yapiyolar mi

Kizlar doktorum Adacel diye bir asi onerdi tetanoz yerine; difteri, tetanoz ve bogmaca 3lu bir arada. Yaptiran yaptirmayi dusunen var mi? Eczaneden alip saglik ocagina gitsek yapiyolar mi
Bende onu yaptıracağım 28.haftamda. Sağlık ocağı ile konuştum yapıyorlarmış. Al gel yaparız dediler.

E nabıza bakabilirsin rapor var mı yok mu oradan kontrol ediyorum tarihi ben mesela
Kizlar babybjorn e alternatif ana kucagi var mi? Benim icin onemli olan asiri yumusak olmamasi cocugun bukulup kalmamasi, ve mutlaka kollarini koydugu yerin pedli olmasi sadece seritli degil.
Valla ben bir tane buldum merfbaby 1500 tl civarında babybjörne pahalı diyen kocam bu da çok ucuz kötü mü acaba diyor- pierre cardin 2500 TL civarındaydı #reklam değildir.

Mamma smile kullananda cok var canim bir bakin isterseniz bende karar veremedim daha ama Pierre Cardin olmaz ise mamma smile bakicam baybybjone ekstra cok pahali geliyor bana

Hanimlar, bu tarz seyler facebook market place'de ya da ikinci el uygulamalarinda satilmiyor mu Turkiye`de de? Bizim buralarda kimse yeni almiyor bu tarz seyleri. Zaten max 6 ay filan kullanilicak cogu sey, herkes ikinci el aliyor ve sonra da satiyor. Genelde yenisinin yari fiyatina guzel urunler bulunuyor.

Dolap gardrops letgo gibi uygulamalar var oralarda oluyor, ben de bakıyorum arada bazen temiz güzel şeyler denk geliyor

Dolap gardrops letgo gibi uygulamalar var oralarda oluyor, ben de bakıyorum arada bazen temiz güzel şeyler denk geliyor
evet bende takipteyım bakıyorum genelde cevre yerlere baktım aynı fiyat neredeyse 100 tl anca fark öyle olunca yeni alırım dedim

19m haftamda harika bir gorsel solen yasadm dun gece disardan cok net gozlemledm cok duygulandim zatwn birkac gundur degisik bir buyume var gobusumde

evet bende takipteyım bakıyorum genelde cevre yerlere baktım aynı fiyat neredeyse 100 tl anca fark öyle olunca yeni alırım dedim
Letgo bir tık daha iyi diğerlerine göre komisyon vs olmadığı için daha uygun oluyor. Ben de bulursam uygun güzel bir şey oradan alırım. Çok takıntılı değilim illa sıfır olsun diye zaten kısa süreli kullanılacak şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…