- 20 Mayıs 2024
- 857
- 987
- 18
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.281
Anladım canım tam da pilav yemiştim bugün ama normal olması içimi rahatlattı teşekkür ederimCok normal bosluk kapaniyor ama bir sure bos geziyosun pilav falan yeme:))
Merhaba siz amerikadaydiniz degil mi? Esim is icin subat ayinda amerikaya seyahat edecek. Oradan vitamin ve mama falan aldirmak istiyorum. Enfamil arastirdim, o en iyisi diyorlar. Viramin olarak onerdiginiz ya da her hangi bir onerdiginiz saglik seyi olur mu:)Hanimlar, bu tarz seyler facebook market place'de ya da ikinci el uygulamalarinda satilmiyor mu Turkiye`de de? Bizim buralarda kimse yeni almiyor bu tarz seyleri. Zaten max 6 ay filan kullanilicak cogu sey, herkes ikinci el aliyor ve sonra da satiyor. Genelde yenisinin yari fiyatina guzel urunler bulunuyor.
Bende de Bi farklılık yok aslında sürekli yatıyorum diye mi anlamadım bu sefer doktorlara şaşkınım artık her ay tahlil veririm dahiliye baksın hiç olmazsaÇok ilginç vitamine hem senin ihtiyacın var hem de bebeğin bilemedim niye öyle yapıyorlar. Vitamin kullanmazsan güçsüz kalırsın bebek her şeyimizi emiyor.
Bazen oluyor öyle şeyler canım bakalım kullanayım ilaçları da artık sıkı takip ederimevet ya saydırdım ben de 3 kere okuyunca anca aydım bütün gerginliğim üstümde. D vitamini seviyesi iyi olan kimseyi görmedim ben. İyi olsa bile hamilelikte çok düşüyormuş. Toparlarsın inşallah canım takviyelerle bir sıkıntı olmaz bence
Canım valla k doktora gittim hepsine de söylüyorum biri de ilaç yazmadı bugüne kadarBen hamileliğimin başından beri doktor tavsiyesi ile multivitamin ve kemikler için ek vitamin ve omega kullanıyorum.
Yok canım demir yazan olmadı demir de aç karnına içiliyordu sanki yanlış hatırlamıyorsam bakalım kadın doğuma gidersem yine konuşurumDoktordan doktora fikir ayrılıkları olabiliyor ama hiçbir şey kullanmaman da çok abartı olmuş bence. En azından demir ilacı kullanman lazım diye düşünüyorum. Ocean mummy tavsiye ederim bir de bir sürü vitamin mineral var içinde. Bende de troid sorunu var ilaç kullanıyorum o yüzden doktorum ocean mummy önerdi takviye olarak içinde iyot da olduğu için. Bu arada demir ilacı yazarlarsa eğer sakın troid ilacı ile beraber alma bana dahiliyeci hiçbir şey demedi uyarmadi troidim birden fırladı demir de düştü endokrinolojiye gönderdiler sonra o da dedi ki troid ilacı ile demir ilacı beraber alma birbirlerinin etkisini yok ediyorlar dedi en az 4 saat olması lazımmış arada.
Bunu at canim ben hep screenshot atiyorum boyleKızlar idrar kültürüm çıkmış çok şükür üreme yok. E nabızda bu şekilde görünüyor ama ilk defa idrar kültürü veriyorum bu yeterli mi yoksa hastaneye gidip sonuç kağıdı mı almam lazım. Doktoruma atacağım o nedenle soruyorum.
İdrar kültürü olunca daha kapsamlı başka şeyler de var mıdır diye emin olamadım canım ilk kez yaptırdım.Bunu at canim ben hep screenshot atiyorum boyle
Yok canım raporda da üremedi yazıyor, bende de geçen hafta 4 bakteri çıktı ama üreme olmadı doktora attım fotoğrafını ilaca başlatmadı suyu arttır dediİdrar kültürü olunca daha kapsamlı başka şeyler de var mıdır diye emin olamadım canım ilk kez yaptırdım.
Merhaba, yok ben amerikada değilim. Avrupadayım. Maalesef markaları da bilmiyorum.Merhaba siz amerikadaydiniz degil mi? Esim is icin subat ayinda amerikaya seyahat edecek. Oradan vitamin ve mama falan aldirmak istiyorum. Enfamil arastirdim, o en iyisi diyorlar. Viramin olarak onerdiginiz ya da her hangi bir onerdiginiz saglik seyi olur mu:)
Tamam canım teşekkür ederim atayım doktoruma bakalım ne diyecek.Yok canım raporda da üremedi yazıyor, bende de geçen hafta 4 bakteri çıktı ama üreme olmadı doktora attım fotoğrafını ilaca başlatmadı suyu arttır dedi
Aynen demir de aç karna içiliyor troid gibi ama troid sabah içmek zorundayız demir hapını akşam aç karna da icebiliyoruz.Yok canım demir yazan olmadı demir de aç karnına içiliyordu sanki yanlış hatırlamıyorsam bakalım kadın doğuma gidersem yine konuşurum
Allah allah neden hiç demediler acabaYok canım demir yazan olmadı demir de aç karnına içiliyordu sanki yanlış hatırlamıyorsam bakalım kadın doğuma gidersem yine konuşurum
Bilmiyorum ki canım bende ilk defa böyle bir şey yaşıyorum tek doktorda da kalmadım sürekli fırsat buldukça hastaneye giderim ama yok yeterli deyip duruyorlarAllah allah neden hiç demediler acaba
Başlangıçtan beri sürekli "şimdi şu vitamin zamanı" vs deyip belirli aylarda belirli vitamin başlattılar bana da
Enn son demir ilacı d vitamini ve multivitamin verdi
Günaydın canım, benim azaldı eğer çok kendimi yorarsam ağrım oluyor. Gaz sancılarımda ara ara oluyor çok şükür daha iyiyim bu hafta. Ama bu seferde ellerim ayaklarım şişmeye başladı. Topuklarım çok ağrıyor sabah kalkınca basamıyorum üstüne.Günaydın kızlar, kasık ağrıları ne durumda? Artık her şeyi normal kabul ediyoruz ama dün akşam özellikle çok ağrıdı benimGaz da var o da tetikliyor sanırım
Ben de bu hafta biraz kötüyümGünaydın canım, benim azaldı eğer çok kendimi yorarsam ağrım oluyor. Gaz sancılarımda ara ara oluyor çok şükür daha iyiyim bu hafta. Ama bu seferde ellerim ayaklarım şişmeye başladı. Topuklarım çok ağrıyor sabah kalkınca basamıyorum üstüne.
Bazen bebiş içerde dönüyor o zaman da çok ağrıyor .Doktora sordum tuzu tamamen kestim denedim yine şişiyorum dedim. Normal dedi tuzu tamamen kesme azalt dedi. Ağrılar için de normal diyorlar ama çok şiddetli ve geçmeyen ağrılarda kontrole gitmekte fayda var.Ben de bu hafta biraz kötüyümve şişlik vs de henüz olmadı. Hepimizde farklı ilerliyor Bol su içmeye ve takviyelerimi almaya devam ediyorum. Birde kendimi de yormuyorum full evden çalışıyorum. Dışarı bile çıkmadım dün. Neye göre oluyor hiç anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?