Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    121
Merhaba siz amerikadaydiniz degil mi? Esim is icin subat ayinda amerikaya seyahat edecek. Oradan vitamin ve mama falan aldirmak istiyorum. Enfamil arastirdim, o en iyisi diyorlar. Viramin olarak onerdiginiz ya da her hangi bir onerdiginiz saglik seyi olur mu:)

Kızlar idrar kültürüm çıkmış çok şükür üreme yok. E nabızda bu şekilde görünüyor ama ilk defa idrar kültürü veriyorum bu yeterli mi yoksa hastaneye gidip sonuç kağıdı mı almam lazım. Doktoruma atacağım o nedenle soruyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20250108_220652_e-Nabz.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 23
Çok ilginç vitamine hem senin ihtiyacın var hem de bebeğin bilemedim niye öyle yapıyorlar. Vitamin kullanmazsan güçsüz kalırsın bebek her şeyimizi emiyor.
Bende de Bi farklılık yok aslında sürekli yatıyorum diye mi anlamadım bu sefer doktorlara şaşkınım artık her ay tahlil veririm dahiliye baksın hiç olmazsa

Bazen oluyor öyle şeyler canım bakalım kullanayım ilaçları da artık sıkı takip ederim

Ben hamileliğimin başından beri doktor tavsiyesi ile multivitamin ve kemikler için ek vitamin ve omega kullanıyorum.
Canım valla k doktora gittim hepsine de söylüyorum biri de ilaç yazmadı bugüne kadar

Yok canım demir yazan olmadı demir de aç karnına içiliyordu sanki yanlış hatırlamıyorsam bakalım kadın doğuma gidersem yine konuşurum

Bunu at canim ben hep screenshot atiyorum boyle

Merhaba, yok ben amerikada değilim. Avrupadayım. Maalesef markaları da bilmiyorum.

Yok canım demir yazan olmadı demir de aç karnına içiliyordu sanki yanlış hatırlamıyorsam bakalım kadın doğuma gidersem yine konuşurum
Aynen demir de aç karna içiliyor troid gibi ama troid sabah içmek zorundayız demir hapını akşam aç karna da icebiliyoruz.

Allah allah neden hiç demediler acaba
Başlangıçtan beri sürekli "şimdi şu vitamin zamanı" vs deyip belirli aylarda belirli vitamin başlattılar bana da
Enn son demir ilacı d vitamini ve multivitamin verdi

Allah allah neden hiç demediler acaba
Başlangıçtan beri sürekli "şimdi şu vitamin zamanı" vs deyip belirli aylarda belirli vitamin başlattılar bana da
Enn son demir ilacı d vitamini ve multivitamin verdi
Bilmiyorum ki canım bende ilk defa böyle bir şey yaşıyorum tek doktorda da kalmadım sürekli fırsat buldukça hastaneye giderim ama yok yeterli deyip duruyorlar

Günaydın kızlar, kasık ağrıları ne durumda? Artık her şeyi normal kabul ediyoruz ama dün akşam özellikle çok ağrıdı benim Gaz da var o da tetikliyor sanırım

Günaydın kızlar, kasık ağrıları ne durumda? Artık her şeyi normal kabul ediyoruz ama dün akşam özellikle çok ağrıdı benim Gaz da var o da tetikliyor sanırım
Günaydın canım, benim azaldı eğer çok kendimi yorarsam ağrım oluyor. Gaz sancılarımda ara ara oluyor çok şükür daha iyiyim bu hafta. Ama bu seferde ellerim ayaklarım şişmeye başladı. Topuklarım çok ağrıyor sabah kalkınca basamıyorum üstüne.

Ben de bu hafta biraz kötüyüm ve şişlik vs de henüz olmadı. Hepimizde farklı ilerliyor Bol su içmeye ve takviyelerimi almaya devam ediyorum. Birde kendimi de yormuyorum full evden çalışıyorum. Dışarı bile çıkmadım dün. Neye göre oluyor hiç anlamıyorum

Bazen bebiş içerde dönüyor o zaman da çok ağrıyor .Doktora sordum tuzu tamamen kestim denedim yine şişiyorum dedim. Normal dedi tuzu tamamen kesme azalt dedi. Ağrılar için de normal diyorlar ama çok şiddetli ve geçmeyen ağrılarda kontrole gitmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…