Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    108
Hayırlı olsunn,güle güle kullanın 😊😊Bir şeyler tamamlandıkça heyecan artıyor 😊🙈
Yeni yıldan sonraya birakmamaniz bence iyi olmuş,ben bu şehirde çok durmayacagim gibi,onun için oda yapmiyorum,dolap aldım sadece 😊 ama o bile beni heyecanlandırdı 😊
Sizde güzel günlerde kullanın 🌸🙏🏼 sağlıkla evlerine geldiği günleri de konuşalım kızlar burada🌸🙏🏼

Evet evet girdim normaldi şükür ama çok yoruluyorum ya sizde mi öylesiniz 🥲
Evet ya, çok fenayım valla yürüyüşe gidiyorum 30 dk da pertim çişim geliyo zaten . Bişiler yiyeyim hemen uykum geliyor. Ama ben gece uyuyamıyorum çişe gitmekten falan bence gündüz ondan bitiğim☺️ son 4 gündür de hep bebeğin hareketlerini hissediyorum çok güzel🥰🥰🥰

Kızlar selamlar, biz bebiş odamıza dolap ile şifonyer almıştık onlar geldi. Minnoşumun Odası ortaya çıktı. Çok heyecanlandım gidip gelip bakıorum. Dolapların kokusu çıksın diye yerleşmeyi bekliyoruz. Güneş geçirmez fon perde de aldım. Alacak şeyler tükendi biraz hızlı davrandım galiba🙈🥰 son 4 ayı az alışverişle geçireceğim
sağlıkla gelsin güle güle kullansın eskitsin inşallahhh ben biraz kıyafet ve bebek arabası dışında bir şey almadım daha biraz pimpirikliyim korkuyorum sanırım

Kızlar selamlar, biz bebiş odamıza dolap ile şifonyer almıştık onlar geldi. Minnoşumun Odası ortaya çıktı. Çok heyecanlandım gidip gelip bakıorum. Dolapların kokusu çıksın diye yerleşmeyi bekliyoruz. Güneş geçirmez fon perde de aldım. Alacak şeyler tükendi biraz hızlı davrandım galiba🙈🥰 son 4 ayı az alışverişle geçireceğim
Canim Allah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah ❤️❤️🙏

sağlıkla gelsin güle güle kullansın eskitsin inşallahhh ben biraz kıyafet ve bebek arabası dışında bir şey almadım daha biraz pimpirikliyim korkuyorum sanırım
Valla ben aslında alıcam ama insanlar daha erken diyip duruyorlar beni de tedirgin ediyorlar böyle diyince. Son aylarda birden almak daha külfetli olacak aslında kimse bunu düşünmüyor

Kızlar aranızda hamile pilatesine giden var mı? Ben başlamak istiyorum ama yakınımda yok o yüzden YouTube’da bir kanal var ordan bakıp yapıyım diyorum online derse bir ton para vermek saçma geliyor.

Valla ben aslında alıcam ama insanlar daha erken diyip duruyorlar beni de tedirgin ediyorlar böyle diyince. Son aylarda birden almak daha külfetli olacak aslında kimse bunu düşünmüyor
Canım bana böyle söyleyen olsa çok üzülürüm ya hamileliğin yarısına geldik çok şükür iyi bebek. Allah göstermesin şu saatten sonra bebeğe bir şey olsa eşyayı mı düşüncem. Yeni yıl fiyatları gelmeden alayım dedim ben. Bir de ağırlaşınca zor olur. Hamile beyni diye birşey var sanırım çok bir şeyleri düşünüp netten bakınca da acayip yoruyor insanı bu benim fikrim🌸🌸

Kızlar ara ara karnımda bazen sağ sol bazense tamamen bir sertleşme oluyor 14. Haftadan beri doktor bir problem olmadığını söyledi ama içim rahat değil yaşayan varmı
Ben de yaşıyorum aynını ben onu bebeğin hareketlerine bağlıyordum ama hatta şu an sana yazarken de oldu bebeğim bazen bir bölgede toplanıyor orada içeriden bir sertleşme hissediyorum ve elimi oraya koyunca diğer alana göre daha şiş gibi hissediyorum ama doktoruma hiç sormadım normaldir diye düşünerek

Kızlar ara ara karnımda bazen sağ sol bazense tamamen bir sertleşme oluyor 14. Haftadan beri doktor bir problem olmadığını söyledi ama içim rahat değil yaşayan varmı
Akşam benim de oldu. Göbek deliğimin altı kasıldı ve çok sertti sanki rahim elime geliyordu. Normalde magnezyumu gece yatmadan içiyorum ama öyle olunca hemen içtim geçti. Yarın doktoruma soracağım olmadı magnezyumu günde 2 ye çıkarsın.

Benim de genelde sol tarafta göbeğimin yanında oluyor popişini dayadı yine diyorum bazen oluyor ama çok uzun sürmüyor ya sert oluyor dediğin gibi

Ben de yaşıyorum aynını ben onu bebeğin hareketlerine bağlıyordum ama hatta şu an sana yazarken de oldu bebeğim bazen bir bölgede toplanıyor orada içeriden bir sertleşme hissediyorum ve elimi oraya koyunca diğer alana göre daha şiş gibi hissediyorum ama doktoruma hiç sormadım normaldir diye düşünerek
Bende bebek hareketi diye düşündüm ama internette kasılma falan görünce bı korktum

Uyuyabiliyorsanız bol bol uyuyun çünkü çocuk olunca çocuklar uyutmuyor bugün 10 buçukta uyudu diye 6 da uyandı beni de uyandırdı şuan çizgi film izliyoruz

Eklentiler

• 17355318950942763912982854863668.jpg
    17355318950942763912982854863668.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar detaylıdan çıktım çok şükür plasenta yukarı çıkmış bebek de gayet iyi dedi. 19 hafta uyumlu çıktı 283 gr 21 cm eli yüzündeydi hep çok tatlı parmakları çok net görünüyor açıp kapatıyor saatlerce izleyebilirim 😍Eki Görüntüle 3527618
Canım çok sevindim senin adına benimde plesentam aşağıda ama rahimi tamamen kapatmış demişti doktorum plesenta previa diyorlar, sizinde mi öyleydi acaba?

Kızlar günaydın . Bayadır buraya giremedim bende ancak okuyabildim. Aslında evde olmama rağmen bakamadım . Herkesin ne kadar büyümüş minişleri çok güzelllk🥹🥹🥰 bende geçen hafta 19+2 de detaylı yaptırdım Fetal yaptırdığım için mi bilmiyorum hoca çok kısa baktı, fakülteye gitmiştim . Plesentan aşağıda ama yukarı çıkar o dedi sakince . Ben özelde de bir doktora daha gidiyorum o da şu an bu önemli değil son haftalarda önemli olur şu an sen bunları düşünme dedi. Anlamıyorum bu önemsiz bir durum mu? Yani dinleniyorum raporluyum zaten normalde çok ağır bir iş ortamım vardı kanamalarım oluyordu şu an daha iyiyim olmuyor bile denebilir progestan kullanıyorum . Böyle olanınız var mıdır? Ne yapmam lazım yukarı çıkması için
Canım benimki de aşağıda plesenta previa'yım ben çok araştırdığım için ilk zamanlar baya stres yapmıştım ama yapmamak lazım, evde çok iş yapma ağır kaldırma ayakta çok durma herşeye dikkat etmen gerek, hepimizin ki çıkar Allahın izniyle 🤲bol bol dua edelim

Kızlar hayırlı sabahlar sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için çok kararsızim yaptırmakta bu arada kan sulandırıcı iğne kullanıyorum iğne kullananlar nasıl yaptı bu aşıyı siz ne düşünüyorsunuz asi konusunda ben kızima hanileyken iki doz Vurulmuştum 9 yıl önce bı sorun yaşamadım ama bu gebelikte kan sulandırıcı kullanıyorum tedirginim açıkçası

Canım çok sevindim senin adına benimde plesentam aşağıda ama rahimi tamamen kapatmış demişti doktorum plesenta previa diyorlar, sizinde mi öyleydi acaba?
Evet canım öyle söylemişti doktor şükür düzelmiş inşallah senin de yukarı çıkmıştır 🙏🏻 ne zaman gideceksin randevuya

X