İlk gebeliğimde oksapar kullanırken tek doz oldum. Son beş yılda tetanoz vurulduysan tek doz yeter demişti doktorum o şekilde yapmıştıkKızlar hayırlı sabahlar sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için çok kararsızim yaptırmakta bu arada kan sulandırıcı iğne kullanıyorum iğne kullananlar nasıl yaptı bu aşıyı siz ne düşünüyorsunuz asi konusunda ben kızima hanileyken iki doz Vurulmuştum 9 yıl önce bı sorun yaşamadım ama bu gebelikte kan sulandırıcı kullanıyorum tedirginim açıkçası
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Mervenur277
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım iğneyi normal kullanmaya devam ederken mi yapıldıİlk gebeliğimde oksapar kullanırken tek doz oldum. Son beş yılda tetanoz vurulduysan tek doz yeter demişti doktorum o şekilde yapmıştık
Ben 19+4 te tetanoz oldum enox kullaniyorum bir sorun olmadi simdiye kadarKızlar hayırlı sabahlar sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için çok kararsızim yaptırmakta bu arada kan sulandırıcı iğne kullanıyorum iğne kullananlar nasıl yaptı bu aşıyı siz ne düşünüyorsunuz asi konusunda ben kızima hanileyken iki doz Vurulmuştum 9 yıl önce bı sorun yaşamadım ama bu gebelikte kan sulandırıcı kullanıyorum tedirginim açıkçası
ben zaten normaldede kıloluyum 20 haftalık oldum bugun hayla dısardan gebe oldugum anlaşılmıyor bide iç karnım genişmiş ilk gebeliğimdede son 2-3 ay cıkmıştı
Maşallah, o kadar güzel ki.. Gözünüz aydın canımKızlar detaylıdan çıktım çok şükür plasenta yukarı çıkmış bebek de gayet iyi dedi. 19 hafta uyumlu çıktı 283 gr 21 cm eli yüzündeydi hep çok tatlı parmakları çok net görünüyor açıp kapatıyor saatlerce izleyebilirim Eki Görüntüle 3527618
Ben artık pes ettim, bir çare bulamayınca kabullendim daha doğrusu :) katlanmaya çalışıyorum. Umarım artık son bulur hepimiz için.Bu baş agrilari ne zaman biticek acaba su ic iciyoruz diblrn dinleniyoruz temiz hava onuda aliyoruz anlamadm.ne yapicam cok siddetli iki doktorumda sorun yok olabilir diyor 6 7. Aya kdr devam edebilir dediler hadi hayirlisi skıcaz disimizi
Benim genelde solda oluyor sanırım bu normal, bebiş genellikle orada ama stresliysem ya da bir şeyi kafama taktıysam direkt karnım komple kasılıyor. Her şeyi hissediyorlar, biz iyi olursak her şey daha da iyi olur canım, güzel düşün :)Kızlar ara ara karnımda bazen sağ sol bazense tamamen bir sertleşme oluyor 14. Haftadan beri doktor bir problem olmadığını söyledi ama içim rahat değil yaşayan varmı
Ama benim sadece sırt üstü uzanınca oluyo kuzumBende bebek hareketi diye düşündüm ama internette kasılma falan görünce bı korktum
Bende aynı öyle sırt üstü uzanıp bacakları uzatınca kasılıyor yan tarafa dönünce geçiyorAma benim sadece sırt üstü uzanınca oluyo kuzum
Bende de oluyor doktor normal dedi bana canım, yer değişiyorlar dediBende aynı öyle sırt üstü uzanıp bacakları uzatınca kasılıyor yan tarafa dönünce geçiyor
Aynen kuzum o yüzden bebek hareketlerine bağladım ben kasılma normal anında da olur diye düşünüyorumBende aynı öyle sırt üstü uzanıp bacakları uzatınca kasılıyor yan tarafa dönünce geçiyor
Günaydın kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir.
Sizlere bir şey danışmak istiyorum, bebişimin hareketlerini hissediyorum, gün boyu değil ama arada oluyor. Karnım yukarı çıktı yavaş yavaş, birkaç kez göbek deliği hizamda hissettim ama sonra yine aşağıda hissetmeye devam ettim. hala öyle oluyor. Hareketleri aşağıda hissetmem normal mi sizce?
Sizlere bir şey danışmak istiyorum, bebişimin hareketlerini hissediyorum, gün boyu değil ama arada oluyor. Karnım yukarı çıktı yavaş yavaş, birkaç kez göbek deliği hizamda hissettim ama sonra yine aşağıda hissetmeye devam ettim. hala öyle oluyor. Hareketleri aşağıda hissetmem normal mi sizce?
Günaydın canım, ben de bazen göbek deliği çevresinde ama çoğunlukla sağ altta hissediyorum. Hatta dün bir kere sıçradım , altlı üstlü naptıysa bayağı güçlü bir şekilde göbüşüm pıtladı Muhtemelen pozisyonları ile ilgili benim genellikle hep sağ altta oluyor endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorumGünaydın kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir.
Ve acı gerçekle yüzleştim son 1 ayda +2 kilo daha alarak toplamda 5 kilo ile yola devam ediyoruz. Yediğime içtiğime de dikkat ediyorum ama nasıl bu kadar aldım anlayamadım. Ayakları şişen var mı bu arada ? Benim topuklarım özellikle inanılmaz ödemli. Sabahları acı ile basıyorum yere
Ay ne güzel, pıt pıt yapan yerlerini severim onunGünaydın canım, ben de bazen göbek deliği çevresinde ama çoğunlukla sağ altta hissediyorum. Hatta dün bir kere sıçradım , altlı üstlü naptıysa bayağı güçlü bir şekilde göbüşüm pıtladı Muhtemelen pozisyonları ile ilgili benim genellikle hep sağ altta oluyor endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum
Kötü düşünmüyorum ama aklımda kalıyor, vajinama baskı gibi hissetmiyorum ama tam kasık bölgelerimde hissediyorum. Dediğin gibi normaldir sanırım.
Günaydın canım, bende genelde göbek deliğimin alt kısmında kasığıma yakın hissediyorum hareketlerini, doktorum da o kısımdan bakıyor ultrasonla. Zamanla yukarıya çıkacak sanırımGünaydın kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir.
Bence ödemdir çok da değil hem, her şey değişiyor vücutta sonuçta :)Ve acı gerçekle yüzleştim son 1 ayda +2 kilo daha alarak toplamda 5 kilo ile yola devam ediyoruz. Yediğime içtiğime de dikkat ediyorum ama nasıl bu kadar aldım anlayamadım. Ayakları şişen var mı bu arada ? Benim topuklarım özellikle inanılmaz ödemli. Sabahları acı ile basıyorum yere
benimde bacaklarım da ayaklarımda çok oluyor. Evde kaldıkça dinlendiriyorum öyle azalıyor bayağı. Dinlendir birazcık..
Doktorlar bir şey demediğine göre normaldir demek ki.. :) Sevindim, içim rahatladı biraz. 1 aydır gitmeyince insan her şeye takılıyor.Günaydın canım, bende genelde göbek deliğimin alt kısmında kasığıma yakın hissediyorum hareketlerini, doktorum da o kısımdan bakıyor ultrasonla. Zamanla yukarıya çıkacak sanırım
Valla canım bazen benimki tam aşağıya ittiriyor gibi, kontrolüme az aldı onu da sorcam ben asıl ondan endişeleniyorum. Bildiğin fırt diye çıkacak gibi oluyor muhtemelen o kadar kolay çıkmaz tabii de insanı geriyor. Sürekli olmuyor neyseki geçiyor, dışardan gördün mü hiç hareketini :) 2 gün önce ilk defa gördü eşimde resmen çıldırdık aşırı güzel bir hismişAy ne güzel, pıt pıt yapan yerlerini severim onun
Kötü düşünmüyorum ama aklımda kalıyor, vajinama baskı gibi hissetmiyorum ama tam kasık bölgelerimde hissediyorum. Dediğin gibi normaldir sanırım.
Selam kızlar 18+4 ten bildiriyorum acayip iştahım açık kilolar fazlasıyla gelmeye başladı. Ayrıntılı ultrasona giden arkadaşlarım hangi hafta gittiniz 20 de gitmeyi düşünüyorum ben