- 3 Eylül 2015
- 728
- 858
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.561
Bende 20+4 üm hissediyorum bugün dışarıdan gördüm hatta hareketiniBebeğinizin hareketleri hissetmeye başladınız mı 20. Haftadayım hissediyorum artık
Yaa çok güzel bir his ben de 20+2Bende 20+4 üm hissediyorum bugün dışarıdan gördüm hatta hareketini
Evet kesinlikleYaa çok güzel bir his ben de 20+2
Amin insallahhhAynı durum bende de var . 2 gündür sağ kasığıma özellikle sancı gibi iğne bayar gibi agrılar giriyor ilk trimester dönemindeki gibi ağrı değil farklı. Umuyorum bebek büyüyordır diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla, zamanında al oğlunu kucağınaMerhaba her anımızı paylaşıyoruz kendime gelmişken son durumları da paylaşmak istedim. Akıntı mevzularını zaten anlatmıştım ve karnımda, kasıklarımda sürekli gaz sancısı gibi sancı vardı. Çarşamba günü doktora gittin ve rahim kısalığı 8mm olmuş, oğluşum gelmek üzereydi. Perşembe acil Serklaj oldum 21 mm oldu ama hunileşme devam ediyor. İki gün hastanede kaldım cuma eve çıktım hep yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum yemeğimi bile yatakta yiyorum. Bugün artık dayanamayıp duşa girdim 5 dakika kanama başlayınca koştur koştur doktora gittik. Nst bağlandı sancı yok. Kanama gayet normalmiş uzunluk daha iyi durumda, hubileşme devam. 24-28. Haftalara gelmek için dua bekliyorum sizlerden
İnşallah 28. Hafta en azından görülür bebisko yaşam sınırına ulaşmış olur, dikkat et tabiki ama olumlu düşün. Olumsuz düşünmek konuşmak olumsuzlukların ihtimalini artitriyor. İyi olacak inşallahMerhaba her anımızı paylaşıyoruz kendime gelmişken son durumları da paylaşmak istedim. Akıntı mevzularını zaten anlatmıştım ve karnımda, kasıklarımda sürekli gaz sancısı gibi sancı vardı. Çarşamba günü doktora gittin ve rahim kısalığı 8mm olmuş, oğluşum gelmek üzereydi. Perşembe acil Serklaj oldum 21 mm oldu ama hunileşme devam ediyor. İki gün hastanede kaldım cuma eve çıktım hep yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum yemeğimi bile yatakta yiyorum. Bugün artık dayanamayıp duşa girdim 5 dakika kanama başlayınca koştur koştur doktora gittik. Nst bağlandı sancı yok. Kanama gayet normalmiş uzunluk daha iyi durumda, hubileşme devam. 24-28. Haftalara gelmek için dua bekliyorum sizlerden
Bana da hep annem bebeğin büyüyor normal, normal dedi ama ben bildiğiniz doğum sancısı çekmişim bilmeden. Bir de öyle bir şey ki bir hafta önce rahim ağzı uzunluğu 25-26 mm arasındaydı. Herkese o yüzden rahim ağzı uzunluğuna mutlaka vajinal baktırın diye uyarmak istiyorumAmin insallahhh
Ahhh aklım kalbim hep oğlumda kalbim ne kadar küçükmüş diyorum aklıma o gelince sevgim sanki yetmiyor gibi bazen dayanamıyorum hüngür şangır başlıyorum ama oğluşuma güveniyorum dayanacağızİnşallah 28. Hafta en azından görülür bebisko yaşam sınırına ulaşmış olur, dikkat et tabiki ama olumlu düşün. Olumsuz düşünmek konuşmak olumsuzlukların ihtimalini artitriyor. İyi olacak inşallah
Yok yok bebisler de hissediyor anne karnında bile olsalar ağlama kötü dusunme kötüyü de çağırma, oğluşun saglikla kucağında olacak. Buna inan bu anları düşünAhhh aklım kalbim hep oğlumda kalbim ne kadar küçükmüş diyorum aklıma o gelince sevgim sanki yetmiyor gibi bazen dayanamıyorum hüngür şangır başlıyorum ama oğluşuma güveniyorum dayanacağız
18+4 üm öncede hissediyordum ama bu hafta net tekme hissediyorumBebeğinizin hareketleri hissetmeye başladınız mı 20. Haftadayım hissediyorum artık
Serklajla iyi yükselmiş canım rahim ağzı boyu bizde aynı süreçlerden geçiyoruz malesef İnş iyi olacak sabretmekten başka çaremiz yok bizim çocuk da olduğu için yatamıyoruz da kabızlığa dikkat et ben kaç gündür ölüyorum İnş dikişe zarar gelmez diye dua ediyorum hunileşme oğlumda bende de olmuştu ama sıkıntı yaşamadım bunda olmaz inş bakanımız da yok Allah yardımcın olsun duşa girince ılık suyla 10 dk yı geçme inan nasıl yaptığımı bilmiyorum hemen köpüklenip çıkıyorum öyle yapMerhaba her anımızı paylaşıyoruz kendime gelmişken son durumları da paylaşmak istedim. Akıntı mevzularını zaten anlatmıştım ve karnımda, kasıklarımda sürekli gaz sancısı gibi sancı vardı. Çarşamba günü doktora gittin ve rahim kısalığı 8mm olmuş, oğluşum gelmek üzereydi. Perşembe acil Serklaj oldum 21 mm oldu ama hunileşme devam ediyor. İki gün hastanede kaldım cuma eve çıktım hep yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum yemeğimi bile yatakta yiyorum. Bugün artık dayanamayıp duşa girdim 5 dakika kanama başlayınca koştur koştur doktora gittik. Nst bağlandı sancı yok. Kanama gayet normalmiş uzunluk daha iyi durumda, hubileşme devam. 24-28. Haftalara gelmek için dua bekliyorum sizlerden
Geçmiş olsunMerhaba her anımızı paylaşıyoruz kendime gelmişken son durumları da paylaşmak istedim. Akıntı mevzularını zaten anlatmıştım ve karnımda, kasıklarımda sürekli gaz sancısı gibi sancı vardı. Çarşamba günü doktora gittin ve rahim kısalığı 8mm olmuş, oğluşum gelmek üzereydi. Perşembe acil Serklaj oldum 21 mm oldu ama hunileşme devam ediyor. İki gün hastanede kaldım cuma eve çıktım hep yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum yemeğimi bile yatakta yiyorum. Bugün artık dayanamayıp duşa girdim 5 dakika kanama başlayınca koştur koştur doktora gittik. Nst bağlandı sancı yok. Kanama gayet normalmiş uzunluk daha iyi durumda, hubileşme devam. 24-28. Haftalara gelmek için dua bekliyorum sizlerden
Bende 20+3 üm bugün ilk kez bende dışarıdan gördüm hareketini.karnımın sağ tarafınfa bir noktası sert bir şekilde ve hafif çıkıntılı duruyorduBende 20+4 üm hissediyorum bugün dışarıdan gördüm hatta hareketini
Gecmis olsun, agriniz acaba dinlenince geciyor muydu? Benim su an agrim var ben de buyuyor saniyorum kontrole de daha var ama korkuyorum da bi yandanBana da hep annem bebeğin büyüyor normal, normal dedi ama ben bildiğiniz doğum sancısı çekmişim bilmeden. Bir de öyle bir şey ki bir hafta önce rahim ağzı uzunluğu 25-26 mm arasındaydı. Herkese o yüzden rahim ağzı uzunluğuna mutlaka vajinal baktırın diye uyarmak istiyorum