Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    88
Kızlar bı kaç gündür ayağa kalkıp ev işi falan yaptığımda sonrasında kasıklarımda kalcamda bı baskı oluyor yatınca geçiyor sizdede varmı bu durum

Kızlar bı kaç gündür ayağa kalkıp ev işi falan yaptığımda sonrasında kasıklarımda kalcamda bı baskı oluyor yatınca geçiyor sizdede varmı bu durum
Bende de oldu bu hafta canım, bugün doktora gittim çok zorlama kendini uzun süre ayakta kalma ve yürüyüşleri de uzun tutma dedi. Rahim kasılıyormuş, ben normal hayatımdaki gibi ev işi falan yapıyordum daha sakin ol dedi bana, yavaşça ve dinlenerek dedi.

hanımlar merhaba dünden beri alt karnımda sertlik baskı hissediyorum ara ara sancı da oluyor normal mi bu durum gaziantep’teyim şuan hafta sonu gidemiyorum da acile mi gitsem

hanımlar merhaba dünden beri alt karnımda sertlik baskı hissediyorum ara ara sancı da oluyor normal mi bu durum gaziantep’teyim şuan hafta sonu gidemiyorum da acile mi gitsem
Canım bende de bu hafta oldu başka arkadaşlarımızda da oluyor okuduğum kadarıyla 2.trimesterda artıyormuş bu ağrılar, rahmin büyümesine bağlı ligament ağrısı diye geçiyor. Doktor uzun süre ayakta kalma ve dinlenmeyi artır dedi, ama enfeksiyon yok bende o konudan eminiz idrara baktı çünkü. Kasık ağrısı idrar yolu enfeksiyonun varsa da artıyor, dinlenmekle hafifliyorsa rahim büyümesi kaynaklı olan ağrıymış

Magnezyum aldım bı saat önce ağrıdan eser kalmadı doktor la sorup sabah akşam içicem çok iyi geldi bana

şimdi ebe baktı herşey normal ama bebek çok aşşağıda dinlen dedi doktorumla konuştum o da 4 aylıksın zaten aşağıda olur korkma dedi

Canım benim de kilo takıntım var. Tartıyla fix rutinlerimiz var her gün ama sen çevrendekilerin ne dediğine takılma bu kadar. Zaten mayıstan sonra aldığımız kiloları vereceğiz.

Hoşgeldiniz canım ve prensiniz de sağlıkla gelsin

Kızlar selamlar, 2024 Ekim anneleri grubundan geliyorum. Bebeğimin küçülen eşyalarını satıyorum. İlgilenen olur ise link aşağıdaki gibi. Hepinize sağlıklı bir gebelik, güzel kavuşmalar diliyorum

Canım benim de kilo takıntım var. Tartıyla fix rutinlerimiz var her gün ama sen çevrendekilerin ne dediğine takılma bu kadar. Zaten mayıstan sonra aldığımız kiloları vereceğiz.
Aynen öyle tabi de insan etkileniyor herhalde neyse biz bugünlerin hayalini çok kurduk tadını çıkarmak lazım

Canım bu dönemde duyguların hormon kaynaklı coşması normal bi de etrafında düşüncesizce konuşan varsa hiç muhatap alma yoksa kendini üzersin. Hehe de geç zor ama diğer türlü kendini yıpratırsın.
Canım arada yokla mastit olmamak için çok az sağ ama boşaltacak kadar değil o zaman da hiç kesilmez. Ama zaten azsa sütün belki kalmamıştır
Kizzllarr merhaba ben birşey soracaktım size gerci kaçıncıya soruluyordur biliyorum ama bende sormuş olayim :)
0-3 aylık kac takım aldiniz acaba ? Yani tulum alt üst ayrı ayri kaçar tane aldiniz ??
Valla ben 1 kaçtane alıcam canım oğlumda da 1 kaç tane var kalanı doğum sonrası duruma bakıcam. İlkinde abartmıştım hiç kullanmadığımız çok eşya kaldı

Bir de kızlar eklediğim fotoğraftaki şekilde olan zıbınlardan tavsiye ederim giydirmesi çok rahat oluyo. Uzunların bazıları kendinden eldivvenli oluyo hatta

Eklentiler

• download-11.jpeg
    2,4 KB · Görüntüleme: 25
  • download-10.jpeg
    5,6 KB · Görüntüleme: 25
Haklısın canım böyle kendimi yıpratıyorum oyüzden hiç strese gerek yok kim ne derse desin

Kızlarr günaydınnn. İyi pazarlar Yarın 18. haftamıza gireceğiz ama benim alt kısımda baskı var ya sanki az zorlasam hoop cıkacak oradan gibi bir hissiyat değisikçok tedirgin oldum ama dün bazı arkadaslarım bende de oldu oluyo demis. Dün bu baskıdan yürüyemedim bile ben Bir de benim alerjik astımım var senelerdir savasıyorum normalde ama gebe oldugumdan beri kanda şok ededek şekilde cıkmıyor sadece söyle bir sey var toz ya da akarda hapsuruyorum hemen hapsurdugumda altıma bir kaç damla kaçırıyorum hemen wcye kosup üstümü basımı değisiyorum. Bu durum beni cok rahatsız etmeye basladı. Hapsurunca eyvahhh oluyorum eğer tozlu bi seyle uğraştıysamsiz de durumlar nedir?

Gunaydin sekerler omega 3 takviyesi kullanan varmi aranizda kullaniyorsaniz hangi markayi tercih ettiniz
Günaydın cnm ben kullanıyorum
Mom vital dha diye bi ilac ama iğrenç tadi kokusu mide bulantısı yapiyor bende Dr verdi

Eklentiler

• Screenshot_20241215_104127_Google.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…