- 25 Ekim 2022
- 355
- 217
- 29
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.521
Bende de oldu bu hafta canım, bugün doktora gittim çok zorlama kendini uzun süre ayakta kalma ve yürüyüşleri de uzun tutma dedi. Rahim kasılıyormuş, ben normal hayatımdaki gibi ev işi falan yapıyordum daha sakin ol dedi bana, yavaşça ve dinlenerek dedi.Kızlar bı kaç gündür ayağa kalkıp ev işi falan yaptığımda sonrasında kasıklarımda kalcamda bı baskı oluyor yatınca geçiyor sizdede varmı bu durum
Canım bende de bu hafta oldu başka arkadaşlarımızda da oluyor okuduğum kadarıyla 2.trimesterda artıyormuş bu ağrılar, rahmin büyümesine bağlı ligament ağrısı diye geçiyor. Doktor uzun süre ayakta kalma ve dinlenmeyi artır dedi, ama enfeksiyon yok bende o konudan eminiz idrara baktı çünkü. Kasık ağrısı idrar yolu enfeksiyonun varsa da artıyor, dinlenmekle hafifliyorsa rahim büyümesi kaynaklı olan ağrıymışhanımlar merhaba dünden beri alt karnımda sertlik baskı hissediyorum ara ara sancı da oluyor normal mi bu durum gaziantep’teyim şuan hafta sonu gidemiyorum da acile mi gitsem
Magnezyum aldım bı saat önce ağrıdan eser kalmadı doktor la sorup sabah akşam içicem çok iyi geldi banaBende de oldu bu hafta canım, bugün doktora gittim çok zorlama kendini uzun süre ayakta kalma ve yürüyüşleri de uzun tutma dedi. Rahim kasılıyormuş, ben normal hayatımdaki gibi ev işi falan yapıyordum daha sakin ol dedi bana, yavaşça ve dinlenerek dedi.
şimdi ebe baktı herşey normal ama bebek çok aşşağıda dinlen dedi doktorumla konuştum o da 4 aylıksın zaten aşağıda olur korkma dediCanım bende de bu hafta oldu başka arkadaşlarımızda da oluyor okuduğum kadarıyla 2.trimesterda artıyormuş bu ağrılar, rahmin büyümesine bağlı ligament ağrısı diye geçiyor. Doktor uzun süre ayakta kalma ve dinlenmeyi artır dedi, ama enfeksiyon yok bende o konudan eminiz idrara baktı çünkü. Kasık ağrısı idrar yolu enfeksiyonun varsa da artıyor, dinlenmekle hafifliyorsa rahim büyümesi kaynaklı olan ağrıymış
Canım benim de kilo takıntım var. Tartıyla fix rutinlerimiz var her günKızlar sizlere bişey soracam, benim bu hamilelik döneminde alınganlığım ve duygusallığım daha çok arttı dikkat etsem de bazen eşime karşı fazla alıngan olabiliyorum. Daha öncede dediğim gibi benim karnım hemen çıktı ve çevremde de hep sanki çok erken çıkmış gibi Bi tavır gördüm biraz kafaya takmıştım eşim bunların hepsinde benim yanımdaydı onu biliyorum ama biraz önce kendisi tartıya çıktı Bi bakayım diye sonra bana dedi bide sen tartıl Bi aşkım kaç kilo oldun dedi bende napacan ki dedim biraz alınganlık yaptım, eşim bana açıklama yapsa da benim aklımdaki doğru gibi geliyor hep. Zayıf olduğum için kilo konusunda hiç sıkıntım olmadı ama şimdi hemen karnım çıkınca hassas noktam oldu bu konu
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsinSelam kızlar ben Türkiye’ye geldim bugün ilk randevuma gittim hayat hastanesinde doktor çık ilgiliydi ultrasonda herşeyi açıkladı ve cinsiyetimi de sonunda öğrendim. Hafta içi gidip doğum paketimi alıcam. Erkekgeliyormuş Mervenur277 tabloya ekler misin canım
Hoşgeldiniz canım ve prensiniz de sağlıkla gelsinSelam kızlar ben Türkiye’ye geldim bugün ilk randevuma gittim hayat hastanesinde doktor çık ilgiliydi ultrasonda herşeyi açıkladı ve cinsiyetimi de sonunda öğrendim. Hafta içi gidip doğum paketimi alıcam. Erkekgeliyormuş Mervenur277 tabloya ekler misin canım
Hayırlı olsun canımSelam kızlar ben Türkiye’ye geldim bugün ilk randevuma gittim hayat hastanesinde doktor çık ilgiliydi ultrasonda herşeyi açıkladı ve cinsiyetimi de sonunda öğrendim. Hafta içi gidip doğum paketimi alıcam. Erkekgeliyormuş Mervenur277 tabloya ekler misin canım
Aynen öyle tabi de insan etkileniyor herhaldeCanım benim de kilo takıntım var. Tartıyla fix rutinlerimiz var her günama sen çevrendekilerin ne dediğine takılma bu kadar. Zaten mayıstan sonra aldığımız kiloları vereceğiz.
Canım bu dönemde duyguların hormon kaynaklı coşması normal bi de etrafında düşüncesizce konuşan varsa hiç muhatap alma yoksa kendini üzersin. Hehe de geç zor ama diğer türlü kendini yıpratırsın.Kızlar sizlere bişey soracam, benim bu hamilelik döneminde alınganlığım ve duygusallığım daha çok arttı dikkat etsem de bazen eşime karşı fazla alıngan olabiliyorum. Daha öncede dediğim gibi benim karnım hemen çıktı ve çevremde de hep sanki çok erken çıkmış gibi Bi tavır gördüm biraz kafaya takmıştım eşim bunların hepsinde benim yanımdaydı onu biliyorum ama biraz önce kendisi tartıya çıktı Bi bakayım diye sonra bana dedi bide sen tartıl Bi aşkım kaç kilo oldun dedi bende napacan ki dedim biraz alınganlık yaptım, eşim bana açıklama yapsa da benim aklımdaki doğru gibi geliyor hep. Zayıf olduğum için kilo konusunda hiç sıkıntım olmadı ama şimdi hemen karnım çıkınca hassas noktam oldu bu konu
Canım arada yokla mastit olmamak için çok az sağ ama boşaltacak kadar değil o zaman da hiç kesilmez. Ama zaten azsa sütün belki kalmamıştırSelam kızlar benim ikinci hamileliğim oğlum daha yeni bir yaşayacak. Emmeyi bırakti zaten sütüm azdı formül süt veriyordum ek olarak. Şimdi göğüslerimde süt kalmış mıdır ne yapmalıyım onu merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim tecrübeli olanlarınız varsa
Valla ben 1 kaçtane alıcam canım oğlumda da 1 kaç tane var kalanı doğum sonrası duruma bakıcam. İlkinde abartmıştım hiç kullanmadığımız çok eşya kaldıKizzllarr merhaba ben birşey soracaktım size gerci kaçıncıya soruluyordur biliyorum ama bende sormuş olayim :)
0-3 aylık kac takım aldiniz acaba ? Yani tulum alt üst ayrı ayri kaçar tane aldiniz ??
Haklısın canım böyle kendimi yıpratıyorum oyüzden hiç strese gerek yok kim ne derse desinCanım bu dönemde duyguların hormon kaynaklı coşması normal bi de etrafında düşüncesizce konuşan varsa hiç muhatap alma yoksa kendini üzersin. Hehe de geç zor ama diğer türlü kendini yıpratırsın.
Canım arada yokla mastit olmamak için çok az sağ ama boşaltacak kadar değil o zaman da hiç kesilmez. Ama zaten azsa sütün belki kalmamıştır
Valla ben 1 kaçtane alıcam canım oğlumda da 1 kaç tane var kalanı doğum sonrası duruma bakıcam. İlkinde abartmıştım hiç kullanmadığımız çok eşya kaldı
Aynen canım insanlar eleştirmeyi çok seviyor maalesefHaklısın canım böyle kendimi yıpratıyorum oyüzden hiç strese gerek yok kim ne derse desin
Günaydın cnm ben kullanıyorumGunaydin sekerler omega 3 takviyesi kullanan varmi aranizda kullaniyorsaniz hangi markayi tercih ettiniz