Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    88
Canım korkutmak istemem ama doktoruna gidip rahim ağzını ölçmesini iste bence ama bu yazdığın gibi anlat çünkü ben ilk oğlumda tam anlattığın gibi yaşadım malesef 23 haftada doğum yaptım ama ne olur erteleme ben misal yemek yapardım birden sanki eli kolu çıkmış gibi olurdu oturunca geçerdi tam bir hafta sürdü doktora gittiğimde bu şekilde anlatmadım ama baskı olduğunu söyledim o da kafası var orda deyip geçiştirdi rahim ağzına bakmadı bende normal deyip o gün bayağı yürümüştüm 2 gün sonra doğum olmuştu hapşurunca gelen sıvıyı da söyle İnternete bakarsak hep korkulacak şeyler yazıyor ama doktor en iyi teşhisi koyar

Benim sadece dün oldu canım daha uzun sürerse mutlaka söylerim. Bu hafta zaten kontrolüm var detaylı konusacağız. Hapsurdugumda gelen sıvı değil birkaç damla idrar

Kızlar anne bebek çantası buldum bir tane nasıl sizce?

Eklentiler

• IMG_0140.png
    253,8 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar tünaydın. Ayakta kaldığımda özel bölgedemdeki kemik acıyor. Vajinal bir acı değil bahsettiğim direk üstteki kemikten bahsediyorum. Doktoruma yazdım ama size de danışayım bu durumu yaşayan var mı? Bebek büyüdüğü için mi oluyor acaba?

Bana iğne batması gibi oluyor tam ortadan normalmiş ama aynısı diil sanırım

Benim sadece dün oldu canım daha uzun sürerse mutlaka söylerim. Bu hafta zaten kontrolüm var detaylı konusacağız. Hapsurdugumda gelen sıvı değil birkaç damla idrar
Anladım canım inş sıkıntı çıkmaz

Kızlar yenibaharlı iç pilav falan yediniz mi hiç? Bir zararı olur mu acaba ? Canım tarçınlı yenibaharlı içpilav istiyor ama napsam

Merhaba bursadaki hayat hastanesi mi acaba ben de oraya gidiyorum doğum paketini ordan alicaz biz de :)

Kızlar benimde sağ kasıgima sancı vurup duruyor iki gündür.. bazen 3-4 saat ağrı olmuyor sonra yine bi geliyor gidiyor ağrı.. hani ileri haftalarda olsa doğuruyorum mu derdim bilmiyorum o kadar şiddetli değildir herhalde de.. ben buyumeden dolayı düşündüm ama plesanta asagida olması vs yazmışsıniz olmadı Salı günü dr a gideyim.. 28 inde rendavum beklemek zor gibi…

Aynı durum bende de var . 2 gündür sağ kasığıma özellikle sancı gibi iğne bayar gibi agrılar giriyor ilk trimester dönemindeki gibi ağrı değil farklı. Umuyorum bebek büyüyordır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…