-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.541
Canım korkutmak istemem ama doktoruna gidip rahim ağzını ölçmesini iste bence ama bu yazdığın gibi anlat çünkü ben ilk oğlumda tam anlattığın gibi yaşadım malesef 23 haftada doğum yaptım ama ne olur erteleme ben misal yemek yapardım birden sanki eli kolu çıkmış gibi olurdu oturunca geçerdi tam bir hafta sürdü doktora gittiğimde bu şekilde anlatmadım ama baskı olduğunu söyledim o da kafası var orda deyip geçiştirdi rahim ağzına bakmadı bende normal deyip o gün bayağı yürümüştüm 2 gün sonra doğum olmuştuKızlarr günaydınnn. İyi pazarlarYarın 18. haftamıza gireceğiz ama benim alt kısımda baskı var ya sanki az zorlasam hoop cıkacak oradan gibi bir hissiyat değisik çok tedirgin oldum ama dün bazı arkadaslarım bende de oldu oluyo demis. Dün bu baskıdan yürüyemedim bile ben Bir de benim alerjik astımım var senelerdir savasıyorum normalde ama gebe oldugumdan beri kanda şok ededek şekilde cıkmıyor sadece söyle bir sey var toz ya da akarda hapsuruyorum hemen hapsurdugumda altıma bir kaç damla kaçırıyorum hemen wcye kosup üstümü basımı değisiyorum. Bu durum beni cok rahatsız etmeye basladı. Hapsurunca eyvahhh oluyorum eğer tozlu bi seyle uğraştıysam siz de durumlar nedir?
Benim sadece dün oldu canım daha uzun sürerse mutlaka söylerim. Bu hafta zaten kontrolüm var detaylı konusacağız. Hapsurdugumda gelen sıvı değil birkaç damla idrarCanım korkutmak istemem ama doktoruna gidip rahim ağzını ölçmesini iste bence ama bu yazdığın gibi anlat çünkü ben ilk oğlumda tam anlattığın gibi yaşadım malesef 23 haftada doğum yaptım ama ne olur erteleme ben misal yemek yapardım birden sanki eli kolu çıkmış gibi olurdu oturunca geçerdi tam bir hafta sürdü doktora gittiğimde bu şekilde anlatmadım ama baskı olduğunu söyledim o da kafası var orda deyip geçiştirdi rahim ağzına bakmadı bende normal deyip o gün bayağı yürümüştüm 2 gün sonra doğum olmuştuhapşurunca gelen sıvıyı da söyle İnternete bakarsak hep korkulacak şeyler yazıyor ama doktor en iyi teşhisi koyar
Bana iğne batması gibi oluyor tam ortadan normalmiş ama aynısı diil sanırımKızlar tünaydın. Ayakta kaldığımda özel bölgedemdeki kemik acıyor. Vajinal bir acı değil bahsettiğim direk üstteki kemikten bahsediyorum. Doktoruma yazdım ama size de danışayım bu durumu yaşayan var mı? Bebek büyüdüğü için mi oluyor acaba?
Benim multivitaminin içinde var ayrı olarak kullanmıyorum canımGunaydin sekerler omega 3 takviyesi kullanan varmi aranizda kullaniyorsaniz hangi markayi tercih ettiniz
Icerisinde termal gozu var mi? Yani mama fln saklamak icin, soguk dursun diye. Onun disinda islak bir sey koymak icin de gozleri olanlar var. Bu ozelliklere gore degerlendirebilirsiniz bence.Kızlar anne bebek çantası buldum bir tane nasıl sizce?
Elenatal 2 kullanıyorum ben canımGunaydin sekerler omega 3 takviyesi kullanan varmi aranizda kullaniyorsaniz hangi markayi tercih ettiniz
Anladım canım inş sıkıntı çıkmazBenim sadece dün oldu canım daha uzun sürerse mutlaka söylerim. Bu hafta zaten kontrolüm var detaylı konusacağız. Hapsurdugumda gelen sıvı değil birkaç damla idrar
Merhaba bursadaki hayat hastanesi mi acaba ben de oraya gidiyorum doğum paketini ordan alicaz biz de :)Selam kızlar ben Türkiye’ye geldim bugün ilk randevuma gittim hayat hastanesinde doktor çık ilgiliydi ultrasonda herşeyi açıkladı ve cinsiyetimi de sonunda öğrendim. Hafta içi gidip doğum paketimi alıcam. Erkekgeliyormuş Mervenur277 tabloya ekler misin canım
Hayır doktorum ekstra ücret almıyor.Kızlar doktorunuz 4 boyutlu ultrason için ayriyeten para alıyormu?
Evet malesef yaAynen canım insanlar eleştirmeyi çok seviyor maalesef
Yemedim ama yenibahar da mi zararliymis? Hic duymadim. Tarcinli seyler yiyip iciyorum cokca.Kızlar yenibaharlı iç pilav falan yediniz mi hiç? Bir zararı olur mu acaba ? Canım tarçınlı yenibaharlı içpilav istiyor ama napsam
Aynı durum bende de var . 2 gündür sağ kasığıma özellikle sancı gibi iğne bayar gibi agrılar giriyor ilk trimester dönemindeki gibi ağrı değil farklı. Umuyorum bebek büyüyordır diye düşünüyorumKızlar benimde sağ kasıgima sancı vurup duruyor iki gündür.. bazen 3-4 saat ağrı olmuyor sonra yine bi geliyor gidiyor ağrı.. hani ileri haftalarda olsa doğuruyorum mu derdim bilmiyorum o kadar şiddetli değildir herhalde de.. ben buyumeden dolayı düşündüm ama plesanta asagida olması vs yazmışsıniz olmadı Salı günü dr a gideyim.. 28 inde rendavum beklemek zor gibi…