Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kötü düşünceleri çok şükür geride bıraktım ama hemen de olur mu olmaz mı stres de yapmadan bilgi topluyorum 😍
Bu arada ovulasyon yapan var mı?
Ovulasyon yapmadım bu ay ama bugüb akıntımdan anladım sanırım bugün çatladı ve değerlendirdim. Yarın ovulasyon da yapıp çizgi netliğine bakacağım. Bi türlü ovulasyonu düzgün kullananlardan olamadım ya 😁
Aaaa ovulasyon benim işim sabah ayrı akşam ayrı bakarım sektirmem 40 paket yolda güzel bir aktivite oluyor bazen bana ama işin gerçeği benim hep çatlamam 24 saat için de saçma bir saman diliminde pik olmasına dayanıyor o yüzden yoksa ovi bağımlısı değilim 😂

İlla akıntı olucak diye bir şey yok ki yumurtlama dönemim de benim akıntım olmamıştı sadece hafif kasık ağrısı olmuştu sen ovi testi yap bir de
Ovulasyon testi yapıyorum canım ama pkodan dolayı sanırım çözemiyorum yani pik gibi olyo ama net değil.simdi iyice siliklesti.
İlla akıntı olucak diye bir şey yok ki yumurtlama dönemim de benim akıntım olmamıştı sadece hafif kasık ağrısı olmuştu sen ovi testi yap bir de

Yumurta takibi için nasıl gidiyorsunuz siz mi tahmin yürütüp o tarihte gidiyorsunuz doktorunuz mu yönlendiriyor
Doktor kendisi su tarihte geleceksin die soyluyo canim
Bu ay aşırı umutluyum olmazsa çok üzülücem ama Allah büyük 🤲🏻🥹
İnşallah gönlünce olsun 🧡🤲

Eklentiler

• IMG_20241216_020613.jpg
    IMG_20241216_020613.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 9
Aaaa ovulasyon benim işim sabah ayrı akşam ayrı bakarım sektirmem 40 paket yolda güzel bir aktivite oluyor bazen bana ama işin gerçeği benim hep çatlamam 24 saat için de saçma bir saman diliminde pik olmasına dayanıyor o yüzden yoksa ovi bağımlısı değilim 😂
Sen yetkili bi ablaya benziyosun merveett merveett 😂 şimdi nası ne olunca yapıştırmak gerekiyo 😂😂😂 ben önceki düşüğümde çatlatma iğnesi olmuştum doktor 12 saat sonrasında değerlendiri demişti mesela, ovu testte nası oluyo 🙃🙃
Dipnot: periyodum hep düzenlidir yumurtlama da öyle. Çikolata kistim var 2 tane sadece.

Dipnot2: sutlac7 sutlac7 de de yetkili bi ablaya benziyo 😁 ben de femara kullanmıştım öncekinde.

Ovulasyon testi yapıyorum canım ama pkodan dolayı sanırım çözemiyorum yani pik gibi olyo ama net değil.simdi iyice siliklesti.

Doktor kendisi su tarihte geleceksin die soyluyo canim

İnşallah gönlünce olsun 🧡🤲
Ben bi 4 kadar pik gördüm işte tam tespit yapamamak zor ve uğraşlıdır eminim canım doktor gözetimi altında daha iyi olucaktır senin

Sen yetkili bi ablaya benziyosun merveett merveett 😂 şimdi nası ne olunca yapıştırmak gerekiyo 😂😂😂 ben önceki düşüğümde çatlatma iğnesi olmuştum doktor 12 saat sonrasında değerlendiri demişti mesela, ovu testte nası oluyo 🙃🙃
Dipnot: periyodum hep düzenlidir yumurtlama da öyle. Çikolata kistim var 2 tane sadece.
Testleri yap baktın koyulaşmaya başladı değerlendir sonra pik gördün o günü ve 2 gün üst üste değerlendirme yap zaten test silikleşmeye başlar çatlama olur pik üstüne sonra 2 gün önden 2 gün de pik üstüne değerlendir sonra adamla muhattap bile olma 😂

Testleri yap baktın koyulaşmaya başladı değerlendir sonra pik gördün o günü ve 2 gün üst üste değerlendirme yap zaten test silikleşmeye başlar çatlama olur pik üstüne sonra 2 gün önden 2 gün de pik üstüne değerlendir sonra adamla muhattap bile olma 😂
Üst üste yapmanın doktorlar çok sağlıklı olmadığını sperm kalitesini düşürdüğünü söylüyorlar ama canım. Ben ovitrelle olunca 12 saat sonrs ve ertesi gün sonrasında 1 gün aralıklı günaşırı olacak şekilde o haftayı değerlendir demişti doktorumuz. Du bakalım ben bu haftayı gün aşırı bi değerlendirip sonra dediğin gibi muhatap olmayayım 😂😂😂

Üst üste yapmanın doktorlar çok sağlıklı olmadığını sperm kalitesini düşürdüğünü söylüyorlar ama canım. Ben ovitrelle olunca 12 saat sonrs ve ertesi gün sonrasında 1 gün aralıklı günaşırı olacak şekilde o haftayı değerlendir demişti doktorumuz. Du bakalım ben bu haftayı gün aşırı bi değerlendirip sonra dediğin gibi muhatap olmayayım 😂😂😂
Bir tane abla vardı burada konuşuyorduk gruptan abla her istediğin de hamile kalıyordu 4 çocuğu grupta yaptı resmen dedim sırrı ne hiç boşa oynamamış abla gün kaçırmamış ondaki kalite hiç bozulmamış bende bunu anlamıyorum bizimkiler prenses 😂

Bir tane abla vardı burada konuşuyorduk gruptan abla her istediğin de hamile kalıyordu 4 çocuğu grupta yaptı resmen dedim sırrı ne hiç boşa oynamamış abla gün kaçırmamış ondaki kalite hiç bozulmamış bende bunu anlamıyorum bizimkiler prenses 😂
Shshshsh gece gece kahkaha attım valla.. yüre rabbim verdiğine veriyo ceket atsa hamile kalanlardan demekki kadın hay maşallah 😂 4ü kalsın 1-2 olsun bana yeter 😂😂
Engin tecrübesiyle bi de öyle denemeye çalışalım bakalım nolcak 😂😂

Shshshsh gece gece kahkaha attım valla.. yüre rabbim verdiğine veriyo ceket atsa hamile kalanlardan demekki kadın hay maşallah 😂 4ü kalsın 1-2 olsun bana yeter 😂😂
Engin tecrübesiyle bi de öyle denemeye çalışalım bakalım nolcak 😂😂
Neşen bol olsun canım 😅 ben de deniyim dedim onu 1 2 3 hadi normal gitti bi şekilde sonra adamın başı ağrıtmaya başladı ne varsa eski topraklarda varmış cidden 🤔 Allahım tez zamanda nasip etsin 🌸🙏

Neşen bol olsun canım 😅 ben de deniyim dedim onu 1 2 3 hadi normal gitti bi şekilde sonra adamın başı ağrıtmaya başladı ne varsa eski topraklarda varmış cidden 🤔 Allahım tez zamanda nasip etsin 🌸🙏
Hepimizin bol olsun canım 🌸🙏
ginseng öneririm eşin ve senin için. Sadece cinsellik açısından değil gündelik hayat için de aktiflik sağlıyor multivitaminler haricinde, bi de sperm yumurtalık kalitesini de arttırıyormuş.
solgar’ın kullanıyoruz biz, düzenli değil de kim enerjisini düşük yorgun gibi hissediyosa o hafta 3-4 gün kullanıyoruz toparlıyor metabolizmayı.

Yok ya küçücük kimyasal sürüyorlar oraya tepkime veriyor bizi de kazıklıyorlar😂 bende şimdi prodictor aldım trendyoldan 5 Li. Evde dursun. Bu testler için kazıklanmak istemiyorum artık. Bu arada avox diye bi marka var o da iymiş öyle diyorlar 🤣
Aynen oyle vallahi bizi kazikliyorlar 😁 zaten biz zavallilar yeter ki dogru sonuç erken sonuc cikarsin diye pahaliysa daha iyi sanıp pahalisindan alıyoruz 😁 napalim.engel olamıyorum bende öyleyim.
Netten coklu almak daha hesapli oluyor zaten eczane coklu fiyatina tek bir tane veriyor nerdeyse.
Evet bende burda gördüm avox u onunda ismi cok sahte geldi 😁 ama guvenilirmis anladigim. Bir sans verebiliriz 🤗

Çok güzel yazmışsınız benimde bu ay öyle oldu yumurtlamam olmadı çatlamam olmadı bilinçsizce yaptığım ovü testlerinde az bi çizgiyi pik sandıö ama olmamış çok korktum bu ay insanlar bana manyak muamelesi yaptı ama doktora gittim testi alfığım yere yazdım bu ay başlafığım testlerde daha bilinçliuim hala regl olmadım ama yumurtlama ve çatlamam oldu bekliyorum ama bu ay az birliktelik oldu sanmıyorum
Aslinda vucudumuzu tanimak da cok önemli. Akıntı arttikca yumurtlama dönemi yaklasti demektir Akıntı azalinca catlama oldu olacak demektir. Stres yapiyorsa testler akinti donemlerini takip edip gun aşırı birliktelikle de degerlendirilebilir 😊
Bende ilk.kullandigimda bide 50li falan test almistim surekli yapıyorum ve cift cizgilerle dolu. Silikte olsa var yani cizgi. Ama simdi daha iyi anliyor insan demek ki o cizgi hep kalacak ama biraz olsun koyudan açığa geçince catlama oluyor.
Pcosta aslinda dr ile yumurta takibi yapmakta cok mantikli bence. Ilacla destekliyor yumurta gelisimini sonra catlatmayi vuruyor sonrasi ilişki. Daha sonrasi da artik Allahın bilecegi şey.
Benim ilk gittigim dr bana evdeki ovü.testlerini çöpe at onlar stres yapar sadece demisti. Ama ne mümkün vazgeçmeekk hala yapiyorum

Aslında ben 2 aydır takip ediyorum hiç yumurtlama görmedim maalesef sanırım bu aydan sonra kendim takip etmeyeceğim
Pcosta hafif koyulasma bile pik gostergesi olabilir bu arada. Hafif silinme de catlama göstergesi olur. Ama elbette dr ile takip etmek daha mantikli olur. En azindan bilen biri ile devam etmek seni de rahatlatır.

X