- 25 Ekim 2022
- 416
- 267
- 33
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.041
Eltimde aynı şey oldu hastanede yattı 4 gün takip ettiler tıp fakültesine gitmişti o onay devam etti kanmasi ama sorun olmadı canım benim endişelenme şuan doğuma gün sayıyor 38 olduHerkese teşek ederim şuan iyiyim pazartesi sabahta doktora gidicem baktırıcam. Yaşadığım şeyden çok acil doktorlarının ilgisizliği canımı sıktı düşerse yapacak birşey yok diyor dalga geçer gibi karşındakini hiç düşünmeden
İnşallah bakalım birşeyim yok zaten şuna ama yinede yatıyorumEltimde aynı şey oldu hastanede yattı 4 gün takip ettiler tıp fakültesine gitmişti o onay devam etti kanmasi ama sorun olmadı canım benim endişelenme şuan doğuma gün sayıyor 38 oldu
Anladım canım umarım istediğin gibi ilerler herşey, kilo almaman güzel bişey, bende 53 ile hamile kaldım yemek yediğimde veya kabızlık yaşadığımda 57 felan oluyorumEkmeği bayağı arttırdım da bende şaşkınım Bi yandan da çok seviniyorum oğlumda 59 la hamile kalıp 71 le doğuma gitmiştim o 71 i bir türlü verememiştim hamile kalmadan bir ay önce 5 kilo verdim şans eseri hamile kaldım bunda da çok almam İnş çünkü ben doğumdan sonra 2 sene adet olmadım o yüzden kilo veremiyorum
Ultrason da bari baksalardı böyle ihmalsizlik olur mu, işi şansa bırakıyorlar resmen. Ama canım bende korkma bence bişey yoktur Rabbim in koruduğunu hiçbirşey korumazKızlar az önce bir yerden düştüm ve kasıklarıma kramp girdi ama felaket birşey olup sandım acile gittim hatta baksınlar diye kanda geldi dedim kaç haftalık dedi 15+4 dedim 20 haftanın altı düşük çok olur büyük çok kanama yada tortulu kanama yoksa bakamayız dedi düşecekse zaten düşer dedi, özele gittik aynı şekilde :) bunlar şaka mı benim burda 2 hastane olduğu için bizim buramı şaka
Beni sağlık ocağı gebeligimi ilk duyduğunda aramıştı ve aşı ve tahliller için randevu oluşturmuştu direkt. Doktorum da yaptırmama gibi olumsuz bir konuşma yapmadı. Aşıyı en son ne zaman oldum onu bile hatırlamıyorum desem yeridir. Olumsuz bir düşünceye de sahip degilim bu konuda, gerekli olduğunu düşünüyorum. 10 gün sonra yaptıracağım ben.Kizlar tetanoz asisi kacinci haftada olunuyor? Siz olacak misiniz? Saglik ocagindan mi ariyorlar?
Çok saçma bir şey ya bu dusunce, en azindan bir baksalar icin rahatlayacak senin de. Cok zor bir şey mi yani bu anlamıyorum. Sinir oluyorum böyle dusuncesizliklere. Arkadaşım hamileliginde dusta kayıp düşmüştü, cok şükür bir sorun yaşamadı. İnşallah siz de iyisinizdir. Cok geçmiş olsun canim.Kızlar az önce bir yerden düştüm ve kasıklarıma kramp girdi ama felaket birşey olup sandım acile gittim hatta baksınlar diye kanda geldi dedim kaç haftalık dedi 15+4 dedim 20 haftanın altı düşük çok olur büyük çok kanama yada tortulu kanama yoksa bakamayız dedi düşecekse zaten düşer dedi, özele gittik aynı şekilde :) bunlar şaka mı benim burda 2 hastane olduğu için bizim buramı şaka
Kanama yasadigimda aynısını bana demişti 4 5 saat acilde beklemişti beni, bakmadı. Düşerse düşer dedi. O zaman çok pişman olmuştum o hastaneye gittigime yakin diye gittim gitmez olaydım. İnsanlar o kadar düşüncesiz ki sinir oluyorum. Hepsi böyle demek ki. Sıkma canını sen onların düşünceleriyle.Herkese teşek ederim şuan iyiyim pazartesi sabahta doktora gidicem baktırıcam. Yaşadığım şeyden çok acil doktorlarının ilgisizliği canımı sıktı düşerse yapacak birşey yok diyor dalga geçer gibi karşındakini hiç düşünmeden
Masallah gercekten cok guzelNazar değmesin de 17+4 üm hamileliğin ilk haftası 66.5 dum şimdi 65.5 karnım 9 aylık gibi ama kilo almamışım çok şaşkınım 2 öğün yiyorum öyle ıvır zıvır da yemiyorum
Canim cok gecmis olsun dinlen arkadasim icinide ferah tut icini rahatlatsalar olurler sanki geri zekalilarKızlar az önce bir yerden düştüm ve kasıklarıma kramp girdi ama felaket birşey olup sandım acile gittim hatta baksınlar diye kanda geldi dedim kaç haftalık dedi 15+4 dedim 20 haftanın altı düşük çok olur büyük çok kanama yada tortulu kanama yoksa bakamayız dedi düşecekse zaten düşer dedi, özele gittik aynı şekilde :) bunlar şaka mı benim burda 2 hastane olduğu için bizim buramı şaka
Benim 17+0 bugün canım. Yarın için randevum var sağlık ocağında vurulucam bu hamileliğimde tek doz olacak.Kizlar tetanoz asisi kacinci haftada olunuyor? Siz olacak misiniz? Saglik ocagindan mi ariyorlar?
Yeni başlamada oluyomu canım o önce başlama yapmak gerekiyor diye biliyorumKızlar ben geçen ay yeni atamayla atandım Antalya’ya bende Ankara’da yaşıyorum eşim esnaf ama oda gelecek benimle, eylülde çağıracaklar o zamana bebiş 2 aylık anca oluyor hemen gitmek yerine hak tanınan 2 yıl ücretsize ayrılıp sonra mesleğe başlamayı düşünüyorum siz ne diyorsunuz bu konu hakkında ?
Ben ilk hamileliğimde de yaptırdım ama böyle yan etkiler olmadı acaba bünyeye göre değişiyor mu.Bana ilk kayıt yaptırdığım da tarih verdiler de kaçıncı haftaya denk geliyor bilmiyorum ama ararlar ben ilk çocuğumda oldum tetenozu olunca bebeğin hareketlerini hemen hemen 1 hafta hissetmiyorsun duruyor gibi benim tetenozdan sonra erken dogum oldu ne tetikledi bilemiyorum ama Bi kaç formda iğnenin etkileyebildiğini okumuştum ikinci de yaptırmadım bunda da illa yapacaksın diye tutturmazlarsa yaptırmam herhalde ya rahim erken açılmış dediler sadece iki hamileliğimde de serklaj yaptırdım ama kimsenin düşüncesini etkilemek istemem doktorlarınıza danışmak en iyisi keşke hamile kalmadan yaptırsaydım
Ben fitil kullanıyorum canım ara ara beyaz kremsi akıntı geliyorKızlar yine ben bir şey danışmak istiyorum bugün ilk defa (17.hafta) yumurtlama dönemindeki gibi bir akıntım oldu yapışkan hafif krem renkli böyle bir şey yaşayan var mı normal mi?
Canım çok geçmiş olsun maalesef eğer kadın doğum acil yoksa bakmayabliyolarmış. Ben ilk zamanlar HCG baktırmak için gitmiştim bakamıyoruz dedilerKızlar az önce bir yerden düştüm ve kasıklarıma kramp girdi ama felaket birşey olup sandım acile gittim hatta baksınlar diye kanda geldi dedim kaç haftalık dedi 15+4 dedim 20 haftanın altı düşük çok olur büyük çok kanama yada tortulu kanama yoksa bakamayız dedi düşecekse zaten düşer dedi, özele gittik aynı şekilde :) bunlar şaka mı benim burda 2 hastane olduğu için bizim buramı şaka
O kadar düşüncesizlerki ölürse ölür ne demek…Kanama yasadigimda aynısını bana demişti 4 5 saat acilde beklemişti beni, bakmadı. Düşerse düşer dedi. O zaman çok pişman olmuştum o hastaneye gittigime yakin diye gittim gitmez olaydım. İnsanlar o kadar düşüncesiz ki sinir oluyorum. Hepsi böyle demek ki. Sıkma canını sen onların düşünceleriyle.
Gerçekten de insanlıktan çıkmış bazıları.O kadar düşüncesizlerki ölürse ölür ne demek…
İyiyim evet baş ağrısı sadeceGerçekten de insanlıktan çıkmış bazıları.şimdi daha iyi misin
Çok sukur canim, inşallah daha da iyi olursunİyiyim evet baş ağrısı sadece
Karnım da yakında doğuracağım gibi duruyor öyle şişMasallah gercekten cok guzel
Yani illa olacak diye bir şey yok canım bana öyle denk geldi yani burda formlarda da gördümBenim 17+0 bugün canım. Yarın için randevum var sağlık ocağında vurulucam bu hamileliğimde tek doz olacak.
Yeni başlamada oluyomu canım o önce başlama yapmak gerekiyor diye biliyorum
Ben ilk hamileliğimde de yaptırdım ama böyle yan etkiler olmadı acaba bünyeye göre değişiyor mu.
Ben fitil kullanıyorum canım ara ara beyaz kremsi akıntı geliyor
Canım çok geçmiş olsun maalesef eğer kadın doğum acil yoksa bakmayabliyolarmış. Ben ilk zamanlar HCG baktırmak için gitmiştim bakamıyoruz dediler
Hayır koymuyorum. Varsa da profillerim de benim izin vermediğim kişilere kapalı. Herkese de bu paylaşımları profesyonel işiniz olarak yapmıyorsanız (influencer vs.) aynısını tavsiye ederim.Kız napsinlar bizim fotografimizi ona bakarsan face ve Instagram'dan da alabilirler orayada mi koymuyosunuz orda da herkes görüyor sonuçta
Ben bebek arabası yoyko seyahat sistem aldımKızlar Ocak girmeden bebek arabası ana kucağı almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ? Bir de kıyafet almaya başladınız mı ?
cybex ePriam marka bebek arabası aldık 23 ü gibi elimde olucak kıyafet de yeni doğan kıyafetlerini erken buluyorum daha bebitonun kilosu felan belli değil onun için bekliyorum bebek bezi yanlışlıkla aldım 1 paket sakura baby çok övüldü doğduğu zaman deniycez artık park yatak anne kucağı vs annemle kayınvalidem alıcak markalarını falan bilmiyorumKızlar Ocak girmeden bebek arabası ana kucağı almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ? Bir de kıyafet almaya başladınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?