Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    121
Merhabalar kızlar ben yarın 14. Haftaya gireceğim dün doktorum bebeğin eşinin aşağıda oldugunu söyledi burdaki pek çok arkadaş benden önde öyle tanı alan arkadaşlar varmış ilerleme oldu mu sizde 24 e kadar çıkması bekleniyormus sanırım.Spor ve ilişkiyi yasakladı doktor ama progestan falan vermedi zaten bıkaç hafta önce bırakmıstım onu yapılabilecek başka bir şey var mı bu durumda

Merhaba. Henüz doktora gitmedim 18 aralıkta ayrıntılı ultrasonum var. Umarım çıkmıştır. Benim kanamam oldu bir kere o nedenle o günden bu yana progestan kullanıyorum. Sadece günde 2 kereydi 1'e düşürdü doktorum. Bunların haricinde bol su içmemi söyledi doktorum bir de ağır iş yapmıyorum ve kendimi çok yormuyorum.

İnşallah güzel haberler alırsınız ben bir ay sonra gidicem nasıl sabredicem bilmiyorum ama. Çok geçmiş olsun Kaçıncı haftada kanama yaşamıstınız ben de çok yormamaya çalısıyorum kendimi ama işe gidiyorum bir kızım daha var onla da ilgilenmek durumundayım çok da dinlenme olmuyor

Bu saatte rahatsız etmek istemedim :/
Uzandım bekliyorum , devam ederse acile gidicem ama sanki karnım küçülüyor gibi
Canım rahatsızlık falan deme doktorunu ara sor. 7-8. Haftalarda ilişki sonrası bende bildiğin kan geliyordu ama şuan yok

Bu saatte rahatsız etmek istemedim :/
Uzandım bekliyorum , devam ederse acile gidicem ama sanki karnım küçülüyor gibi
Bence karın kuculmesi psikolojiktir.. ilişki yasak olsa dr derdi, biriken kan falan mı geldi acaba.. kırmızı kan gelmişti benden bisey olmadı çok şükür.. ama gece gitmesenize sabah mutlaka dr a gidin içiniz rahat etsin, kanama alani vs varsa ilaç verir hem.. içinizi ferah tutun biseycik olduğunu düşünmüyorum Allahın izniyle

Karnım gerçekten küçüldü ya evet normalde de küçülüyordu yani gündüz daha küçük akşam daha şişkin oluyordu ama şuan tam tersi
16+4 de yim ben, şimdi bu saatte gitmek istemedim
Umarım bir şey olmamıştır çok kötü hissediyorum

Canım rahatsızlık falan deme doktorunu ara sor. 7-8. Haftalarda ilişki sonrası bende bildiğin kan geliyordu ama şuan yok
Saat geç ulaşamam muhtemelen benim dr zaten 12. Haftaya kadar yasaklamıştı her haftasında uygularmış bunu
12. Haftadan sonra sorun yok demişti ilk kez yaşıyorum tedirgin oldum kahverengi de değil kırmızı pembe bildiğiniz

Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alalım. 15.haftamda kanama yaşadım şuan 19.haftamdayım. Stres yapmayın genelde yukarı çıkıyormuş inşallah bizimki de çıkacak

Bence acile gitmelisin bir şey yoksa bile bu şekilde stres yapman da iyi bir şey değil en azından bebeğin iyi olduğunu öğrenirsin.

kızlar midye yediniz mi hamilelikte ben bu gün 2 tane yedim ama doymadım hala canım istiyor doktorum da sakınca olmadığını söyledi

Eklentiler

• IMG_6508.png
    321,5 KB · Görüntüleme: 65
Benimkide normal adet kanı gibiydi rengi. Panik yapma yat dinlen ben öyle yapmıştım hiç kalkmadım sabah arar sorarsın

Midye kesinlikle yasak canım yüksek civa içeriyor diye biliyorum. Midyesiz evde iç pilavını yap en azından biraz nefsini bastırır.
doktorum temiz yerden istediğin kadar yiyebilirsin deyince bi rahatlama geldi çok severim normalde hiç yemedim hamilelik sürecinde bu gün dayanamadımm

doktorum temiz yerden istediğin kadar yiyebilirsin deyince bi rahatlama geldi çok severim normalde hiç yemedim hamilelik sürecinde bu gün dayanamadımm
Yani ben yenmemesi gerek diye biliyorum internette araştırma yaptığımda da o şekilde bilgi var. Bende çok severim ama riske atma derim canım.

Kızlar hepinize selam. Bu saatte canım limon ve tuz çekti yedim tam bir limon cinsiyetimiz belli değil çarşamba gideceğim hayırlısıyla var mı tahmininiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…