• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    123
17 haftalık canım aynı progestan bende kullanıyorum ay canım aynı şeyi yaşamışız 4 gündür içim içimi yedi nişan akıntısi falan diye pazartesi randevu aldım ama çok şükür bı proplem yaşamadım 4 gündür çok sık ultrason girmemek için gitmeyi düşünmüyorum hastaneye
Bende 17 haftaligim.Yumurtlama akıntısı bugün bende de oldu.kafam Bi karışmadı değil yani acaba neden oldu🙄

Bende 17 haftaligim.Yumurtlama akıntısı bugün bende de oldu.kafam Bi karışmadı değil yani acaba neden oldu🙄
Yani bı çok kişi yaşamış bu durumu aslında normaldir diye düşünüyorum bu arada bnm ilk kizim normal dogdu kızımda nişan geldi böyle afedersiniz sümüksu kanlı baya bol bı akintiydi aslında biliyorum da işte insan korkuyyor yinede Rabbimize emanet olsunlar bebeklerimiz evham yapıyoruz annelik işte 🥲

İlk kızımda bn 50 kilo ile hamile kalıp 79 80 falan olmuştum çok çok fazla aldım aldığım kiloları vermek uzun sürdü şimdi sadece on kilo falan alsam diye dikkat etmek istiyorum 🤭

Yani bı çok kişi yaşamış bu durumu aslında normaldir diye düşünüyorum bu arada bnm ilk kizim normal dogdu kızımda nişan geldi böyle afedersiniz sümüksu kanlı baya bol bı akintiydi aslında biliyorum da işte insan korkuyyor yinede Rabbimize emanet olsunlar bebeklerimiz evham yapıyoruz annelik işte 🥲
Benim suyum az o sebeple farklı olan hersey beni tedirgin ediyor

Doğrudur canım ben kendim için diyorum iki haftada bir gidiyorum kontrole sık sık ultrason girmemek için gitmiyim diyorum ama aklimada takılıyor ya bir sorun varsa yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal yarın tekrar bir düşüncem işte pazartesi duruma göre gidicem

Canım bu arada suyum az demişsin kızımda 6 aylık hamile iken benimde suyunda azalma vardı doktor az demişti sonra ben havuç suyu içtim diğer kontrole kadar ama saf havuç suyu sıkma makinasında sık sonra doktor bana suyun bu sefer fazla ne yapıyorsan yapmayı bırak demişti havucu yemekten ziyade su katilmadan saf bı şekilde iç mutkaka faydasını görürsün

13. Haftadan sonra aşağıya görselini paylaştığım ekle veriyorlar ultrason görüntüsünü bebeğin fiziksel tüm bilgileri ortalama kaç gr olduğu kaç cm olduğu bel kafa çapı ortalama hangi tarihte doğacağı gibi. İnsan bebeği görme heyecanından dr u duymuyor 😅 ordan bakabilirsiniz bilgilere
Bende yok canım ultrason kâğıdında sağ altta yazıyor normalde orda da göremedim böyle vermesi çok iyiymiş aslında

Canım valla bende isterim ama burda üye olmayan insanlarda okuyor kalıyor. Ekran görüntüsü alınabiliyor ben paylaşmak istemem zaten hassas bir süreçteyim bir de insanlarla uğraşamam🙈 hatta ben sana kendi fotonu koymasan mı acaba dicektim ama yanlış anlaşılır mı diye çekindim
Kız napsinlar bizim fotografimizi ona bakarsan face ve Instagram'dan da alabilirler orayada mi koymuyosunuz orda da herkes görüyor sonuçta

Merhaba kızlar. 16 haftalik hamileyim iki gün sonra 17 olacağım insaAllah bulantilarim 4 gündür falan kayboldu ve istah artması başladı geceleri çok yiyorum ve göğsüm acayip hassaslasti bu normalmi üç haftadır bebeğimi görmüyorum korkmaya başladım bu belirtilerin kaybolup istah artması yaşamam korkutuyor beni.

Canım bu arada suyum az demişsin kızımda 6 aylık hamile iken benimde suyunda azalma vardı doktor az demişti sonra ben havuç suyu içtim diğer kontrole kadar ama saf havuç suyu sıkma makinasında sık sonra doktor bana suyun bu sefer fazla ne yapıyorsan yapmayı bırak demişti havucu yemekten ziyade su katilmadan saf bı şekilde iç mutkaka faydasını görürsün
Teşekkür ederim benimde doktorum havuc suyunu önerdi. Cuma kontrole gidecem bakalım sıkıntı yaşamam insallah

Aklıma şeyde takılıyor mesela biraz ondan rahatladım tabi yanlışım varsa bilen düzeltsin gerçekten merak ediyorum misal bu kanaması olanlarda nişan akıntısi zaten gelmiyor mi sonuçta rahim ağzını tıkamak la görevli kanama olan birinde gelen kan rahim ağzından geçip geliyor
Canım nişan öyle bir şey değil afedersin sümük gibi ama içinde kan var fitil kullanıyorsanız zaten akıntı oluyor bende de misal hem fitil kalıntıları aynı anda bildiğin su gibi geliyor her gün fitil den kaynaklı diye düşünüyorum çünkü ikisi aynı anda geliyor doktor da suyu yeterli dedi zaten bişey sormaya da fırsat vermedikleri için sormadım da belki fazla kasılma falan olmuştur ondan da öyle akıntı olmuştur

Kızlar selam 🥰
Benim son 15 gündür falan neredeyse her gün sağ üst bacağımda avuç içi kadar bölgede yanma oluyor bi 10-15 dk sürüyor en az çok sinir bozucu bir şey araştırdığımda sinir baskısı falan diyor ama ben daha doğru düzgün ne kilo aldım nede göbeğim çıktı sizler böyle bir şey yaşıyor musunuz ? Damar tıkanıklığı vs bir şey olabilir mi kan hacmi arttığı için mi diye düşünüyorum ama kafam karıştı kontrolüme de çok var daha 😞 bende sizlere danışayım dedim

Back