- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.001
Kızlar 16 haftalık oldum ve şimdiden 3.5 kilo aldım sizler kaç kilo aldınız? Fazla yemememe rağmen bukadar aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 17 haftaligim.Yumurtlama akıntısı bugün bende de oldu.kafam Bi karışmadı değil yani acaba neden oldu17 haftalık canım aynı progestan bende kullanıyorum ay canım aynı şeyi yaşamışız 4 gündür içim içimi yedi nişan akıntısi falan diye pazartesi randevu aldım ama çok şükür bı proplem yaşamadım 4 gündür çok sık ultrason girmemek için gitmeyi düşünmüyorum hastaneye
Yani bı çok kişi yaşamış bu durumu aslında normaldir diye düşünüyorum bu arada bnm ilk kizim normal dogdu kızımda nişan geldi böyle afedersiniz sümüksu kanlı baya bol bı akintiydi aslında biliyorum da işte insan korkuyyor yinede Rabbimize emanet olsunlar bebeklerimiz evham yapıyoruz annelik işteBende 17 haftaligim.Yumurtlama akıntısı bugün bende de oldu.kafam Bi karışmadı değil yani acaba neden oldu
14+4 um 2 kilo aldm bnde kuzuKızlar 16 haftalık oldum ve şimdiden 3.5 kilo aldım sizler kaç kilo aldınız? Fazla yemememe rağmen bukadar aldım
Benim tanıdıklarım hep sonradan aldılar ben en başından aldım neden olduğunu bilmiyorum, neyse sağlıklı olalım da kilo verilir Bi şekilde14+4 um 2 kilo aldm bnde kuzu
10 12 ile tamamlar isek sorun yok gbime geliyor cok ustune cikmamak gerek verilir canm muhakkak biz her halimizle guzelizBenim tanıdıklarım hep sonradan aldılar ben en başından aldım neden olduğunu bilmiyorum, neyse sağlıklı olalım da kilo verilir Bi şekilde
3.5 a çok diyorsan seni biraz rahatlatayım 15+3teyim 8 kilo aldımKızlar 16 haftalık oldum ve şimdiden 3.5 kilo aldım sizler kaç kilo aldınız? Fazla yemememe rağmen bukadar aldım
Benim suyum az o sebeple farklı olan hersey beni tedirgin ediyorYani bı çok kişi yaşamış bu durumu aslında normaldir diye düşünüyorum bu arada bnm ilk kizim normal dogdu kızımda nişan geldi böyle afedersiniz sümüksu kanlı baya bol bı akintiydi aslında biliyorum da işte insan korkuyyor yinede Rabbimize emanet olsunlar bebeklerimiz evham yapıyoruz annelik işte
Doğrudur canım ben kendim için diyorum iki haftada bir gidiyorum kontrole sık sık ultrason girmemek için gitmiyim diyorum ama aklimada takılıyor ya bir sorun varsa yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal yarın tekrar bir düşüncem işte pazartesi duruma göre gidicemBenim suyum az o sebeple farklı olan hersey beni tedirgin ediyor
Canım bu arada suyum az demişsin kızımda 6 aylık hamile iken benimde suyunda azalma vardı doktor az demişti sonra ben havuç suyu içtim diğer kontrole kadar ama saf havuç suyu sıkma makinasında sık sonra doktor bana suyun bu sefer fazla ne yapıyorsan yapmayı bırak demişti havucu yemekten ziyade su katilmadan saf bı şekilde iç mutkaka faydasını görürsünBenim suyum az o sebeple farklı olan hersey beni tedirgin ediyor
İnşallah canım teşekkür ederim 17+1 bugünIster ostemez o anki panikle aklindan cikmistir sen kacinci haftadaydin canm insallah skntisiz gecirir saglikla alirsin bebisini kucagina
Bende yok canım ultrason kâğıdında sağ altta yazıyor normalde orda da göremedim böyle vermesi çok iyiymiş aslında13. Haftadan sonra aşağıya görselini paylaştığım ekle veriyorlar ultrason görüntüsünü bebeğin fiziksel tüm bilgileri ortalama kaç gr olduğu kaç cm olduğu bel kafa çapı ortalama hangi tarihte doğacağı gibi. İnsan bebeği görme heyecanından dr u duymuyor ordan bakabilirsiniz bilgilere
Kız napsinlar bizim fotografimizi ona bakarsan face ve Instagram'dan da alabilirler orayada mi koymuyosunuz orda da herkes görüyor sonuçtaCanım valla bende isterim ama burda üye olmayan insanlarda okuyor kalıyor. Ekran görüntüsü alınabiliyor ben paylaşmak istemem zaten hassas bir süreçteyim bir de insanlarla uğraşamam hatta ben sana kendi fotonu koymasan mı acaba dicektim ama yanlış anlaşılır mı diye çekindim
Teşekkür ederim benimde doktorum havuc suyunu önerdi. Cuma kontrole gidecem bakalım sıkıntı yaşamam insallahCanım bu arada suyum az demişsin kızımda 6 aylık hamile iken benimde suyunda azalma vardı doktor az demişti sonra ben havuç suyu içtim diğer kontrole kadar ama saf havuç suyu sıkma makinasında sık sonra doktor bana suyun bu sefer fazla ne yapıyorsan yapmayı bırak demişti havucu yemekten ziyade su katilmadan saf bı şekilde iç mutkaka faydasını görürsün
Canım nişan öyle bir şey değil afedersin sümük gibi ama içinde kan var fitil kullanıyorsanız zaten akıntı oluyor bende de misal hem fitil kalıntıları aynı anda bildiğin su gibi geliyor her gün fitil den kaynaklı diye düşünüyorum çünkü ikisi aynı anda geliyor doktor da suyu yeterli dedi zaten bişey sormaya da fırsat vermedikleri için sormadım da belki fazla kasılma falan olmuştur ondan da öyle akıntı olmuşturAklıma şeyde takılıyor mesela biraz ondan rahatladım tabi yanlışım varsa bilen düzeltsin gerçekten merak ediyorum misal bu kanaması olanlarda nişan akıntısi zaten gelmiyor mi sonuçta rahim ağzını tıkamak la görevli kanama olan birinde gelen kan rahim ağzından geçip geliyor
Ne bilim tüm süreci yazıyoruz ya bilinsin istemedimKız napsinlar bizim fotografimizi ona bakarsan face ve Instagram'dan da alabilirler orayada mi koymuyosunuz orda da herkes görüyor sonuçta
Kızlar 16 haftalık oldum ve şimdiden 3.5 kilo aldım sizler kaç kilo aldınız? Fazla yemememe rağmen bukadar aldım