- 20 Ocak 2020
- 3.253
- 1.374
- 83
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.021
Nazar değmesin de 17+4 üm hamileliğin ilk haftası 66.5 dum şimdi 65.5 karnım 9 aylık gibi ama kilo almamışım çok şaşkınım 2 öğün yiyorum öyle ıvır zıvır da yemiyorumKızlar 16 haftalık oldum ve şimdiden 3.5 kilo aldım sizler kaç kilo aldınız? Fazla yemememe rağmen bukadar aldım
Valla çok güzel nazar değmesin, bende çok yemiyorum tatlıyla aram yok zaten ekmek yemem ama bianda aldımNazar değmesin de 17+4 üm hamileliğin ilk haftası 66.5 dum şimdi 65.5 karnım 9 aylık gibi ama kilo almamışım çok şaşkınım 2 öğün yiyorum öyle ıvır zıvır da yemiyorum
Valla neye göre değişiyor bu kilolar anlamadım bazıları hiç almamış neyse Allahım sağlık versin canım3.5 a çok diyorsan seni biraz rahatlatayım 15+3teyim 8 kilo aldım
Aynen bende öyle düşünüyorum canım 10 12 iyi, emzirme döneminde de çok veren oluyor, vücut süt ürettiği için kilo veriyormuş10 12 ile tamamlar isek sorun yok gbime geliyor cok ustune cikmamak gerek verilir canm muhakkak biz her halimizle guzeliz
Bencede sağlıklı olan 10 kilo canım bizde öyle alırız inşallah dikkat edecez artıkİlk kızımda bn 50 kilo ile hamile kalıp 79 80 falan olmuştum çok çok fazla aldım aldığım kiloları vermek uzun sürdü şimdi sadece on kilo falan alsam diye dikkat etmek istiyorum
Önceki kilona yani yağ depolarına, vücudunun ödem yapma durumuna göre vs çok sebep var canım, önemli olan sağlıklı olmak kilo verilirValla neye göre değişiyor bu kilolar anlamadım bazıları hiç almamış neyse Allahım sağlık versin canım
Az önce tekrar aynı durumu yaşayınca doktorumu aradım. Kanda ve idrarda enfeksiyon olmasa da vajinal enfeksiyon olabilir dedi ama korkacak bir şey olmadığını, daha nişanın gelmesi gibi bir ihtimal olmadığını söyledi muayeneye çağırdı canım seni de bilgilendirmek istedimYani bı çok kişi yaşamış bu durumu aslında normaldir diye düşünüyorum bu arada bnm ilk kizim normal dogdu kızımda nişan geldi böyle afedersiniz sümüksu kanlı baya bol bı akintiydi aslında biliyorum da işte insan korkuyyor yinede Rabbimize emanet olsunlar bebeklerimiz evham yapıyoruz annelik işte
Ha anladım canım, kişiden kişiye değişiyor demek ki, dediğin gibi sağlık olsun daÖnceki kilona yani yağ depolarına, vücudunun ödem yapma durumuna göre vs çok sebep var canım, önemli olan sağlıklı olmak kilo verilir
Buna göre tam iyiyimVücut kitle indeksi normal aralıktaysa bu tablo uygun görünüyorEki Görüntüle 3516844
Geçmiş olsun canım inşallah bir şey yoktur kendi doktoruna da haber versen. Bebek sıvının içinde olduğu için inşallah etkilenmemiştirKızlar az önce bir yerden düştüm ve kasıklarıma kramp girdi ama felaket birşey olup sandım acile gittim hatta baksınlar diye kanda geldi dedim kaç haftalık dedi 15+4 dedim 20 haftanın altı düşük çok olur büyük çok kanama yada tortulu kanama yoksa bakamayız dedi düşecekse zaten düşer dedi, özele gittik aynı şekilde :) bunlar şaka mı benim burda 2 hastane olduğu için bizim buramı şaka
Canım sağolAz önce tekrar aynı durumu yaşayınca doktorumu aradım. Kanda ve idrarda enfeksiyon olmasa da vajinal enfeksiyon olabilir dedi ama korkacak bir şey olmadığını, daha nişanın gelmesi gibi bir ihtimal olmadığını söyledi muayeneye çağırdı canım seni de bilgilendirmek istedim
Maalesef yine söylemedi doktor kordon var gözükmüyor dedi Türkiye’ye gitmeyi bekliyorumUmarım bizim yaşta saatta aynıydı diye hatırlıyorum heyecanla bekliyorum aynı satları galan :)
Acilde müdahale yapılmıyor bazen bana da 5 gün duphaston kullan geçmezse druna git demişlerdiKızlar az önce bir yerden düştüm ve kasıklarıma kramp girdi ama felaket birşey olup sandım acile gittim hatta baksınlar diye kanda geldi dedim kaç haftalık dedi 15+4 dedim 20 haftanın altı düşük çok olur büyük çok kanama yada tortulu kanama yoksa bakamayız dedi düşecekse zaten düşer dedi, özele gittik aynı şekilde :) bunlar şaka mı benim burda 2 hastane olduğu için bizim buramı şaka
Canım geçmiş olsunKızlar az önce bir yerden düştüm ve kasıklarıma kramp girdi ama felaket birşey olup sandım acile gittim hatta baksınlar diye kanda geldi dedim kaç haftalık dedi 15+4 dedim 20 haftanın altı düşük çok olur büyük çok kanama yada tortulu kanama yoksa bakamayız dedi düşecekse zaten düşer dedi, özele gittik aynı şekilde :) bunlar şaka mı benim burda 2 hastane olduğu için bizim buramı şaka
Ekmeği bayağı arttırdım da bende şaşkınım Bi yandan da çok seviniyorum oğlumda 59 la hamile kalıp 71 le doğuma gitmiştim o 71 i bir türlü verememiştim hamile kalmadan bir ay önce 5 kilo verdim şans eseri hamile kaldım bunda da çok almam İnş çünkü ben doğumdan sonra 2 sene adet olmadım o yüzden kilo veremiyorumValla çok güzel nazar değmesin, bende çok yemiyorum tatlıyla aram yok zaten ekmek yemem ama bianda aldım
Geçmiş olsun canım o nasıl iş ya ben kahverengi akıntı var dedim ona rağmen baktılar kan uyuşmazlığı var diye yatış verip iğne yaptılar bazı hastaneler gerçekten şaka ya annenin içini rahatlatmak için bile ultrasonla bakması lazım bir kere gelen bişeyse bişey olmaz canım inş progestan falan kullanıyorsan devam etKızlar az önce bir yerden düştüm ve kasıklarıma kramp girdi ama felaket birşey olup sandım acile gittim hatta baksınlar diye kanda geldi dedim kaç haftalık dedi 15+4 dedim 20 haftanın altı düşük çok olur büyük çok kanama yada tortulu kanama yoksa bakamayız dedi düşecekse zaten düşer dedi, özele gittik aynı şekilde :) bunlar şaka mı benim burda 2 hastane olduğu için bizim buramı şaka
Şuna iyiyim kanamada olmadı krampta gitti pazartesi sabah gidicem hemenGeçmiş olsun canım inşallah bir şey yoktur kendi doktoruna da haber versen. Bebek sıvının içinde olduğu için inşallah etkilenmemiştiryakınlarda başka hastane varsa oraya da gidebilirsin
Herkese teşek ederim şuan iyiyim pazartesi sabahta doktora gidicem baktırıcam. Yaşadığım şeyden çok acil doktorlarının ilgisizliği canımı sıktı düşerse yapacak birşey yok diyor dalga geçer gibi karşındakini hiç düşünmedenGeçmiş olsun canım inşallah bir şey yoktur kendi doktoruna da haber versen. Bebek sıvının içinde olduğu için inşallah etkilenmemiştiryakınlarda başka hastane varsa oraya da
Geçmiş olsun canım o nasıl iş ya ben kahverengi akıntı var dedim ona rağmen baktılar kan uyuşmazlığı var diye yatış verip iğne yaptılar bazı hastaneler gerçekten şaka ya annenin içini rahatlatmak için bile ultrasonla bakması lazım bir kere gelen bişeyse bişey olmaz canım inş progestan falan kullanıyorsan devam etCanım geçmiş olsunrabbim bebeğini korusun başka bir doktora gitsen yoksa yat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?