• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    121
kızlar midye yediniz mi hamilelikte ben bu gün 2 tane yedim ama doymadım hala canım istiyor 🥺doktorum da sakınca olmadığını söyledi
Midye somon ve çiğköfte yasak demişti benim doktorum yediğiniz ile nefsiniz körelmiştir artık yememeniz daha iyi olur bence

Kızlarr gece geç uyuduğunuzda acıkma sizde de oluyor mu yaa, küçük bir parça ekmek peynir domates yedim daha kalorili bişey yememek için ama bu çok tehlikeli,kiloyu gece yemeler aldırıyor 😫

Günaydın hanımlar umarım herkes iyidir 🙏🏻 Bir süredir vakit bulup giremedim üzerimden koca bir taşınma geçti 😮‍💨 Çok yorucuydu hamileyken ama şükür atlattım 🫠

Detaylı ultrason zamanımız yaklaşıyor. Ankara’da detaylı ultrason yaptırıp memnun kalanlar hangi doktorlara gittiniz ya da gideceksiniz paylaşırsanız çok sevinirim. 10 gün kadar sürem kaldı taşınma telaşından hala karar verip randevu alamadım 😔

• Beğen
Reactions: kgm
kızlar midye yediniz mi hamilelikte ben bu gün 2 tane yedim ama doymadım hala canım istiyor 🥺doktorum da sakınca olmadığını söyledi
Midyeyi normal bir insanın bile yememesi gerekirken hamile birinin yemesi ne kadar doğru sen kendin bile yapsan midyeyi yememelisin 🥺

Günaydın kızlar, birkaç gündür burun akıntısı ve ekstra halsizlik var bende. Galiba grip oluyorum :( önerisi olan var mı ıhlamur zencefil vs çay içebiliyor muyuz bir sakıncası var mı ?

Kızlar Ocak girmeden bebek arabası ana kucağı almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ? Bir de kıyafet almaya başladınız mı ?
Cybex aldık canım , ana kucağı kanguru Babyjörn aldık. Baya kıyafet hastane çıkışı herşeyini aldım sanırım 18. Haftadayım

Günaydın kızlar, birkaç gündür burun akıntısı ve ekstra halsizlik var bende. Galiba grip oluyorum :KK43: önerisi olan var mı ıhlamur zencefil vs çay içebiliyor muyuz bir sakıncası var mı ?
Ben hergün içiyorum taze ıhlamur canım, taze zencefil de atıyorum içine bazen, limonda atıyorum. Ihlamur güvenli hamilelikte

Günaydın kızlar, birkaç gündür burun akıntısı ve ekstra halsizlik var bende. Galiba grip oluyorum :( önerisi olan var mı ıhlamur zencefil vs çay içebiliyor muyuz bir sakıncası var mı ?
Geçmiş olsun canım iki hafta önce bende grip geçirdim. İhlamur gunde iki fincan ictim limonlu balli zencefilli ve ayriyetten sarımsaklı tavuk suyu çorba içtim 3 gunde toparladım tabi dinlenmekte önemli.

Geçmiş olsun canım iki hafta önce bende grip geçirdim. İhlamur gunde iki fincan ictim limonlu balli zencefilli ve ayriyetten sarımsaklı tavuk suyu çorba içtim 3 gunde toparladım tabi dinlenmekte önemli.
Geçmiş olsun sana da canım. İnşallah toparlarım ben de kısa sürede

Kızlar ben 17 haftalik hamileyim hareketlerini ne zman hissederim ilk gebeliğim strese giriyorum yavaştan 4 hafta önce gitmiştim doktora😟

Kızlar ben 17 haftalik hamileyim hareketlerini ne zman hissederim ilk gebeliğim strese giriyorum yavaştan 4 hafta önce gitmiştim doktora😟
Birde ben sinir krizi geçiriyorum bazen onu bunu fırlatıyor bağırıyorum bunun zararı olurmu illaki olur ama kendime hakim olamıyorum sonradan çok pişman oluyorum bebeğime bir şey olmaz insaAllah.

Bende daha hissetmedim cnm kiz daha geç erkek bi tık daha erken hissedilirmis büyükler öyle söylüyor bende 18. Haftama girdim doktor 5.ayda hissedebilecegimi söyledi ama daha erken hissenlerde var grupta

Benim ikinci gebeliğim 17 haftalıgim ama hala hissetmiyorum ilk kızımda 23 haftalıkken hissetmiştim inşallah okadar geç sürmez bir iki haftaya hissederim diye umut ediyorum 🥲

Back