• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    124
multivitamin kullanmiyor musunuz? onlarin icinde de az miktarda da olsa demir oluyor. Belki de demir oraniniz iyidir, ilk basta olcmediler mi?
Yok canım hiç bir şey kullanmıyorum ilk öğrendiğim de ölçtürdüm bugün de sağlık ocağında takip vardı kapalı pazartesi giderim ordaki doktor yazar belki

Yok canım hiç bir şey kullanmıyorum ilk öğrendiğim de ölçtürdüm bugün de sağlık ocağında takip vardı kapalı pazartesi giderim ordaki doktor yazar belki
Tahlil sonucunuzdan bagimsiz hamilelik multivitaminlerinden de alabilirsiniz aslinda. Bir sey eksikse ekstra doz verirler.

Tahlil sonucunuzdan bagimsiz hamilelik multivitaminlerinden de alabilirsiniz aslinda. Bir sey eksikse ekstra doz verirler.
Geçen sağlık ocağına çıktım ilaç yazdırmaya o da tahlile bakmadan ilaç yazdı almadım bakalım tahlil yapılsın da

• Şaşırdım
Reactions: sdg
Geçen sağlık ocağına çıktım ilaç yazdırmaya o da tahlile bakmadan ilaç yazdı almadım bakalım tahlil yapılsın da
Cunku zaten belli basli vitaminler var, onu direkt tahlilden bagimsiz veriyorlar icinde folik asit de oluyor. Tahlile gore ekstra demir, magnezyum, d vitamini vs. de veriyorlar. Genelde bu vitaminlari hamilelik baslangicinden once ya da ilk ogrendiginizden itibaren kullanmanizi tavsiye ediyorlar.
Turkiyedeki markalari bilmiyorum, ama bu sayfada doktorlarinin tavsiye ettigi markayi paylasan bir kac arkadas vardi. Ya da eczaciniza da sorabilirsiniz. Hepsinin icerigi 3 asagi 5 yukari aynidir diye dusunuyorum.

Eklentiler

• vitamin.jpg
    vitamin.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 29
Kizlar bu minnak benim bebekligim.annem dogdugunda saclarini bagliyordum diyor 4. Aydayim asiri mide yanmam var su iciyorum yaniyor meyve yiyorm yaniyor yogurt yiyorm yaniyor ekmekte bile yaniyor benim prensesimde sacli olabilir mi acaba 🤗🤗
Benim de bir ara çok yanıyordu sonra kesildi yanması neden bilmiyorum canım 😁 hormonlardan diyorlar ama babası esmer saçları sırma gibi doğarsa şaşırmam bende 😬😬😬😍

Benide sıcaklar basıyor, sdg sdg doktoruna danış istersen belki demir vs eksiktir o titreme yapıyordur takviye verir. Bebekte senden almaya başladı ya takviyeye ihtiyacın olabilir. Pekmez falanda ısıtır insanı ilave et istersen beslenmene
Pekmezi eksik etmiyorum ama fazlalaştırayım olmadı biraz daha…

Hiç öyle bir şey yaşamadım canım. Aksine şuan beni gece filan ateş basıyor çok sıcakta duramıyorum yazlık pijamalarımı giyip yatıyorum
Genel olarak sıcak basması bende de oluyor ama çok ilginç bi his gerçekten orası da üşürmüymüş yani daha neler yaşayacağız acaba 😂

Cunku zaten belli basli vitaminler var, onu direkt tahlilden bagimsiz veriyorlar icinde folik asit de oluyor. Tahlile gore ekstra demir, magnezyum, d vitamini vs. de veriyorlar. Genelde bu vitaminlari hamilelik baslangicinden once ya da ilk ogrendiginizden itibaren kullanmanizi tavsiye ediyorlar.
Turkiyedeki markalari bilmiyorum, ama bu sayfada doktorlarinin tavsiye ettigi markayi paylasan bir kac arkadas vardi. Ya da eczaciniza da sorabilirsiniz. Hepsinin icerigi 3 asagi 5 yukari aynidir diye dusunuyorum.
Normal devletin karşıladığı vitamini kullanamam zaten oğlumda da tek demir ilacını kullandım zaten de kadın doğumcular yazmadılar diye almadım

Hanimlar, bugun benim beynim calismiyor. Size de oluyor mu bu ara?
Onceden bu kadar bariz bi se yoktu. Bugun artik istekiler bile evet hamilelik beyni filan demek zorunda kaldi yaptigim komik salakliklara :KK70:
Hamilelik beyni diye diye bir konu gerçekten varmış daha dün denk gelmiştim böyle bir yazıya 😬 hem hormonlar kaynaklı, hem kan şekeri dengesizliği hemde önceliklerin değişmesi kaynaklı oluşuyor, Kağan hocanın da bir videosu var onu aşağıya ekleyeyim ☺️

Aile hekimindekiler ilgileniyor bazen benim tahlil sonuçlarımı görünce aramislardi vitamin yazmak için. Orada da bir görün belki daha ilgili olurlar
Bende öyle düşündüm bacağım falan uyuşuyor ağrıyor bu doktor hemen muayene edip kaçtı soramadım bile magnezyum isteyecektim sağlık ocağındaki doktora durumu anlatacağım artık

Back