• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    124
Bebişi hissetmeye başladığımdan beri kendimi ağır hissediyorum siz de öyle misiniz kızlar ? Bir de arada bluk bluk karnımda varlığını hissettiriyor. Yürürken otururken bacaklarımı kapatınca rahatsız hissediyorum sanki karnımda içi su dolu bir balon var gibi :D son bir iki haftadır çok değişik hissediyorum

Bende bugün ofiste ruh gibiyim bide kilo mu aldın yok bunlar iyi günlerin vıdı vıdı konuşanlar var, uykum da yok dayak yemiş gibiyim 🤒 marta kadar direneceğiz 😪
Bende de aynı şeyler mevcut canımı sıkıyorlar. Gecen hafta grip oldum sinüslerim tikaliydi bana diyorlar aaaa daha simdiden zor nefes aliyorsun tıkalı olabilir miyim? Grip olduğumu hepsi biliyor 😑

Valla bayağı ısrar ettim aldılar benim özel durumdan dolayı bekletmemesi lazım normalde zaten 176 gram dedi oğluşa herşey normal 1 ay sonra detaylıya gel dedi
Maşallah canım, sen serklaj olmuştun dimi ? çok sevindim bebişin de senin de iyi olmanıza inşallah sıkıntısız geçer bundan sonraki sürecin :)

Bebişi hissetmeye başladığımdan beri kendimi ağır hissediyorum siz de öyle misiniz kızlar ? Bir de arada bluk bluk karnımda varlığını hissettiriyor. Yürürken otururken bacaklarımı kapatınca rahatsız hissediyorum sanki karnımda içi su dolu bir balon var gibi :D son bir iki haftadır çok değişik hissediyorum
Canım ben dün iyi ki hareketlerini düzenli hissetmiyorum dedim bebiş duydu bozuldu herhalde 🙈 dün de bugün de hareketlerini net hissediyorum. Bugün 19.haftaya girdik artık. Dediğin gibi bacak bacak üstüne attığımda rahatsız oluyorum sanki damar acıması gibi bir şey oluyor bacağımı indiriyorum hemen.

Bende de aynı şeyler mevcut canımı sıkıyorlar. Gecen hafta grip oldum sinüslerim tikaliydi bana diyorlar aaaa daha simdiden zor nefes aliyorsun tıkalı olabilir miyim? Grip olduğumu hepsi biliyor 😑
Heryerde her konuda fikri olan proflar var demekki toksik insanlar 😁😁😁 canımız burnumuzda bide bunlarla uğraşıyoruz

Canım ben dün iyi ki hareketlerini düzenli hissetmiyorum dedim bebiş duydu bozuldu herhalde 🙈 dün de bugün de hareketlerini net hissediyorum. Bugün 19.haftaya girdik artık. Dediğin gibi bacak bacak üstüne attığımda rahatsız oluyorum sanki damar acıması gibi bir şey oluyor bacağımı indiriyorum hemen.
oy maşallah ya :) eğilip doğrulurken bile sanki sıkışıyormuş gibi geliyor aşırı tedirgin oluyorum nasıl oturup yatacağımı şaşırdım :D

Ben eğilemiyorum maalesef hiç, yasak..🥴 ama o hissi biliyorum. Şimdi yerden çoraplarımı ayak parmaklarımla alıyorum hahaha profesyonelleştim🤣
Birkaç gündür ben de zorlanıyorum, birkaç haftaya ben de profesyonelleşirim bu gidişle :D Karnım da aşırı gergin sanki içim gaz dolu patlayacak gibi sürekli yağlıyorum inşallah çatlamam :D

Birkaç gündür ben de zorlanıyorum, birkaç haftaya ben de profesyonelleşirim bu gidişle :D Karnım da aşırı gergin sanki içim gaz dolu patlayacak gibi sürekli yağlıyorum inşallah çatlamam :D
Benim de iki gündür kaşıntı oluyor dün gece karnım davul gibiydi eşim bile kocaman oldu dedi :D bende umarım çatlamam. Pehlivanlar gibi hissediyorum kendimi :D

Heryerde her konuda fikri olan proflar var demekki toksik insanlar 😁😁😁 canımız burnumuzda bide bunlarla uğraşıyoruz
Kesinlikle var. Doktorumdan daha doktorlar 🤣 kilo aslinda bir kaç haftadır sabitim. Bir ara baya kabizlik cektim o sıra aldım 4 kilo hala aynıyım aslında

Benim de iki gündür kaşıntı oluyor dün gece karnım davul gibiydi eşim bile kocaman oldu dedi :KK70: bende umarım çatlamam. Pehlivanlar gibi hissediyorum kendimi :KK70:
Birden büyüdü sanki ya :) çok değişik bir his birkaç gün önce bu kadar farklı hissetmiyordum şuan bambaşka biriyim. Dün akşam otururken içimde bir insan büyüyor ya farkında mısın filan dedim eşime bazen şoka giriyorum :D

Birden büyüdü sanki ya :) çok değişik bir his birkaç gün önce bu kadar farklı hissetmiyordum şuan bambaşka biriyim. Dün akşam otururken içimde bir insan büyüyor ya farkında mısın filan dedim eşime bazen şoka giriyorum :D
Haha bana da bazen inanılmaz geliyor. Özellikle 20.haftadan sonra birden büyüyormuş bakalım bizim nasıl olacak 😬

Birden büyüdü sanki ya :) çok değişik bir his birkaç gün önce bu kadar farklı hissetmiyordum şuan bambaşka biriyim. Dün akşam otururken içimde bir insan büyüyor ya farkında mısın filan dedim eşime bazen şoka giriyorum :KK70:
Kesinlikle bir anda buyudu. Gorumcem bu hafta bizdeydi 1 haftaligina, o bile dedi geldigim gune gore cok farkli diye :)

Back