Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Şu şekilde bilgi var bu arada belki sabah erken gidip direkt hastaneden randevu alabilirsin. Her poliklinikte kayıt alanları oluyor. Bazıları gidip sabahtan kayıt olup randevu oluşturuyorlar.

Eki Görüntüle 3499750
Zaten benim gidecegim hastanede randevu bulmak o kadar kolay ki. Yarin gidicrm mesela bu gece 12 de bile randevu var. Asıl sacma gelen de bu.. randevusuz gitsem bile muayene olabiliyorum zaten. Esimde yanimda olacak ona göre ayarlamakti güya amacim ama iste malesef yarin randevusuz gitmeye karar verdim zaten direkt randevu vermeyince. Hersey yolunda olsun da inşallah sagol canim

Fetal dna yaptircam canim evet. Devlet hastanesinde yaotircam 2li taramayi yaparlarsa özele bende para verip yaptirmayi düşünmüyorum dedigin gibi. Bilemedim hic yaptirmasam mi yada 2li yi. Ben biraz olsun rahatlar aklim diye yaptirmak istiyorum aslinda ama dedigin gibi gercek dışı sonuclar cikar beni üzerlerse hic olmaz. Kararsiz kaldimm

Kızlar yanlış anlamayın ama gerçek dışı sonuçlar çıktığı nerden çıkmış acaba fetal dna da ? Çok iyi hastaneler doktorlar öneriyorlar kurumlar güvenilirmiş. Ben gerçekten merak ediyorum kimin başına gelmiş yani gerçek dışı sonuçlar? Mesela bebeklerde riskli bir durum çıkınca doktorlar direk fetal dna ya yönlendiriyor çıkan sonuçlarda doğru oluyor diye biliyorum

Canım sıkma canını güzel haberler alacaksın Allahın izniyle minnoşlarımız yaramazlığa anne karnından başlamış bizi evhamlandırıyorlar ama geçecek bunlar Allahın izniyle

Dogru okuduğuna emin misin gercek dışı sonuclar çıkaran fetal dna degil, 2li tarama.

Magnezyum olarak doktorun ne önerdi acaba?

Bebişler iyi olsun da hepsi hallolur inşallah canım :) rica ederim

Valla ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri oje bile sürmüyorum, çok vicdan yaparım boyamam kumralım kalsın tek tük beyazlar
ben bu kadar derin düşünmüyorum sanırım :) ama ailede ya da yakın çevremde riskli bir gebelik olmadığı için de olabilir. Saçlarımın diplerini platin yapmayacağım tabii ki deriden emilimi minimum olsa da riske almaya gerek yok ama oje yi de hiç düşünmemiştim. Ben biraz rahat bir anne olacağım muhtemelen :)

İstersen usg de ense kalınlığına baktır sadece kan verme. Fetal dna yaptıracağını söylersin doktora da

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine inşallah güzel haberler alırsın ilerleyen haftalarda

İstersen usg de ense kalınlığına baktır sadece kan verme. Fetal dna yaptıracağını söylersin doktora da
Olabilir canim aslinda mantikli. Doktora bir söyleyeyim bakalım. Bakar söylerse iyi olur. Ya işin dogrusu hep icim rahat bir aksilik duymadan ilerleyecegime sonsuz inaniyorum. Ama böyle testler tahliller yapacak olunca bi geriliyorum. Normal miyim acaba

umarim inandiginiz gibi sorunsuzca ilerler. siz yine de testlerinizi ihmal etmeyin, n'olur n'olmaz.

Bendede vardı canım çentik son ana kadarda devam etti ilerleyen aylarda çok gelişmiyor bebek benim oğlum 38 haftada 46 cm 2600 grm doğdu ama ilk ay 12 cm boy attı 2 kg aldı Çok ciddi bir sorun değil canını sıkma doğunca telafi ediyorlar. Şuan 7 yaşında tüm yaşıtlarından uzun pehlivan gibi :)

Maşallah çok sevindim, hep sağlıklı olsun inşallah
Umarım iyi olur, dilerim güzelce büyüsün her biri

Ablam 6,7 ay o stresle doğumu bekledi yüksek riskli cıktı bebek doğduğunda bile başka bebeği gösterdiniz ben üzülmeyeyim diye beni kandırıyorsunuz cocugumda birsey yokmu diye şok geçirdi.

Dahil oldum ama ben de genelde aşırı rahatım nedense bebek iyidir sorun yoktur diye kasmıyorum, hep böyle sıkıntısız gidecek diye düşünüyorum. Hatta bazen yazılanlar okuyunca ben gamsız mıyım niye bu kadar rahatım diyorum. Ama ikili teste girdikten sonra 1 hafta boyunca her gün dua ederken buldum kendimi lütfen sağlıklı olsun diye. Sadece testler çok geriyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…