- 13 Mart 2024
- 307
- 144
- 35
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.501
Beni tarif etmişsin aynısıyımKızlar cildim çok kötüleşiyor, burun cevrem ağız cevrem surekli kızarık ve pul pul dökülüyor. Tüylerim de artış var, göbeğimde hatta gogusumde bile var sanki. Kendimle ilgilenemiyorum ne yapsam kötü oluyor gibi hissediyorum, hiçbir şeyi yakıştıramıyorum.
Ağda yaparken bile zorlanıyorum derim soyuluyor sanki, cildimin her yeri sanki en ufak bir şeyde reaksiyon veriyor.
Çok canımı sıkıyor ve canımı acıtıyor bu durum.
Ay sağlıkla gelsin pastayı nerden sipariş verdiniz bende böyle bisey planlıyorum
Bende bunu dusunuyorum kuzu yorumlari cok.guzelPhilips Avent Tekli Elektrikli Göğüs Pompası Scf323/11
Selamlar benimde cildim çok hassaslaştı egzamam var egzamalarım aşırı kötü bir boyuta geldi. Bepantholun egzama için olanı kullanıyorum doktorum kullanabilirsin dediKızlar cildim çok kötüleşiyor, burun cevrem ağız cevrem surekli kızarık ve pul pul dökülüyor. Tüylerim de artış var, göbeğimde hatta gogusumde bile var sanki. Kendimle ilgilenemiyorum ne yapsam kötü oluyor gibi hissediyorum, hiçbir şeyi yakıştıramıyorum.
Ağda yaparken bile zorlanıyorum derim soyuluyor sanki, cildimin her yeri sanki en ufak bir şeyde reaksiyon veriyor.
Çok canımı sıkıyor ve canımı acıtıyor bu durum.
Masallah saglikla gelsin hayirli olsun
Hastane cok onemli kuzu zor bir durumda kalmissim evet ama bu son haberlerden snra dogm yapqcagim hastanenin yogn bakm.unitesini vr pedaggunu iyi arastrma kararindayimArkadaşlar merhaba benim haftam 13+3. İstanbul Anadolu yakasındayım takibinde olduğum doktor hiç içime sinmeyen bir hastanede doğum yaptırıyor. İlk çocuğumu yoğun bakıma almaya zorlamislardi sonra devlete götürdüm yok bunda yoğun bakimlik bişey demişlerdi. Şimdi de kara kara düşünüyorum. Bu yenidoğan çetesi de iyice korkuttu. Zeynep kamilde daha önce doğum yapan veya orada doğum yapacak olan var mı içinizde. Veya Anadolu yakasında güvenilir bir Dr ve hastane önerisi olan. Doktorumdan memnundum ama hastaneyi hiç sevmiyorum
Bende öyleyim canım kabız olmamaya çalışıyorum şimdilik kuru incir kayısı işe yarıyor ama bakalımEvet ondan olmuş doktorum oyle dedi. Bağırsak düzenleyici verdi sabah ac karnına içeceğim inşallah çözeriz ben hamilelikten öncede cok kabızlık yasayan biriydim hep bitki çayları ile çözüyorum ama suan onuda icemeyince baya sıkıntı yaşadım oda bunlara sebep olmuş dikkat etmek lazim
Valla sola yatmakla idare edeceğiz yapacak bir şey yokDemek ki ondan saga yatinca rahatsiz oluyor fındığım diyorum benimki de sağda. Ilerde de sırtüstü yatamayacakmisizyuvarlancaz yatakta artik heralde
Kozyatağı central hospital Fatma nur Temel e gideceğim ben cuma günü. Çok fazla arkadaşım önerdi. Herkes çok memnun. Degerlendirebilirsiniz belkiArkadaşlar merhaba benim haftam 13+3. İstanbul Anadolu yakasındayım takibinde olduğum doktor hiç içime sinmeyen bir hastanede doğum yaptırıyor. İlk çocuğumu yoğun bakıma almaya zorlamislardi sonra devlete götürdüm yok bunda yoğun bakimlik bişey demişlerdi. Şimdi de kara kara düşünüyorum. Bu yenidoğan çetesi de iyice korkuttu. Zeynep kamilde daha önce doğum yapan veya orada doğum yapacak olan var mı içinizde. Veya Anadolu yakasında güvenilir bir Dr ve hastane önerisi olan. Doktorumdan memnundum ama hastaneyi hiç sevmiyorum
Bende pek işe yaramadı canim kuru kayisi surekli yiyordum inşallah sende işe yaramaya devam eder baya endişelendim bugun çok şükür iyiyiz suanBende öyleyim canım kabız olmamaya çalışıyorum şimdilik kuru incir kayısı işe yarıyor ama bakalım
Bu sabah bende oldu canım 10+0 dayiz bugün doktoruma gittim. Ayni bir parmak uzunlugunda kahverengi iplik gibi birseydi ama benim sonrasinda akinti olarak devam etti bel ve kasik agrimda vardı. Doktorum kabızlıktan olduğunu söyledi agrilarin bagirsaklarim cok dolu gorunduKızlar az önce farkettim açık renk bir kanamam olmuş iç çamaşırımda gördüm bir parmak uzunluğunda var ince bir keke leke olmuş ama idrarımda da yoktu peçeteyle sildim yine yoktu acaba doktora gitsem mi ? Başına gelen var mı ? 10+3 günlük hamileyim bu arada
Bende aldim canim zaten buna bakıyordum indirimi görünce kaptım bakalim erken mi diye düşündüm ama lazim olur illaki diye düşündüm bakalimPhilips Avent Tekli Elektrikli Göğüs Pompası Scf323/11