Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Beni tarif etmişsin aynısıyım tüylenme bende de oldu ve cildim kötüleşti

Selamlar benimde cildim çok hassaslaştı egzamam var egzamalarım aşırı kötü bir boyuta geldi. Bepantholun egzama için olanı kullanıyorum doktorum kullanabilirsin dedi

Hastane cok onemli kuzu zor bir durumda kalmissim evet ama bu son haberlerden snra dogm yapqcagim hastanenin yogn bakm.unitesini vr pedaggunu iyi arastrma kararindayim

Bende öyleyim canım kabız olmamaya çalışıyorum şimdilik kuru incir kayısı işe yarıyor ama bakalım

Kozyatağı central hospital Fatma nur Temel e gideceğim ben cuma günü. Çok fazla arkadaşım önerdi. Herkes çok memnun. Degerlendirebilirsiniz belki

Bende öyleyim canım kabız olmamaya çalışıyorum şimdilik kuru incir kayısı işe yarıyor ama bakalım
Bende pek işe yaramadı canim kuru kayisi surekli yiyordum inşallah sende işe yaramaya devam eder baya endişelendim bugun çok şükür iyiyiz suan

Bu sabah bende oldu canım 10+0 dayiz bugün doktoruma gittim. Ayni bir parmak uzunlugunda kahverengi iplik gibi birseydi ama benim sonrasinda akinti olarak devam etti bel ve kasik agrimda vardı. Doktorum kabızlıktan olduğunu söyledi agrilarin bagirsaklarim cok dolu gorundu doktor kahve rengi akıntıların sorun olmadığını söyledi ama uzun sürdüğü icin yinede progesteron verdi fitil olarak kullanacağım. Sen nasılsın suan iyi misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…