Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    102
Beni tarif etmişsin aynısıyım tüylenme bende de oldu ve cildim kötüleşti

Selamlar benimde cildim çok hassaslaştı egzamam var egzamalarım aşırı kötü bir boyuta geldi. Bepantholun egzama için olanı kullanıyorum doktorum kullanabilirsin dedi

Hastane cok onemli kuzu zor bir durumda kalmissim evet ama bu son haberlerden snra dogm yapqcagim hastanenin yogn bakm.unitesini vr pedaggunu iyi arastrma kararindayim

Bende öyleyim canım kabız olmamaya çalışıyorum şimdilik kuru incir kayısı işe yarıyor ama bakalım

Kozyatağı central hospital Fatma nur Temel e gideceğim ben cuma günü. Çok fazla arkadaşım önerdi. Herkes çok memnun. Degerlendirebilirsiniz belki

Bende öyleyim canım kabız olmamaya çalışıyorum şimdilik kuru incir kayısı işe yarıyor ama bakalım
Bende pek işe yaramadı canim kuru kayisi surekli yiyordum inşallah sende işe yaramaya devam eder baya endişelendim bugun çok şükür iyiyiz suan

Bu sabah bende oldu canım 10+0 dayiz bugün doktoruma gittim. Ayni bir parmak uzunlugunda kahverengi iplik gibi birseydi ama benim sonrasinda akinti olarak devam etti bel ve kasik agrimda vardı. Doktorum kabızlıktan olduğunu söyledi agrilarin bagirsaklarim cok dolu gorundu doktor kahve rengi akıntıların sorun olmadığını söyledi ama uzun sürdüğü icin yinede progesteron verdi fitil olarak kullanacağım. Sen nasılsın suan iyi misin

Ben Pendik eğitim araştırmaya gidiyorum memnunum doktorlar oldukça ilgili

Bende pek işe yaramadı canim kuru kayisi surekli yiyordum inşallah sende işe yaramaya devam eder baya endişelendim bugun çok şükür iyiyiz suan
Açken mi yiyordun ben öyle yapıyorum kabuklu elmayı da dene derim

Açken mi yiyordun ben öyle yapıyorum kabuklu elmayı da dene derim
Evet evet açken yiyordum buyuk bardak su ile ama tik yok ben normalde de oyleyim canim ya bitki cayi icmiyim 1 hafta çıkmam hamilelikte yaptı sanırım baya zorlaştı

Ben Pendik eğitim araştırmaya gidiyorum memnunum doktorlar oldukça ilgili
AA orada ücret karşılığında Dr vs talep edebiliyor muyuz bilginiz var mı. Üniversite hastanelerinde öyle bişey yapılabiliyor demişlerdi. Pendik benim de aklımda olsun cok teşekkür ederim

Kızlar ben kızımda süt sağma makinesi olarak Mamajoo çift pompalı makineyi kullandım. Şiddetle tavsiye ederim, hatta benden sonra 3 arkadaşım daha kullandı çok memnun kaldılar. Çekim gücü baya iyi, sütü çok güzel çekiyor. Fişe takmak zorunda da değilsiniz USB girişi ile powerbankle de istediğiniz yerde kullanabiliyorsunuz. Kademeli olarak ilk başta masaj yapıyor memeyi alıştırıyor, sonra başlıyor esas sağmasına. 6 kademe de ayarı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Linkini bırakıyorum buraya:

Ayyy #reklam değil #öneri yazıyor muyuz buraya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…