- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.701
Hangi sehirdesin canimDev
Devlette canim inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi sehirdesin canimDev
Devlette canim inşaallah
Özelden yazayım ama batıda canım asıl evim. Şuanda guneydogudayız. Burası gecıcı bir duzen kurduk ev tutupDiger evin hangi sehirde canim
Bende hiç sevmem gosteriş yapan insanlari cnmEn iyisini yapmissin valla. Insanlarin tek derdi birnirine hava atmak. Cidden kendi kendimize yasamak cok daha güzel. Alıştık ya bide rahat rahat oturuyoruz uzaniyoruz rahat giyiniyoruz. Canim istemezse temizligi erteliyorum falan filan. Aman milletle mi ugrascaz..
Super valla istedigin olmus ne mutlu sanaÖzelden yazayım ama batıda canım asıl evim. Şuanda guneydogudayız. Burası gecıcı bir duzen kurduk ev tutupbelki kendi evımdekı gibi iyi esyalarım yok mınımal seyler ama okdr huzurluyum kızı anlatamamm
kızım ve esım nredeyse hzuur orada bana. Orda cok yorulmustum ruhen ve esım kıraya asla çıkmazdı çıkalım desem evı brakmazdı. Hep dua ettım burdan gitsem bı sure diye adam hc aklında yokken arkadas zoruyla kpss girdi ve atandı ben şok
![]()
Anladm cnmBursa canim
Evetöyle bir keresinde agzından kaçırdı. Cok ozenıyorum sana uzakta rhaatsın diye. Dedim 6 yıl ben yaşadım o binada ustelık kayınvalıdem bütün tecrubesni benmle yaptıO zaman seni kıskanıyor kesin. Ve yaptığı arabayla gelin lafı çok terbiyesizce. O zaman kendine araba alsın kayınpederinin arabasını kendininmiş gibi sana laf söylüyor.. Mesafe koy yani sohbet et kavga etme ancak sana bunu söyleyecek kadar samimiyet kurma. Böyle insanlar yaklaştıkça laflarıyla üzmeye çalışır insanı maalesef. Sabır diliyorum
Yaa ne güzel dostsun sen teşekkür ederimYa anladım canımhayırlsı olsun en güzeli olsun da
Dularım seninle en kısa sürede güzel haberini alaydım heyecanla seni bekliyorum![]()
ne diyip nasıl ikna ettinizMalesef cok haklisin canim. Kimse birsey demiyor ki. Ben mesela arastirmalarim ve etrafinda basina gelenlerin tecrubesi ile genetik test pıhtılaşma testi falan yapilmali diye öğrendim. Dr.a gittigimde hic bana demedi bile yani bunlari yaptir falan. Ben kendim dedim k.dogumcuya o da yapmazlar ama bir randevu al istersen dedi,bende dedim simdi oraya gidiyoruz randevumuz var zaten siz istek yapamaz misiniz dedim yok yapamiyoruz diyor. Sonra genetige gittik ilk gebelik kaybi diye umursayan olmadi sonra bir sekilde hikayemizi dinledikten sonra yapmayı kabul etti de verdik testlerimizi. Ama yapmayacakti yani bana dedigi 2. 3.dusukten sonra yapiliyor test senin daha ilk ve ilkler 2.ler bile normal kabul ediliyor. Yani bir cift bu durumu kac kere yasasin ya yazik degil mi insanlarayapsaniza test ne kaybedersiniz.. iste ayni bunun gibi bicok sey.. eskiden gittigimizde dr.a hemen suna da bakalim nolur nolmaz derlerdi simdi gidiyosun ezbere ilaclarla yolluyorlar. Kendimiz kendi dr.umuz olduk. Teshisi koyuyoruz dr.a olabilir mi diyoruz ondan sonra suphe duyuyor da belki tahlil tetkik istiyor. 4 ay az bir zaman mi yazik gecen zamanina. Simdiye testlerinin sonucu cikmisti önüne bakiyordun..
Ben sordum aşılana için bi sene dedilerO
O zman şu an gitsem ucretli yaparlar 3sene olmadigi icin o zmn 5ay daha dayancam yada özele gidicem
ayy valla en iyisi ne biliyormusun takamamak ne yaparsa yapsın bi zman sonra alışıyorlar ve o hareketleri yapmıyorlar ben çok relaxsımo mevzuda asla takmamEvetöyle bir keresinde agzından kaçırdı. Cok ozenıyorum sana uzakta rhaatsın diye. Dedim 6 yıl ben yaşadım o binada ustelık kayınvalıdem bütün tecrubesni benmle yaptıay kızın dedıklerıne bile hep mütevazılık yaptım onun yaptıklarını zamanla görmeye basladım. Araba mevzunda ble gülümsedm gectım şimdı 15 tatilde arabayla dönecegz ben orada rhat edeyim diye. Ablam annem hep zıt yerlerde kayınpederden arac almak ıstemyorum ama Şeytan dıyor ucakla git al kayınpedr arabasını. Kalsın öyle. Ama 15 tatıle giderken eskı beni göremeyecek cok vefalı yımdır cömert merhamet li. Benı saf yerıne koymaya calıstı. Ne derse desin cayır catır susturmazsam
![]()
Ben. Gözler elamsıyeşil, eşim yemyeşil kaynvaldem yeşil, annem mavi ablam mavı dger ablam ve abim yeşil rahmetli babam yeşilne diyip nasıl ikna ettiniz
Ben sordum aşılana için bi sene dediler
ayy valla en iyisi ne biliyormusun takamamak ne yaparsa yapsın bi zman sonra alışıyorlar ve o hareketleri yapmıyorlar ben çok relaxsımo mevzuda asla takmam
Bide dip not olayda takıldığım yersarılın bebe bayılırım ya maşşşalh ailede arklın renkli göz varmı genden mi
Maşşlah maşşlalh sarışım olması vacipmişBen. Gözler elamsıyeşil, eşim yemyeşil kaynvaldem yeşil, annem mavi ablam mavı dger ablam ve abim yeşil rahmetli babam yeşil![]()
Bütün bebekler cokkk guzell cokrabbimkorusunMaşşlah maşşlalh sarışım olması vacipmişbende kara kaş kara göz renkli olmasını bekliyorum işte eşim elası yeşilimsi bişey bi umut işte
Evet ya benimde tamamen aynı normalde daha sancılı geçerdi ve daha yoğun uzun olurdu şimdi kanama az oluyor geçen ay hormon testi verdim ben tiroidlerimde sıkıntı çıktı ilaç kullanıyorum bence gidip yaptır sende bende pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorumBenim de aynı sabah görsem akşamına başlardı lekeyle beraber hafif ağrı da olurdu. 3aydır falan ağrı olmadan lekelenme başlıyor 2 3 güne gerçeği geliyor. Bir de eskiye göre de yoğunluğunda ve süresinde azalma varçocuk için ciddileştiğimizden beri bu şekilde başta strest ettim heralde dedim sonra hava değişimi dedim ama sinir bozucu olmaya başladı. Bu ay kontrole gidip reglken bakılan testi mi sorsam diyorum.
Bizimkinde kayınpederin arabasını kullanıyor hiç hırslanıp bişe demedim ortak araba kullansın ne olacak 8 senelik evli aynı yaşıt sayılırız ama saygım hep vardır sene olarak büyük bendenBütün bebekler cokkk guzell cokrabbimkorusunben de hep yeşil gözlü olsa dedim kızım suan okyanus tam
profile gecıcı koyayım
![]()
Ah işte bakk ne güzel ben. De 8 yıl olcak evliyim. İnsann bir büyük der susar. Kötü bısey yapsam susmasın konussun hakkıdır derim ama ben iyilik yaptıkca gülerek laf sokuyorBizimkinde kayınpederin arabasını kullanıyor hiç hırslanıp bişe demedim ortak araba kullansın ne olacak 8 senelik evli aynı yaşıt sayılırız ama saygım hep vardır sene olarak büyük benden
Bu arada asla belli etmıyorum umursamıyorum ne bir sosyal medyada gönderide ne baska bısey sadece kendisine bir sözüm vardı onu yapmayacağım haketmiyor asla.. kayınvalidem bile yapma dedi hıssetmıs gbne diyip nasıl ikna ettiniz
Ben sordum aşılana için bi sene dediler
ayy valla en iyisi ne biliyormusun takamamak ne yaparsa yapsın bi zman sonra alışıyorlar ve o hareketleri yapmıyorlar ben çok relaxsımo mevzuda asla takmam
Bide dip not olayda takıldığım yersarılın bebe bayılırım ya maşşşalh ailede arklın renkli göz varmı genden mi
Kızlar bi bakar mısnızKızlar bir şey soracapım ben duphaston kullanıyorım ama ilişkimizde oluyor bir zararı varmı bir bilgisi olan var mı
Hmm ben aynı saatte ölçmedim olmadı o zaman dimi?Vucut ısıısı her sbah aynı saatte ölçülür yumurtlama olduğunda LH pik zamanı EN DÜĞÜKTEDİR ISI. sonrasında takıp eden 3 gun ısı yuksekse catlamıs demektır. Tek tez avantajı yumurtlama olduktan sonra ısı artar artar ısı oncesı ılskıler olmalıdır. Ortalama ovulasyon günlerini ve ısıyı anlamak için birkaç ay takip etmen yeterli
Noldu canım?Kızlar bi bakar mısnız