- 3 Eylül 2015
- 322
- 389
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.361
Ne güzel hamilelikten beri uykum öyle hafifledi ki önceden çoğu zaman eşim giderken uyanmazdım bileAyy iyi ya bunu bildigim iyi oldudr a sorayim deyip hep unutuyorum bunu çünkü. Sabah eşim giderken uyaniyorum sonra geri uyuyorum bende bisey yemek gerekir diye icmiyordum ilaci. Bundan sonra sabah icerim oglene kalkinca da kahvaltimi ederim mis gibi bide 11 gibi uyanip 1 saatte oyle bekliyorum ben ac ac.
Aa diğerleri kim ben de 1 tane var sanıyordum3 kız var grupta ama listede 1 yazıyor yönetici arkadaş eklemedi sanırım onları
Teşekkür ederimTeoriden falan anlamıyorum sadece tahmin olacakkız hissediyorum.
Öncelikli dileğim sağlıkla sihhatle doğması
Anladım canım ben öğrendiğimde ilaç başlamadılar hamilelik düşünürsen gel demişti ilk hamileliğimde kullandım doğumdan sonra da devam ettim değerimi fazla düşürünce dr kesti. Şimdi hamile kalınca tekrar başladım Salı günü kontrolüm var belki mg artırır öncekinde de artırarak devam etmiştiEvet 9 yıldır kullanıyorum ben, hamilelikte de hemen kontrol ettiler değeri şimdilik aynı mg ile devam ediyoruz
Ayni dusuncelerdeyiz kuzum valla. Bende diyorum bi an önce büyüsün karnim onu seveyim dokunayim diye. Insan hevesleniyor her haline ayriAy artık büyüsünler ya tam anlamıyla hamiş gibi gözükelim istiyorum ben böyle karnım çıksın seviyim istiyorum vallaBen hiç sabırlı değilim canım ya ilk kalbini duyduğumuz gün herkese söyledik eşimle gerçi eşimin anne ve babası ameliyat oldu benim yeni onların işleri bizdeydi kendimi korumam gerektiği için o söylemekte ısrar etti gizlemeye kalkarsam zaten anlayacaklardı falan öyle biraz karışık ama söyleyince bende bi rahatladım ki anlatamam
Bence biraz doğal akışına bırakmaya çalış kuzum benimde karın ve kasık ağrılarım oluyor hatta bazen göbek deliğimin çevresi ağrıyor neden anlayamıyorum ama vücudumuz değişiyor içimizde büyüyen bir can var olacak bunlar diyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorumAma farklı doktora gitmekte iyi olabilir tabi ki birinin görmediğini diğeri görür usg nin de zararı olduğunu düşünmüyorum ben ya canım bir doktor arkadaşım vardı hamileliği boyunca nerdeyse her gün baktı bebişine hiçte bir sıkıntısı yok çok şükür
Benim uykum maaalesef ki hep cok hafif canim yaa. Yani o kadar zor ki hafif uykuya sahip olmak. Her sese uyaniyorum derin uyku saatlerim haric tabi. Sabahlari uyaniyorum evlendigimizden beri esim giderken. Sonra 9u buluyor uyumam sonra da bazen 11 bazen 12 gibi uyaniyorum. Ama bu aralar esimi gonderdikten sonra bende pek uyuyamiyorum. Esimde kalkma uykun acilmasin diyor ama çiş sıkıştırıyor gözümü açıncaNe güzel hamilelikten beri uykum öyle hafifledi ki önceden çoğu zaman eşim giderken uyanmazdım bileşimdi ondan önce uyanıp bir daha uyuyamıyorum.
Ay insallah olmasin kuzu yabende acaba fıtık nasil bisey boyle bisey mi diye bi gecirdim aklimdan ama hemen atttim o düşünceyi aklimdan. Gobek deligimin sol az üstünde cok büyük degil dokununca hafif agrisi var. Normal dururken falan agri yok ama. Degildir insallah ya
Aç karnına alinmasi gerekiyor canim ilacın. Kahvaltidan 45 dk önce alman gerek en az. Sonra kahvalti ediliyor. Ama gittigimde unutmazsam yine, sorcam mutlaka sana da bilgi veririm ❤Canım ben de 25 mg kullanıyorum bana eczane kahvaltıdan yarım saat önce kullan dedi. Şey diyorum ben mühim olmasa yeme konusu aç karnına kullan derlerdi şu kadar saat sonra ye demezlerdi ama bilemiyorum da doktora sormakta fayda var bana da bilgi verir misin sorunca
Bugün rüyamda açlıktan karnım gurulduyordu ona uyandım sen düşünBenim uykum maaalesef ki hep cok hafif canim yaa. Yani o kadar zor ki hafif uykuya sahip olmak. Her sese uyaniyorum derin uyku saatlerim haric tabi. Sabahlari uyaniyorum evlendigimizden beri esim giderken. Sonra 9u buluyor uyumam sonra da bazen 11 bazen 12 gibi uyaniyorum. Ama bu aralar esimi gonderdikten sonra bende pek uyuyamiyorum. Esimde kalkma uykun acilmasin diyor ama çiş sıkıştırıyor gözümü açıncanasil kalkmayayim. Bazen diyorum bi lazimlik koycam başucuma diye
Gelecek kontrolde mutlaka soylerim doktora insallah o zamana gecer de. Veya normal birseydir. Daha önce safra kesesi ameliyati olmustum kapali sekilde, o zamanki dikiş yerimin cevresinde bu şişlik de. Umarim onunla da alakali bir sey degildir. Insallah normal olagan birseydir aminCanim benim halamin olmustu boyle, ama o hamilelikten sonra yasadi. Bi de bizim daha karnimiz falan tam cikmadi yani. Dur bakalim gecmezse sorarsin doktora://
Yaa kiyamammBugün rüyamda açlıktan karnım gurulduyordu ona uyandım sen düşün
Valla daha şimdiden gözümüzden sakınıyoruz canım birde dünyaya gelince nasıl olacak hayal edemiyorumAyni dusuncelerdeyiz kuzum valla. Bende diyorum bi an önce büyüsün karnim onu seveyim dokunayim diye. Insan hevesleniyor her haline ayriher günün tadini cikarcam ilk trimester bir bitse. Insan simdi hep diken ustunde oluyor. Agrilar olunca falan stres de yükleniyor. Ay biz sadece ailelere soyledik onlar da zor dueuyor habire soruyorlar ne zaman soylicez es dosta diye bazen diyorum hata mi ettik soylemekle diye de iste zorla susuyorlar su an.
Orasi oyle canim ya benim esim de diyor onlari icerde yeni bir hayat doguyor mucize yasiyoruz biraz agrilsr vucudunda degisimler olacak diyor ama iste ben aman olumsuz bir sey olmasin diye pimpirikluyim. Ay iyi yaa bunu soyledigin iyi oldu desene zarari yok o zaman usgnin. Zaten her yerde yaziyr zararsiz diye. Ama insan bebisi korumak icin her yerden her seyden sakiniyor.
Dogru vallahi canim ya. Simdiden hapsurunca hemen onu koruma seklini aliyorum, gece uyurken aniden hareketler yapmiyorum uykuda bile hemen uyaniyorum dönerken. Ne bileyim ocakta bisey yaparken karnimi sakiniyorum. Bence cok mucizevi bor sey yasadigimizin farkindayiz elimizden geldigince de koruyoruz aferin bize mük anneler olcazValla daha şimdiden gözümüzden sakınıyoruz canım birde dünyaya gelince nasıl olacak hayal edemiyorum
Ayy ne tatlısın canımDogru vallahi canim ya. Simdiden hapsurunca hemen onu koruma seklini aliyorum, gece uyurken aniden hareketler yapmiyorum uykuda bile hemen uyaniyorum dönerken. Ne bileyim ocakta bisey yaparken karnimi sakiniyorum. Bence cok mucizevi bor sey yasadigimizin farkindayiz elimizden geldigince de koruyoruz aferin bize mük anneler olcaz
Yaa cok tatlı bir yöntem olmus. Bizde pasta keserek aile icinde ogrenelim diyorduk, arkadaşımı arayip dra ile konusturacaktim cinsiyeti o ogrensin diye ama senin fikrin daha güzel olmus bizde böyle yapalim en iyisiMerhaba kızlar bugün detaylı ultrasonsa girdik cinsiyetimizi doktor gördü ama bi kağıda yazdı bakmadan pastacıya teslim ettik yarın küçük bi kutlamayla öğrenicez inşallah ama bende sizin fikirilerinizi almak istedim tahmini olan var mı sizce cinsiyet nedir 11+4 haftalık bu arada
Canim hangisinden aldin trendyoldan bilmiyorum ama ben bunlardan kullaniyorum, baska bir magazada denk geldi aldim ama aynısı yani, deneyebilirsin. Bende evde hic giymiyorum külot. Anca dosari cikinca. Onda da en genis bel olanlar rahat ettiriyor gercekten.ben evde hiç giyemiyorum külot ya aşırı darlıyor beni. Trendyoldan çok benzer yüksek bel aldım ama anlaşamadık. Bir de bunları deneyeyim. Çok sağ ol
CanımsınnAyy ne tatlısın canım
Kızlar külotsuz nasıl duruyosunuz ya şaşırdım ben külot giymesem rüzgar popomda eser yani asla rahat edememCanim hangisinden aldin trendyoldan bilmiyorum ama ben bunlardan kullaniyorum, baska bir magazada denk geldi aldim ama aynısı yani, deneyebilirsin. Bende evde hic giymiyorum külot. Anca dosari cikinca. Onda da en genis bel olanlar rahat ettiriyor gercekten.
Miss Blue Moon Kadın Fitilli Külot 5
Miss Blue Moon Kadın Fitilli Külot 5'li Paket Pamuklu 5460 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay benimde öyle ya, rüyamda görüyorum yediğimi sofralardayım hepKızlar son 1 haftadır rüyamda aşerme yaşıyorum.sürekli rüyamda bir şeyler yerken buluyorum kendimi. Var mı yaşayan? Hamileliğimin başından beri rüyalarım inanılmaz net ve gerçekçi zaten