Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar son 1 haftadır rüyamda aşerme yaşıyorum. sürekli rüyamda bir şeyler yerken buluyorum kendimi. Var mı yaşayan? Hamileliğimin başından beri rüyalarım inanılmaz net ve gerçekçi zaten
Ben rüyada değil de yatmadan önce hep bir şeyler yemek istiyorum geçen köz patlıcan aşerdim allahtan buzlukta vardı da hemen ısıtıp yedim

Ya ne güzel konuşuyorsun canım anne oluyoruz dimi şimdi biz gözlerim doluyor

Kızlar bu arada ne mustela ne bio oil ben soğuk sıkım hindistan cevizi yağı aldım koklaya koklaya yağlıyorum kendimi bayılırım zaten kokusuna. En temiz içerikli doğal yağlar gibi geldi onu aldım valla.

Kızlar külotsuz nasıl duruyosunuz ya şaşırdım ben külot giymesem rüzgar popomda eser yani asla rahat edemem ayrıca hamilelikte akıntısı var sürekli wc ziyareti var napionuz siz
Ay bende okuyunca aynı şeyleri düşündüm akıntıyı ne yapıyorlar üşümüyorlar mı diye
Birde benim kocam beni külotsuz evin içinde görürse hiç rahat bırakmaz

Benim eşimde çok yemeğe düşkün sever, bebekte Boğa burcu olcak herkes aynı şeyi söylüyor artık yapar yapar yersiniz diye şimdiden belli etti bebiş
Ben kendimde boğa burcuyum valla eğer sezaryen olursa 17 mayısta isteyeceğim doğumu aynı gün olsun doğum günümüz diye İştahlı insan iyidir ya ben hem yapmaya hem yemeye bayılıyorum fındığımı oturtup tezgaha bissürü bissürü yemek yapıp yiyeceğiz inşallah

Kızlar külotsuz nasıl duruyosunuz ya şaşırdım ben külot giymesem rüzgar popomda eser yani asla rahat edemem ayrıca hamilelikte akıntısı var sürekli wc ziyareti var napionuz siz
Benim 3 4 gundur akintim arttı baya gunluk ped mi koysam diye düşündüm

Kızlar bu arada ne mustela ne bio oil ben soğuk sıkım hindistan cevizi yağı aldım koklaya koklaya yağlıyorum kendimi bayılırım zaten kokusuna. En temiz içerikli doğal yağlar gibi geldi onu aldım valla.
Bende shea yağı almayi düşünüyorum çok görüyorum kullanan ayni hindistan cevizi yağı kıvamında görünüşü duymuş muydunuz hic ?

Hahahha ne güldüm yaa valla evde popo üşümüyor bi sekilde sicak oluyor ama disarda mecbur günlük ped bile ekliyorum çamaşırıma.
Aslinda bir kere külotsuz durmaya alışınca bi daha külot giyemiyosun evden disari ciktigimda en zorlandigim sey ic camasiri oluyor benim. Sütyen takmak ve külot giymek valla akıntı da sık sık wc gittigim icin sanırım sadece wc de geliyor. Camasira gececek kadar uzun aralar vermiyorum selamlasmak icin akıntı ile

Benim 3 4 gundur akintim arttı baya gunluk ped mi koysam diye düşündüm
Günlük pedler enfeksiyonu arttırıyor diye biliyorum canım ben hiç kullanamıyorum akıntım artıyor benimde , en fazla 2 saat içinde değiştir demişti doktorum bana kullanırsan . Bende çözümü kağıt havlu koyarak buldum zaten çok sık wcye gittiğimiz için devamlı değiştiriyorum

Ya bir dakika başladınız mi yaglanmaya bana niye haber vermiyosunuz bende baslasaydimm bende hindistan cevizi yagi aldim da daha baslamamistim. Bende baslayayim o zaman. Simdilik sadece hindistan cevizi yagi ile baslayalim insallah yeterli gelir de baska seye gerek kalmaz.

Yaaa hemde en tatlısından anne oluyoruz bizim kokumuza alışmış bir bebiş, sesimizi duyunca sakinleyen bir ufacik insan tanemiz olacak ayy sağlıkla kucağımıza alacağımız o günler gelsin iiinsallah
Amin canım O günler gelsinde uyumuyor diye şikayet edelim minik canavarlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…