- 3 Eylül 2015
- 323
- 392
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.381
Valla bilmiyorum nasıl olacak boğa burçları boğazlarına düşkün olur şimdiden hissettiriyor ogluşlarAy benimde öyle ya, rüyamda görüyorum yediğimi sofralardayım hepgözümü açınca bugün bunu yiyim modundayım
Ben rüyada değil de yatmadan önce hep bir şeyler yemek istiyorumKızlar son 1 haftadır rüyamda aşerme yaşıyorum.sürekli rüyamda bir şeyler yerken buluyorum kendimi. Var mı yaşayan? Hamileliğimin başından beri rüyalarım inanılmaz net ve gerçekçi zaten
Benim eşimde çok yemeğe düşkün sever, bebekte Boğa burcu olcak herkes aynı şeyi söylüyor artık yapar yapar yersiniz diyeValla bilmiyorum nasıl olacak boğa burçları boğazlarına düşkün olur şimdiden hissettiriyor ogluşlar
Hahaha o Allahın emriBen rüyada değil de yatmadan önce hep bir şeyler yemek istiyorumgeçen köz patlıcan aşerdim allahtan buzlukta vardı da hemen ısıtıp yedim
Ya ne güzel konuşuyorsun canım anne oluyoruz dimi şimdi biz gözlerim doluyorDogru vallahi canim ya. Simdiden hapsurunca hemen onu koruma seklini aliyorum, gece uyurken aniden hareketler yapmiyorum uykuda bile hemen uyaniyorum dönerken. Ne bileyim ocakta bisey yaparken karnimi sakiniyorum. Bence cok mucizevi bor sey yasadigimizin farkindayiz elimizden geldigince de koruyoruz aferin bize mük anneler olcaz
Ay bende okuyunca aynı şeyleri düşündüm akıntıyı ne yapıyorlar üşümüyorlar mı diyeKızlar külotsuz nasıl duruyosunuz ya şaşırdım ben külot giymesem rüzgar popomda eser yani asla rahat edememayrıca hamilelikte akıntısı var sürekli wc ziyareti var napionuz siz
Ben kendimde boğa burcuyum valla eğer sezaryen olursa 17 mayısta isteyeceğim doğumu aynı gün olsun doğum günümüz diyeBenim eşimde çok yemeğe düşkün sever, bebekte Boğa burcu olcak herkes aynı şeyi söylüyor artık yapar yapar yersiniz diyeşimdiden belli etti bebiş
Benim 3 4 gundur akintim arttı baya gunluk ped mi koysam diye düşündümKızlar külotsuz nasıl duruyosunuz ya şaşırdım ben külot giymesem rüzgar popomda eser yani asla rahat edememayrıca hamilelikte akıntısı var sürekli wc ziyareti var napionuz siz
Günlük ped enfeksiyon riskini arttırıyor canım onun yerine sürekli iç çamaşırını değiştirsen daha iyi.Benim 3 4 gundur akintim arttı baya gunluk ped mi koysam diye düşündüm
Bende shea yağı almayi düşünüyorum çok görüyorum kullanan ayni hindistan cevizi yağı kıvamında görünüşü duymuş muydunuz hic ?Kızlar bu arada ne mustela ne bio oil ben soğuk sıkım hindistan cevizi yağı aldım koklaya koklaya yağlıyorum kendimibayılırım zaten kokusuna. En temiz içerikli doğal yağlar gibi geldi onu aldım valla.
İs yerinde daha pratik olur diye düşündüm ama daha kullanmadim bu aralar bir artış oldu bende deGünlük ped enfeksiyon riskini arttırıyor canım onun yerine sürekli iç çamaşırını değiştirsen daha iyi.
Evet kullananlar gördüm ama hiç denemedim.Bende shea yağı almayi düşünüyorum çok görüyorum kullanan ayni hindistan cevizi yağı kıvamında görünüşü duymuş muydunuz hic ?
Evet iş yerinde sıkıntı. O zaman ıslak bırakmamaya çalış canımİs yerinde daha pratik olur diye düşündüm ama daha kullanmadim bu aralar bir artış oldu bende de
HahahhaKızlar külotsuz nasıl duruyosunuz ya şaşırdım ben külot giymesem rüzgar popomda eser yani asla rahat edememayrıca hamilelikte akıntısı var sürekli wc ziyareti var napionuz siz
Yaaa hemde en tatlısından anne oluyoruzYa ne güzel konuşuyorsun canım anne oluyoruz dimi şimdi biz gözlerim doluyor
Günlük pedler enfeksiyonu arttırıyor diye biliyorum canım ben hiç kullanamıyorum akıntım artıyor benimde , en fazla 2 saat içinde değiştir demişti doktorum bana kullanırsan . Bende çözümü kağıt havlu koyarak buldum zaten çok sık wcye gittiğimiz için devamlı değiştiriyorumBenim 3 4 gundur akintim arttı baya gunluk ped mi koysam diye düşündüm
Ya bir dakika başladınız mi yaglanmayaKızlar bu arada ne mustela ne bio oil ben soğuk sıkım hindistan cevizi yağı aldım koklaya koklaya yağlıyorum kendimibayılırım zaten kokusuna. En temiz içerikli doğal yağlar gibi geldi onu aldım valla.
Amin canımYaaa hemde en tatlısından anne oluyoruzbizim kokumuza alışmış bir bebiş, sesimizi duyunca sakinleyen bir ufacik insan tanemiz olacak ayy sağlıkla kucağımıza alacağımız o günler gelsin iiinsallah
Yine de uyusunlarAmin canımO günler gelsinde uyumuyor diye şikayet edelim minik canavarlarımızı