Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun ben de kullanıyorum ama ben daha önce kürtejdan dolayı genetik test yaptırmıştı. Bu sebeple devlet hastanesindeki doktor hiç sıkıntı çıkarmadan rapor çıkarttı. Ama benim bildiğim genetik test olmadan rapor çıkartılmıyor. İlk hamileliğimde raporsuz ücretli alıyoduk biz de. Bu arada doktorun tavrının yanlış olduğu net hamile bir kadın bu şekilde strese sokulmaz hatta hiç bir hasta böyle terslenmemeli. Siz yine de farklı bir doktora gitmeyi deneyin ya da iğneyi tavsiye eden doktorunuzla görüşün

Şuan test yapılabilir mi acaba tıpa randevu aldım ordaki prof doktorla bı görüşecegim

Benim değerlerim düşük olunca halsizlik sıkıntım olmuyor ama vitamin vs çok etkili dediğin gibi.. keşke kaybolsa da bakalım Allah daha beterinden korusun

Hayırlı olsun, ilk defa böyle yorum yapan ilgili doktor gördüm şaşırdım

3 kız var grupta ama listede 1 yazıyor yönetici arkadaş eklemedi sanırım onları

Bana intergen önerdi perinatalog doktorum dr.uzerinden gidecek tahlil

Valla ben sosyal medyalarda hep erken öğrenip cinsiyet partisi yapıp sonra cinsiyet değişen insanlara denk geliyorum biraz erken gibi geldi cinsiyet tahmini için inşallah doğru bakmıştır doktor Bana kız gibi geldi

Benimde olmustu bir igne vuruluyor progestan.sonra yatak istirahat, birsey kaldirma, uzanma biryere, sol yana yatmaya calis bebek plasenta kan akisi rahat olur, bol su için 2 lt., benim çoraplarımı bile esim giydirdi zorlama hareket yapmadım .

Ben troid ameliyatli bir hamileyim ve her ay kontrole giderim endokrin dr.lutfen ilanınızı aç alin ve en az ilaci içince 45 dk.sonra kahvslti vs.yapiniz, troid yukselebilen tahlil içerir gebelikte önemli doktorum aylik olarak çağırır beni

Haşimato bende de var siz hamilelik dışında da kullanıyor musunuz ilacınızı

Şuan test yapılabilir mi acaba tıpa randevu aldım ordaki prof doktorla bı görüşecegim
Ben kürtejdan hemen sonra yapmıştım bilemiyorum ama kandan bakıyolar yapılabilir belki. Maddi olarak gerçekten zorluyor. Raporla kutusu 124 TL gibi bişeye geliyor. Gidip sorun siz çekincelerinizi durumu anlatın. Ama düşük deyince yapmayabiliyolarmış benim de tek kürtaj 3 düşüktü ben 2 kürtaj demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…