- 3 Eylül 2015
- 828
- 997
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.621
Ben görebiliyorum şuan pıt pıtlarınıMaşallahh canıım tabi büyür benimde iki haftadır karnım çok büyüdüHani karnımıza dışardan bakınca bebeğin hareketi belli oluyor ya biran önce o ana gelmek istiyorumm acaba kaçıncı hafta da dediğim gibi oluruz?
Selam ben Mart annelerindenim. Denk geldim yazmak istedim. Bende tatlıya aşırı düşkünüm ama 26 haftamdayım bebeğin suyu fazla çıktı doktorum tatlıyı kesmemi söyledi. Dikkatli olmakla fayda varCanim valla full nutellaesim 190 belki o yuzdendir diyorum
İyi geçti canım bir sıkıntı yok çok şükür, bende gitmeden biraz gerildim. İnşallah sizinde temiz çıkarUmarım iyi geçmiştir
Her testte endişeleniyorum
Umarımmmİyi geçti canım bir sıkıntı yok çok şükür, bende gitmeden biraz gerildim. İnşallah sizinde temiz çıkar
Aramadılar ben yeni taşındım belki ondandır ama doktorumda tetanoz aşısına gerek yok dedi. Gittiğimde tekrar danışıcamUmarımmm
Sizi sağlık ocağından aradılar mı
Yani sağlık ocağına ne zaman gitmemiz gerek biliyor musunuz
Baskı değilde iğne batması gibi oluyor ara araKızlar iyi aksamlar
Özel bölgesine aşağıdan baskı hissedeniniz oldu mu hiç acaba ?
Himm benim 2 kez böyle oldu , tedirgin oldum ,oraya baskı var gibi ,sanki oraya 2 kez tepti gibi bi baski olduBaskı değilde iğne batması gibi oluyor ara ara
Ben doktora soruyorum ne sorsam normal diyoHimm benim 2 kez böyle oldu , tedirgin oldum ,oraya baskı var gibi ,sanki oraya 2 kez tepti gibi bi baski oldu
Bu akşam yemek sırasında hissettim ben de sanki aşağı doğru direnmiş gibiydi ama çok uzun sürmedi geçtiKızlar iyi aksamlar
Bende yarına soracağım artıkBen doktora soruyorum ne sorsam normal diyo
Benimde kısa süreli oldu,o yüzden tekme atar gibi demiştimBu akşam yemek sırasında hissettim ben de sanki aşağı doğru direnmiş gibiydi ama çok uzun sürmedi geçti
Gazınız varsa içeride baskı yapıyor olabilir belkiKızlar büyük tuvalet sırasında makat değil de daha iç kısımda ağrı hisseden var mı ? Hemoroid gibi değil daha derinde ve içerde bir ağrı duyuyorum bu da yeni başladı
Benim tuvaletimi yaparken değil ama bazen oluyor 2-3 defa oldu resmen acı duydum içten gelen bir acıydı bir kaç gündür olmuyor acaba diyorum bağırsak hareket ettiği için mi oluyor?Kızlar büyük tuvalet sırasında makat değil de daha iç kısımda ağrı hisseden var mı ? Hemoroid gibi değil daha derinde ve içerde bir ağrı duyuyorum bu da yeni başladı
Ben görebiliyorum hatta video da yakaladım dün şuan alta alta tekme yiyorum yaklaşık bir saattir çok şiddetli vuruyor karnım hopluyorMaşallahh canıım tabi büyür benimde iki haftadır karnım çok büyüdüHani karnımıza dışardan bakınca bebeğin hareketi belli oluyor ya biran önce o ana gelmek istiyorumm acaba kaçıncı hafta da dediğim gibi oluruz?
Bende bugün video çektimBen görebiliyorum hatta video da yakaladım dün şuan alta alta tekme yiyorum yaklaşık bir saattir çok şiddetli vuruyor karnım hopluyor
Çoğu zaman çekeyim diyorum Bi türlü telefon elime geçmiyor geçince de tekmeler duruyor ilk oğlumda her anı çekebiliyordum bunda fotoğraf bile çekmeye fırsatım olmuyor geceye bir küçük bey bırakayım ama enim boyum bir oldu şimdiden kilo almadığım haldeBende bugün video çektim
20. Haftadayım canım 3.5 4 arası aldım.Kızlar ben yarın 22.haftaya giriyorum ve 7 kilo aldım şimdiye kadarsizde durumlar nedir?
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar hanımlar p.tesi günü balık vardı akşam yemeğimizde ailece herkes yedi ama bir tek ben gece gıda zehirlenmesiyle acile gittim direk yatış verdiler bu sabah çıktım. Ateşim düşmedi tüm sindirim sistemim bozuldu. Bağırsaklarım bozuldu, 2 gündür tek lokma yiyemedim su içsem çıkardım midem hala kötü. Siz dikkat edin olur mu gerçekten çok zor. Çok afedersiniz kusuyorsunuz çok öğürünce bağırsaklarınızda kötü altınıza kaçırıyorsunuz. İçine düştüğünüz durumda sinirleriniz boşalıyor ağlıyorsunuz falan kötü yani. Fazla öğürmekten bebek baskı hissediyor karnım taş gibi hareketleri azaldı resmen yada ben hissetmiyorum. Neyse evdeyim daha rahatım şimdi.
Ben yaptırdım canım bi gün ağrı oldu bende o kadar ama bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyomuş galibaKızlar yakın zamanda tetanoz yaptıran var mı? Ağrı ateş oluyo mu? Yaptırcak var mı? Ücretli mi?
Sağlık ocağına bildirmek gerekiyor canım orada da takip yapılıyorDevlete hiç gitmedim ben canım biliyolar mı onlar hiç arayan soranda olmadı bir de semt değiştirdik biz ben bir arayıp sorayım
Ben normalde de çok paylaşım yapmıyorum zaten henüz paylaşmadım. İlk oğlumda da doğuma giderken paylaşmıştım bi de pandemi olunca bilmeyen herkes şok olmuştuKızlar bir de bir şey soracağım gebeliğinize dair sosyal medyada herhangi bir içerik paylaştınız mı acaba?ben henüz hiç paylaşmadım biraz sanırım minik diye korkuyorum ama insan da gerçekten mutluluğunu paylaşmak istiyor. Yeni yılda paylaşırım diyordum simdi detaylı ultasondan sonra diyorum eşim bosver doğumda paylaşırsın diyo ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canım her hastane yapmıyomuş arayıp sor sen bi istersenBen Gaziantep’teyim şehir hastanesi de yapar o zaman değil mi
Salı günü girecem canım ben kısmetseKızlar detaylı ultrasona girdiniz mii
ben alt karında baskı hissetmiştim hatta çok korkmuştum geçer diye bekledim sonra tekrar edince hastaneye gittim. İdrar yolu enfeksiyonu 4-5 lökosit çıkmıştı. Herkesin nedeni farklı olabilir geçmeyen ve sık tekrarlayan bir ağrın varsa mutlaka doktoruna danış canımKızlar iyi aksamlar