Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    105
Kızlar büyük tuvalet sırasında makat değil de daha iç kısımda ağrı hisseden var mı ? Hemoroid gibi değil daha derinde ve içerde bir ağrı duyuyorum bu da yeni başladı

Ben doktora soruyorum ne sorsam normal diyo
Bende yarına soracağım artık
Bu akşam yemek sırasında hissettim ben de sanki aşağı doğru direnmiş gibiydi ama çok uzun sürmedi geçti
Benimde kısa süreli oldu,o yüzden tekme atar gibi demiştim
Kızlar büyük tuvalet sırasında makat değil de daha iç kısımda ağrı hisseden var mı ? Hemoroid gibi değil daha derinde ve içerde bir ağrı duyuyorum bu da yeni başladı
Gazınız varsa içeride baskı yapıyor olabilir belki

Kızlar iyi akşamlar, cenaze işleri sonrasında kızım hastalandi derken hiç bakamadım buralar a nasılsınız, Perşembe kontrolüm vardı detayliyi tamamladi doktorum herşey yolunda çok şükür oglusumun. Kuyruk sokumunda biraz fazla yoruldugum günler korkunç ağrılar giriyor. Sizlerde de oluyor mu

Benim tuvaletimi yaparken değil ama bazen oluyor 2-3 defa oldu resmen acı duydum içten gelen bir acıydı bir kaç gündür olmuyor acaba diyorum bağırsak hareket ettiği için mi oluyor?

Ben görebiliyorum hatta video da yakaladım dün şuan alta alta tekme yiyorum yaklaşık bir saattir çok şiddetli vuruyor karnım hopluyor

Bende bugün video çektim
Çoğu zaman çekeyim diyorum Bi türlü telefon elime geçmiyor geçince de tekmeler duruyor ilk oğlumda her anı çekebiliyordum bunda fotoğraf bile çekmeye fırsatım olmuyor geceye bir küçük bey bırakayım ama enim boyum bir oldu şimdiden kilo almadığım halde

Eklentiler

• IMG_20241229_012004.jpg
    132,5 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar merhabalar bi süredir sınav hazırlığı hastalık derken tam okuyamıyodum anca bitirdim birikenleri.
Yılın son günü detaylı ultrason randevum var devlette de üniversite hastanesinde de yer olmayınca özelden randevu aldım.
Kızlar ben yarın 22.haftaya giriyorum ve 7 kilo aldım şimdiye kadar sizde durumlar nedir?
20. Haftadayım canım 3.5 4 arası aldım.
Çok geçmiş olsun canım
Kızlar yakın zamanda tetanoz yaptıran var mı? Ağrı ateş oluyo mu? Yaptırcak var mı? Ücretli mi?
Ben yaptırdım canım bi gün ağrı oldu bende o kadar ama bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyomuş galiba
Devlete hiç gitmedim ben canım biliyolar mı onlar hiç arayan soranda olmadı bir de semt değiştirdik biz ben bir arayıp sorayım
Sağlık ocağına bildirmek gerekiyor canım orada da takip yapılıyor
Ben normalde de çok paylaşım yapmıyorum zaten henüz paylaşmadım. İlk oğlumda da doğuma giderken paylaşmıştım bi de pandemi olunca bilmeyen herkes şok olmuştu
Ben Gaziantep’teyim şehir hastanesi de yapar o zaman değil mi
Canım her hastane yapmıyomuş arayıp sor sen bi istersen
Kızlar detaylı ultrasona girdiniz mii
Salı günü girecem canım ben kısmetse

Arkadaşlar anne karnında bebekler günde 20 saat uyurmuş hareketlerini şu an net hissetmemek normal bence kaygılanmayın. Ben de bazen hiç hissetmiyorum bazen çok minik içerden dokunduğunu hissediyorum ama pıt pıt yüzeye kadar çıkacak kadar değil henüz. Şu an sadece sanki bebek büyüdüğü için içerde organlarım sıkışıyor gibi hissediyorum sağa sola dönünce hiç rahat edemiyorum artık. Bir de kan akışından sanırım burnum kanamaya başladıhamileliğimin başlarında da oluyordu doktora sormuştum bi kere normal demişti şimdi yine olmaya başladı.

Kızlar iyi aksamlar
Özel bölgesine aşağıdan baskı hissedeniniz oldu mu hiç acaba ?
ben alt karında baskı hissetmiştim hatta çok korkmuştum geçer diye bekledim sonra tekrar edince hastaneye gittim. İdrar yolu enfeksiyonu 4-5 lökosit çıkmıştı. Herkesin nedeni farklı olabilir geçmeyen ve sık tekrarlayan bir ağrın varsa mutlaka doktoruna danış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…