- 24 Ekim 2024
- 18
- 39
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.321
Evet ya bi süre saklarım diyordumben çok nadir kusma yaşadım bulantım oluyordu ama toplasan 1 iki kez kusmuşumdur. İştahım da çok açık sadece balık yiyemiyorum. Benim göbüş de çıktı pantolon vs giyemiyorum. İlk hamileliğim ama göbek epey çıktı artık anlaşılıyor
Maşallah canım sağlıkla gelsinEvet ya bi süre saklarım diyordumama göbüs artık direkt ele veriyor beni canım
Yaa gerçekten miiay iyi bari yine yalniz olmadigima sevindim su an.
Normalde bebis kasığımda drun muayene ettigi yer alt taraf net bir sekilde. Ve alt tarafim sert dolgun. Ama bu dedigim sey bebisten ayri bir yer göbek deligimin üstüne denk geliyor nerdeyse dokununca sert ve hafif agrisi var şişkin. Korkmamak lazim galiba karnımızın icinde yeni bir hayat basliyor olabilir sanki bu gibi seyler. Normaldir iiinsallah
Çok teşekkür ederim dinleniyorum şuan progesteron kullanıyorum devam ediyorum. O kadar şiddetli kanamaya bile bir şey olmadı şükürler olsun ki ama pembe pembe akıntıyla gelip duruyor arada pihtilar düşüyor. Eski kan oldugundan emin olsam rahat edicem de kahverengiye dönmedi yeni kanama alanı oluşur diye çok korkuyorum.Sen elinden geldigince dinlen. Progestan vs biseyler kullaniyorsun degil mi. Ilaclarini al dinlen ve bebeginin saglikli olup sana gelecegi günlere karninin daha da büyüyeceği günlere odaklanlekelenmenin bitmesi icin de zamana ihtiyac oluyor bence. Birkac gun daha bekle olmadi kontrole git icin daha rahat olur
Sağol çok teşekkür ederim. Aynen öyle oldu zaten sinsi sinsi geldi 12. Haftaya kadar bebeğin de baskısı ile dışarı boşaldı. İnşallah yeni bir kanama alanı oluşmaz biter giderÇok çok geçmiş olsun canım bolca dinlen kanama alanları ilerleyen zamanda bazen böyle ani kanama yapabiliyor diye dinlemiştim biryerde, kısa zamanda toparlanırsın inşallah
Çok teşekkür ederim canım. En son ultrasonda kanama alanı görünmüyor dediler ama içerde biriken kanı lekelenme ile atarsın dediler de kahverengiye dönmedi açık pembe her sildigimde geliyor eski kan mi aktif kan mi bilemiyorum. Dinleniyorum bol bol da doktor da yatmicaksin sürekli yürü diyor ama ben yine de dinleniyorum.Canım çok geçmiş olsun kanama alanı varsa belki o alan bosaliyordur doktor kontrolündesin nasılsa sıkma canını sen bol bol dinlen bisey yapma bi süre canım
Canım ben de 25 mg kullanıyorum bana eczane kahvaltıdan yarım saat önce kullan dedi. Şey diyorum ben mühim olmasa yeme konusu aç karnına kullan derlerdi şu kadar saat sonra ye demezlerdi ama bilemiyorum da doktora sormakta fayda var bana da bilgi verir misin soruncaHaklisin canim önemli gercekten ama benim max 3.50 falan olmustu sanirim. Gebeligin basindan beri de 1.50 falan seviyelerinde. O nedenle arada kacamak yapmaktan cekinmiyorum. Ama dedigin gibi yukselebilen birsey oldugunu unutmamak lazim. Tam gaz devam edeyim kullanmaya o zaman uyari icin teşekkür ederim.
Hep dra sorcam unutuyorum bilgin var mi bu konuda, mesela sabah 8de uyandim ilacimi icsem tekrar uyusam 11 gibi uyandigimda kahvalti etsem bir zarari olur mu. Illa ilaçtan 45 dk 1 saat sonra bisey yemek sart mı canım?
Aslında eskisi kadar dikkat etmedim bu ara canım ama çok abartmamak lazım dediğin gibi guatrojen gıdaları. Ama en önemlisi selenyum, iyot, omega gibi takviyeler, doktorum rossylia multimax diye bir takviye başlattı içerisinde tüm bunlardan var, kendimi daha zinde hissediyorum birkaç gündür. Bazen hashimoto doğumda kaybolabiliyormuş, endokrin uzmanı ile sıkı takip ederek ilerleriz ileride ilaç gerek kalmayabilir belki dedi doktor. Hayırlısı bakalımBende aynı asla acıkmazdım. Yediklerine dikkat ediyor musun? Yani mesela brokoli, karnabahar, lahana, turp gibi sebzeler yiyor musun? Yasak olan herşey bayıldığım sebzeler.geçen karnabahar yaptım 2 parça yedim sadece. Hamile olduğum için ekstra yükselmesinden korkuyorum. Sen daha tecrübelisin
Kahvaltıdan minimum yarım saat önce demek istemiştir canım, çünkü bu ilaç aç karına daha iyi emiliyor, tok karnına emilim azalıyor vücuda giren dozaj düşüyor, çok uzun zamandır kullanıyorum aynı saatlerde alınması ve aç olmak oldukça kritik. Bende bazen geç uyanıp kaçırabiliyorum veya unutup tokken aldığım oluyor, ama unuttum zaten diyip gün atlamıyorum, uzun zamandır değerlerim sabit çok şükürCanım ben de 25 mg kullanıyorum bana eczane kahvaltıdan yarım saat önce kullan dedi. Şey diyorum ben mühim olmasa yeme konusu aç karnına kullan derlerdi şu kadar saat sonra ye demezlerdi ama bilemiyorum da doktora sormakta fayda var bana da bilgi verir misin sorunca
Çoook teşekkür ederim birkaç gündür bunu düşünüyorum sanki belimi kesiyor eski çamaşırlarımKızlar göbeğimiz çıkarken çamaşır önerisi ile geliyorum. 1 haftadır kullanıyorum aşırı rahat. Ben S bedendim M aldım çok güzel kenarları kesmiyor.
MAMA 5'li Hipster Külot
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0754792028.html
O kadar iyiki gerçekten dokusu falanda terletmiyor tekrar alıcam bende.Çoook teşekkür ederim birkaç gündür bunu düşünüyorum sanki belimi kesiyor eski çamaşırlarımhemen öğle arası H&M mağazasına uğruyoruz
Geçmiş olsun canım bende aynı sekilde 7. Haftamda çok yoğun kanama yaşadım bir gece hastanede yattım kanama alanım varmış rahimde. Tüp bebek olduğu için iğne zaten kullaniyordum ama doktor günde ikiye cikarttirdi ve hap olarak günde üç kere progestan kullanmam gerektiğini söyledi.Kizlar merhabalar, 12 haftalığım. Geçtiğimiz pazar günü oturduğum yerde kan boşaldı çok şiddetli parçalı ve pıhtılı kanama ile acile gittik hastaneye yatırdılar 24 saat kesintisiz kanama oldu fışkırır şekilde şiddetli ciğer gibi parçalar geliyordu arada ama çok şükür bebeğime bir şey olmadı iyiydi bebeğim. Kanamam azaldığı için Çarşamba günü taburcu ettiler ama kanama tamamen kesilmiyor hiçbir şekilde. Vişne renkli ve bazen pembe renkli akıntı ile karışık lekelenme geliyor sürekli çok şükür kanama denmez buna ama 1 damla dahi görmek çok huzursuz ediyor. Benim gibi kanama yaşayanlar varsa devamında lekelenmeler kaç gün sürdü acaba merak ettiğim bu tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oğluş, evet bizede yaptı hoca onu bebeğin beslenmesine baktı ekranda kırmızı filan renkler çıktı. Ben bebeği gördüğümde direk bebeğe kitlendiğim için çok heycanlanıyorum valla. Böyle siz yazınca aa bizede öyle bişi demişti falan diye hatırlıyorumSelam kızlar. Uzuuun zamandır okuyorum sizleri ama yazamadım bir türlü. Biz de bugün kontrole gittik, SAT'a göre 10+6 yım ama 6 gün önde gidiyormuş. 11+5 ölçtü. Boyu da 5 cm olmuş minnoşun
Fetal DNA için de kan verdik 10 güne çıkar sonucu dedi. Doktorum da cinsiyete erkeğe benziyor dedi. Hani nub teorisindeki çıkıntı var ya onun açısına göre erkek dedi :) Mayıs anaları erkeklerine bi tane daha ekleyebiliriz. Bi tane de kızım var 6 yaşında zaten, evdeki cinsiyet dağılımını dengelemiş olacağız :) Doktorum ense kalınlığını da ölçtü gayet güzel dedi.
Hatta çok değişik bişi de söyledi onu da yazayım : Plasentadan beslenme akışı gibi bişi ölçtü bebeğin karnından, ekranda mavi kırmızı renkli şeyler göründü. Kan akış hızı da çok güzel ve ona göre de erkeğe benziyor dedi :)
Umarım hepimiz sağlıklı ve güzel hamilelikler geçiririz
ay evet yaaa neler neler diyor da işte bebeğe kitlendiğimiz için aklımıza sonradan sonraya geliyor işte böylece :)Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oğluş, evet bizede yaptı hoca onu bebeğin beslenmesine baktı ekranda kırmızı filan renkler çıktı. Ben bebeği gördüğümde direk bebeğe kitlendiğim için çok heycanlanıyorum valla. Böyle siz yazınca aa bizede öyle bişi demişti falan diye hatırlıyorum
Kızlar göbeğimiz çıkarken çamaşır önerisi ile geliyorum. 1 haftadır kullanıyorum aşırı rahat. Ben S bedendim M aldım çok güzel kenarları kesmiyor.
MAMA 5'li Hipster Külot
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0754792028.html
Maşallah hayırlı olsun oğluşSelam kızlar. Uzuuun zamandır okuyorum sizleri ama yazamadım bir türlü. Biz de bugün kontrole gittik, SAT'a göre 10+6 yım ama 6 gün önde gidiyormuş. 11+5 ölçtü. Boyu da 5 cm olmuş minnoşun
Fetal DNA için de kan verdik 10 güne çıkar sonucu dedi. Doktorum da cinsiyete erkeğe benziyor dedi. Hani nub teorisindeki çıkıntı var ya onun açısına göre erkek dedi :) Mayıs anaları erkeklerine bi tane daha ekleyebiliriz. Bi tane de kızım var 6 yaşında zaten, evdeki cinsiyet dağılımını dengelemiş olacağız :) Doktorum ense kalınlığını da ölçtü gayet güzel dedi.
Hatta çok değişik bişi de söyledi onu da yazayım : Plasentadan beslenme akışı gibi bişi ölçtü bebeğin karnından, ekranda mavi kırmızı renkli şeyler göründü. Kan akış hızı da çok güzel ve ona göre de erkeğe benziyor dedi :)
Umarım hepimiz sağlıklı ve güzel hamilelikler geçiririz