Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    108
Geçen bende aynı kaygıya düştüm de geri düzeldi yorulunca falan onlar da yoruluyor herhalde dinlenirseniz hissedersiniz
inşallah ya daha çok strese giriyorum hala hissetmedim gece hissettim gibi oldu ama sanki bağırsak hareketleriydi bu gün de bekleyeceğim trabzon’da köyden inemiyorum da göz gözü görmüyor her yer sis

çok şükür son mesajımı gönderdim minik bir pıt pıt hissettim devamı gelir inşallah

Günaydın kızlar, ağız gargarası kullanan var mı aranızda. Acaba hamilelikte zararı var mıdır?

Kızlar günaydın . Bayadır buraya giremedim bende ancak okuyabildim. Aslında evde olmama rağmen bakamadım . Herkesin ne kadar büyümüş minişleri çok güzelllk bende geçen hafta 19+2 de detaylı yaptırdım Fetal yaptırdığım için mi bilmiyorum hoca çok kısa baktı, fakülteye gitmiştim . Plesentan aşağıda ama yukarı çıkar o dedi sakince . Ben özelde de bir doktora daha gidiyorum o da şu an bu önemli değil son haftalarda önemli olur şu an sen bunları düşünme dedi. Anlamıyorum bu önemsiz bir durum mu? Yani dinleniyorum raporluyum zaten normalde çok ağır bir iş ortamım vardı kanamalarım oluyordu şu an daha iyiyim olmuyor bile denebilir progestan kullanıyorum . Böyle olanınız var mıdır? Ne yapmam lazım yukarı çıkması için

inşallah ya daha çok strese giriyorum hala hissetmedim gece hissettim gibi oldu ama sanki bağırsak hareketleriydi bu gün de bekleyeceğim trabzon’da köyden inemiyorum da göz gözü görmüyor her yer sis
Dinlendikçe düzeliyor canım benim dünde tepiniyordu durmadı yerinde hep de alta vuruyor yaramaz altıma kaçıracam diye korkuyorum

Aslında enfeksiyonuma bakilmisti o zaman ama başlamış olabilir belki, geçmezse eve doktoruma danışayım diyorum ,çok teşekkür ederim

Benim tuvaletimi yaparken değil ama bazen oluyor 2-3 defa oldu resmen acı duydum içten gelen bir acıydı bir kaç gündür olmuyor acaba diyorum bağırsak hareket ettiği için mi oluyor?
Evet tam olarak benim de öyle gaz ya da hemoroid sancısı gibi değil içerde bir acı hissettim. Sadece tuvalette oldu sonra yaşamadım. Haftaya kontrolde sorayım bunu da

Bu baş agrilari ne zaman biticek acaba su ic iciyoruz diblrn dinleniyoruz temiz hava onuda aliyoruz anlamadm.ne yapicam cok siddetli iki doktorumda sorun yok olabilir diyor 6 7. Aya kdr devam edebilir dediler hadi hayirlisi skıcaz disimizi

Bu baş agrilari ne zaman biticek acaba su ic iciyoruz diblrn dinleniyoruz temiz hava onuda aliyoruz anlamadm.ne yapicam cok siddetli iki doktorumda sorun yok olabilir diyor 6 7. Aya kdr devam edebilir dediler hadi hayirlisi skıcaz disimizi
İki pamuk arasına karabiber serp kolonya dök ikisini şakaklarina birini alinin ortasına yapıştır tülbentle bağla gerçekten ağrıyı geçiriyor

Bende de migren çıktı
Halbuki yoktu öncesinde
Doktorum magnezyum kullanmami söyledi

Kızlar selamlar, biz bebiş odamıza dolap ile şifonyer almıştık onlar geldi. Minnoşumun Odası ortaya çıktı. Çok heyecanlandım gidip gelip bakıorum. Dolapların kokusu çıksın diye yerleşmeyi bekliyoruz. Güneş geçirmez fon perde de aldım. Alacak şeyler tükendi biraz hızlı davrandım galiba son 4 ayı az alışverişle geçireceğim

Hayırlı olsunn,güle güle kullanın Bir şeyler tamamlandıkça heyecan artıyor
Yeni yıldan sonraya birakmamaniz bence iyi olmuş,ben bu şehirde çok durmayacagim gibi,onun için oda yapmiyorum,dolap aldım sadece ama o bile beni heyecanlandırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…