- 23 Eylül 2024
- 164
- 98
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.641
inşallah ya daha çok strese giriyorum hala hissetmedim gece hissettim gibi oldu ama sanki bağırsak hareketleriydi bu gün de bekleyeceğim trabzon’da köyden inemiyorum da göz gözü görmüyor her yer sisGeçen bende aynı kaygıya düştüm de geri düzeldi yorulunca falan onlar da yoruluyor herhalde dinlenirseniz hissedersiniz
Hazır olanları değilde kendin tuzlu su yapabilirsin ağız gargarası olarak . Hiçbir zararı olduğunu düşünmüyorumGünaydın kızlar, ağız gargarası kullanan var mı aranızda. Acaba hamilelikte zararı var mıdır?
Dinlendikçe düzeliyor canım benim dünde tepiniyordu durmadı yerinde hep de alta vuruyor yaramaz altıma kaçıracam diye korkuyoruminşallah ya daha çok strese giriyorum hala hissetmedim gece hissettim gibi oldu ama sanki bağırsak hareketleriydi bu gün de bekleyeceğim trabzon’da köyden inemiyorum da göz gözü görmüyor her yer sis
Aramadılar ben yeni taşındım belki ondandır ama doktorumda tetanoz aşısına gerek yok dedi. Gittiğimde tekrar danışıcam
Aslında enfeksiyonuma bakilmisti o zaman ama başlamış olabilir belki, geçmezse eve doktoruma danışayım diyorum ,çok teşekkür ederimben alt karında baskı hissetmiştim hatta çok korkmuştum geçer diye bekledim sonra tekrar edince hastaneye gittim. İdrar yolu enfeksiyonu 4-5 lökosit çıkmıştı. Herkesin nedeni farklı olabilir geçmeyen ve sık tekrarlayan bir ağrın varsa mutlaka doktoruna danış canım
Evet tam olarak benim de öyle gaz ya da hemoroid sancısı gibi değil içerde bir acı hissettim. Sadece tuvalette oldu sonra yaşamadım. Haftaya kontrolde sorayım bunu daBenim tuvaletimi yaparken değil ama bazen oluyor 2-3 defa oldu resmen acı duydum içten gelen bir acıydı bir kaç gündür olmuyor acaba diyorum bağırsak hareket ettiği için mi oluyor?
Bende 21+1 6 kilo aldımKızlar ben yarın 22.haftaya giriyorum ve 7 kilo aldım şimdiye kadarsizde durumlar nedir?
İki pamuk arasına karabiber serp kolonya dök ikisini şakaklarina birini alinin ortasına yapıştır tülbentle bağla gerçekten ağrıyı geçiriyorBu baş agrilari ne zaman biticek acaba su ic iciyoruz diblrn dinleniyoruz temiz hava onuda aliyoruz anlamadm.ne yapicam cok siddetli iki doktorumda sorun yok olabilir diyor6 7. Aya kdr devam edebilir dediler hadi hayirlisi skıcaz disimizi
Deniycem hemen cnku bir cozum bulamiyorm umarm ise yararİki pamuk arasına karabiber serp kolonya dök ikisini şakaklarina birini alinin ortasına yapıştır tülbentle bağla gerçekten ağrıyı geçiriyor
Sagol canimİki pamuk arasına karabiber serp kolonya dök ikisini şakaklarina birini alinin ortasına yapıştır tülbentle bağla gerçekten ağrıyı geçiriyor
Bende de migren çıktıBu baş agrilari ne zaman biticek acaba su ic iciyoruz diblrn dinleniyoruz temiz hava onuda aliyoruz anlamadm.ne yapicam cok siddetli iki doktorumda sorun yok olabilir diyor6 7. Aya kdr devam edebilir dediler hadi hayirlisi skıcaz disimizi
Bende kullaniyorum kuzum magnezyum ama pekte bir faydasini goremedimBende de migren çıktı
Halbuki yoktu öncesinde
Doktorum magnezyum kullanmami söyledi
Hayırlı olsunn,güle güle kullanınKızlar selamlar, biz bebiş odamıza dolap ile şifonyer almıştık onlar geldi. Minnoşumun Odası ortaya çıktı. Çok heyecanlandım gidip gelip bakıorum. Dolapların kokusu çıksın diye yerleşmeyi bekliyoruz. Güneş geçirmez fon perde de aldım. Alacak şeyler tükendi biraz hızlı davrandım galibason 4 ayı az alışverişle geçireceğim
Bende kullanıyordum aslında ama düzenli değil,ara araBende kullaniyorum kuzum magnezyum ama pekte bir faydasini goremedim
Evet evet girdim normaldi şükür ama çok yoruluyorum ya sizde mi öylesinizCanım selam nerelerdesin yaaa? Biz iyiyiz sen nasılsın detaylı ultrosunun ne zaman? Girdin mi?